Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
589 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 589 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα έλενα μου.μώλις μου ξύπνησε και θηλάζει.ευτυχως το πιάνει σήμερα.εγώ θα αργήσω να την αλλάξω δωμάτιο φοβάμαι.σήμερα έλεγα .α την πηγές εκκλησία άλλα φυσάει πολύ

LindakiS

LindakiS
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερα!!!!

Ελενακι μου κυλισατε παλι!! Sad Sad Sad  Περαστικα σας γρηγορα ευχομαι!! Εχε το διπλα σου οσο το εχεις κι εσυ κι αυτο αναγκη! Η μανουλα ξερει παντα τι κανει κ γτ το κανει!!

Κι εγω στο κλαμπ των ξενυχτισμενων ειμαι σημερα... 2-1 μου το παει στον υπνο ..2 μερες καλα 1 αναποδα! Sad Τι να κανουμε... κι αυτο προγραμμα το λες! Smile Μεχρι το επομενο αλμα στο οποιο προσδοκω καλυτερη αλλαγη!

Καλο σκ να εχουμε που ερχεται...τι σχεδια εχετε;;;

Εμεις λεμε κανα καφεδακι εδω γυρω με καμια φιλη.. Smile

http://www.sailormoon82@blogspot.com

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια τι κανετε?σημερα ειπα να την παω παιδιατρο να την ζυγισει αλλα τελικα δεν εκανε ιατρειο.καναμε την βολτα μας με το καροτσακι καναμε και τα ψωνια μας.αλλα πολυ ταλαιπωρια,αντε κουβαλα καροτσι κουβαλα δευτερες αλλαξιες αφηστε που χασαμε το προγραμμα μας εχασε το γευμα της,τον μεσημεριανο υπνο γιατι κοιμοταν στην βολτα.

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια τ κανετε εμεις μια χαρουλα εκτος την μανουλα που περναε μεγαλω λουκι εχω παθει φαγομα στο χοντρο και στα 2 γωνατα μου κακοση μηνησκου φλεγμωνη και υγρο και στα 2 ειμαι να σκασω ο συζηγος κρυωμενος ολα μαζι σας διαβαζα ομως αλλα δεν εχω το κουραγιο αυτες τις μερες ολα μου πανε στραβα αυτη την στιγη κανω υσχηρη θεραπια για 3 μηνες και μετα παμε για χειρουργιο και στα 2 γωνατα μου εσυς ολα καλα

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γιώτα μου λυπάμαι εύχομαι τα καλύτερα για σένα.όλα θα περάσουν.τι κάνει o μπέμπης σου?εγώ σήμερα είπα να πάω μία επίσκεψη και από την ώρα που πήγαμε μέχρι πριν λίγο έκλαιγε.δεν θα ξανά πάω πουθενά.έχασε το χουζούρι της και ξεφρενιασε.ευτυχώς τώρα κοιμήθηκε.μαυρίσει η καρδιά μου σήμερα.σπίτι μας σπιτάκι μας!!!

LindakiS

LindakiS
Τι κανετε μανουλες;;
Γιωτακι περαστικα βρε παιδι μου..απο τι το παθες ολο αυτο;;; Ο μπεμπης πως ειναι που εισαι ετσι τωρα;;

Ποπακι τυχαιο γεγονος ...μη το συνδεεις οτι θα γινεται παντα! Wink

Καλο σκ!

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μου ειπε οτι ειναι απο την συναιχομαινει κυνηση που εκανα και επαναλαμβομενη αφηστε ο μικρος ειναι τελεια κανεμε εμβολιο ειναι 7300 και 63 ποντους δεν με κοραζει και τοσο συκωσαμε μονο 2 νυχτες πιρετουλι αλλα και φαγανουλις ηταν και κοιμοταν φυσιολογικα καθε μερα και καλητερα παμε ειναι να μην σου τυχουν βρε κοριτσια γολγοθας ολοκληρος για να σηκωθω θελω 10 λεπτα και αν ηταν μονο στο 1 παει στο καλο αλλα και στα δυο υπερβολη τι να κανω ευτηχος και ο αντρας μου πειρε αδια και ειναι σπιτι το πρωι σχολιο και μετα σπιτι εχει αναλαβει τα παντα δεν κανω τιποτα μονο το μωρο αν αλλαξω και το βραδυ αν ξυπνησω να το ταισω που δεν ξυπναει ευκολα ο αντρας μου αλλα βοηθεια φουλ τωρα λεμε να στολισουμε και το σπιτακι μας χριστουγεννιατικα μου ειπε και ο γιατρος λιγο περπατημα να γιμναστουν οι μυς ειμαι εσιοδοξη τοσα περασα και στεκομαι στα ποδια μου ε θα το πεασω και αυτο ο μικρουλις καθε μερα και πιο μεγαλος και εγω χερομαι παντα κλεβει τις εντιποσεις οσο και αν ποναω ειμαι με το χαμογελο τωρα που γελαει με αυτο το φαφουτικο χαμογελακι και βγαζει και την γλωσσιτσα τρελενομαι εσυς πως ειστε

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γιωτακι υπομονη ολα θα περασουν.Πόσο μεγαλωσε ο μικρουλης σου!!!!!!
Εγώ έχω μια ανασφαλεια και θελω να παω να την ζυγισω.νομιζω οτι δεν εχω πια πολυ γαλα.το στηθως μου δεν ειναι τοσο γεματο οσο ηταν.τι να κανω δεν ξερω.μεχρι πριν λιγες μερες πνιγοταν απο το πολυ γαλα τωρα ρουφαει λιγο και μετα το σφιγγω και δεν βγαζει τιποτα.σημερα εντομεταξυ πρεπει να παω και δουλεια το απογευμα τουλαχιστον ενα 2ωρο.για να δουμε πως θα παει.

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το γαλα καπια στιγμη γινετε πιο παχυρευστο και γινετε οσο η παραγωγη αρα μην ανυσηχεις

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας μανουλίτες ξενυχτισμένες και μη!χαιρομαι που διαβαζω τα καλά νεα για τα νινάκια σας! Εγώ χάθηκα λίγο είχα ετοιμασίες βάπτισης!την βάπτισα την πεταλουδίτσα μου! Ήταν όλα πολύ ομορφα, σε ρομαντική διάθεση!Η κορούλα μου κλασικό ψωνάκι δεν εχανε ευκαιρία να χαμογελα στο φακο μεσα στα γουναρικά της! κατα τ'αλλα εχει ηρεμήσει πολυυυ, θηλαζουμε ανα 2ωρο ή τριωρο και που και που με δική μου πρωτοβουλια της δίνω ριζαλευρο!το τρωει σαν τρελη,,,αν και εμενα που το δοκίμασα μου φαινεται άνοστο!τεσπα....την παρασκευή κλεινουμε τους 4 μηνες και εχουμε ραντεβου με την παιδιατρο,,,να δουμε τι θα μας πει,,,θα ήθελα να της βάλω κρεμουλα το πρωι την ζηταει βλέπω,,,αυτα!Razz Razz Razz

zeta1983

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!! ΧΑΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ!!!

ΙΝΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΗ, ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ Κ ΤΥΧΕΡΗ!!!!

ΓΙΩΤΑΚΙ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!! ΕΧΕΙΣ ΑΓΩΝΑ!!! ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!

ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΟΛΟ ΝΑΖΑΚΙΑ Κ ΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ Κ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΕΔΩ Κ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΥΠΝΟΥ-ΦΑΓΗΤΟΥ Κ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΗΡΩ ΕΥΛΑΒΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΧΕΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ. ΚΛΑΣΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ ΞΥΠΝΑΜΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 20:00!!!!!

ΕΤΣΙ ΒΡΙΣΚΩ Κ ΕΓΩ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ ΛΙΓΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ!!!I love you 

ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΕΣ ΓΛΥΚΑ!!!Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 28 654316 

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπέρα Ζέτα μου να σου ζήσει καλή χριστιανή.Ξένοιασες απο αυτο!!
κορίτσια πηγα για δουλεια σήμερα 2,5 ωρες
χτες ειχα βγαλει 20 μλ και σημερα αλλα 20 τα ειπιε και τις εδωσαν αλλα 20 ξενο.στεναχωρηθηκα νομιζα οτι κοβεται το γαλα μου γιατι δεν εβγαινε πολυ γαλα.περιτο να σας πω για την αντιδραση της μικρης οταν την εβαλα μετα που γυρισα στο στηθος.λες και ειχε να φαει χρονια!!ετρωγε σταματουσε γελουσε με εβλεπε και συνεχιζε!ο θυσαυρος μου!!!
ευτυχως ένοιωσα το στήθος μου να γεμίζει ξανα.τωρα που την κοιμησα εκανα μια αντληση για αυριο.εβγαλα 80 μλ.
Αυριο θα την παω παιδιατρο να δω ποσο βαρος πηρε.

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
POPIKALYMN έγραψε:καλησπέρα Ζέτα μου να σου ζήσει καλή χριστιανή.Ξένοιασες απο αυτο!!
κορίτσια πηγα για δουλεια σήμερα 2,5 ωρες
χτες ειχα βγαλει 20 μλ και σημερα αλλα 20 τα ειπιε και τις εδωσαν αλλα 20 ξενο.στεναχωρηθηκα νομιζα οτι κοβεται το γαλα μου γιατι δεν εβγαινε πολυ γαλα.περιτο να σας πω για την αντιδραση της μικρης οταν την εβαλα μετα που γυρισα στο στηθος.λες και ειχε να φαει χρονια!!ετρωγε σταματουσε γελουσε με εβλεπε και συνεχιζε!ο θυσαυρος μου!!!
ευτυχως ένοιωσα το στήθος μου να γεμίζει ξανα.τωρα που την κοιμησα εκανα μια αντληση για αυριο.εβγαλα 80 μλ.
Αυριο θα την παω παιδιατρο να δω ποσο βαρος πηρε.
Εμένα πάντως Πόπη μου το γάλα εχει ελαττωθεί παρα πολύ!!! Το παει για κόψιμο όπως βλέπω... Sad κατά τα άλλα τρώμε πολύ λιγότερο λόγω βρογχιολυτιδας και αρχίζω κι εγώ να ανησυχώ για το βαρος του...

zeta1983

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΠΟΠΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΒΑΦΤΙΣΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ, ΣΤΗΝ ΙΝΚΑ ΕΥΧΗΘΗΚΑ...

ΜΑΛΛΟΝ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ...ΕΜΕΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ Κ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΣ!!!Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 28 215994 

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Συγνωμη ζετα μου μπερδεύτηκα. τι κανει το νινακι σου?εμενα μωλις εφαγε και κοιμαται πανω μου.

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
έλενα δεν εχεις ζυγαρια στο σπιτι?εγω δεν εχω και ετσι μου ερχεται να παρω μια για το μωρο

zeta1983

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΟΠΑΚΙ ΜΟΥ!!! ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΤΣΑ ΜΟΥ!! ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Κ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΟ Κ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!!!

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Κ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ!!! ΓΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!

Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ Η ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΣΕΣ ΔΙΝΕΤΕ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ ΚΑΘΕ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ Κ ΠΟΣΑ ML??

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας μανουλες!!τι κανετε?γιωτα μου περαστικα σου..δυσκολα περνας αλλα θα περασει κ αυτο..περαστικα κ γρηγορα!ο σιβαν σου μεγαλωσε πολυ,μπραβο σας!!
ινκα μου να σου ζησει η κορουλα σου!!τι ωραια που εκανες τη βαφτιση!πολυ ομορφη εμπειρια ε?
κοριτσια η κορουλα μου τρωει ασταματητα αυτο τον καιρο!!τρωει παιζει για καποια ωρα κ μετα ξανα τρωει κ ξανα παιζει κ παει λεγοντας...δεν υπαρχει πλεον αυτο το ''ανα διωρο'' που υπηρχε πριν μερες...με εχει τεντωσει!!!οσο εχω γαλα ομως θα του δωσουμε να καταλαβει!!το βραδυ πεφτει ξερη κλασικα κ κοιμαται σερι πολλες ωρες κ ετσι εχω δυναμεις ολη την ημερα,πολυ ευχαριστο αυτο!τη δευτερα θα κανουμε το δευτερο εμβολιακι μας μιας που μεθαυριο γινομαστε 3 μηνων Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 28 328109 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 28 328109 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 28 328109 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 28 328109 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 28 328109

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπέρα κορίτσια!Να ευχηθώ και εγώ στην inka μιας και χθες κατα λαθος ευχηθηκα στην Ζέτα.Να σου ζήσει λοιπόν και καλή Χριστιανή!!!
Το μωρό μου κοιμάται οποτε βρηκα ευκαιρία και εκανα γενικη καθαριοτητα στο παιδικο και το εστρωσα.ξενοιασα και απο αυτο.
Κορίτσια σήμερα μου εστηλε η proderm ενα δεματάκι!!!ειχε μέσα σαμπουαν - αφρόλουτρο,κρεμα για σύγκαμα,μωρομάντηλα και κουπονια!!!!ηταν μια ευχαριστη εκπληξη!!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα ποππακη!!τι κανεις?η κορουλα σου?να σε ρωτησω κατι ασχετο,μηπως μου εκανες αιτημα φιλιας στο φεισμπουκ?

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Aλεξάνδρα μου ειναι μια χαρά η κορουλα μου.μας τρελενει με τα χαμογελα της.
σου εστηλα pm

zeta1983

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΣΕ Π.Μ. ΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ADD ΣΤΟ FB!!!Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 28 215994 

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ζετα σου εστηλα pm

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
POPIKALYMN έγραψε:Aλεξάνδρα μου ειναι μια χαρά η κορουλα μου.μας τρελενει με τα χαμογελα της.
σου εστηλα pm
ποππη μου δεν πηρα το μηνυμα σου!μηπως εκανες κατι λαθος?

LindakiS

LindakiS
ΙΝΚΑ μου να σας ζήσει η νεοφωτιστη!! καλέ πολύ γρήγορα την έκανες.. πότε το συζητούσαμε πότε είπες τη βαφτισα χαμπάρι... Χαχαχαχαααααα να σας ζήσει!

χαιρετώ κ τις υπόλοιπες Smile

Αλεξάνδρα μάλλον περνάτε άλμα.. λογικό να αλλάξει λίγο ωράριο...

εγώ χθες έκανα κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ ξανά... ξύπνησε στις 2 κ κάτι κι από 3.00 μέχρι τις 4.00 την άφησα να κλαίει μόνη στην κούνια της μέχρι να την πάρει ο ύπνος... ήταν ξεκούραστη κ ήθελε τραγούδια αλλά δεν είχα κουράγιο... κ στις 5.00 ξαναξυπνησε κιόλας αλλά μετά κοιμήθηκε εύκολα.... αφήστε... μεγάλο κουράγιο θέλει Γ να το κάνεις αυτό...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις