Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
594 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 594 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
και η δικια μου ασε τους εχει τρελανει ολους!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η απολυτη ευτυχια!!με το θηλασμο πως τα πας?

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αυτο ειναι και το όνομα της!!!!ονομα και πραμα δηλαδη χαχαχα
θηλαζω αποκλειστικα.το τελευταιο διαστημα θηλαζει σε λιγοτερο χρονο απο πριν και καποιες φορες λεω μηπως δεν τρωει καλα αλλα προφανως τωρα βρησκει μεγαλητερη ποσοτητα και χορταινει πιο γρηγορα.η βλακεια μου ειναι οτι την εβαζα συνηθως απο το ενα στηθος γιατι με βολεβε και τωρα το ενα στιθος εχει λιγοτερο γαλα απο το αλλο!εσυ?

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
υπεροχο ονομα μαρεσει πολυ!!ποτε θα τη βαφτισετε?ετσι ακριβως τρωει κ εμενα πλεον πιο γρηγορα απο πριν αφου εμαθε να ρουφαει πια!!κ εγω αποκλειστικα τη θηλαζω!κ απο τα δυο παντα!

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
λεμε να την βαπτισουμε το καλοκαιρι στα γεννεθλια της εσεις?

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κ εμεις καλοκαιρακι λεμε!!μεχρι ενα χρονων ειναι καλα!

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αναγκαστικά γιατι δεν λεει μεσα στο χειμωνα!στη γερμανια θα την κανετε τη βαπτιση?ή θα ερθετε ελλαδα?

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν εχουμε αποφασισει ακομη...

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας μανούλες!ειχα πολυ καιρο να μπω,,η μπεμπα ρουφαει ολο το χρονο κ την ενεργεια μου, αν και απο ότι διαβαζω μάλλον ειναι πολυυυυυυυυ ήσυχη σε σχεση με τις δικες σας!
η δική μου θηλάζει αποκλειστικά, κάθε δυο-τρεις ώρες, και το βραδυ το ιδιο ισχυει, και κοιμαται οοοολη μερα με ενα φαεινό διάλειμμα το πρωι 9-11 που εκει θα παιξουμε, μιλησουμε, τραγουδησουμε, αλλιως μες στην υπνηλια!!
στις 15 σεπτ που κλειναμε 2 μηνες ήμασταν 5.500 κιλά (γεννηθηκε 3240) και 63 πόντους (γεννηθηκε 53).
Τι καλά να ήταν λιγο πιο ξύπνια!!βαριεμαιιιι και θελω να την παιξω, τωρα που εχει αρχισει και γελα με ήχο, καρκαριστα κ εχει πολύ πλάκα! Επίσης, ειναι και γλωσσού. μιλαει με ενα λουτρινο την Μινι συνεχεια τελευταια με αγου και γκο και φωνηεντα,,,,
Αυτα!

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Inka Δεν θυμάμαι το αληθινό σου όνομα... Είσαι πολύ τυχερή! Να πας να ανάψεις μια λαμπάδα που το μωρό σου είναι τόσο ήσυχο!
Και ειδικά με αποκλειαρικό θηλασμό !Και τα κιλά της μια χαρά είναι !
Απο την άλλην σε καταλαβαίνω που θες να ξυπνήσει...κι εγώ θα ήθελα αν κοιμόταν συνέχεια!

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αχ τι τυχερη που εισαι που κοιμαται το μωρακι σου.εγω σημερα νιωθω πολυ εξαντλημενη.κουραζομαι ολη μερα την εχω πανω μου,τωρα την αφησα λιγο να κλαψει στο κρεββατι της μεχρι να τελειωσω το φαγητο και την συκωσα και κοιμηθηκε πανω μου.την εβαλα για υπνο ποσο θα διαρκεσει αραγε?κανενα τεταρτο?δεν μπορω ομως να την ακουω να κλαιει,ποναει η ψυχη μου.
ξεχναω να παρω και το σιδηρο και νιωθω χαλια

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλά και εγω σιδηρο, ασβέστιο και τα συναφή όποτε θυμάμαι...που δεν θυμάμαι. Ναι δόξα τω θεώ είναι πολύ καλή, αλλά έτσι την έμαθα από την αρχή ρε κορίτσια. Αγκαλίτσα και μόλις έπαιρνε να κλεισει ματακια στο λίκνο και κούνημα μέχρι να κοιμηθεί. Πλέον δεν κοιμάται πουθενά αλλού και αν δεν την βάλω στο λίκνο της δεν υπάρχει περίπτωση να κοιμηθεί σε αγκαλιά ή στο ριλαξ. Πάρτε λικνο κορίτσια με ΕΣΩΣΕ!!!

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κορίτσια για πείτε πως περνάτε τις ώρες σας με τα μωρά σας..αγαπημένα παιχνίδια των μωρών σας??
Εμενα η μπέμπα ας πούμε από ολα τα τραγουδια που τις λέω χαμογελά με το ¨παλαμακια- παλαμακια' που κανω παλαμακια τα δικά της χερακια, με το τραγουδακι "αραχνουλα" παιζοντας με τα δαχτυλα μου απο πάνω της (τρελαίνεται να έχω βαμμενα νυχια και να της τα κουνάω) και να την έχω πάνω σε μαξιλάρι στα πόδια μου και να τα κουνάω πάνω κατω ρυθμικά κάνοντας ¨κλο-κλο", με αυτό πεθαινει στα γέλια κάθε φορά και εγώ λιώωωωωνωωωω!!

Α!! έχουμε και ένα περιστρεφόμενο της fisher στην αλlαξιέρα της που poly χαιρεται όποτε το βλέπει!!

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια πήγα τη μικρή με το αυτοκίνητο στην ΠεθεΡα μου νωρίς φτάσαμε κοιμήθηκε τόσο βαριά που δεν ξυπνούσε ούτε με σφαίρες νωρίς μπήκαμε στο σπίτι μας το μάτι γαρίδα.την έβαλα στο κρεβάτι της άλλα που ύπνος?νωρίς την έβαλα δίπλα μου στο δικό μου κρεβάτι κλήθηκε σαν πουλάκι.

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μανούλες μου καλησπέρα!!! Κάτι εχει παύει το κινητο μου κ δεν μου χτυπάνε οι ειδοποιήσεις για τα μνμτ σας.
Γιωτα μου μην στεναχωριεσαι!!! Προσπαθησες δεν τα παρατησες,ουτε βαρεθηκες!!! Το ποιο σημαντικό (πρωτογαλα) το πήρε το μωρο σου + δυο μήνες!!! Όλα μια χαρα!!!!

inka, του δικού μου του αρέσει "το ναυτακι" το τραγούδι του θηλασμου κ πολλα αλλα!!! Του τραγουδάω διαφορα είδη να μην βαριέται!! Χαχαχαχχαχαχαχ χαχαχαχαχαχαχ

Βάπτιση κορίτσια το καλοκαίρι λεω κ γω μαζί με τον γαμο.... Για να δούμε...

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγώ κορίτσια θα βαπτίσω τωρα το Νοέμβριο και λέω να αρχίσω απο αύριο να οργανώνομαι!!!Λέω να φτιάξω χειροποιητες μπομπονιέρες,,,αυριο μπέμπα στο μάρσιπο και jumbo για ιδεες!! αν εχετε καμια ιδέα ευπρόσδεκτη!!

LindakiS

LindakiS
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπερα σααας!! Σας γραφω απο τη δουλεια!! Εργασια και χαρα και το μωρο ολα καλα!! Τρεχουμε λιγο με τις αντλησεις να εχω επαρκεια γαλατος για το παιδι οποτε λειπω αλλα μεχρι στιγμης... Ανελπιστα καλα!! Τρωει σε 2 γευματα 140μλ και μετα παω εγω για αντληση και μαμ!!

Ινκα μου εγω βαφτιζω 20.10 σε 3 Κυριακες δηλαδη, και σχεδον ολα τα εκανα απο τα τζαμπο! Στολισμους, μπομπουνιερες, προσκλητηρια, βιβλιο ευχων ολα με τα χερακια μας! Εγω και η μαμα μου. Στολισμο εκκλησιας δε θα κανω..σκοτιστηκα γτ ειναι και φθινοπωρο..ποιος θα κατσει εξω να τα χαζευει...;; μονο στολισμο κολυμπηθρας θα κανουμε στα 20 ευρω.
Θα εχουμε βεβαια πολλα ατομα οποτε ...με βλεπω στο γαμο να το κανω με 30 ατομα στην παραλια πραγματικα!! Πωωω δε μπορω με τοσο κοσμο πελαγωνω!! Θα γυρω στα 170 ατομα και 100 ατομα τραπεζι..
Αυτα! Βασικα θα ελεγα να πας σε ενα μαγαζι με βαπτιστηκα και να διαλεξεις το θεμα με την/ τον κουμπαρο/α πρωτα θα σας παρει αρκετη ωρα και μετα ολα θα ερθουν νερακι απο μονα τους.
Φιλακια σε ολες! SmileΕγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 16 417472 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 16 417472 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 16 417472 

http://www.sailormoon82@blogspot.com

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια εγώ βάπτιση σίγουρα το καλοκαίρι. Μια που δεν κατάφερα να κάνω τον γάμο το καλοκαίρι ας κάνω τουλάχιστον την βάπτιση! Να σας ρωτήσω κάτι; Και η ερώτηση αφορά όσες θηλαζουν! Εχετε κάποιους περιορισμούς στην διατροφή σας ή τρώτε τα πάντα;πχ τρώτε όσπρια; Φακες, ρεβίθια φασόλια;;; Κρεμμύδι και σκόρδο;

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elenamagio εγω θηλάζω αποκλειστικά και τρωω τα πάντα ΕΚΤΟΣ από σκόρδο, κρεμμυδι, παστα, καπνιστά (αλλιώνουν τη γευση του γάλακτος), αναψυκτικά , και μαϊντανο (κόβει το γάλα).
Απο κει και πέρα κάθε μερα απαραιτητως βρωμη, πλιγουρι και καρυδια!

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
lindakis συγχαρητηρια που τα καταφέρνεις με αντλήσεις και θηλασμό και να ετοιμασεις και βαπτιση!!τι ναπώ...παλικάρι!!Εγω έκανα μια απόπειρα να ξεκινήσω για να μην πάει πίσω η ειδικότητα, αλλά ξαναγύρισα στο μωρο γιατι απο το μπουκάλι δεν έτρωγε όσο θα έπρεπε και είχαμε θέμα και στο θηλασμό! τωρα όλα καλά!!για μπομπονιέρες τι είχες από jumbo?

LindakiS

LindakiS
Ευχαριστω πολυ Ινκα μου! Εγω παλι νιωθω οτι κανω αυτο που πρεπει να κανω παση θυσια! Κι ετσι δε νιωθω κουραση! Τελικα εκει που κωλοβαρουσα χωρις παιδι διαπιστωνω οτι η μερα εχει επαρκη χρονο για να κανεις πολλα! Smile

Μπομπονιερες...πηρα αυτα τα μαρτυρικα..
http://www.123-mpomponieres.gr/p.MARTYRIKA-KORONA-MATAKI-KOD-B306-PR-221960.778468.html
Και..αγορασα πουγκακια απο τα τζαμπο πηρα και 4 κιλα κουφετα του Χατζηγιαννακη! Εγγυηση ολοι αυτα βαζουν..και το φορεσα επανω, μαζι με τα κουφετα και ενα εξτρα τουλι για να φουσκωσει το πουγκι και βουαλα.. Smile

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

http://www.sailormoon82@blogspot.com

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ετσι ειναι...οταν εισαι ικανή όμως!!πολύ ωραίο το μπρελοκάκι κορώνα!!και εγω το σκέφτηκα!αν βρω πεταλούδα αυτο θα κάνω για τους μεγάλους και για τα μικρά κατι πιο σε παιχνιδι!

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ρε κοριτσια γιατι δεν παιρνω ενημερωσεις απο το κινητο και σας χανω??
αρχισατε ετοιμασιες ε?μπραβο μπραβο,εμεις καλοκαιρι,τον γαμο τον καναμε πριν 5 χρονια.
αυτες οι κορονιτσες ειναι φανταστικες και εγω κατι τετοιο εχω στο μυαλο μου.
ολινα μου πως το αποθηκευεις το γαλα?πρεπει να αρχισω και εγω γιατι λεω να πηγαινω για δουλεια κανενα 3ωρο τα απογευματα.
ελενα μου εγω αποφευγω να τρωω οσπρια και σταματησα τον καφε,δεν ξερω αν ειναι συμπτωση αλλα απο τοτε που τον εκοψα το μωρο κοιμαται εστω και λιγο αλλα κοιμαται

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
POPIKALYMN έγραψε:ρε κοριτσια γιατι δεν παιρνω ενημερωσεις απο το κινητο και σας χανω??
αρχισατε ετοιμασιες ε?μπραβο μπραβο,εμεις καλοκαιρι,τον γαμο τον καναμε πριν 5 χρονια.
αυτες οι κορονιτσες ειναι φανταστικες και εγω κατι τετοιο εχω στο μυαλο μου.
ολινα μου πως το αποθηκευεις το γαλα?πρεπει να αρχισω και εγω γιατι λεω να πηγαινω για δουλεια  κανενα 3ωρο τα απογευματα.
ελενα μου εγω αποφευγω να τρωω οσπρια και σταματησα τον καφε,δεν ξερω αν ειναι συμπτωση αλλα απο τοτε που τον εκοψα το μωρο κοιμαται εστω και λιγο αλλα κοιμαται
Ε ναι πόπη μου! ο καφες περνάει στο γάλα! εγω πίνω κριθαροκαφέ!παρε να δοκιμάσεις! τελειος!!ειναι και απο κριθαρι που κανει καλό στη γαλουχια.

οσο για το γάλα εγω το αποθήκευα σε κάτι σακουλάκια της medela οταν χρειαστηκε να την αφησω κάποιες ώρες.

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Από που τον παίρνεις αυτό τον καφέ?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις