Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
593 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 593 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κ μενα αλλα μετα καταληγει να πιπιλιζει μονο το χοντρο της δαχτυλακι κ αναγκαζομαι να της φοραω γαντακι..

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τρελαίνομαι να πιπιλίζει το δαχτυλάκι της. παλιότερα τα έβαζε όλα μεσα. και τα δυο μερικές φορές. πλέον καθιερωσαμε αντιχειρα και τον οποίο τον έχει και παρατεταμένο για παν ενδεχόμενο!χαχχαχαχ ελα βρε αλεξανδρα μου γιατι να βάλεις γαντακι μωρε?!ασε δεν παθαίνουν τιποτα!

κορίτσια εχω τρελαθεί με τις βρεφικες κορδελες μαλλιών και τα καλτσονακια με σχεδια. Οι κοριτσομανες θα με καταλαβουν! Αγοραζω συνεχεια!!Τον ξεπαραδιασα τον αντρα μου!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα κοριτσια μου με τα ομορφα νινακια σας!Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 34 417472 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 34 417472 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 34 417472  Τι κανετε?

Σοφια μου σε καταλαβαινω απολυτα αλλα το καλο ειναι οτι εγω εφτιαξα μονη μου περιπου 20 κορδελες στην Ιλαειρα μου οσο ημουν εγκυος για να περνα η ωρα!Laughing Laughing Laughing Ετσι να εχουμε να αλλαζουμε!

Κοριτσια δεν ξερω για εσας αλλα εμεις εχουμε πολληηηηηηηηηηηη γκρινια! Θελει συνεχεια να ειναι ορθια και να κινουμαστε για να βλεπει! Τα παιχνιδια ουτε που να τα φτυσει! Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 34 679259 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 34 679259 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 34 679259 Χθες νευριασε γιατι δεν ξεκολλουσε ενα αυτοκολλητο απο το πληκτρολογιο του υπολογιστη (ερωτας μεγαλος!) και ενω προσπαθουσα να την ηρεμησω εκεινη εκλαιγε με νευρα! Την αφησα λοιπον στο ρηλαξ για να της δειξω οτι ειχε λαθος συμπεριφορα! Απο το πεισμα της εκλαιγε επι 45'!!! Οσο και να της μιλουσα ηρεμα και να χαιδευα τα χερακια και τα μαγουλακια της εκεινη ειχε πεισμωσει και συνεχιζε! Και ειναι μονο 4ων μηνων! Τι με περιμενει?Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 34 585182 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 34 585182 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 34 585182 

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σοφια μου οταν ρουφανε το δαχτυλο μενει αδυνατο δεν ειναι καλο....ασε που θα μαθει κ μεγαλυτερη να ειναι θα το ρουφαει συνεχεια..αχ σε καταλαβαινω κ εγω μια απο τα ιδια!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα μου ετσι ειναι τα μωρακια δεν εισαι η μονη!εχουν ενα γερο οπλο...το κλαμα!!!!!κ με αυτο μας κανουν ο,τι θελουν!την εχεις μαθει ποτε να παιζει κ μονη της?η συνεχεια βολτες την πηγαινες αγκαλια?

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα Αλεξανδρα μου! Πολλα φιλια στην Αποστολια σου!Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 34 417472 

Οταν λες να της μαθω να παιζει μονη της πως ακριβως το εννοεις?

Κουκλα μου ενα θα σου πω για να καταλαβεις τι παιδι εχω: σημερα οοοολη μερα κοιμηθηκε 2 φορες απο 30'!!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα δεν κοιμαται καθολου ΟΛΗ ΜΕΡΑ!!!κ το βραδυ αν δεν παει 12 δεν κοιμαται....αλλο που μετα κοιμαται πολυ..να την βαζεις να παιζει κ μονη της!!να εχει κ μονη της λιγο χρονο κ οχι να ειναι συνεχεια κολλημενη πανω σου!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λες να μην την βαζω Αλεξανδρα μου? ουτε να τα φτυσει τα παιχνιδια...προτιμα το τηλεκοντρολ,το πληκτρολογιο του υπλογιστη,το κινητο κτλ...Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked και δεν θελει να ειναι σε ξαπλωτη θεση αλλα ορθια!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βρε την ιλαειρα!!παιδι της τεχνολογιας χιχιχι!εσυ να επιμενεις με τροπο!για το πιπιλισμα του δαχτυλου τι λες εσυ?πιπιλιζει κ η δικια σου τον αντιχειρα της?

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλεξανδρα μου επειδη ειναι μικρουλα ακομη εγω δεν θα ανησυχουσα! Μπορει να σταματησει μονη της! Εαν παλι δεν θελεις προσπαθησε να την ξεγελας οταν κανει την κινηση και τραβα της την προσοχη απο το δαχτυλο! Θελει υπομονη και επιμονη! Και μην φοβασαι για το μεγεθος οπως λες...για να συμβει αυτο πρεπι να το πιπιλαει χρονια ολοκληρα!!! Wink 

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοιμηθηκε τωρα πιπιλιζοντας λιγο το δαχτυλο της...εκει καιρο να κοιμηθει τετοια ωρα..λογικα θα ξυπνησει σε λιγη ωρα...

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσακια μου καλα καλησπερα κ απο εμενα!!! χαθηκα το ξερω αλλα παιρναω κ εγω τα δικα μου ζορια.....
σε οσες βαπτισατε να σας ζησουν τα αγγελουδακια σας καλοι Χριστιανοι!!!!
ο δικος μου Νικολας ειναι το πιο αδυνατο της ομαδας μας!! 4 μηνων κ 9 ημερων ειμαστε 5.600 κ 63 ποντοι.... δεν αγχωνομαι καθοοοοοοοοοολου μιας κ ο νεος παιδιατρος τον βρησκει μια χαρα!!! τρωει συνεχεια κ χωρις ωραριο κ βγαινει μονος του απο τι στηθος οταν εχει χορτασει! μεχρι πριν 2 βδομαδες επαιζε με τα παιχνιδια του κτλ αλλα σε αυτο το αλμα κοριτσια με "χορεψε" για τα καλα. σλινγκ κ βολτα ωστε να κοιταζει γυρω γυρω κ ετσι κοιμαται για 20 το πολυ μεσα στη μερα!! το βραδυ κοιμαται στις 11 κ μεχρι τις 10 το πρωι που ξυπναει για τα καλα μου σηκωνεται 3-4 φορες για γαλα..ακομη ειναι στο δικο μας δωματιο,στο πορτ μπεμπε αλλα σκεφτομαι σιγα σιγα να τον περασω στο δωματιο του..
καθε φορα που του τραγουδαω ξεκιναει κ εκεινος το τραγουδι...ας ελπισουμε οτι δεν θα γινει τραγουδιστης!!! μπουνια κανονικα στο στομα οπως στις περισσοτερες απο εσας κ οτι παιχνιδι του δωσω μπαινει στο στομα για λιγα λεπτα κ μετα τελος...ΒΟΛΤΑΑΑΑΑΑ..χαχαχαχχαχα
απο κιλα...χμμμμ. πηρα 13-14 κ εχασα 20 στους 2 μηνες... πολυ τρεξιμο στο σπιτι,θηλασμος....δεν εχω κ πολυ ορεξη βεβαια...με το ζορι τρωω..κ οποτε μου το θυμισουν...
το ερωτικο κομματι το εχω "ξεχασει" κοριτσια...δεν εχουμε καθολου επαφη με τον αντρα μου...δυστυχως!! κ οχι απο πλευρα μου αλλα απο την δικη του...μια φορα τον πλησιασα κ μου ειπε "οχι τωρα" κ απο τοτε δεν εκανα καμια προσπαθεια.νιωθω πιο απομακρα απο ποτε κ αυτο μου κανει κακο καθε μερα ολο κ πιο πολυ...οταν προσπαθησα να το συζητησω μαζι του πριν 2-3 εβδομαδες μου ειπε "θα γινει κ αυτο".... υπαρχουν τσακωμοι συνεχως για το πολλα κ διαφορα..οπως πχ το φαγητο που δεν εφτιαξα ή τα ρουχα που δεν επληνα..λες κ καθομαι οοοοοοοοολη μερα κ δεν τα εκανα....νιωθω μαραμενη.. σε σημειο να σκεφτομαι να χωρισουμε μπας κ βρουμε τον εαυτο μας.....
αυτα απο εμενα!! συγνωμη αν σας "μαυρισα" κ για το σεντονι.....

LindakiS

LindakiS
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Σπυριδούλα μου απ όλα όσα είπες κράτησα το τελευταίο..δε μας μαυρίσες καθόλου εδώ μπορείς να συζητάς ότι θέλεις με κοπέλες που σε καταλαβαίνουν γτ ξέρουμε τι περνάς. λέω μέχρι εκεί όλα καλά τα περνάμε όλες όσες έχουμε σπίτι, οικογένεια, σύζυγο κ τα λοιπά.. αλλά το τελευταίο δεν ήταν καθόλου καλό.. Οποτε θέλεις μπορούμε να το συζητήσουμε σε πμ.. δεν εισαι μόνη κ από μένα μπορείς να έχεις όση στήριξη θέλεις, ο μικρός Νικόλας να ναι καλά κ γερος κι όλα τα αλλα διορθώνονται! βρήκες καινούριο παιδίατρο;; σύμβουλος θηλασμού;; είναι καλός;; τι σου είπε Γ το μωρό σου;; σε φιλώ πολύ πολύ κ εσένα κ το μωρό σου κ οι άντρες υπάρχει τρόπος να τους χειριστείς πάντα!! Wink

http://www.sailormoon82@blogspot.com

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ολινακι μου καλοψυχο!!!! Ναι αλλαξα παιδιατρο δεν ειναι σ.θηλασμου αλλα ξέρει τα πάντα!! Υποστηρίζει την ομοιοπαθητικη (εγω οχι) αλλα για το παιδι ειναι αυτο που θελω ειδικα στο θέμα με τα εμβόλια!!
Όσο για τον χειρισμό των ανδρών πλεον δεν ξερω αν τον θελω τον συγκεκριμένο αντρα....

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κοριτσακια μου!Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 34 215994 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 34 215994 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 34 215994  τι κανετε? τα νινακια σας? Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 34 417472 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 34 35468 

Σπυριδουλα μου ειλικρινα σε καταλαβαινω απολυτα!!! Πιο πολυ δεν γινεται! Και ας εχω εναν αντρα μου με βοηθαει παρα μα παρα πολυ με ολα τα καθημερινα, πρακτικα ζητηματα! Εγω ενιωθα οτι το εκανε απο δικη μου καταπιεση και γενικα ενιωθα οτι ηθελε να φευγει απο το σπιτι για να ειναι ηρεμος! Μπορει να εκανα λαθος και να τα δραματοποιουσα λογω ορμονων, κουρασης κτλ...αλλα ετσι ενιωθα! τι να κανω? δεν επρεπε να τα εκφρασω? φυσικα! ενιωθα οτι δεν επικοινωνουμε καθολου...

Αλλα μετα απο πολλη σκεψη και συζητηση κατεληξα στο συμπερασμα οτι χρειαζεται χρονος προσαρμογης στα νεα αυτα δεδομενα της ζωης και της καθημερινοτητας! και φυσικα θελει να προσαθεις ενω προσαρμοζεσαι να κρατας και επαφη, επικοινωνια! οσο και να το αποφευγει ο αντρας σου καλο θα ηταν να του κανεις ξεκαθαρο (τον τροπο τον ξερεις εσυ!) οτι πρεπει να μιλησετε! με τον νικολα ασχολειται καθολου? δηλ αποτελει μερος της καθημερινοτητας του ή ειστε μοιρασμενη οικογενεια: εσυ + νικολας και απο την αλλη πλευρα ο αντρας σου?

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ Αφρουλα μου οταν με βλέπει ένα βήμα πριν τα μαζεψω τότε θυμάται να κάτσει κ να μιλήσει....μαγειρεύει καμία φορα ή βάζει τα πιάτα στο πλυντήριο κ το κανει ολόκληρο θέμα!!!βεβαια παίζει ρόλο το οτι φιλοξενούμε την αδερφη μου που ηρθε για δουλεια εδω κ να με βοηθάει αλλα δεν κανει τιποτα...οκ εχει δίκιο αλλα εκείνος σαν αντρας μου που δεν δουλευει καθε μερα δεν μπορει να φτιάξει ένα φαγητό για την γυναίκα του;;; Με το παιδι οκ χαίρεται,του μιλάει,το παει κ καμία βόλτα με το καριτσι(μεσα στο σπίτι) κ αυτο ειναι όλο!! Να φανταστείς μια φωτο δεν εχει βγάλει το παιδι του...τι μα το κανω οταν τον εχει μεσα στο καρότσι διπλα του κ εκείνος κοιτάει ταινία απορροφημένος κ δεν ασχολείτε με το παιδι καθολου;;;

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κ το αλλο...; Ένα απόγευμα ετοιμάζεται κ μου λέει θα βγω βόλτα κ οταν του ειπα τι γινεται καθε απόγευμα τέτοια ωρα θα να βγαίνεις (είχε 3-4 μέσες σερι το ίδιο πράγμα) μου λέει τι να κανω;;βαριεμαι στο σπίτι ολη μερα!!!
Εγω δλδ δεν βαριεμαι που ´εχω κλειστεί μεσα κ δεν παμε ουτε για ένα καφέ.... Εκείνος τουλαχιστον μεσα απο την δουλεια του βλέπει κ λίγο κόσμο..μιλάει...εγω δεν ´εχω κανενα!! Ουτε καν την αδερφη μου που ειναι μεσα στο ίδιο σπίτι...

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κ απο εμας κοριτσια μου!η μικρη εφαγε κ παιζει στο κρεββατακι της με τα παιχνιδια της κ εγω πινω το καφεδακι μου!σπυριδουλα μου λυπαμαι πολυ που σε διαβαζω τοσο θυμωμενη με τον αντρα σου κ απογοητευμενη..αυτο που θα σου συμβουλευα ειναι να μην παρεις βιαστικες αποφασεις.οταν ερχεται ενα νεο μελος στνν οικογενεια μερικα πραγματα αλλαζουν κ η ατμοσφαιρα ηλεκτριζεται για καποιο διαστημα..αν ομως υπαρχει πραγματικη αγαπη κ ενδιαφερον αυτη η ατμοσφαιρα θα αλλαξει πολυ συντομα!παλεψε το οσο μπορεις γιατι οσο να ναι εμεις οι γυναικες πρεπει να χειριζομαστε καποια πραγματα αφου οι αντρες ειναι μπουνταλαδες,μιλησε μαζι του κ θα γινουν ολα οπως πριν αν υπαρχει πραγματικα η ουσια αναμεσα σας!πριν το παιδι πως ητανε απεναντι σου?το παιδι ηρθε καταλαθος η το θελατε?

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
samimas έγραψε:Κ το αλλο...; Ένα απόγευμα ετοιμάζεται κ μου λέει θα βγω βόλτα κ οταν του ειπα τι γινεται καθε απόγευμα τέτοια ωρα θα να βγαίνεις (είχε 3-4 μέσες σερι το ίδιο πράγμα) μου λέει τι να κανω;;βαριεμαι στο σπίτι ολη μερα!!!
Εγω δλδ δεν βαριεμαι που ´εχω κλειστεί μεσα κ δεν παμε ουτε για ένα καφέ.... Εκείνος τουλαχιστον μεσα απο την δουλεια του βλέπει κ λίγο κόσμο..μιλάει...εγω δεν ´εχω κανενα!! Ουτε καν την αδερφη μου που ειναι μεσα στο ίδιο σπίτι...
θα μπορουσε να προτεινει εσενα να πατε μαζι βολτιτσα οι 3 σας...οκ να βγει κ μονος του αλλα πανω απο ολα να σκεφτει εσενα κ μετα τον εαυτο του..σε ρωτησα πριν αν το θελατε το παιδι η αν ηρθε ''κατα λαθος'' γιατι ετσι οπως μας περιγραφεις τις πραξεις του ειναι λες κ το παιδι του ειναι βαρος..

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αλεξανδρά μου να μου φιλησεις την Αποστολια!!!
Κοιτά είμασταν αρραβωνιασμενοι μετα απο 3 χρόνια σχέση...όπου δεν ήθελε στιγμη να μείνουμε μαζί για να μην αφήσει μονη τη μαμά του..στου 6 μηνες λοιπον τον χώρισα γιατι ηθελα οικογένεια κ οχι παιχνίδια τύπου εχουμε σοβαρή σχέση αλλα μένουμε χωριά ( στην ίδια πόλη).... Ένα χρόνο μακρια του κ τι δεν εκανε για να γυρίσω πίσω...ώσπου ηρθε με βρήκε κ μου ειπε οτι θελει οικογένεια κ σπίτι μαζί μου!! Μετα απο πολυ συζήτηση κ εννοειται αγάπη (γιατι δεν τελειώνει ετσι απο τη μια μερα στην αλλη) γύρισα Πίσω,βρίκαμε σπίτι κ στο μηνα επάνω έμεινα εγκυος με την δικη του θέληση κ ας έλεγα να περιμενουμε λίγο....ισως ήθελε να "δέσει τον γάιδαρο του" ή ετσι να πίστευε.... Οτι με ένα παιδι δεν θα μπορούσα να ξαναφύγω...το να πω;; Δεν ξερω!!! Δεν υπολόγισε ομως καλά!!! Γιατι όπως λέει κ η προγιαγια μου ειμαι γαϊδούρια ξεσαμαρωτο κ δεν καταλαβαίνω τιποτα!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σπυριδουλα μου η αποστολια μου ανταποδιδει τα φιλακια στο νικολα ομως χιχιχι Very Happy  λες να το εκανε για αυτο το λογο?κ για αυτο το λογο να το εκανε παει να πει λογικα οτι το εκανε γιατι σαγαπαει κ δε θελει να σε χασει...εννοειται δε συμφωνω με αυτο το σκεπτικο απλα λεω!δε μπορω να καταλαβω γιατι μετα το παιδι μερικοι ανθρωποι ειτε γυναικες ειτε αντρες αλλαζουν συμπεριφορα....

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σπυριδουλα μου καταλαβα πολλα απο αυτα τα λιγα που ειπες και δεν χρειαζεται να σε ρωτησω οτιδηποτε αφορα τον αντρα σου, δηλ το σκεπτικο του, την συμπεριφορα του κτλ...!

Και επειδη προφανως ειναι παραχαιδεμενος απο την μαμα του νομιζει οτι ολες οι γυναικες ειναι σαν και εκεινη! οτι και αν κανει αυτος εσυ θα τον συγχωρεις ργα ή γρηγορα! πρεπει να κανετε μια συζητηση και να του δωσεις να καταλαβει τις προθεσεις σου και γενικα τα ονειρα σου στη ζωη γιατι δεν ειναι μονον αυτος που εχει αξια εκει μεσα! Δωσε του να καταλαβει με επιχειρηματα ομορφα και ωραια και οχι σκορπιες κουβεντες μεσα στα νευρα...

LindakiS

LindakiS
Καλημερα απο μια φουλ ξενυχρισμενη μανουλα! Η Λυδια παλι παρτυ εκανε χθες! Κοιμηθηκε 4.30 και ξυπνησε στις 6.00 και μετα στις 10.30! Δεν εχω νευρα!!! Ειμαι μια χαρα !! ΟΚ??? Smile Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil 
Την εμαθα πλεον!!
Να σου πω την αληθεια Σπυριδουλα μου την κουβεντα την ανοιξα πιο πολυ γ να σιγουρευτω οτι εισαι εσυ καλα και δεν σε ριχνει ακοοομα περισσοτερο αυτο!! Αλλα χαιρομαι πολυ γτ βλεπω οτι ξερεις τι θελεις και δε μπορει κανενας να σε γελασει! Και εισαι σιγουρη γ τον εαυτο σου κι αυτο ειναι αμεσως η μιση λυση!!! Την αλλη μιση θα της βρεις με η χωρις αυτον ειμαι σιγουρη..
(Τωρα σορρυ κιολας αλλα αυτο το μοντελακι τον Νικολα να μη το βγαζεις φωτο δεν παιζει!! Ειναι μια ζωγραφια!! Τον εχω ερωτευτει!! Wink Wink  )

Φιλακια στις υπολοιπες μαμαδες και μωρακια!! Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 34 417472 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 34 417472 

http://www.sailormoon82@blogspot.com

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια ξέρει οτι δεν την παλεύω!!! Κ οτι αν κανει μαλακια ´εχω φύγει...βεβαια του εχει περάσει το σόι του οτι ηθελα μονο να κανω ένα παιδι μαζί του κ αργα ή γρηγορα θα τον παρατήσω...δεν το ´εχω σκεφτεί ετσι ποτε!! Ουτε ξεκίνησα να κανω οικογένεια με τέτοια προοπτική!!θελω υγεία στο σπιτικό μου κ συνεννόηση κατι που δεν υπάρχει αυτη τη στιγμη!! Φυσικα κ θα τα καταφέρω μονη μου αν χωρίσουμε αλλα για μενα δεν ειναι λύση αυτο!! Θελω να παλέψω αλλα δεν μου δίνει το παραμικρο κίνητρο...όσο για συζήτηση αποφεύγει το οτιδηποτε...κ αν μαλωσουμε την αλλη μερα ή το βράδυ ειναι σαν να μην εχει συμβεί κατι...στα τέτοια του...

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ολινα θα συμπεθεριασουμε;;; Τι λες;;; Χιχιχι
Ευχαριστω για τα όμορφα σου λόγια!! Ολα τα παιδάκια ειναι πανέμορφα κ λαχταριστά!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις