Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
578 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 578 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

vasoula25

vasoula25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αχ καλέ τώρα είδα ότι εννοεί για αυτές που δίνουν μόνο το δικό τους ότι να ναι είμαι Laughing Laughing  αφρούλα μου δεν με νοιάζει η τομή αν και δεν φαίνεται έκανε καλή δουλειά η γιατρός, το ότι έχω αυτό το ζουζούνι κάθε μέρα είναι το κάτι άλλο

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιατι Βασουλα μου? Τι εκανε? Εκεινη φταιει ή μηπως το δερμα σου εχει ταση να κανει σημαδι (χυλοειδες λεγεται!)?

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
LindakiS έγραψε:Πωπωωω έχουμε απαρτία νομίζω!! όλες είμαστε εδώ!! Smile

Χαρά μου η μπέμπα σου είναι μια ζωγραφιά κι έχει πολλά μαλλάκια όπως ήμουν έχω μικρή.. Smileμην ανησυχείς όλα περαστικά είναι..  κι αν δεν σου μένει πολυς χρόνος τη μέρα μη σκας εσύ κ το μωρό να στε καλά

Ελενακι μου πολύ νωρίς σας ταλαιπωρούν τα δοντάκια!! Είναι ανεπτυγμένο το νινι σου!!

Βασουλα καλώς ήρθες κ πάλι...

κορίτσια έχω μια απορία... όσες δίνεται γάλα δικό σας με το μπιμπερό... Οποτε δινετε.. πόσα μλ πίνουν τα νινακια σας ;; εγώ στις 3 ώρες που λείπω στη δουλειά η Λυδία πίνει 120-180 μλ κάποιες φορές έπινε μέχρι κ 220!!! οι σύμβουλοι μου λένε είναι πολύ , αλλά το μωρό μια χαρά χορταίνει κ δε βγάζει καθόλου.. εσάς πόσο πίνουν;;

Τη Δευτέρα έχουμε το τρίτο κατά σειρά εμβόλιο σήμερα μπήκαμε στον 4ο μήνα κι ειναι η φουστουκα μου 6360γρ κοντά στα 800γρ έβαλε πάλι μια χαρά... να δούμε πως θα πάει το εμβόλιο γτ κουράστηκα ψυχικά να την πηγαίνω κ να κλαίει σπαρακτικα δεν το θέλει!!! Sadευτυχώς μετά έχει ξανά στον 6ο!! ουφφφ

καλό σκ σε όλες!!
Εμένα Ολίνα μου πίνει 150 πολύ σπάνια 180. Εξαρτάται όμως και ποσα γεύματα της κανεις την ημέρα με ξένο. Αν ρωτάς εμένα ΠΟΛΥ για ενα μωρο δεν υπάρχει! Λίγο ναι πολύ όχι! Για να το πίνει το χρειάζεται ! Μην ακούς βλακείες! Σιγα μην της κανεις και δίαιτα!!!

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elenamagio έγραψε:
LindakiS έγραψε:Πωπωωω έχουμε απαρτία νομίζω!! όλες είμαστε εδώ!! Smile

Χαρά μου η μπέμπα σου είναι μια ζωγραφιά κι έχει πολλά μαλλάκια όπως ήμουν έχω μικρή.. Smileμην ανησυχείς όλα περαστικά είναι..  κι αν δεν σου μένει πολυς χρόνος τη μέρα μη σκας εσύ κ το μωρό να στε καλά

Ελενακι μου πολύ νωρίς σας ταλαιπωρούν τα δοντάκια!! Είναι ανεπτυγμένο το νινι σου!!

Βασουλα καλώς ήρθες κ πάλι...

κορίτσια έχω μια απορία... όσες δίνεται γάλα δικό σας με το μπιμπερό... Οποτε δινετε.. πόσα μλ πίνουν τα νινακια σας ;; εγώ στις 3 ώρες που λείπω στη δουλειά η Λυδία πίνει 120-180 μλ κάποιες φορές έπινε μέχρι κ 220!!! οι σύμβουλοι μου λένε είναι πολύ , αλλά το μωρό μια χαρά χορταίνει κ δε βγάζει καθόλου.. εσάς πόσο πίνουν;;

Τη Δευτέρα έχουμε το τρίτο κατά σειρά εμβόλιο σήμερα μπήκαμε στον 4ο μήνα κι ειναι η φουστουκα μου 6360γρ κοντά στα 800γρ έβαλε πάλι μια χαρά... να δούμε πως θα πάει το εμβόλιο γτ κουράστηκα ψυχικά να την πηγαίνω κ να κλαίει σπαρακτικα δεν το θέλει!!! Sadευτυχώς μετά έχει ξανά στον 6ο!! ουφφφ

καλό σκ σε όλες!!
Εμένα Ολίνα μου πίνει 150 πολύ σπάνια 180. Εξαρτάται όμως και ποσα γεύματα της κανεις την ημέρα με ξένο. Αν ρωτάς εμένα ΠΟΛΥ για ενα μωρο δεν υπάρχει! Λίγο ναι πολύ όχι! Για να το πίνει το χρειάζεται ! Μην ακούς βλακείες! Σιγα μην της κανεις και δίαιτα!!!
Μόλις ειδα οτι μιλούσες για δικο σου γαλα! Ακομα καλύτερα! Αυτο ειναι πιο ελαφρύ!

vasoula25

vasoula25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
όχι όχι έκανε πολύ καλή δουλειά και δεν φαίνεται. βρε κορίτσια έχω ένα άγχος για αύριο βαφτίσαμε την μικρή την περασμένη Κυριακή και τώρα για 3 Κυριακές θα πάμε να την κοινωνίσουμε, ξέρω ότι αυτό το κουταλάκι δεν το αποστειρώνουν και φοβάμαι μην της βάλει και άρτο ξέρει καμία να μου πεί??

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αληθεια? Να σας ζησει το νεοφωτιστο μωρακι σας! Να ειναι παντα γερο και καλοτυχο κουκλα μου! Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 25 417472 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 25 417472 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 25 417472 

Οσο γι'αυτο που ρωτας δεν ειμαι η καταλληλη να σου απαντησω γιατι δνε το εχω με τα θρησκευτικα! Εγω εαν φοβομουν για την υγεια της απλα δεν θα την πηγαινα να κοινωνησει! Αλλα αφου πιστευεις στο ιερο αυτο μυστηριο κανονικα δεν θα επρεπε να φοβασαι αφου υποτιθεται οτι ο θεος προστατευει ολους τους πιστους εκεινες τις στιγμες!

vasoula25

vasoula25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ευχαριστούμε βρε ούτε εγώ το έχω αλλά τι να κάνω που με έχουν πρήξει

LindakiS

LindakiS
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα!!! Απαντάω στα γρήγορα γτ πάω να κοινωνησω το μωρόοοο!! Βασουλα μου μόνο ζουμακι τα δίνουν μη φοβάσαι!!! ξέρουν δεν είναι χαζοί φυσικά κ δε θα φάει άρτο!! Smile μη φοβάσαι !! καλέ το βαφτισες κ δε μιλάς;;

Γ θηλαζουσες εννοούσα ναι... Αφρουλα όταν λείπεις καμιά φορά πόσο της δίνετε;;;

Γράφω πιο ήρεμα τώρα γτ επέστρεψα... Βασουλα μου γερό κ καλοτυχο να ναι το μωράκι σας , να ζήσει !! πως το ονομασατε;; κι κάνατε κι εσείς γρήγορα τη βάφτιση Εε; κι εμείς λίγο νωρίς την κάναμε να τελειώνουμε.. εγώ το ήθελα έτσι...

http://www.sailormoon82@blogspot.com

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βρε Ολινακι μου για τα μικροβια μιλουσε η Βασουλα!Wink 

Τελικα τι εκανες Βασουλα μου? Πηγατε να κοινωνησετε?

Ολινα μου πλεον δεν πινει με το μπιμπερο ουτε δικο μου γαλα! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad  Ειμαστε συνεχεια μαζι, αφου δεν εχω βοηθεια απο κανεναν, και εχει ευκαιρη την θηλη οποτε την γουσταρει! Οποτε ξεμαθε...Crying or Very sad 

vasoula25

vasoula25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπέρα τι κάνετε??? την πήγαμε ναι όντως μια σταλιά της έδωσε. ναι το βαφτίσαμε κουράστηκα λίγο παραπάνω γιατί ήθελα να τα κάνω όλα μόνη μου αλλά μου άρεσε πάρα πολύ!!! όσο για το όνομα την είπαμε Νίκη. και εγώ ήθελα νωρίς νωρίς γιατί αλλιώς θα πήγαινε καλοκαίρι και θα ήταν μεγάλη οπότε τώρα όλα οκ λίγο έκλαψε όταν την ντύναμε γιατί της αρέσει μέσα στο νερό και δεν της άρεσε που βγήκε χαχα. εσείς πως είστε τα μωράκια σας???

LindakiS

LindakiS
Βρε Αφρουλα μου Γ τον άρτο ειπε κοπέλα μη του δώσουν κ πνίγει ξαναδιαβάσε αλλιώς εδώ ειναι η κοπέλα να μας εξηγήσει κ μην ακούω χαζά Γ μικρόβια... ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει αλλά μη λέμε ανυπόστατα πράγματα... κοινωνανε ανά τους αιώνες παιδιά από το ίδιο δισκοπότηρο κ ποτέ δεν έπαθε κανένα τπτ!!

Βασουλα μου μπράβο καλά κάνατε εμένα έκλαιγε πριν γτ πεινούσε αλλά στη βουτιτσα της καθόλου αγαπάει το μπάνιο κι εμάς!! πολύ καλά κάνατε μικρά μικρά Smile

vasoula25

vasoula25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
και για τα 2 είπα, η αλήθεια είναι βέβαια ότι δεν έχω ακούσει τίποτα να πάθει κανείς κάτι άλλα άμα δεν ξέρεις σκέφτεσαι χίλια δυο βέβαια την πήγα και πρώτη, τέλος πάντων όλα καλά μέχρι τώρα.

xara_84

xara_84
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Κορίτσια μου ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια για την μπουμπού μας.

Αχ! Η μικρή δε λέει να κοιμηθεί και είμαι λίγο μες τα νεύρα. Πότε θα μπει σε νυχτερινό πρόγραμμα επιτέλους?????? Χρειάζομαι ύπνο............................

Για το θέμα με τη Θ. Κοινωνία θα συμφωνήσω απόλυτα με Ολινάκι.

Βασούλα μου καλοφώτιστο να είναι το νινί σου!!! Εμείς λέμε για μετά το Πάσχα τη Βάφτιση.

Ολινάκι, για την ποσότητα που πίνουν τα μικρά το μόνο που έχω να πω είναι αυτό που μου είπε και η παιδίατρός μου στον πρώτο μου "αν δεν περισσέψει σημαίνει πως δεν έφτασε". Το πολύ μην το φοβάσαι... βιάζεται να μεγαλώσει η κοριτσάρα σου!!!!

LindakiS

LindakiS
Χαρά μου νομίζω αυτό που είπε η παιδίατρος σου ισχύει Γ το ξένο.. στο μητρικό όταν δίνουμε μπιμπερό φροντίζουμε ποτέ να μην περισσεύει γτ δεν κάνει να πετιέται.. οπότε δίνουμε λίγα λίγα μλ με το μπιμπερό μέχρι να χορτάσει το παιδί... απλα 6 μηνών μωρό είναι δυνατόν να πίνει μόνο 60μλ;; κουφό!! αυτά πίνουν 200 στη καθισια κ δεν τους φτάνουν... τεσπα ήθελα να δω εμπειρίες κι από άλλες μανούλες...

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν ειμαι και τοσο ξανθια Ολινα μου! Laughing Laughing Laughing  Καταλαβα σε τι αναφεροταν η Βασουλα αλλα για τον αρτο θεωρησα δεδομενο οτι δεν θα δωσουν στο μωρο γι'αυτο και σχολιασα το θεμα των μικροβιων! Δεν ειναι η πρωτη φορα που ακουω αυτην την ανησυχια απο μητερα για το πολυ μικρο μωρακι της! Wink 

xara_84

xara_84
Ολινάκι μου θα σε γελάσω...μάλλον είναι όπως τα λες. Ίσως αναφερόταν στο ξένο. Πάντως επειδή του έδινα του μεγάλου μου κ εγώ με το μπιμπερό το δικό μου γάλα όσο δούλευα, περίπου 150-180 έβγαζα για κάθε γεύμα και άλλες φορές το καθάριζε και άλλες έμενε λίγο το οποίο αναγκαστικά πετούσαμε. Τώρα 6 μηνών να πίνει 60μλ μου φαίνεται πάρα πολύ λίγο..................αλλά με τα μωρά πάλι ποτέ δεν ξέρεις....τι να πω!

Κορίτσια η μικρή χτες το βράδυ μέχρι τις 5.30 το πρωί με είχε στο πόδι.................είμαι λιώμα!!!

Καλή Εβδομάδα να έχουμε!!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλη εβδομαδα να εχουμε κοριτσακια μου!Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 25 215994 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 25 215994 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 25 215994 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 25 215994 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 25 215994 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 25 215994 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 25 215994 

Χαρα μου υπομονη! Θα στρωσει σιγα σιγα, απλα μας βγηκαν λιγο απαιτητικες και πεισματαρες οι κιουριες! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing  Εσυ κατα την διαρκεια της ημερας κοιτα να την απασχολεις και σε πνευματικο αλλα και σωματικο επιπεδο και ολα θα παρουν το δρομο τους! Δηλ θα κουραζεται και μονη της θα ζηταει να κοιμηθει...Wink 

Καλα ειναι απιστευτη η μπουμπου σου! Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 25 417472  Μα τοσο μαλλι? Και μακρυ? Εσεις θα κανετε κοτσιδακια ηδη...Laughing Laughing Laughing 

xara_84

xara_84
Αφρούλα μου, ίσως είναι αυτό το λάθος που κάνω και δεν κοιμάται τις νύχτες. Επειδή έχει ακόμα πονάκια και πολλές φορές ο μόνος τρόπος να ηρεμήσει είναι αγκαλίτσα-πέρα-δώθε και ύπνος, έτσι κοιμάται αρκετά θα έλεγα τη μέρα. Προσπαθώ τουλάχιστον μετά τις 6 να μην την κοιμίζω και μου γίνεται γκρινιαρούλα. Θα δοκιμάσω σήμερα να μην κοιμηθεί καθόλου από το απόγευμα και μετά μήπως και.........
Μέσα στη νύχτα νευριάζω μαζί της και μετά νιώθω τύψεις....άσε!!!

Κοτσιδάκια κάνουμε από 20 ημερών που πήγαμε την πρώτη μας βόλτα (και κορδελίτσες). Θα με πεις τρελή και θα έχεις δίκιο..........αλλά είναι πειρασμός τόσο μαλλί....αν με δεις θα καταλάβεις από ποιον πήρε.....χιχι!!!

zeta1983

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!! ΧΑΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ...Mad 

ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΡΕΜΗ Κ ΠΑΛΙ Κ ΞΑΝΑΒΡΗΚΕ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ...ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ Κ ΕΝΑ ΣΟΥΠΕΡ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ BRIGHT STARS Κ ΚΑΝΕΙ ΤΡΕΛΛΕΣ ΧΑΡΟΥΛΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!!!

ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΣΙΤΗΣΗΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΡΩΕΙ ΑΝΑ 3-4 ΩΡΕΣ 150 ΜΛ. ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΣΤΑΝΤΑΡΑΚΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΑΛΑ-ΡΕΨΙΜΟ-ΥΠΝΟΣ...ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ!!!

Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 25 215994 

vasoula25

vasoula25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπέρα τι κάνετε?? ευχαριστώ πολύ Χαρά και υπομονή ούτε άμα την κάνεις ένα μπανάκι πριν το βραδινό γάλα κοιμάται?? και σεις πολύ μαλλί ε??? εμείς μαλώνουμε από που πήρε η μικρή το μαλλί Laughing Laughing 

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια καλησπέρα!δηστυχως δεν περνω ενημερωσεις για τις αναρτησεις σας και ετσι χαθηκα λιγο.Χαρά μου κουκλιτσα η μικρη σου,και εμεις γεννηθηκαμε με πολυ μαλακι αλλα βλεπω οτι τα χανουμε σιγα σιγα,βεβαια εχουμε ακομα αρκετο!
ρε κοριτσια το μωρο μου γεννηθηκε 2810 και τωρα 3 μηνων ειναι 5300.εναι χοντρο?η πεθερα μου λεει οτι το εκανα φουσκα,εγω παλι δεν το βλεπω χοντρο.ποσο επρεπε να ηταν δηλαδη?θηλαζω αποκλειστικα!

christinageo

καλησπέρα κορίτσια εχω να μπω παρα παρα πολύ καιρο πριν ακομη γεννησω .
γεννησα 15 Αυγουστου (απιστευτο ?? ) με επιασαν οι πονοι από τις 14 και παρολο που το μωρο ηταν πολύ ψηλα και ο γιατρος μου , ειχε πει ότι το πιθανοτερο είναι να γεννησω με καισαρικη γεννησα φυσιολογικα . η εμπειρια του τοκετου ηταν απιστευτη πειτε μου ποια άλλη μεσα στο χειρουργειο εκανε μπαλετο με την μαια της αφου εκανα την επισκληριδιο , και ποια άλλη ακουγε κλαρινα ???
η μπεμπα μου είναι 2 μιση μηνων εχει παλινδρομηση κανει συνεχεια εμετους είναι τωρα 5 κιλα την θηλαζω αποκλειστικα η γιατρος μου ειπε να της δινω καποια γευματα ένα ειδικο γαλα για παλινδρομηση αλλα η μπεμπα μου δεν πιανει το μπιμπερο προφανως γιατι 2μιση μηνες τωρα την θηλαζω αποκλειστικα . πως σας φαινονται τα 5 κιλα για 2μιση μηνων παιδι κοριτσακι δεν το ανεφερα παραπανω !!!!!!

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
να σου ζήσει!!!!να ειναι γερο και δυνατο!!!μια χαρα η μικρουλα σου!!!πως καταλαβες οτι εχει παλινδρομηση?κανατε εξετασεις?το ειπα και εγω στην παιδιατρο μας γιατι καποιες φορες οταν τρωει μετα απο λιγο βγαζει γαλα και μου ειπε να μην ανησυχω και οτι ολα τα παδια εχουν παλινδρομηση και μετα τους 6 μηνες που θα μπουν οι στερεες τροφες θα φταξει.

christinageo

POPIKALYMN έγραψε:να σου ζήσει!!!!να ειναι γερο και δυνατο!!!μια χαρα η μικρουλα σου!!!πως καταλαβες οτι εχει παλινδρομηση?κανατε εξετασεις?το ειπα και εγω στην παιδιατρο μας γιατι καποιες φορες οταν τρωει μετα απο λιγο βγαζει γαλα και μου ειπε να μην ανησυχω και οτι ολα τα παδια εχουν παλινδρομηση και μετα τους 6 μηνες που θα μπουν οι στερεες τροφες θα φταξει.

να σου ζησει και εσενα !!!
καναμε υπερηχο και ειδαμε την παλινδρομηση βεβαια εμεις το είχαμε καταλαβει γιατι το παιδι δεν εβγαζε απλες γουλιες εκανε εμετο κανονικο μεγαλη ποσοτητα .
και της δινω πρωι - μεσημερι- βραδυ ένα σιροπι για την παλινδρομηση .
όλα τα παιδακια κανουν γουλιες αν εχει παλινδρομηση θα το δειτε μονο με υπερηχο .

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια με τι σαμπουαν και αφρολουτρο κανετε μπανιο τα μπεμπακια σας?παιδικα αρρωματακια τους φορατε?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις