Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
313 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 313 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια κλεινουν τα ματια μου απο τη νυστα.λεω να πεσω για υπνο.καληνυχτα.θα τα πουμε αυριο.Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep 

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα κοιμηθηκε 2 ωριτσες κ τωρα τρωει!

vasoula25

vasoula25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
POPIKALYMN έγραψε:κοριτσια κλεινουν τα ματια μου απο τη νυστα.λεω να πεσω για υπνο.καληνυχτα.θα τα πουμε αυριο.Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep 
καληνύχτα!!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλο βραδυ ποππακι μου!!

zeta1983

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ Κ ΜΩΡΑΚΙΑ!!!!Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 30 215994 

ΕΜΕΙΣ ΠΡΟ ΜΙΣΑΩΡΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ!!! ΑΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΧΘΕΣ ΑΛΛΑ ΗΡΘΕ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ Μ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑ ΚΑΠΩΣ ΑΠΟΤΟΜΑ!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΑΙ...ΤΙΣ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΔΕΝ ΖΥΓΙΖΟΜΟΥΝCrying or Very sad 

ΠΗΡΑ 25-26, ΘΑ ΣΑΣ ΓΕΛΑΣΩ!!! ΕΙΧΑ ΩΡΑΙΟ ΣΩΜΑ Κ ΕΓΙΝΑ ΣΑ ΜΠΟΓΟΣ!!! ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΑ ΟΙΔΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ...ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΙΛΑ ΕΦΥΓΑΝ ΕΥΚΟΛΑ ΠΟΛΥ!! ΣΑ ΝΕΡΑΚΙ!!! ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗ zumba fitness ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΕΔΩ Κ 2 ΜΗΝΕΣ Κ ΚΑΤΙ ΕΧΑΣΑ ΑΛΛΑ 6 ΚΙΛΑ ΠΕΡΙΠΟΥ Κ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΠΛΗΡΩΣ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ 7....

ΔΕΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΟΜΩΣ, ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΙ ΤΡΩΩ Κ ΟΣΟ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ!!! ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ!!! ΧΑΧΑΧΑ...

ΠΟΠΗ ΜΟΥ ΚΟΙΛΙΤΣΑ Κ ΕΓΩ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΜΕΙΝΕ Κ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΕΥΚΟΛΑ, ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ,,,ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ Κ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!!! Ε ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΛΙΩΣΟΥΜΕ!!!Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 30 215994 

LindakiS

LindakiS
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα μανούλες... ωραία θέματα ανοίξατε πάλι χθες βρε;; χαχαχαχ Αλεξάνδρα μου κ στην εγκυμοσύνη έκανες τέτοιες ερωτήσεις περί σχέσης με τον αντρουλη γτ τέτοια αγωνία χρυσό μου;; συμβαίνει κάτι;; αφού βρίσκεστε 2 φορές τη βδομάδα ειναι υπερτελεια! το κάθε ζευγάρι έχει τους ρυθμούς του .. εμείς το κάναμε μετά τους 3 μήνες γτ έλειπε αλλα κι εγώ δεν ήμουν έτοιμη τωρα είμαι κι έχω ανοίξει πλήρως κ το ευχαριστιεμαι κι οποτε έρχεται γτ δουλεύει στο εξωτερικό κ πάει κι έρχεται κάθε βδομάδα , φροντίζουμε να βρίσκουμε λίγο χρονο μαζί Γ να "συσφιξουν" οι σχέσεις γτ αλλιώς θα το ξεχάσουμε τελείως... άσε που εμείς είμαστε πολύ πολύ ερωτευμένοι ακόμα κ δε ξεχνιόμαστε εύκολα... το μόνο που έχει μειωθεί Γ την ώρα ειναι ο χρόνος!!
ούτε χρόνο Γ τη γυμναστική μου δεν έχω περιμένω να περάσει τους 6 μήνες το μωρό μετά θα ασχοληθώ πολύ σοβαρά... έχασα 12 από τα 13 κιλά που πήρα αλλά θέλω αλλά 6 Γ να γίνω το γκομενάκι που ήμουν!! όσο Γ κοιλιά κ λεκάνη μόνο με γυμναστική θα επανέλθουν...
Αναπτυξιακά εμείς είμαστε τα μεγαλύτερα μωράκια εδώ μαζί με την Έλενα οπότε τα κάνουμε όλα που είπατε με έμφαση στο ότι θέλει να κάθετε κ να σηκωνεται κ θέλει όλη μέρα αγκαλιά κ βόλτα... Οποτε φροντίζω να τη βγάζω λίγο βόλτα με το καρότσι Γ να ξεδινει γτ όλη μέρα αγκαλια , φιλη μου, δεν παλεύεται!! Smile

http://www.sailormoon82@blogspot.com

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα και απο εμενα.η μικρη μου ξυπνησε στις 3 και μετα παλι 6,30 τωρα πριν λιγο κοιμηθηκε και εβαλα να μαγειρεψω και να δουλεψω λιγο(δουλευω στο σπιτι).
αχ ποσο χαιρομαι που μιλαμε!παντα ηθελα μια αδερφη και τωρα νιωθω οτι εχω αποκτησει πολλες.!!!!!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοπελαρες μου!!τι κανετε?εμεις ξυπνησαμε κ τρωμε τωρα!το βραδυ σε καποια φαση μεχρι να κοιμηθει εκλαιγε απαρηγορητα κ δεν ηξερα τι της εφταιγε!μετα καταφερα να την ηρεμησω κ κοιμηθηκε..αλματα πολλα!!τρωει υπερβολικα οποτε αλμα ειναι λογικα..ολινα μου με τον αντρα μου ειμαστε πιο καλα απο ποτε γτ μας δενει τωρα πια το παιδι μας!!δε συμβαινει κατι απλα ειπα να κανουμε κουβεντουλα για το αν εχουμε χρονο μαζι τους κ πως εγιναν οι σχεσεις μας μετα τον ερχομο των παιδιων μας!μαρεσει να συζηταω!α ζετα μου μπραβο σου πιυ κανεις κ γυμναστικη κ εγω θελω να αρχισω συστηματικα να κανω στο σπιτι ομως να σφυξει η ρημαδοκοιλια!!ποππη μου κ εγω χαιρομαι πολυ που μιλαμε!!! :-)

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα μανουλες με τα ομορφα μωρακια σας!!!Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 30 417472 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 30 417472 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 30 417472 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 30 35468 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 30 35468 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 30 35468 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 30 35468 Τι κανετε?

Σοφια μου να σου ζησει η μικρουλα σου! Γερη, τυχερη και ευτυχισμενη στην αγκαλια σας να ειναι! Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 30 50580 

Συγνωμη που χανομαι αλλα εχω πολυ δυσκολο προγραμμα με την μικρη μου! Την ημερα κοιμαται μονο 20'-30'΄καθε φορα και εγω τρεχω να προλαβω να κανω το ο,τιδηποτε με αποτελεσμα το βραδυ που κοιμαται κατα τις 8-9 εγω ειμαι πτωμαααα!Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 30 585182 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 30 585182 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 30 585182  Οποτε δεν εχω δυναμεις καθολου για σεξ! Αφηστε ποιυ το ολο θεμα ποναειιιιι πολυυυυυυ!!!!!!!!!!! Ελεος! Παλι απο την αρχη?!

Οσο για τα κιλα που λεγατε εγω πηρα 9 κιλα και τα εχασα ολα και μην σας πω οτι ειμαι και ενα πιο κατω! Προσπαθω βεβαια ακομη και τωρα να προσεχω αφου με τον θηλασμο πειανωωωω παρα πολυ και εχω ορεξη για πολλους υδατανθρακες ή γλυκα! Αν δω οτι ξεφευγω για 1-2 μερες μαζευομαι τις επομενες! Wink Κοιλιτα δεν εχω καθολου και γενικα ειμαι σαν να μην γεννησα αλλα χρειαζομαι λιγο σφιξιμο!Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes 

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα αφρουλα μου!!τι κανει η ιλαειρα μας?εσενα παλι καλα που κοιμαται κ τοσο την ημερα!εμενα καθολου!αλλα παιζει στο παιχνιδακι της για λιγη ωρα οποτε το ιδιο μου κανει!πονας κ εσυ ε?εχω μια φιλη που ποναει παρα πολυ κ πλεον δε θελει να κανει...η γυναικολογος της της ειπε οτι μετα τους εξι μηνες θα καλυτερεψουν τα πραγματα..!εγω δεν ποναω απλα μου τη δινει λιγο η ξηρασια Twisted Evil  εσυ εισαι αδυνατη δεν εχεις αναγκη!λιγο γυμναστικουλα κ τελος!αλλα κ εγω δεν αγχωνομαι θα τα χασω σταδιακα αυτα που εμειναν,θα ξεκινησω κ κοιλιακους κ μια χαρα.χαλαρα,δε θελει αγχος μονο!αλλωστε μολις ξεπεταχτουν κ λιγο τα μικρα μας ολη μερα απο πισω τους θα τρεχουμε ενω τωρα ολο καναπε για θηλασμο....πονεσε ο ποπος μου να καθομαι χαχαχα Laughing Laughing Laughing Laughing 

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αφρουλα ευχαριστω για τις ευχες! και εσυ να χαίρεσαι την ιλάειρα!πολύ εμπνευσμένο! όσο για τα κιλά, αν κρινω απο φωτο σου εισαι μιαααα χαρα!!!

Πόπη μου και εγω χαίρομαι που έχω το παρεακι εδω!

Αλεξάνδρα μου και εγω στην αρχη ενιωθα "οχι πολυ υγρη",,,μετα οκ!

οσο για τα κιλα κοριτσια και εγω πήρα 20. εχασα τα 10 τις πρωτες 10 μερες, και τωρα μου μείνανε αμανάτι άλλα 10. διαίτα φοβόμουν να κάνω , λόγω θηλασμού, αλλά την Δευτερα έκλεισα ραντεβου σε μια διατροφολόγο με σεβασμό στο θηλασμό, που αναλαμβάνει θηλάζουσες συνεχεια και θα πάω να δουμε τι θα γινει! αν δεν εχω καποιον να με μετραει,,,,δεν προκειται να χασω!!με ξερω!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ινκα μου πολυ ωραια ιδεα αυτο,καλα θα κανεις!θα σε βοηθησει κ θα τα χασεις κ τα αλλα!θελει πεισμα ρε γαμωτο....

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
θελει θελει!και εγκρατεια θελει!και προγραμμα!και επιβολή στον εαυτο σου!αντε να δουμε!!Razz Razz Razz

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω προσπαθω να τηρησω να μην τρωω μετα τις εφτα το απογευμα αλλα δεν το τηρω παντα....οποτε το τηρω χανω..

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφια μου εχω χασει και αλλα 2 κιλα! Very Happy  Η φωτο αυτη ειναι απο τοτε που ηταν 40 ημερων η Ιλαειρα!!! Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 30 215994 

Και το καλο νεο με το ονομα μας ειναι οτι βρεθηκε παπας για να την βαπτισει! Και μαλιστα στο εκκλησακι που παντρευτηκαμε!Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 30 215994 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 30 215994 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 30 215994 

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αναπτυξιακα το κοριτσακι μου κανει τα εξης:

1) κανει κοιλιακους, σηκωνει πολλες φορες το σωμα της σε καθιστη θεση και θελει να στεκει ορθια.
2) εστιαζει ευκολα στα αντικειμενα, τα πιανει και τα δοκιμαζει στο στομα της.
3) "μιλαει" σε εμας και στα παιχινιδια της.
4) αναγνωριζει τα οικεια προσωπα και εχει φιλικη διαθεση και αντιδρα με κλαμα στους ξενους!Laughing 

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ρε συ αφρουλα πως τα καταφερες?????θηλαζεις κιολας και η μπουμπουκα σου ειναι κ θρεφταρι!!Δεν τρως βραδυ??δεν τρως ψωμι??   τι???

Εισαι πολυ τυχερη!!γιατι οι ιερεις ειναι πολυ αυστηροι με τα αρχαιολληνικα ονοματα!!

Αυτό μετο ξενους,,,,το εχουμε κ εμεις το θεμα!!ακομα κ με τα αδερφια μου ή τα πεθερικα μου που τους βλεπει μια στο τοσο,,,παιρνει φατσουλα παραπονιαρικη αρχικα Crying or Very sad κ μετα κλάαααααμα!!χιχιχιχι

τι πλακα εχουν τα ανθρωπακια μας!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπραβο την ιλαειρα μας Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 30 215994 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 30 215994 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 30 215994 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 30 215994 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 30 215994  αχ κοριτσια αυτο που κανει η δικια μου που οσοι κ να ειναι μπροστα της ψαχνει εμενα κ το μπαμπα της με τρελαινει!!!! Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 30 654316 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 30 654316 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 30 654316 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 30 654316 

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφια μου μην φοβασαι για τον θηλασμο! Για να εχεις προβλημα εκει, δηλ να ειναι λιγοτερο ποιοτικο ή να μειωθει η ποσοτητα, πρεπει να κανεις εξαντλητικη διαιτα και πολυ χαμηλοθερμιδικη για μεγαλο χρονικο διαστημα! Σκεψου το εξης: γιατι οι γυναικες που τρωνε παραπανω δεν αυξανουν την ποσοτητα γαλακτος?! Wink 

Προσωπικα ετρωγα παντα υγιεινα, δηλ μονο βραστα και ψητα, και λιγο απ'ολα ωστε να μην νιωθω οτι στερουμαι κατι! Το ιδιο κανω και τωρα απλα δεν τρωω υδατανθρακες που προερχονται απο ψωμι, ζυμαρικα, φυλλα κτλ γιατι εχω θεμα με την γλουτενη. Εχω δυσανεξια!Crying or Very sad 

Ναι η Ιλαειρα μου εχει μεγαλωσει αρκετα! Την τριτη πηγαμε στον παιδιατρο και καναμε εμβολια και μετρηθηκαμε κιολας! Ειναι 7600 γρ και 64 εκ.!Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 30 215994 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 30 215994 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 30 215994  Και ευτυχως δεχτηκε ο ιερεας αυτος αλλιως απο τα νευρα μου και μονο για αυτην τους την επιμονη με τα χριστιανικα ονοματα θα πηγαινα μονο στο ληξιαρχειο και θα εβαζα το ονομα της χωρις να την βαπτισω!Smile 

zeta1983

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
inka ΕΧΕΙΣ FB??Wink 

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αφρούλα μου 7600 ε?μπραβο σας πολύ καλά!εμενα το μυαλο μου ειναι ολο στο βαρος της?ποσο να πηρε αραγε?θα ζυγιστουμε ξανα στις 26 του μηνα που θα παμε για εμβολια.ειμασταν 5150.τον προηγούμενο μηνα πηρε μονο 550 ενω καθε φορα επερνε 900 και με αγχωσε αυτο.καθε μερα ανεβαινω μαζι της στην ζυγαρια και μετα ανεβαινω μονη μου για να δω την διαφορα.

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κ εγω το εκανα αυτο χθες ποππη μου κ η διαφορα ηταν 6,600 Shocked Shocked Shocked Shocked  τη δευτερα θα παμε παιδιατρο κ αν ειναι οντως περιπου τοσο για 3 μηνων παιδι ειναι πολυυυυυ καλα!αφου τρωει συνεχεια με στεγνωσε....

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing  και εγω το κανω αυτο κολπο με την ζυγαρια αλλα δεν ειναι εμπιστο το αποτελεσμα αφου μιλαμε για γραμμαρια! συνηθως εχει μια αποκλιση με το πραγματικο βαρος του μωρου κατα 200 γρ!Wink 

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια λεω να παρω ζυγαρια τι λετε?μεχρι ποσα κιλα ειναι αυτες για τα βρεφη ξερετε?

vasoula25

vasoula25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε??? τα μωράκια σας καλά??

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις