Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
424 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 424 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

zeta1983

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ Κ ΠΑΛΙ!!! ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!!Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 26 215994 

ΒΡΕ ΠΟΠΗ ΜΟΥ ΕΛΕΟΣ...5300 Κ ΤΟ ΛΕΕΙ ΧΟΝΤΡΟ?? ΕΜΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 7 [ΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΕ???

ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ....

ΜΠΑΝΙΟ, ΚΡΕΜΟΥΛΑ, Κ ΚΟΛΩΝΙΤΣΑ ΕΧΩ ΤΗΣ MUSTELA ΟΠΩΣ Κ ΛΑΔΑΚΙ ΓΙΑ ΜΑΣΑΖ. ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ Κ ΦΡΕΖΙΝΤΕΡΜ, ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΑΚΡΙΒΑ ΑΡΚΕΤΑ!!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κοριτσακια με τα ομορφα νινακια!!!Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 26 215994 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 26 215994 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 26 215994 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 26 215994 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 26 215994 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 26 215994 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 26 215994 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 26 215994 

Τι κανετε? Πως ηταν η βραδυα σας?

Εμεις μετα απο πολυ καιρο ξυπνησαμε παλι 2 φορες κατα την διαρκεια της νυχτας για να φαει αλλα ευτυχως ηταν μαμ-ρεψιμο-νανι χωρις πονους και χτυπηματα σαν το χταποδι! Μεχρι τις 7:30 ηταν μια κυρια! Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 26 328109 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 26 328109 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 26 328109 

Ποπη μου οντως ελεος!!! Μα τι λεει?Shocked Shocked Shocked  Η δικια μου ακριβως 3 μηνων ηταν  7070 γρ και τωρα ειναι κοντα στα 7500! Μαλλον θα την ετρεχε στα bodyline την δικια μου!Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

Εγω ως πρωτα καλλυντικαα πηρα της avene που ηταν χωρις αρωμα για να αποφυγω τυχον αλλεργιες. Πολυ μου αρεσαν (ειδικα η κρεμα αλλαγης πανας!) αλλα τελικα θα ηθελα ενα διακριτικο αρωμα...Δοκιμασα για καποιες μερες της frezyderm αλλα δεν ξετρελαθηκα (η κρεμα σωματος ειναι λιγο σαν στοκος!) και τωρα εχω παρει aveeno με βρωμη, που τα λατρευω αλλα ειναι πανακριβα!Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad  Μαλλον θα τα ψαξω σε φαρμακεια on line! Αρωμα οχι δεν εχω παρει ακομη αλλα θα ηθελα...Wink  κοριτσακια ειμαστε!Razz Razz Razz 

LindakiS

LindakiS
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κοριτσακια μου Καλησπερα! Χριστινα καλως ηρθες και να χαιρεσε το Λιονταρακι σου!! Κι εμενα εκανε αναγωγες μεχρι τον 3ο μηνα! Μετα μαχαιρι. Τωρα βγαζει οτι της περισσευει προσπαθησα να της δωσω αντιαναγωγικο αλλα εκανε εμετο οοολα τα σκονογαλατα! Και πολυ καλα εκανε σε αντιθεση με τη μανουλα που πηγα να της κακο... Ευτυχως και συνεχισαμε με αποκλειστικο θηλασμο και μονο!

Εμεις κοιμηθηκαμε επεισοδιακα παλι στις 2.30 χθες και ξυπνησε μονο 1 φορα για να φαει στις 6.30. Πηγαμε παιδιατρο καναμε εμβολιο στο οποιο δεν εκλαψε καθολου Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 26 215994 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 26 215994 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 26 215994 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 26 215994 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 26 215994  μας ειδε εξαιρετικα παραμενουμε στο 75% της καμπυλης βαλαμε 900γρ το τελευταιο μηνα και ειμαστε 62εκ. Ειμαι πολυ περηφανη και χαρουμενη για το μωρο μου!!!

Καλως ηρθατε και παλι οοολες οι καινουριες! Καθε μερα τσουπ εμφανιζεται κι απο μια! Smile χαχα

Καλλυντικα εγω ειμαι η πιο ανθυγιηνη απο ολες νομιζω...πλακα κανω... Εχω παρει της A-Derma αφρολουτρο αλλα ειναι σα σκετο νερο..ουτε αρωμα ειχε τπτ..και με χαλασε..θα το χρησιμοποιησω ομως μολις μου τελειωσουν αυτα που χρησιμοποιω που ειναι της chicco Αφρολουτρο και της προδερμ και λαδακι johnson's και μωρομαντηλα απο οοολα που χρησιμοποιησα μ αρεσαν τα παμπερς! Το βρισκω χαζο να περνω πολυ ακριβα καλλυντικα αφου καθε μερα κανει μπανακι και αυτο ειναι το μονο που την ανανεωνει και την αφρατευει! Wink

http://www.sailormoon82@blogspot.com

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια επιτελους κοιμηθηκε η μικρη μου.ξυπνησε 5 το πρωι και κοιμηθηκε κατα τις 11 ενα 10λεπτο.απο τις πεντε ειχε να φαει.ετρωγε 2 γουλιες και εβαζε τα κλαματα.τωρα ευτυχως εφαγε και κοιμηθηκε.μηπως περναμε αλμα παλι?ειμαστε 15 εβδομαδα.

vasoula25

vasoula25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε?? και μένα από χτες πολύ γκρίνια και δεν ξέρω γιατί εκεί που κάθετε ήρεμα και ωραία γελάμε παίζουμε ξεκινάει το κλάμα και δεν σταματάει με τίποτα. τι είναι αυτό το άλμα δηλαδή??

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

vasoula25

vasoula25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
POPIKALYMN έγραψε:Βασούλα δες αυτο
http://www.mitrikosthilasmos.com/2011/11/blog-post_9583.html
αα ευχαριστώ πολύ!!! υπάρχει περίπτωση να είναι και από τα δοντάκια?? γιατί την βλέπω ανακουφίζεται πάρα πολύ όταν βάζει το χεράκι της, τώρα έχει 2 ώρες που κοιμάται να δούμε μετά πως θα είναι

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ειναι προετοιμασιες για τα δοντια τωρα.και εμενα πολλα σαλιατα και ολη την παλαμη στο στομα.2 ωρες ε?εμενα ενα τεταρτο κοιμαται και ξανα τα ιδια.νυσταζει βλεπω τα ματια της κλεινουν γκρινιαζει και δεν μπορει να κοιμηθει.τωρα την κοιμησα παλι σε κανενα τεταρτο θα ξυπνησει παλι

LindakiS

LindakiS
Καλημέρα...

ποπακι περνάτε αρχή άλματος 15η με 19η εβδομάδα εμείς είμαστε στο τελείωμα αυτού του άλματος θα δεις παααρα πολλά από την κόρη σου αυτό το διάστημα κ πολλές αλλαγές...

απαντάω λίγο γρήγορα τα λέμε πάλι μετά

http://www.sailormoon82@blogspot.com

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευχαριστώ Ολίνα μου!!!!Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy καλημερα!!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα μανουλες!!!τι κανετε?εμεις ξυπνησαμε απο το δευτερο γυρο υπνου  τωρα τρωμε!χριστινα μου εμεις ειχαμε ξανα μιλησει παλια στο αλλο θεματακι!να σου ζησει το κοριτσακι σου!!!γεννησαμε την ιδια μερα!!15 αυγουστο γεννησα κ εγω κ ειχα παει νοσοκομειο με ΄πονους απο τις 14 Very Happy

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα μανουλες με τα ομορφα μωρακια!!!Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 26 215994 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 26 215994 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 26 215994 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 26 215994 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 26 215994 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 26 215994 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 26 215994  τι κανετε?

Εμεις ειχαμε γκρινια, λιγο βηχα λογω του καιρου και της τρελης υγρασιας εδω περα και τωρα επιτελους κοιμηθηκε λιγο!!!! Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 26 328109 

Ποτε θα περασει ολο αυτο το σταδιο με τους κολικους?! Με εχει φθειρει ψυχολογικα περαν της σωματικης κουρασης!Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad 

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αφρουλα μου υπομονή!μονο υπομονη μπορεις να κάνεις. και εμενα περασε για λιγο κολικους, κάπου εκει στο δευτερο μηνα, αλλά τα biogaia την βοηθησαν πολύ.Εμενα εχει τον ασύχαστο πάλι!δεν κάθεται σαν μωρακι στην αγκαλια ησυχο και ωραίο, πρεπει να περπαταμε όλη την ώρα, να της μιλάμε , να την παίζουμε,,,και ποσα αγου και μπρρρ να κάνεις πια!!!και υπνο μονο στο port-bebe του καροτσιου και βόλτα μεσα στο σπίτι,,,,εχω αρχισει να πιστευω πως κάτι κάνω λάθος!!Shocked Shocked Shocked  Τόση κίνηση πλέον!!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα μανουλες!!!flower flower flower flower flower flower flower flower 

Τι κανετε? Πως ειναι τα νινακια σας?Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 26 417472 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 26 35468 

Σοφια μου δεν κανεις τιποτα λαθος! Ετσι ακριβως ειναι και η δικια μου γι'αυτο και αναρωτιομουν...scratch scratch scratch  δεν μας φτανουν οι κολικοι, εχουμε και τα περα δωθε αλλα και φαγουρα στα ουλα! ολο το πακετο που λενε!Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing  και ηρθε να προστεθει και ενα κρυολογημα με βηχα! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad 

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα κοριτσια.Αφρούλα μου περαστικα στην κορουλα σου!Δύσκολη εποχη αυτή.
εμενα σημερα με κραταει ενας πονος δεξια στην κοιλια και δεν ξερω τι μπορει να ειναι.δεν εχω παει ακομα σε γιατρο μετα τη γεννα.αν συνεχισει θα παω.

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα μανουλες!!!τι κανετε?εμεις κοιμηθηκαμε πολυ καλα βραδυ κ πρωι κ τωρα ειμαι φρεσκια φρεσκια!η μικρη παιζει στο μουσικο της γυμναστηριο κ εγω χαζευω εδω κ θα τη θηλασω σε λιγακι!αφρουλα μου περαστικα σας....αυτο που ευχομαι ειναι να περασει ο χειμωνας χωρις αρρωστιες αν γινεται...ποππη μου εισαι καλυτερα?τι πονος ειναι αυτος?

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια καλημέρα! Κι εμείς είμαστε άρρωστοι δυστυχώς Αφρούλα μου! Ξεκινήσαμε με μυξα αλλά τώρα κατέβηκε στο στήθος και έχουμε αρχόμενη βρογχιολυτιδα! Και μας εχει κοπεί κι η όρεξη... Sad

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αλεξάνδρα μου υποχωρησε ο πονος μεχρι στιγμης,δεν ξερω τι μπορει να ηταν σαν πονος ωορηξιας και πιο εντονος αλλα δεν μου βγαινουν οι μερες ειχα περιοδο 19 του μηνα.
Νιωθω ακομα απο τη γεννα φουσκωμενη την κοιλια μου.εσεις επανηλθατε ή ακομα?
Ελενα μου περαστικά!Να προσεχετε να μην βγαινετε εξω τωρα με τις υγρασιες!

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ελενα μου και εμενα δεν θελει να φαει τι κακο ειναι αυτο?μωλις παω να την βαλω στο στηθος τσιριζει.για να την ξεγελασω λιγο την ξαπλωνω και ξαπλωνω και εγω και ετσι ρουφαει λιγο.περναμε αλμα,ειμαστε στην 15 εβδομαδα αλλα διαβασα οτι τα παιδια που θηλαζουν αυξανουν την ποσοτητα,εμενα γιατι την μειωσε?λεω αυριο λεω να την παω για ζυγισμα γιατι αγχωθηκα!

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Να την πας Πόπη μου μια εξέταση από τον παιδίατρο μονο καλό θα κάνει! Αν όμως δεν εχει μυξες ή έστω κάποιο δείγμα ιόσης δεν νομίζω οτι θα υπάρχει πρόβλημα. Έτσι ειναι τα μωρακια μια τρώνε σαν τρελά μια δεν έχουν όρεξη και τρελένουν εμάς! Το γαλα σου το έχεις τσεκάρει οτι ειναι οκ; Γιατί εμένα όταν θηλάζει 5 λεπτα και μετά τσιρίζει αυτό σημαίνει οτι δεν μπορει να τραβήξει αλλο όπως εχω διαπιστώσει! Εγω βέβαια δίνω και συμπλήρωμα οπότε είμαι άλλη περίπτωση.

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ελενα μου δεν μου δειχνει να εχει κατι το μωρο.τωρα για το γαλα μου συνηθως εχω πολυ ειδικα απο το δεξι στηθος που τρεχει πολυ και πνιγεται και βαζει τα κλαματα.παντως τσιριζει πριν καν πιασει το στηθος.σημερα ομως επειδη στεναχωρηθηκα το πρωι νιωθω οτι δεν εχω γαλα αλλα δεν δεχετε και να το πιασει.μονο που την βαζω στην αγκαλια μου για να την θηλασω μαυριζει απο το κλαμα,η μονη λυση να το πιασει λιγο ειναι ξαπλωτη.χτες παντως το στηθος μου νομιζα οτι ηταν μπαλονι που θα σπασει ενω σημερα τιποτα

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελενα μου περαστικα κ σε εσας...ποναει η ψυχη μου οταν αρρωσταινουν τοσο μικρουλια...ποππη μου κανε μια ερωτηση στη γυναικολογο σου!εγω επαθα το αλλο,μου ηρθε πριν μια βδομαδα ροζ αιματακι αλλα πολυ λιγο κ κατι καφε αλλα η περιοδος δεν ηρθε κ δεν εχω ουτε αυτα...ειναι νορμαλ αυτο?θηλαζω αποκλειστικα μηπως σε αυτο οφειλεται?

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευχαριστω πολυ κοριτσια! Η μικρη μου ειναι πολυ καλυτερα αφου εβηξε ελαχιστα σημερα (απο το μεσημερι και επιτα!) αλλα η μαμα παρπαιει...Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad  ειναι και η κουραση που δεν με βοηθαει!

Ελενα μου περαστικα σας!!! Να αναρρωσει γρηγορα ο μικρος Νικολας! Wink 

Ποπη μου μην αχωνεσαι με την μικρη. Δεν τρωνε παντα με την ιδια ορεξη ουτε την ιδια ποσοτητα παντα αλλα πιστεψε με ξερουν τι κανουν τα μικρουλια μας! Επισης, στα αλματα δεν σημαινει οτι ολα θα εχουν την ιδια συμπριφορα. Αλλα θα τρωνε πιο πολυ, αλλα θελουν πολλες αγκαλιες, αλλα εχουν περισσοτερη γκρινια και μερικα εχουν οοολα τα παραπανω!

Αλεξανδρα μου και εγω περιοδο δεν εχω δει με τα ματια μου εδω και ενα χρονο παρα μονο 2 φορες λιγο ροζ μετα τη γεννα, οπως εσυ! Ειναι λογω του θηλασμου και των ορμονων. Μπορει και για ολο το διαστημα του θηλασμου να μην εχουμε περιοδο...Wink 

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ποπη μου ξεχασα να σου πω! ο πονος που λες σε συνδυασμο με το φουσκωμα στην κοιλια μαλλον για προβλημα με το παχυ εντερο μου κανει...Rolling Eyes  εχεις θεμα δυσκοιλιοτητας ή πολλα αερια?

Οσο για τον θηλασμο αυτο που παθαινεις με την μικρη λεγεται "απεργια" θηλασμου! το κανουν γιατι δεν τους αρεσει η μεγαλη ροη γαλακτος! προσπαθησε να την θηλαζεις οσο πιο μπρουμυτα προς στο στηθος σου γινεται ωστε λογω βαρυτητας να μειωνεται καπως η ροη.Wink

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κ εγω γιαυτο δε ρωτησα τη γυναικολογο αφρουλα μου γιατι υπεθεσα οτι οφειλεται στο θηλασμο!αληθεια εσυ πως πας με το εντερο που ειχες προβλημα?εισαι καλυτερα?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις