Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
666 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 666 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κοριτσια μου διαβαζω οτι ολες ηστε καλα και χερομαι εμεις ειχαμε μια περιπετεια ο μικρουλις μου δεν ετρωγε και μονο κοιμοτανε γαι πολλες ωρες τον πηγαμε απειρες φορες στην γιατρο μεχρι που καναμε ολες τις εξετασεις και εδειχναν απολιτα φυσιολογικες και ετσι η γιατρος μου ειπε να αλλαξουμε γαλατακι αλλαξαμε και τωρα τρωει μια χαρουλα ο μπεμπακος μου ειμαστε και 7 κιλακια χιχιιχιιχ σημερα εχουμε και ορθοπαιδικο αλλα κοριτσια πολι υδρονη το μωρουλινι μου χερακια ειναι υδρομενα και οποτε τον ταιζω πισω στον αυχενα υδρονη τι ειναι αυτο τωρα δεν ξερω ολη μερα χερια στο στομα και τρεχει η μαμα και του τα βγαζει και του δεινη πιπιλα τωρα του πειρα κατι ποθ το βαζει στο στομα και μασουλαει αυτο μου ειπε η γιατρος να το παρω και οταν του δινω την πιπιλα την παιρνει μολις γυρισω το βλεμμα την βγαζει γιατι οταν του τι βαζω στο στομα ανοιγη το χερακι του και την κραταει και μολις γυρισω την βγαζει και βαζει την μπουνιτσα και οταν παω εκει να του δωσω την πιπιλα γελαει τι να πω ποτε πατε με τον θηλασμο εσυς ειναι ζοηρα τα δικα σας κοιμουντε ευκολα κλενε εμενα κοιματε ευκολα κρεβατι πιπιλα και κοιματε μονο του καθε εκει μουρμουραει και τον παιρνει ο υπνος αλλα εχουμε και πολλα σαλια παρα πολλα κοριτσια εσας πως πανε απο σαλια ????

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ποπακι μου,η Παιδιατρος σου δεν σου ειπε οτι ειναι φυσιολογικό για ένα μωρο που θηλάζει αποκλειςτικα τα κακά του να ειναι απο 6 λερωμένες πάνες την ημέρα εώς 1 πάνα την εβδομάδα;;;;; Μάλλον δεν ξέρει απο θηλασμο..συγνωμη που το λεω αλλα ένας γιατρός που ειναι υπέρ του θηλασμου ειναι το πρώτο πράγμα που σε ενημερώνει,στην πρώτη κιόλας επίσκεψη στο σπίτι!!!
Οταν μπορέσω κ μπω απο υπολογιστη θα ανεβάσω εδω ένα λινγκ για το δουν κ ολα τα κορίτσια!!
Όσο για γυνακιλογο πηγα στους 3 μηνες κ εκανα Παπ κ καλλιέργεια!!
Αλεξάνδρα μου τι κανεις;;;; Θηλασεις ε;;; Μπράβο κοριτσαρα μου!!!εσυ για ποτε λες για βάπτιση;;;
Γιωτααααααα,τι κανεις κοπέλα μου;;;; Ο μικρός, σου κανει παιχνιδακια..χαχαχαχα κ εμενα την πετάει την πιπιλα κ βάζει οοοοολη την μπουνιτσα του!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια μου!τι κανετε?μολις φαγαμε εμεις αλλαχτηκαμε κ τωρα νανουριζομαστε!γιωτα μου μεγαλωσε πολυ ο σιβαν σου κ γινεται κ τρια μηνων σε λιγο!για τα σαλια εχω να σου πω οτι κ η δικια μου απο τη μερα που καναμε τα πρωτα εμβολια εχει πολλα κ η γιατρος ειπε οτι θα εχει λογω εμβολιου!κοιμαται μονος του ε?πολυ καλο αυτο!σπυριδουλα μου καλα ειμαι!!ολα πανε καλα με το θηλασμο δοξα τον θεο!εσυ?βαφτισια σκεφτομαστε να μην αργησουμε πολυ!μετα τα χριστουγεννα!θα δουμε!εσεις?κοριτσια εμεις εχουμε ενα αλλο θεμα.η μικρη δεν παιρνει πιπιλα κ η μαια αλλα κ η παιδιατρος μου ειπαν να της βαζω το μικρο μου δαχτυλο να πιπιλιζει οταν θελει.κ πραγματικα το κανω κ την ηρεμει πολυ!ετσι νανουριζεται κιολας στο πενταλεπτο την παιρνει ο υπνος ειναι τεραστια βοηθεια για μενα.αλλα οι συγγενεις λενε να το κοψω γτ θα βαζει κ αυτη μετα το δαχτυλο της κ θα εχω προβλημα..παιζει κατι τετοιο?μα ετσι κ αλλιως δε βαζουν ολα τα μωρακια τα χερια στο στομα??

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πολλοί παιδιατρο το λένε αυτο με το δικο μας δάχτυλο Αλεξανρα,μη φοβάσαι!!! Ειναι το δικο σου,οχι το δικο της Wink
Άλλοι Παιδιατρος λένε μην δώσεις πιπιλα ασε να βάλει το δάχτυλο του για πιπιλα... Κ αυτο εγινε μόδα τωρα τελευταια..
Αφου σε βολεύει αυτο,μια χαρα!!!

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλεξ μου το εκανε ημικρη σου το εμβολιο εμας θα το κανει στις 4 του μηνα ειναι το υ4 τοτε κανουν το εβμολιο τελος παντον ναι μεγαλοσε πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ και δεν παλευετε εγω ειμαι ξυπνια σημερα απο τις 5 καθαριοτιτα σιδερομα αστα να πανε οσο γαι την πιπιλα εω αλλαξει πιπιλες ουυυυυυυυυυυυυυ εχω βαρεθει να τις μετραω μετα πειρα μια που δεν ηταν μαρκα και την λατρεψε στον υπνο δεν την αποχοριζετε ναι και εγω το ξερω αυτο με το δακτυλο οτι δεν κανει και εμενα βαζει το δικο του αλλα του το βγαζω και του βαζω την πιπιλα του θελει προσπαθεια να την μαθει να τις την βαζεις και να τηνκρατας εσυ μεχρι να αρχειζη να πιπιλιζει θα σου την φτυνη εσυ ξανα και θα την μαθει

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μα σπυριδουλα μου ο καθενας ερχεται κ λεει οτι του κατεβει κ προβληματιζομαι μετα κ εγω!ναι γιωτα μου θα προσπαθησω μπας κ τη μαθει την πιπιλα!αλλα κ να μην τη μαθει δεν πειραζει.ολο να πιπιλανε θελουν τα ατιμα!ναι τα καναμε τα πρωτα εμβολια!τωρα στις 18 παλι.παω για νανι παλι κ τα λεμε αργοτερα μανουλες!

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα ειμαι σπυριδουλα μουυυυυυυυυυυυυυυυυ
ναι ναι τα κανει κατι τετοια και μας τρελενει ολους δενπορω μακρυατου ουτε λεπτοοοοοοοοο
οπιος μου τον ενοχλησει δαγκονο:x :x :x :x 
εμενα παλι μου ειπε η παιδιατρος να μαθει πιπιλα γιατι την πιπιλα την κοβεις πιο ευκολα απο το δακτυλο του γιατι την πιπιλα του την περνεις την κρυβεις και να κλαψει κατι θα βρει να απασχολιθει το δακτυλο παλιδεν μπορεις να το κρυψεις αλλα οπως βολεψει την καθε μανουλα ....και εμενα κοριτσια σημερα ολη μερα κακακια οχι πολλα λιγα και συναιχεια και πολλα αερια αλλα ειναι φυσιολογικο αναλογος και το ποσο θα φανε

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πλεον εδω μασ λενε καλυτερα το δαχτυλο του παρα πιπιλα!!! διαβαζοντας λιγο κ ακουγοντας το ενστικτο μας αποφασιζουμε!!!!
εγω παντως δεν κανω ΤΙΠΟΤΑ απο αυτα που μας ειπε ο παιδιατρος!!! παω αναλογα με τα ΘΕΛΩ του παιδιου μου!!!!

Ποπη μου αυτο σου ελεγα :

http://www.thekids.gr/oura-ke-koprana-fisiologikon-vrefon/

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα μανουλες κ μωρακια!για οσες δεν με γνωριζουν εχω ενα μωρακι 2 1/2 μηνων κ επειδη διαβασα για τα σαλακια που εχουν τα μωρακια,να σας πω οτι κ μενα εχει πολλα σαλακια λογω το οτι ειναι πολυ μωρο ακομα κ δεν ξερει να τα πιαχειριστει κ να τα καταπινει ακομα(ο θωρακας τους βρισκεται ακομα ψηλα)οσο για το δαχτυλο που βαζουν στο στοματακι τους,πολυ φυσιλογικο!ειναι η περιοδος που εξερευνουν τα χερακια τους κ δεν κανει να τους τα αρπαζουμε κ να τους αποτρεπουμε.οσο μεγαλωνουν θα παρατηρησουμε οτι θα βαζουν ολη την μπουνιτσα τους!!οσο για την πιπιλα δεν καταλαβαινω τον λογο που τα αποτρεπουν να την χρησιμοποιουν!αν ειναι καλες ορθοδοντικες γιατι να μην τους δινουμε?!εμενα αν την ηθελε θα του την εδινα η' κ αν την ζητησει καποια στιγμη...γενικα τα μωρακια θα πρεπει να τα γεμιιζουμε κ να τα ευχαριστουμε οσο μπορουμε καλυτερα!!

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα φρουρού να χαίρεσαι το μωράκι σου.κοριτσακι η αγοράκι έχεις.εμένα τώρα βάζει όλη την παλάμη στο στόμα.και από σάλια πάστα πολλά.η αλήθεια είναι ότι της τα βγάζω όταν τη δω.

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σπυριδούλα μου ευχαριστώ για το link.ξέρω ότι είναι φυσιολογικό να μην ενεργούς κάθε μετά άλλα δεν μπορώ να το βλέπω να υποφέρει να πλαντάζει στο κλάμα από τον πονο.

maraki_t

maraki_t
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μανούλες καλησπέρα κι από μένα! Είμαι μανούλα Αυγούστου & δηλώνω ερωτευμένη με την κόρη μου, που ήρθε στην ζωή στις 9 Αυγούστου Laughing Σαλάκια έχουμε κι εμείς πολλά & ο παιδίατρος μου είπε ότι είναι από τα δοντάκια. Όχι ότι βγάζει τώρα απλά το να κατέβουν τα δόντια είναι μία διαδικασία που κρατάει καιρό. Επίσης βάζει κ τα χεράκια στο στόμα και μου είπε να μην τα βγάζω. Απλά σκέφτομαι πως πρέπει τώρα να μην την πιάνουμε στα χέρια! Πιπίλα δεν έχω δώσει και αν με παίρνει σκέφτομαι να μην δώσω και καθόλου για να μην παιδευόμαστε μετά. Και ο παιδίατρος μου είπε πως αν καταφέρω να μην δώσω θα είναι όφελος. Γενικότερα πάντως έχω παρατηρήσει πως ο κάθε γιατρός έχει την δική του γραμμή κ γίνετε ένα μπάχαλο στο μυαλό μας! Προτείνω λοιπόν να κρατάμε την γνώμη του παιδιάτρου μας (που για να τον επιλέξαμε λογικά τον εμπιστευόμαστε) γιατί θα τρελαθούμε στο τέλος!
Κατά τα άλλα νιώθω υπέροχα με την κόρη μου! Έχει αλλάξει την ζωή μου και ναι, την αγαπωωωωωώ!!!
Να μας ζήσουν όλα τα μπεμπίνια κορίτσια μου. Ελπίζω να τα λέμε από εδώ και πέρα Smile 
ps Λιντάκι καλοφώτιστη η μικρούλα σας! Να είναι γερή & ευτυχισμένη!!!

LindakiS

LindakiS
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μαράκι μου ευχαριστω πολύ.. καλώς μας ήρθες κ να χαιρεσαι το θαυματακι σου!! θα χαρούμε να σε βλέπουμε εδώ στην ομαδουλα μας.. φρου φρου κι εσείς καλώς ήρθες πάλι!!

κορίτσια τι συζητάμε;; τρελλό σαλιο!! 2-3 ποδιές τη μέρα αλλάζω! κ από μασουλημα τα χέρια αρκετό όταν την πιάνει όρεξη της χώνω την πιπίλα αλλά δεν την κρατάει... πάντως θα επιμείνω... ο παιδίατρος δε με έχει συμβουλέψει κάτι...

http://www.sailormoon82@blogspot.com

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγώ πάντως θα τον αλλάξω τον δικο μου!!! Θελω κάποιον που να εχει γνώσεις πανω στο θηλασμο κ οχι μονο να ειναι υπέρ του θηλασμου..

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
φρουφρού έγραψε:καλησπερα μανουλες κ μωρακια!για οσες δεν με γνωριζουν εχω ενα μωρακι 2 1/2 μηνων κ επειδη διαβασα για τα σαλακια που εχουν τα μωρακια,να σας πω οτι κ μενα εχει πολλα σαλακια  λογω το οτι ειναι πολυ μωρο ακομα κ δεν ξερει να τα πιαχειριστει κ να τα καταπινει ακομα(ο θωρακας τους βρισκεται ακομα ψηλα)οσο για το δαχτυλο που βαζουν στο στοματακι τους,πολυ φυσιλογικο!ειναι η περιοδος που εξερευνουν τα χερακια τους κ δεν κανει να τους τα αρπαζουμε κ να τους αποτρεπουμε.οσο μεγαλωνουν θα παρατηρησουμε οτι θα βαζουν ολη την μπουνιτσα τους!!οσο για την πιπιλα δεν καταλαβαινω τον λογο που τα αποτρεπουν να την χρησιμοποιουν!αν ειναι καλες ορθοδοντικες γιατι να μην τους δινουμε?!εμενα αν την ηθελε θα του την εδινα η' κ αν την ζητησει καποια στιγμη...γενικα τα μωρακια θα πρεπει να τα γεμιιζουμε κ να τα ευχαριστουμε οσο μπορουμε καλυτερα!!

cheers cheers cheers cheers 

LindakiS

LindakiS
samimas έγραψε:Εγώ πάντως θα τον αλλάξω τον δικο μου!!! Θελω κάποιον που να εχει γνώσεις πανω στο θηλασμο κ οχι μονο να ειναι υπέρ του θηλασμου..
Σπυριδουλα μου πολυ σημαντικο αυτο που λες!!Παααρα πολυ!! Εμενα με στηριζει στο θηλασμο αλλα δεν εχει γνωσεις πανω στο θηλασμο...
Να ναι καλα η συμβουλος μου που βρηκα και οι Απανταχου Θηλαζουσες!! Smile Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 22 215994 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 22 215994 

http://www.sailormoon82@blogspot.com

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πολύ κακοφάγανη ειναι η μπέμπα μου ρε κοριτσια!!!θα με σκάσει! θηλασε στις 6 το πρωι και μετα ξανα απο τον ενα μαστο στις 1.00!βγάζω με το θηλαστρο ,,,τι αν δω??40 μλ!!!απο καθε μαστο βγαζω 75-85 μλ.....τωρα θελει να κοιμηθει, την βαζω στο βυζι να φαει τιποτα!!!η παιδιατρος μου λέει αστη και θα φαει οταν πεινασει!χαιρω πολύ!!ουφ!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι κανετε μανουλες?τα μωρακια σας?σαλια πολλα σαλια ναι!!!κ αρχισε κ η δικια μου κ βαζει μπουνιτσα στο στομα!οσο για τους παιδιατρους οπως λεει κ το μαρακι να ακουμε μονο τον δικο μας κ το ενστικτο μας!!ινκα δεν ανησυχει για αυτο ο παιδιατρος?

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ναι αλεξάνδρα μου περναμε την εποχή του σάλιου!!!

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κορίτσια καλησπέρα και απο εμενα.σημερα πήγαμε παιδιατρο,καναμε το 5ο εμβολιο.ειναι 60 ποντους αλλα βαρος πηρε 550 γραμμαρια και ειναι 5150 3 μηνων.γεννηθηκε 2810
στεναχωρηθηκα.εντομεταξύ 2 μερες τωρα την βαζω στο στηθος και κλαιει και μωλις την ξαπλωσω και ξαολωσω και εγω πιανει για λιγο το στηθος.Στεναχωρηθηκα.Μήπως δεν χορταινει και γιαυτο δεν πηρε βαρος αυτο το μηνα?τωρα ειπα να κανω μια αντληση για να δω αν βγαζω και εβγαλα σταγονες και μου ηρθε ενα σοκ.μηπως μου κοβεται το γαλα?μηπως η περιοδος το επηρεασε?

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πόπη μου εμένα στον ιδιο μήνα με τη δική σου πήρε 500 γραμ, που υποτίθεται πάει μήνας και κιλό τους πρωτους μήνες! τα ίδια με την δική σου και εμενα την μιση μερα αρνειται να φάει από απόγευμα και μετα τρωει κανονικα,,,και όχι πάντα και απο τους δυο μαστους!,,τι να πω..φάση περνάνε???και εμενα με το θηλαστρο δεν βγαίνει πολύ, αλλά βγαίνει πολύυυυ πιο πηχτό από ότι πριν ενα μηνα
!!συνεχιζουμε θηλασμό!!αν κοιμαται και δεν γκρινιαζει παει να πει οτι χορταίνει. σε ενα μηνα βλέπουμε πως θα πάνε!

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Η παιδιατρος μου ειπε ξανα ζυγισμα σε 15 μερες.για να δουμε

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ναι ε? καλα θα κανεις! αν δω και εγω οτι συνεχιζει το ιδιο βολι, θα την πάω και εγω...και ειδομεν!

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τωρα εμαθε αλλο κολπο.οταν τη βαζω στο στηθος κλαιει και δεν θελει να το πιασει με τιποτα και μωλις την ξαπλωσω και ξαπλωσω και εγω διπλα της το πιανει αμεσως.τι να παω?

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Α! ετσι θηλάζουμε και εμεις ποπή μου και περπατωντας!!!!μου εχει φυγει η μέση!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις