Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
574 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 574 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 40]

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μωρε μπραβο το μπεμπε σου!!!Φτιαχνει η δικια σου προγραμμα κ χαλαει η δικια μου!  θηλάζεις ζετα? Δινεις κ τσαγακι ε?γιατι?σου το συστησε η παιδιατρος?

zeta1983

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΙΝΚΑ!!! ΟΧΙ ΔΕ ΘΗΛΑΖΩ, ΘΗΛΑΣΑ ΜΟΝΟ 40 ΜΕΡΕΣ. ΔΙΝΩ ΞΕΝΟ

ΤΟ ΤΣΑΓΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΔΙΨΑΩ Κ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΥΔΑΤΩΝΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ,ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΝΩ ΜΑΡΑΘΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΑΕΙ Κ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ Κ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙΡΟ!

LindakiS

LindakiS
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Οντως χαθηκαμε! Εγω με το ζορι προλαβαινα...γτ ΒΑΦΤΙΣΑΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΣ!!!!!!!! ΛΥΔΙΑ!!!!! Ειμαι τοσο ευτυχισμενη κι εγω κι ο αντρουλης μου! Μας εφυγε ενα μικρο βαρος! Τωρα απολαμβανουμε οικογενειακες στιγμες απλα...
Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 21 215994 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 21 215994 

Με το καλο και οι δικες σας βαφτισεις!

Ζετα μου μην ενθουσιαζεσαι πολυ γ να μην απογοητευτεις αν στο ξανααλλαξει.. Συνθως οσο μεγαλωνουν κοιμουνται λιγοτερο. Ελπιζω να κανω λαθος σε σενα και να κρατησει ενα πολυ καλο προγραμμα κυριως γ το βραδυ γτ αυτο μας καιει.

http://www.sailormoon82@blogspot.com

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλοφώτιστη lindakis!!!να ειναι παντα υγιής και τυχερή στη ζωή της!

και εμεις για βαπτιση ειμαστε σε εικοσι μερες!!

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ολίνα μου να σας ζήσει!!!!καλή Χριστιανή!!!!
τα βαπτίζετε μικρα μικρα και ξενοιαζετε η αλήθεια ειναι ομως οτι εμενα μου φαινεται ακομα πολυ μωρο για βαπτιση,θα το βαπτισουμε καλοκαιρακι.πώς ηταν ολίνα μου?εκλαιγε το κοριτσακι σου?

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΙΝΚΑ μου η σειρα σας τωρα.αντε με το καλό.πως πανε οι ετοιμασιές?τι θεμα διαλεξες?

LindakiS

LindakiS
Ναι ΙΝΚΑ μου τι θέμα διάλεξες τελικά;; Εμείς είχαμε μικρή πριγκίπισσα κ μου άρεσε πολύ !! η μικρή ήταν πραγματική κυρία κ δεν έκλαψε καθόλου.! μόνο λίγο πριν γτ πεινούσε! όλα ήταν πολύ όμορφα κι ακόμα ζούμε στον απόηχο... σήμερα πλυναμε τα λαδοπανα κι όλα τα ρουχακια που μας φέραν δώρο..

LindakiS

LindakiS
Ναι ΙΝΚΑ μου τι θέμα διάλεξες τελικά;; Εμείς είχαμε μικρή πριγκίπισσα κ μου άρεσε πολύ !! η μικρή ήταν πραγματική κυρία κ δεν έκλαψε καθόλου.! μόνο λίγο πριν γτ πεινούσε! όλα ήταν πολύ όμορφα κι ακόμα ζούμε στον απόηχο... σήμερα πλυναμε τα λαδοπανα κι όλα τα ρουχακια που μας φέραν δώρο..

zeta1983

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΟΛΙΝΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!! ΤΙ ΟΜΟΡΦΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΤΙ ΓΛΥΚΙΑ ΜΙΚΡΗ ΝΕΡΑΙΔΟΥΛΑ!!!

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ Κ ΤΥΧΕΡΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΖΩΗ!!!Very Happy 

LindakiS

LindakiS
Ευχαριστώ πολυυυ Ζετακι μου με το καλό κ η δική σας βάφτιση στη φώτο είναι με το νονο της!

monokerina

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Τσεχία

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ζέτα μου εμένα πάντως το μωρό μου ακολουθεί αυτό το πρόγραμμα εδώ και ένα μήνα! Λες και κάτι έγινε μόλις έκλεισε τους τρεις μήνες και άλλαξε προσωπικότητα !!! Πάντως όντως αργότερα θα κοιμούνται λιγότερο την ημέρα και σχεδόν 8-9 ώρες σερί το βράδυ! Τουλάχιστον ο μεγάλος γιος μου έτσι έκανε !!

Ολίνα μου και πάλι να σου ζήσει η Λυδία σου, καταπληκτικό όνομα !!!

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ειναι ωρα για μαμ κ μπαίνουμε μια, μια κ γράφουμε! Χιχιχι
Ολινα μου (κ απο εδω) να σας ζήσει η Λυδια πάντα υγεία κ τύχη να ειναι γεμάτη η ζωή της!!

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elenamagio έγραψε:Ζέτα μου εμένα πάντως το μωρό μου ακολουθεί αυτό το πρόγραμμα εδώ και ένα μήνα! Λες και κάτι έγινε μόλις έκλεισε τους τρεις μήνες και άλλαξε προσωπικότητα !!! Πάντως όντως αργότερα θα κοιμούνται λιγότερο την ημέρα και σχεδόν 8-9 ώρες σερί το βράδυ! Τουλάχιστον ο μεγάλος γιος μου έτσι έκανε !!

Ελενα μου δεν ξέρεις πως περιμενω αυτο το 8ωρο-9ωρο....χαχαχαχχαχαχαχαχα αχ!!! Εσένα κοιμαται ο μικρός μεσα στη μερα καθολου;;;

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα μανουλες!!τι κανετε?εγω θηλαζω τη μικρουλα μου!ολινακι μουυυυη να σου ζησει η κοριτσαρα σου!!!γερη κ καλοτυχη να ειναι σε ολη της τη ζωη!κοριτσια μιας που λεγατε για το ποσο κοιμουνται τα μωρακια σας εμενα την ημερα δεν κοιμαται σχεδον καθολου αλλα τα βραδια κοιμαται σερι το λιγοτερο 6 ωρες.κοιμαται κ 7-8ωρα!!κ αφου φαει ξανα κοιμαται ενα 3-4ωρο ακομη!!

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
samimas έγραψε:
elenamagio έγραψε:Ζέτα μου εμένα πάντως το μωρό μου ακολουθεί αυτό το πρόγραμμα εδώ και ένα μήνα! Λες και κάτι έγινε μόλις έκλεισε τους τρεις μήνες και άλλαξε προσωπικότητα !!! Πάντως όντως αργότερα θα κοιμούνται λιγότερο την ημέρα και σχεδόν 8-9 ώρες σερί το βράδυ! Τουλάχιστον ο μεγάλος γιος μου έτσι έκανε !!

Ελενα μου δεν ξέρεις πως περιμενω αυτο το 8ωρο-9ωρο....χαχαχαχχαχαχαχαχα αχ!!! Εσένα κοιμαται ο μικρός μεσα στη μερα καθολου;;;
Ναι Σπυριδούλα μου αυτό έγραψα. Από τότε που έκλεισε τους 3 μήνες κοιμάται το βράδυ 6 ώρες μετά ξυπνάει τρώει και ξανακοιμάται ένα 3ωρο τουλάχιστον! Επίσης κοιμάται μια με δυο ώρες το μεσημέρι στάνταρ και μετά τα υπόλοιπα γεύματα εικοσάλεπτα ή μισάωρα το πολύ. Γενικά τα πάμε καλά με τον ύπνο πλέον αλλά το πρώτο τρίμηνο τραβηξαμε κουπί όπως θυμάσαι! Ελπίζω να παραμείνουμε έτσι! Βέβαια έχει βοηθήσει πολύ το συμπλήρωμα ξένου γάλακτος που δίνω! Γενικότερα τα μωρακια που θηλαζουν αποκλειστικά φτιάχνουν πολύ αργότερα το προγραμμα του ύπνου τους.

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια ξέχασα να σας πω ότι ο Νικόλας βλέπει παιδικά στην τηλεόραση! Ειδικά όταν έχει τραγουδάκια τρελένεται!!! Ξέρω ότι θα μου πείτε ότι δεν κάνει τηλεόραση τόσο μικρός αλλά του αρέσει τόσο πολύ που τον λυπάμαι! Και τον αφήνω ένα τέταρτο το πρωί και ένα τέταρτο το απόγευμα. Ευκαιρία άλλωστε να κάνω και καμία δουλειά !

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πιστευω πως ειναι πανω απο ολα στο παιδι!εμενα η δικια μου θηλαζει αποκλειστικα κ απο την αρχη δεν ειχαμε προβλημα με τον υπνο!ελενα κ εμεν χαζευει τηλεοραση κ εχει πολυ πλακα!την αφηνω για πολυ λιγο!

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κορίτσια εχω επιλέξει ως θεμα την πεταλουδα. απο προσκλητηριο το ποιηματακι μιλαει για πεταλουδα, μεχρι τη μπομπονιέρα, κορνιζα-πεταλουδα,Για στολισμο, εχω επιλεξει λουλουδακια ροζ φουξια και ασπρα με πεταλουδιτσες επάνω διασπαρτες, οπως και το φορεματακι της από τα babolino που επελεξα, εχει μια ωραια πεταλουδα στη μέση της!  
Επίσης θα κάνω catering γλυκών και εχω παραγγείλει και γλειφιτζουρακια cake pops με πεταλουδες!!ανυπομονω για την μερα!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ πολυ ωραια!ωραιο το θεμα πεταλουδα!!ποτε με το καλο?κ εμεις σκεφτηκαμε να μην αργησουμε πολυ να κανουμε τη βαφτιση!σκεφτομαστε μετα τα χριστουγεννα!θα δουμε!

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κορίτσια καλησπέρα.ηθελα να σας ρωτησω αν εσεις μετα τη γεννα πηγατε σε γυναικολογο για εξεταση.εγω δεν εχω παει ακομα μηπως πρεπει να παω?
σήμερα η μικρη μου ηταν πολυ ανησυχη.δεν μπορουσαμε να την κανουμε καλα απο το κλαμα.την βαλαμε στο αμαξι και την πηγαμε βολτα αλλα δεν ηρεμουσε.πηρα την παιδιατρο γιατι το μωρο εχει να ενεργηθει 2 μερες και προφανως ποναει.μου ειπε να της κανω κλησμα και να πινω νερο με μελι και να τρωω σηκα για να το βοηθησω.τελικα αγορασα κλισματακι αλλα δεν το καναμε γιατι στο τελος την πήρε ο υπνος.για να δουμε ποτε θα ενεργηθει να ηρεμησει το μωρο μου!

jasmmin

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !!!!! ΝΑΙ ΠΟΠΗ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ... ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΣΤΗΣ 30 ΜΕΡΕΣ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΛΕΓΕ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΗΡΕΜΗΣΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ......ΤΩΡΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΚΑΛΟ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ ΜΑΣ

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ποππακη μου ναι πρεπει να πας!εγω πηγα μετα απο εξι βδομαδες απο τη γεννα!ονειρα γλυκα στα μωρακια μας!

zeta1983

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!

ΠΟΠΗ ΜΟΥ ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΣΤΙΣ 40 ΜΕΡΕΣ Κ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕ Κ ΣΤΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΕΣΤ ΠΑΠ. ΚΛΙΣΜΑΤΑΚΙ Κ ΕΓΩ ΤΗΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΖΟΡΙΖΟΝΤΑΝ ΠΟΛΥ Κ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ...ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΕΙ ΑΝ ΣΗΚΩΘΕΙ Κ ΠΟΝΑΕΙ ΒΑΛΤΗΣ ΤΟ.

LindakiS

LindakiS
ΙΝΚΑ μου πολυυυ ωραίο θέμα!! βάλε καμιά φώτο από αυτά που διάλεξες να θαυμάσουμε!! εγώ τόσο την ευχαριστήθηκα τη βάφτιση που θέλω κι άλλο!! δε χορτασα!! χαχαχαχαχα

12.01 κ κοιμήθηκε να δούμε σήμερα γενικά έχουμε πολύ άστατο πρόγραμμα στον ύπνο!! θα την στρώσω όμως πιστεύω!! ουφφ!!

Πόπη να πας μόλις σε βολέψει εγώ πήγα στους 3 μήνες δε με βόλεψε πιο νωρίς.. αλλά όλα οκ!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις