Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
638 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 638 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια πώς παρακολούθησε τις καμπύλες.πώς θα δω που βρίσκεται στην κουλή η δική μου?

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αφρουλα έγραψε:Κατια μου τι κανεις? πως ειναι τα ζουζουνια σου? Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 24 417472 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 24 35468  δουλευεις? οι προσπαθειες για ενα τριτο νινακι συνεχιζουν? Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 24 604962 

Σ'ευχαριστω πολυ κουκλα μου για τις ευχες σου! και εσυ ο,τι επιθυμεις στη ζωη σου!!! Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 24 417472  να εχετε παντα υγεια και ευτυχια!

Αλεξανδρα μου τι κανετε? η Αποστολια σου πως ειναι? να μου την φιλησεις! Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 24 417472 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 24 35468 

Εμεις παρολο που μπηκαμε στον 4ο μηνα εχουμε ακομη πονακια! εχει ταπαιπωρηθει πολυ το μαιμουνακι μου σε αυτο το θεμα αλλα τι να κανουμε?! αναπτυσσεται ταχυτατα και δυστυχως συμβαινουν αυτα σε μερικα μωρακια μεχρι και 6 μηνων περιπου. η πλειονοτητα των μωρων απαλλασσεται απο τους πονους μολις γινουν 3 μηνων αλλα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις! υπομονη λιγο ακομη και ελπιδα οτι θα περασουν συντομα....
 βρε καλώς την την αφρούλα!!τι μπεμπαρα εχεις καλέ!φτου της!τι πινεις και δεν μας δινεις βρε αφρουλα και κανεις το γαλατακι σου τοοοσο θρεπτικο???Αντε πες μπας και βάλουμε και εμεις κανα κιλο...η μπεμπα μου δλδ, γιατι εγω ειμαι στο βγαλε!!!Razz Razz Razz

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν θα το πιστεψετε τι εκανα για να διαβασω τις απαντησεις σας! Αντιγραφη- επικολληση!Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

Εχουμε και λεμε! Ποπη μου μπες εδω: http://www.argiriou.org/gc_m

βαλε τα δικα σας στοιχεια και θα δεις που ειστε αφου εκει που ληγει η καθε καμπυλη υπαρχει ενα ποσοστο! Wink 

Σοφια μου τι κανεις? η μικρουλα σου? Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 24 417472  γιατι ανησυχεις κουκλα μου για τα κιλα της μικρης σου? ξερεις οτι δεν βαζουν ολα τα μωρα το ιδιο βαρος, ουτε εχουν τον ιδιο ρυθμο αναπτυξης! εγω δεν κανω τιποτε παραπανω απο πριν και μην σου πω οτι εκανα και διαιτες για καποιο διαστημα γιατι μου την ειχε δωσει να χασω σε 1-2 μηνες ολα τα κιλα της εγκυμοσυνης! απλα βαζω το μωρο μου στο στηθος συνεχεια, οποτε το ζηταει! οταν δεν θελουν ξερουν μια χαρα να σπρωχνουν την θηλη με τη γλωσσα προς τα εξω!Wink 

Το κακο ειναι οτι με τοσο φαγητο εχουμε ακομη κολικους! πολυ ζορι κοριτσια! 3 μηνες και κατι τωρα...Crying or Very sad 

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια.στην καμπύλη βρισκόμαστε στο 75% είναι καλά?

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα Ποπη μου! flower flower flower flower flower flower 

Μονο καλα?! Τελειααααα!!! Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 24 536304 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 24 536304 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 24 536304 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 24 536304 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 24 536304 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 24 536304 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 24 536304  Μπραβο σας!

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα στην παρέα.αφρουλα και εγώ δεν μπορώ να διαβάσω αυτά που γράφετε από τον φορητό μου.από το κινητό μου όμως διαβάζω κανονικά γιατί?τι να φταίει?

zeta1983

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
KΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!! ΤΗ ΣΕΛ.29 ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΛΑΠΤΟΠ ΕΧΩ...ΚΡΙΜΑCrying or Very sad 

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι να πω? δεν ξερω τι γινεται με καποιες σελ!!! εγω εκανα αντιγραφη-επικολληση τις απαντησεις σας και τις διαβασα αλλου...ε και μετα απαντησα αναλογως!Wink Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

LindakiS

LindakiS
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Νομιζω ηταν καποιο malfuction του φορουμ το εχει παθει κι αλλες φορες!! Και οι διαχειριστες ειναι για σφαλιαρες εδω το ξερουμε εδω και καιρο...Mad οποτε παλι καλα να λεμε.. Smile
Νομιζω αυτη τη σελιδα και τις επομενες θα τις βλεπουμε καθαρα μεχρι να αλλαξουμε νουμερο! Wink Wink 

Τι κανετε;;; Καλησπερα!!
Εγω ηθελα να παω στο δημοσιο θηλασμο Βεροια η Εδεσσα αλλα δε θα μπορεσω μαλλον!!! Γκρρρρρρ!! Εχω διαγωνισματα να κανω στο Φροντ. :/

http://www.sailormoon82@blogspot.com

zeta1983

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;; ΠΟΣΕΣ ΚΟΙΜΗΣΑΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ Κ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΧΑΛΑΡΑ ΕΝΑ ΚΡΑΣΑΚΙ 'Η ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ;;;Very Happy 

ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 22:00 Κ ΓΩ ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΤΣΑ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΝΑ ΣΕΡΦΑΡΩ ΛΙΓΟ...ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΧΟΥΝΕΡΙΑ...ΘΕΛΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΑΓΚΑΛΙΑ Κ ΝΑ ΤΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΝΑΝΟΥΡΙΣΤΕΙMad 

ΠΡΩΤΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ, ΖΕΣΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ Κ ΥΠΝΟΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ...ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΡΟΠΑΡΙΟ,,,Κ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ Η ΜΕΣΗ Κ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΟΠΗΚΑΝRazz 

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;; ΜΟΛΙΣ ΠΗΓΑ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΚΑΝΑΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΑΙΣΩ ΑΡRazz ΧΙΣΕ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΜΟΛΙΣ ΣΗΚΩΘΗΚΑ Κ ΤΗΝ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑ ΕΚΛΕΙΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΥΣΤΑ...ΕΠΙ 15 ΛΕΠΤΑ ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ...ΑΧ ΠΟΣΟ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΧΑΡΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΠΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΡΥΘΜΟ....

ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ 'Η ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ???

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κοριτσιαααα!!!sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny 

Αυτη η αλλαγη της ωρας μας εχει καταστρεψει....εκει που ξυπνουσε 7:30 τωρα ξυπναει 6:30!!! Ελεος...Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 24 585182 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 24 585182 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 24 585182 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 24 585182 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 24 585182 

Ζετα μου ποσων εβδομαδων ειναι το μωρακι σου? Απο την 15η-19η (4ος μηνας περιπου) περνανε αλμα αναπτυξης και γινονται πιο γκρινιαρικα και απαιτητικα, θελουν πιο πολλες αγκαλιες! Ακου το μωρακι σου και τις αναγκες του και ασε κατα μερος τις ιδεες που σου μπαινουν για το εαν θα μαθει ετσι ή αλλιως! ο,τι μαθαινεται ξεμαθαινεται κιολας! η νευρικοτητα ομως και η κακη επικοινωνια με την μητερα ειναι κατι που δυσκολα επουλωνεται στη συνεχεια...απολαυσε τη ζωη με την μιικρουλα σου και ρουφα καθε στιγμη με εκεινην αγκαλια γιατι δεν θα θελει μια ζωη να ειναι αγκαλια!!!

Σου τα λεω καθαρα με φιλικη διαθεση και επειδη ηδη εχω ακουσει πααααρα πολλα απο το παντα φιλικο και οικογενειακο περιβαλλον και εχω κλεισει τα αφτια μου και απολαμβανω την σχεση μου με το παιδι μου! φυσικα και δεν θελω ενα παιδι απολυτα εξαρτημενο απο μενα και την αγκαλια μου αλλα ενα δυνατο παιδι, ψυχικα υγιες και ηρεμο και αυτο γινεται μονο με πολλη αγαπη και την καταλληλη εκπαιδευση-εκμαθηση, η οποια ομως πρεπει να ξεκινησει και στην καταλληλη ηλικια. και τα μωρακια μας ακομη ειναι πολυ μικρα...Wink 

LindakiS

LindakiS
Καλημέραααα όλη μέρα !!

θα συμφωνήσω με την Αφρουλα Ζετακι μου πάρτο όσο στο ζητάει εμένα μου το έκανε αυτο μέχρι 2,5 μηνών περίπου τώρα σταμάτησε γτ ψηλωσε το μοσχαράκι μου κ δε χοραει οποτε θέλει λίγο αγκαλιά κ μετά την κούνια της.

κι εμείς ακόμα προσπαθούμε να φτιάξουμε πρόγραμμα στον ύπνο!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας μανουλες!τι κανετε?ζετα μου περνανε φασεις τα μωρακια αναλογα με τα σταδια αναπτυξης τους!σε καθε αλμα αναπτυξης γινονται ανησυχα κ θελουν συνεχεια αγκαλια..ειναι απολυτως φυσιολογικο!!μετα ξανα ηρεμουν!απολαυσε τες τις αγκαλιες γτ αργοτερα δεν θα τις εχεις οσο θα θελεις!

xara_84

xara_84
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλησπέρα μανούλες!!!
Τι κάνουν τα μωράκια της παρέας?
Χαμένη κ εγώ αλλά χρόνος για τίποτα δεν μένει με τα 2 μικρά. Η μπέμπα μας, όπως και της Αφρούλας, ταλαιπωρείται ακόμα με κολικούς και μαζί της κ εγώ (η μέση μουυυυ......από τις αγκαλιές και τα πέρα-δώθε). Ο ύπνος τα βράδια δεν έχει στρώσει ακόμα...ξυπνάει κανονικά 3 φορές για γαλατάκι. Πρέπει να έχουμε ξεπεράσει τα 6 κιλάκια οπότε πάμε καλά...σε λίγες μέρες έχουμε και τα 2α μας εμβόλια. Σάλια και μπουνίτσα στο στόμα όπως ακριβώς τα λέτε. Γενικά μια απέραντη ευτυχία!!!

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ναι μωρε τα ζουζουνακια!θελουν αγκαλιτσα!φαντασου εμενα η δικια μου δεν περνάει κολικούς και θέλει συνεχεια αγκαλια και περα δωθε!το βραδυ δεν μπορω νακοιμηθω απο τον πονο στα πόδια...αλλα όταν με καρφωνει με το βλέμμα της και χασκογελάει, σαν να μου λεει "ξερω ότι μ'αγαπας και εγω σ'αγαπω" εεε,,,,παιρνω δυνάμεις για άλλο τοσο και άλλο τοσο!Very Happy Very Happy Very Happy 

jasmmin

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΣΑΣ?  ΕΧΘΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ   Η ΖΟΥΖΟΥΝΙΣΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 6200 kg
ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΜΒΟΛΙΟΕγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 24 578578  ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ   ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ 39 ΠΥΡΕΤΟEmbarassed  ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΠΗΚΕ Η ΟΡΕΞΗ ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 60 ΓΡ  ΑΝΑ 3 ΩΡΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΑΝΗΣΥΧΗ ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΞΑΝΑ ΠΥΡΕΤΟ ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΣΑΣ

vasoula25

vasoula25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπέρα τι κάνετε??? πως περνάτε με τα ζουζούνια σας??

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια καλησπέρα και από μένα! Εμείς όπως σας είπα βγάζουμε δόντια και εδω και δυο μερες τραβάμε ζόρι... Τώρα πήρα και την baby gum της frezyderm μήπως μας βοηθήσει λίγο... Θα την δοκιμάσω και θα σας πω!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα μανουλες!!τι κανετε?χαρα μου τι ομορφο που ειναι το κοριτσακι σου!!!ελενα βγαζετε δοντακια κιολας ε?υπομονη!!!

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναι Αλεξάνδρα μου μας ειπε η παιδίατρος οτι έχουν κατέβει τα δόντια, δεν ξέρουμε ποτε θα εμφανιστούν αλλά πονάειιιιιι.....!!! Έτσι κι αλλιώς τα δόντια βγαίνουν τον 4-7ο μήνα κι εμείς διανύουμε τον 5ο μήνα! Πάντως αυτό το gel κάνει θαύματα! Το έβαλα χθες βραδυ γιατι δεν μπορούσε να κοιμηθεί και κοιμήθηκε σε ένα λεπτό!
Εσείς κορίτσια τι νέα; Τι κάνουν τα μωρακια σας;

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α πολυ καλο αυτο με το τζελ!μπορεσε κ κοιμηθηκε το αγορακι σου!εμεις μια χαρουλα με εχει ξεζουμισει η μικρη μου αυτες τις μερες!αλμα περναμε σιγουρα.εχει αρχισει να ασχολειται κ μονη της με τα παιχνιδακια της κ βρισκω ευκολοτερα χρονο για τις δουλειες μου!επισης σημερα δεχεται την πιπιλα ενω δεν την ηθελε!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα κοριτσακια μου με τα ομορφα μωρακια σας!Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 24 417472 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 24 417472 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 24 417472 

Τι κανετε? Πως ειναι τα νινακια σας? Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 24 35468 

Βασουλα μου πως εισαι? το μωρακι σου? τελικα γεννησες φυσιολογικα ή με καισαρικη?Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 24 35468 

Ελενα σ'ευχαριστουμε για τις πληροφοριες. Σημειωνω αφου ακολουθουμε....σας ευχομαι μονο τοσος να ειναι ο πονος με τα δοντακια!Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 24 35468 

Χαρα μου σε καταλαβαινω απολυτα τι περνας με τους κολικους! Οπως και εσενα Αλεξανδρα μου με τα αλματα! Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 24 35468 

Εμεις τα εχουμε ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!! Και πονους απο κολικους, και φαγουρα στα ουλα και περναμε το αλμα αναπτυξης απο την 15η-19η εβδομαδα!

Ελατε πειτε μου: ποσο με ζηλευετε?Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

LindakiS

LindakiS
Πωπωωω έχουμε απαρτία νομίζω!! όλες είμαστε εδώ!! Smile

Χαρά μου η μπέμπα σου είναι μια ζωγραφιά κι έχει πολλά μαλλάκια όπως ήμουν έχω μικρή.. Smile μην ανησυχείς όλα περαστικά είναι.. κι αν δεν σου μένει πολυς χρόνος τη μέρα μη σκας εσύ κ το μωρό να στε καλά

Ελενακι μου πολύ νωρίς σας ταλαιπωρούν τα δοντάκια!! Είναι ανεπτυγμένο το νινι σου!!

Βασουλα καλώς ήρθες κ πάλι...

κορίτσια έχω μια απορία... όσες δίνεται γάλα δικό σας με το μπιμπερό... Οποτε δινετε.. πόσα μλ πίνουν τα νινακια σας ;; εγώ στις 3 ώρες που λείπω στη δουλειά η Λυδία πίνει 120-180 μλ κάποιες φορές έπινε μέχρι κ 220!!! οι σύμβουλοι μου λένε είναι πολύ , αλλά το μωρό μια χαρά χορταίνει κ δε βγάζει καθόλου.. εσάς πόσο πίνουν;;

Τη Δευτέρα έχουμε το τρίτο κατά σειρά εμβόλιο σήμερα μπήκαμε στον 4ο μήνα κι ειναι η φουστουκα μου 6360γρ κοντά στα 800γρ έβαλε πάλι μια χαρά... να δούμε πως θα πάει το εμβόλιο γτ κουράστηκα ψυχικά να την πηγαίνω κ να κλαίει σπαρακτικα δεν το θέλει!!! Sad ευτυχώς μετά έχει ξανά στον 6ο!! ουφφφ

καλό σκ σε όλες!!

vasoula25

vasoula25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπέρα κοριτσάκια τι κάνετε?? τα μωράκια σας?? τελικά με καισαρική γέννησα είχα πίεση στα μάτια και δεν την γλίτωσα και μένα έχει αρχίσει να έχει φαγούρα στα ούλα της άλλα ακόμη όχι πόνο. ολίνα μου εγώ που της δίνω μπιμπερό τρώει 4 φορές την μέρα από 210 αλλά μερικές φορές αφήνει οπότε τρώει μια χαρά η δικιά σου

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σημασια εχει κοριτσακι μου που κρατας στην αγκαλια σου ενα υγιεστατο μωρακι και μια χαρα θα επουλωθει η τομη σου! θα ειναι το προσωπικο σου σημαδι απο την ολη εμπειρια!Wink 

Μονο 4 φορες την ημερα τρωει?Shocked Shocked Shocked 

εμεις με τον θηλασμο ουτε που ξερω ποσο τρωμε, ουτε σε φορες ουτε σε ml!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις