551 Απ: Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 Παρ Οκτ 25, 2013 10:29 am
POPIKALYMN
Η ψυχή της παρέας!
και περπατωντας?πως τα καταφερνεις?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
LindakiS έγραψε:Σπυριδουλα μου πολυ σημαντικο αυτο που λες!!Παααρα πολυ!! Εμενα με στηριζει στο θηλασμο αλλα δεν εχει γνωσεις πανω στο θηλασμο...samimas έγραψε:Εγώ πάντως θα τον αλλάξω τον δικο μου!!! Θελω κάποιον που να εχει γνώσεις πανω στο θηλασμο κ οχι μονο να ειναι υπέρ του θηλασμου..
Να ναι καλα η συμβουλος μου που βρηκα και οι Απανταχου Θηλαζουσες!!
ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΕ ΑΦΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΕΣΥ Η ΤΟ ΜΩΡΟ ...ΜΠΡΑΒΟ ...ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ..ΜΠΡΑΒΟαφρουλα έγραψε:Καλησπερα κοριτσακια μου!
Δεν ξερω εαν με θυμαστε αφου λιγο πριν τη γεννα της μικρης μου και μεχρι σημερα εξαφανιστηκα σαν τον κλεφτη! Επαθα μια ψιλοκαταθλιψη γιατι αργουσε η μικρη μου να ερθει, ειχα αγχωθει πολυ για το εαν ολα πηγαιναν καλα και κυριως γιατι ειχα ψευδεις ωδινες για 12 μερες! Ειχαν σπασει τα νευρα μου!
Κατ'αρχην να ζησουν οοοοοολα τα μωρακια αυτου του γκρουπ και να ειναι παντα γερα μεσα στην αγκαλια σας!
Εγω γεννησα μετα απο βασανιστηριο 12 ημερων οπως προειπα και αφου ειχα 2 εκ διαστολη με προκληση στις 19/7 και ωρα 16:15! ολα πηγαιναν πολυ καλα και η μικρη μου βγηκε σε 15' απο την στιγμη που ειχα τελεια διαστολη αλλα μετα επαθα επιπλοκη και εκανα χειρουργειο που κρατησε 50'! ευτυχως ειχα ακουσει τον γιατρο μου και ειχα κανει επισκληριδιο! εχασα πολυ αιμα αλλα ευτυχως ολα πηγαν καλα!
Εχω ενα υγιεστατο αλλα πολυ απαιτητικο μωρο αφου σχεδον απο τις πρωτες μερες εχουμε κολικους, οι οποιοι συνεχιζουν ακομη και σημερα! δεν εχω χρονο σχεδον για τιποτα αφου ολη μερα κοιμαται ελαχιστα και μονο για 20' καθε φορα!
Γεννηθηκε 3400 γρ και σημερα 3 μηνων πια ειναι 7100 περιπου μονο με αποκλειστικο θηλασμο!
Άλλη ασωτη μανούλα!!! που είσαι κι εσύ καλέ;;; τι κάνει το μωράκι σου;; πας μας λίγα λόγια!mary 30 έγραψε:καλημερα ρε κοριτσια τι κανετε?????????????????? μου λειψατε!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης