Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
573 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 573 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

zeta1983

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
KAΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!! ΕΜΕΝΑ Η ΜΙΚΡΗ Μ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΕΦΑΤΗ Κ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΣΤΙΣ 8:00 ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ...

ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΕΧΘΕΣ Ο ΥΠΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ Κ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 01:30 ΟΛΟ ΚΕΦΙ Κ ΤΡΑΓΟΥΔΙ...ΤΗΝ ΤΑΙΣΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΦΑΓΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Κ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΥΠΝΟΣ...ΓΚΡΙΝΙΑ Κ ΑΓΚΑΛΙΕΣ Κ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 04:00:roll: 

ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΣΚΕΠΑΣΑ Κ ΞΑΠΛΩΣΑ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ...Κ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΤΣΑ Μ ΚΟΙΜΟΤΑΝ!!!!

Κ ΕΤΣΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ Κ ΕΓΩ ΛΙΓΟ!!! ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ;;; ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΝΥΣΤΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΜΗ ΣΑΣ ΠΩ Κ ΕΓΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΤΟ ΤΡΕΝΑΡΩ Κ ΤΗΝ ΠΑΩ ΒΙΑ 8,,,ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΞΥΠΝΑΕΙ Κ ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ...Sad 

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΕΥΨΕΙ Κ ΚΑΝΑ 2ΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΟΥΤΟΥΛΑΩ...Κ ΟΧΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ Κ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΟΝΕΙΣ Κ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας κοριτσια.Ζέτα μου με τοση κουραση θα κανεις και τραπέζι?μπράβο!τι καλό θα ετοιμάσεις?
Εγω ειμαι στεναχωρημενη και δεν ξερω τι να κανω με το θεμα αυτο.η μικρη αρνητε να πιασει το στηθος ενω οταν της το δωσω σε μπιμπερο το πινει.πριν 1 ωρα ειπιε 110 μλ ενω απο μενα εκλαιγε.αυτο θα γινετε?θα αντλω για να της δεινω?μηπως εχει να κανει με αλμα και θα επανελθουμε?

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
POPIKALYMN έγραψε:γεια σας κοριτσια.Ζέτα μου με τοση κουραση θα κανεις και τραπέζι?μπράβο!τι καλό θα ετοιμάσεις?
Εγω ειμαι στεναχωρημενη και δεν ξερω τι να κανω με το θεμα αυτο.η μικρη αρνητε να πιασει το στηθος ενω οταν της το δωσω σε μπιμπερο το πινει.πριν 1 ωρα ειπιε 110 μλ ενω απο μενα εκλαιγε.αυτο θα γινετε?θα αντλω για να της δεινω?μηπως εχει να κανει με αλμα και θα επανελθουμε?
Πόπη μου υπάρχουν μωρακια που όταν αρχίσουν μπιμπερό καλο μαθαίνουν επειδη το μπιμπερό τρέχει πιο εύκολα και κόβουν τον θηλασμο! Ειδικα τα πιο λαίμαργα μωρα! Εγω το έπαθα αυτο στον πρώτο μου γιο ...

zeta1983

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΕΛΑ ΒΡΕ ΠΟΠΑΚΙ ΜΟΥ!!! ΑΣΕ ΑΣΕ..ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΑΚΙ ΕΙΧΕ ΚΑΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ, ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΗΔΗ ΚΑΛΕΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ!!!Razz 

ΕΧΩ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΗΔΗ ΤΟ ΣΟΥΦΛΕ ΤΥΡΙΩΝ ΝΑ ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ(ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΡΙΞΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΥΡΙΑ Κ ΘΑ ΦΟΥΡΝΙΣΩ), ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΠΕΚΡΗ ΜΕΖΕ Κ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΦΟΥΡΝΙΣΩ ΜΕ ΛΙΓΑ ΤΥΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΙΣΑ ΙΣΑ ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΝ, ΣΑΛΑΤΕΣ Κ ΑΛΟΙΦΕΣ, Κ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ Κ ΜΠΛΕ ΤΥΡΙ...

ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ Κ ΣΕ ΛΙΓΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥ...

ΑΥΤΑ!!!Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 33 215994 

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΜΑΘΕ ΣΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ Κ ΤΗ ΖΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΜΕ??

vasoula25

vasoula25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε?? πως είναι τα μωράκια σας??

LindakiS

LindakiS
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ζέτα μου ωραία φαγητακια φαίνεται να έκανες.. Smile να χαίρεσαι τον αντρουλη.. όσο Γ την μπουζουκτσου σου κι εμένα τα ίδια μου κάνει κοιμάται λίγο από νωρίς 9η 10 κ μετά τραγούδια.. χθες την κοιμησα στο σλινγκ στις 2.30 κι επειδή δεν είχε φάει καλά ξύπνησε 3.30 κ μετά 7.30 κ 10.30 ευτυχώς μόνο Γ μαμ κ πάλι τούμπα..

Ποπακι μου μηηηηηπως να την πιεζες λίγο στο βυζι.. λιιγο να το προσπαθήσετε;; αλλιώς θα πρέπει να ξεκινήσεις κ συμπληρωμα σύντομα γτ δε θα της φτάνει μόνο το γάλα που αντλεις...

http://www.sailormoon82@blogspot.com

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πόπη μου μήπως να κάνεις ότι κάνω εγω με την δική μου?? να την κοιμήσεις και με το που κλείσει τα ματακια να την βάλεις στο μεμε???
εγω ετσι την κάνω και πιάνει

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησοερα κοριτσια! Τι κανετε? Τα ομορφα νινακια σας? Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 33 417472 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 33 417472 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 33 417472 

Ποπη μου θα συμφωνησω με την Ελενα! Μαλλον καλομαθε στο ευκολο μαμ με το μπιμπερο και γι'αυτο δεν θελει την θηλη! Εαν δεν θελεις να αποθηλασεις ή να συνεχισεις αυτο το κουραστικο βιολι με την αντληση πρεπει να το προσπαθησεις πιο πολυ με την μικρη σου και ας αντιδρα και ας κλαιει! Εσυ να μην πτοεισαι...και να μην φοβασαι οτι δεν τρεφεται αρκετα γιατι εαν δεν φαει οσο χρειαζεται θα ξαναφαει πολυ συντομα! Wink 

Ζετα μπραβο σου που παρα τις δυσκολιες με το μωρο εσυ ετοιμαζεις φαγητα και τραπεζι σε πεθερογονεις!Wink  Να το χαιρεσαι τον αντρα σου!

Εμεις μια απο τα ιδια! Πολλη γκρινια (ακομη και για να κοιμηθει γκρινιαζει...) και περιεργεια για ολα! Συνεχεια θελει αγκαλια, σε ορθια σταση και βολτες σε ολο το σπιτι για να βλεπει και να τα πιανει ολα! Ποσο να αντεξω η ερμη?!Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 33 585182 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 33 585182 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 33 585182 

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αφρουλα μου κ εμενα γκρινιαζε για να κοιμηθει, πλεον ομως το εχει κοψει εδω κ καμια εβδομαδα! την σηκωνα αγκαλιτσα κ την ξαναεβαζα συνεχεια μεχρι να βαρεθει να φωναζει!κ βαρεθηκε!Very Happy Very Happy Very Happy Laughing Laughing Laughing

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ζέτα μου να χαιρεσαι τον αντρουλι σου ,να τα εκατοστησει.ειχε και η μαμα μου γεννεθλια την ιδια μερα.μου ανοιξες την ορεξη με ολα αυτα.θελω τη συνταγη για το σουφλε καποια στιγμη.
Σοφία μου το δοκιμασα το κολπο με τον υπνο και πιανει πραγματικα.επισης της βαζω την πιπιλα και μετα απο λιγο της την βγαζω και της βαζω το στηθος και ετσι την ξεγελαω για λιγο΄
ανηπομωνω να αρχισουμε τις στερεες τροφες,αλλα ειναι ακομα νωρις νομιζω οτι δεν ειναι σε θεση ακομα να φαει κρεμα ασε που η παιδιατρος τις δεινει στον 6 μηνα.
χτες ειχα παλι δεκατα,σημερα η αληθεια ειναι οτι δεν μπρολαβα να βαλω θερμομετρο.μηπως ειναι μαστιτιδα?αλλα αν ηταν δεν θα πονουσα το στηθος μου?

LindakiS

LindakiS
Καλημερα μανουλιτσες;; τι κανετε;; Ποπακι πως ειναι το μωρο σου;;; Πως τα πατε με το θηλασμο;;
Ζετακι ολα καλα με το τραπεζι;;
Αφρουκαλι τα ιδια παντελακι μου η Ιλαειρα τη μαθαμε πια! Δωστης πολλα πολλα φιλακια γ να βασανιζει λιγοτερο τη μανουλα!! Ποοοσο θα θελα να σας ξαναδω δε λεγεται!! δε σας χορτασα! Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 33 417472 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 33 417472 
Εμεις σημερα κοιμηθηκαμε 11 ωρες!! Μιση ωρα πριν φυγω για τη δουλεια ξυπνησα, τρεχα να ντυθεις, να θηλασεις, δεν προλαβα να φαω εφαγα στο γραφειο οκ! Αλλα δεν καταλαβαινω;; η αλλαγη του καιρου;;; το μαζεμενο ξενυχτι;;; με χαλαει να ξυπναω τοσο αργα!

Ελενακι, Βασουλα, Φαιη, Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 33 417472 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 33 417472 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 33 417472 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 33 417472  σε σας και τα νινακια σας!

http://www.sailormoon82@blogspot.com

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Λιντακις πολύ φούρια βρε κορίτσι μου!!Αλλά 11 ωρες??!! Μπραβο!!!εμεις ακομα στο 3ωρο ειμαστε! 

Εχει τωρα κανα δυο μερες κοριτσια που βγαζει κατι στριγκλιες, σαν να προσπθει να στιριξει. δοκιμαζει τις δυνατοτητες του λαρυγγιού της!Razz Razz Razz

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ολινα μου το παλεύουμε με το θηλασμό.νομίζω ότι πάμε καλά,δεν ξανάεδωσα μπουκάλα.την Τρίτη έχουμε εμβόλια.αν και θα με βολεύει η μπουκάλα γιατί πρέπει να πάω δουλεία.δεν γίνεται αλλιώς δεν θέλω όμως να συστήσω από το μωρό μου το πιο πολιτικό αγαθό που έχω,το γαλατακι.

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και o εμένα σοφία μου βάζει κάτι στριγλιες!!!!!κάθε μέρα κάνουν και κάτι καινούριο

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
POPIKALYMN έγραψε:Ολινα μου το παλεύουμε με το θηλασμό.νομίζω ότι πάμε καλά,δεν ξανάεδωσα μπουκάλα.την Τρίτη έχουμε εμβόλια.αν και θα με βολεύει η μπουκάλα γιατί πρέπει να πάω δουλεία.δεν γίνεται αλλιώς δεν θέλω όμως να στερήσω από το μωρό μου το πιο πολιτικό αγαθό που έχω,το γαλατακι.

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια η γιωτα εφτιαξε δικο της φορουμ το ειδατε?

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ναι το ειδα!
εγινα και μελος!
φορουμακιας η γιωτα!
Αλλά πρεπει να μάθει ορθογραφία. μεγαλο μείον
!

zeta1983

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!!! Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΣΤΙΣ 13/11 ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΒΟΛΕΨΕ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΘΕΡΟΓΟΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΕΧΘΕΣ!!!

ΩΡΑΙΑ ΗΤΑΝΕ, ΦΑΓΑΜΕ Κ ΗΠΙΑΜΕ ΤΟΥ ΣΚΑΣΜΟΥ!!! ΚΑΤΑ ΤΙΣ 12 ΠΑΡΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΑΜΕ, ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΜΙΚΡΗ ΗΤΑΝ ΗΣΥΧΗ!!! ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΚΑΛΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ!!!Wink 

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΦΑΣΙΝΑ, ΑΛΛΑ ΟΚ!!! ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ!!! ΠΟΠΑΚΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ!!! ΘΑ ΣΤΗΝ ΣΤΕΙΛΩ!!!

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΡΙΓΓΛΙΕΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Κ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ!!! ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΕΝΑ ΓΕΛΙΟ, ΜΠΗΖΕΙ ΚΑΤΙ ΦΩΝΕΣΣΣΣΣΣΣ
ΛΕΩ ΚΟΙΤΑ ΜΙΑ ΣΤΑΛΙΑ ΣΚΑΤΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΝΤΕΣΙΜΠΕΛ?? ΧΑΧΑΧΑ...

Η ΓΙΩΤΑ ΦΟΡΟΥΜΑΚΙΑΣ?? ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ,,,,ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΛΟΣ!!!Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 33 215994 

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

zeta1983

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΠΗ ΜΟΥ...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΓΡΑΦΗCrying or Very sad 

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γιατι ζετα μου εγω εκανα

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα μανουλες κ μωρακια!!!!τι κανετε?

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπέρα αλεξανδρα μου τι κανεις? η αποστολία σου?εγω μωλις την εκανα μπανακι την ταισα και κοιμηθηκε!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα ποππακη μου!καλα ειμαστε κ εμεις!της εκοψα τα νυχακια κ τωρα παιζει στο παιχνιδακι της κ εγω εφαγα!να σε ρωτησω,πιπιλιζει κ εσενα το δαχτυλο της?

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εμενα πιπιλιζει ολα τα δαχτυλα μαζι

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις