Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
593 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 593 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

xara_84

xara_84
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Κορίτσια καλησπέρα σε όλες!

Τι κάνουν τα μωράκια της παρέας?
Εμάς ήρθε η παιδίατρος χτες και μας έκανε τα πρώτα μας εμβόλια. Η μικρή 5200 και 61 πόντους μεγαλώνει μια χαρά.

Εγώ από τροφές αποφεύγω οτιδήποτε προκαλεί αέρια γιατί ακόμα ταλαιπωρείται με πονάκια η μικρή. Καφέ πίνω κανονικά.
Θήλαστρο έχω κι εγώ το swing της medela που είναι καταπληκτικό και αγόρασα σακουλάκια αποθήκευσης από το φαρμακείο. Βέβαια δεν βγάζω συχνά μιας και δεν δουλεύω αλλά κάποια πρωινά που είναι γεμάτα και τα 2 μου στήθη και η μικρή δεν μπορεί να τα αδειάσει, της δίνω το ένα και το άλλο το αποθηκεύω στην κατάψυξη (110-120ml).

Με προβληματίζει που έχει λίγες μέρες τώρα που έχω την αίσθηση πως δεν έχω πολύ γάλα όπως πριν, δεν νιώθω να γεμίζουν καλά τα στήθη μου. Η μικρή φαίνεται να χορταίνει βέβαια και παίρνει βάρος κανονικά αλλά ανησυχώ λιγάκι μήπως ελαττώνεται το γάλα μου. Από τσαγάκια που λέτε ποια βοηθάνε στην παραγωγή?

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χαρά η μπουμπού σου είναι μια χαρα!Εμένα στο πρωτο εμβόλιο ήταν 5.500 και 63 πόντους. Το βραδακι μας είχε κάνει κ πυρετό 39άρι. Όσον αφορά το στήθος και εγω τα νιώθω έτσι αλλά είναι επειδή η γαλουχία έχει εγκατασταθει και το μωρό "τα έχει φέρει" στα ίσα του.και εγω αναρωτιέμαι πολλες φορές και τα ζουλάω να δω αν βγαίνει τίποτα!Very Happy Very Happy 

Πλέον το γάλα μας έχει γίνει πιο πυκνό και τα μωρά τρώνε πιο σύντομα,,,,τουλάχιστον τα μωρα που ξέρω!

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια μου τι κανετε????εμεις εχουμε εμβολιο 4/11 προχτες πηγαμε μετριθηκαμε ειμαστε 6500 και 60 ποντους.......πολυ νυστα βρε κοριτσια μου θελω τοσο πολυ να κοιμηθω και δεν μπορω ενω ο μικρος κοιματε 5 ωρες το βραδυ και κοιματε το πρωι ερχονται αλλες υποχρεωσεις του σπιτιου και τα εχω φτυση ποναω παντου ειδικα στα γωνατα μου δεν τα νοιωθω και οταν παω να συκωθω κλαιω απο τον πονο εχω κληση ραντευου στον ορθοπαιδικο και το χειροτερο ειναι οτι αφου τωρα ομικρος πεινη γαλα απο το μπουκαλι ακομα ξυπναω να του δινω γιατι ο αντρας μου λεει οτι δεν μπορει να τον ταισει ουτε να τον αλλαξη ουτε να τον κοιμηση και νοιωθω κομματια τι να πεις εσυς διαβαζω ολα καλα και χερομαι σας φιλο γλυκα

jasmmin

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΟΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΣΑΣ Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 18 377361 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 18 868444

jasmmin

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ 2 ΚΟΥΤΙΑ ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΤΣΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΗΜΑ

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
jasmmin έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ 2 ΚΟΥΤΙΑ ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΤΣΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΗΜΑ
Καλησπερα Jasmmin!!! Εχεις πμ

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Jasmin μου καλημέρα! Εγώ χρησιμοποιώ επιθέματα αλλά νομίζω ότι θα ήταν πιο δίκαιο να τα δώσεις σε κάποια κοπέλα που θηλαζει αποκλειστικά γιατί εγώ δίνω και συμπλήρωμα οπότε λογικά θα κόψω το θηλασμό πιο νωρίς ...

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
στρουμπουλο το μωρακι σου φρεσκια μαμα! Μπράβο! Εμεις στις 15 θα κάνουμε το δευτερο εμβολιο!

LindakiS

LindakiS
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Χαρά μου και γιώτα χαίρομαι που σας βλέπω εδώ πάλι!! jasmmin μου να χαίρεσαι το μωράκι σου ευχαριστούμε Γ την προσφορά!

Χαρά τσάι μαραθου να πίνεις ειναι πολύ καλό θα το βρεις φαρμακείο...

φιλάκια σε όλες κ στα νινακια σας!!

http://www.sailormoon82@blogspot.com

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κορίτσια τι κανετε?πως ειναι τα μωρακια σας?εμενα ειναι καλα.κοιμαται λιγο παραπανω την ημερα,μην φανταστιτε βεβαια μεγαλους υπνους 15-20 λεπτα αλλα κατι ειναι και αυτο
τελικα πηρα τον καφε απο κριθαρι ειναι πολυ ωραιος μοιαζει πολυ με τον ελληνικο!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας μανουλες!Τι κανετε?Εμεις ειμαστε καλα αν κ η αποστολια μου εχει μυξουλες εδω κ λιγες μερες κ την ταλαιπωρουν λιγο ειδικα το βραδυ..Σημερα γιναμε 2 μηνων κ ειμαστε πολυ χαρουμενοι Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 18 654316 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 18 654316  Μεγαλωνουμε κ ομορφαινουμε!!

zeta1983

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΕΠΑΝΗΛΘΑ ΚΙ ΕΓΩ!!!

Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑΚΙ ΣΤΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ Κ 3 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕ 5600 ΚΑΙ 61 ΠΟΝΤΟΥΣ!!!Laughing 

ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΥΡΕΤΟ, ΟΥΤΕ ΕΙΧΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ...

ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΦΡΕΣΚΙΑΣ ΜΑΜΑΣ!!!!

ΠΟΠΗ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΩ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ 2 ΒΓΑΛΑΜΕ ΜΩΡΑΚΙΑ ΓΑΡΙΔΕΣ...ΠΟΛΥ ΑΥΠΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΧΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...20ΛΕΠΤΟΥΣ ΥΠΝΟΥΣ ΜΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ (ΟΧΙ ΣΥΧΝΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ...) Κ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΜΑΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΣΤΑΝΤΑΡ 2-3 ΦΟΡΕΣ...ΣΠΑΝΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΚΑΛΑ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ...ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ Ν'ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ....Η' ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ???

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ Κ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 18 215994 

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζετα μου πιστευω οτι ειναι στο παιδι!Τι λαθος να κανεις εσυ?Αλλα παιδια ειναι πολυ ανησυχα κ αλλα λιγοτερο η καθολου.Εμενα κοιμαται καθε βραδυ συστηματικα κ σερι.Κ τωρα τελευταια αρχισε κ τη μερα να κοιμαται λιγο απο εκει που δεν κοιμοτανε.Κανατε κ το εμβολιακι σας,τι καλα!Εμεις Παρασκευη εχουμε ραντεβου για το εμβολιο αλλα δε βλεπω να το κανουμε αν θα ειναι ακομη σιναχωμενη!Θα δουμε!

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αλεξανδρα μου περαστικα στο μωρακι σου!εμενα πολυ γκρινια βρε κοριτσια!μαλλον ποναει συνηθως μετα τις 7μμ.
σημερα δοκιμασα ενα χειροκινητο θηλαστρο που μου ειχαν κανει δωρο.μεχρι τωρα χρησιμοποιουσα ενα ηλεκτρικο που μου δανεισε μια ξαδερφη μου.τελικα το χειροκινητο ειναι πολυ καλητερο.αντλησα 70 ml πολυ ευκολα χωρις να με ερεθησει και να με πονεσει.θελω να παω ενα 2ωρο το απογευμα για δουλεια οποτε ειμαι ξενοιασμενη.δεν αντλησα παραπανω γιατι δεν θελω να με αδειασω να μπορω να την ταισω
παρατηρω βεβαια κατι αλλο τελευταια.παλιοτερα εβρεχα τις μπλουζες μου τωρα τελευταια δεν βρεχομαι γιατι?λιγοστεψε το γαλα?ή τωρα ειναι πιο πηχτο?συμβαινει και σε εσας?

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ζετα μου τα μωρα μας μοιάζουν να τα βαλουμε να κανουν παρεα χαχαχα.
αστα την ημερα κοιμαται τοσο ισα που μπρολαβαινω να κανω ενα ντους.ασε που θελει συνεχεια αγκαλεια.σημερα θα την αφησω στους γονεις μου για να παω δουλεια.τωρα τελευταια οταν κλαιει δεν μπορει να ηρεμησει με κανεναν αλλο εκτως απο τον πατερα μου.οταν την σηκωνει εκεινος λες και εχει ηρεμηστικο η μπλουζα του.φοβερο πραγμα.κοιμαται στον ώμο του αλλα μωλις τη βαλει κατω γαριδα το ματι

zeta1983

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΑΧ ΒΡΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΟΥ, ΤΙ ΚΑΛΑ!!!! ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΥΠΝΟΣ!!!Rolling Eyes 

ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ Κ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΣΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΑ...Razz 

ΠΟΣΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ;;; ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΠΑΛΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ...ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ Κ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ...ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ;;;;;

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πόπη μου τι καταπληκτικη σχέση χτιστηκεμεταξύ μπαμπα σου κ μικρης??!!αχαχα

Ασε κ εγω το αναρωτιόμουν αυτό με τις μπλούζες,,,αν και μου την έδινε, ήμουν ήσυχη ότι ειχα με το παραπάνω γάλα,,τωρα τίποτα! έχω αυξησει τα υγρα, να χυμους, γαλατα, με ένα λιτρο νερο να κυκλοφορώ, τσαγια,,τίποτα! μαλλον είναι αυτό που λένε τελικά, ότι το μωρο ρυθμισε αυτο το γαλατακι που χρειαζεται και το στηθος παραγει τοσο οσο!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω δεν δουλευω κοριτσια!κ ουτε εχω σκοπο μεχρι να γινει 3 η μικρη κ να αρχισει παιδικο.την παλευω γτ ειναι σχετικα βολικο μωρο η αποστολια.οταν κοιμαμαι καλα το βραδυ εχω δυναμεις την ημερα!το γαλα μας πρεπει να ειναι πιο πηχτο πλεον,οντως!η μικρη μου εμαθε να ρουφαει καλα κ τρωει τσακα τσακα πλεον!ετσι κ εσας ε?

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια σημερα οπως σας ειπα αφησα γαλα για να παω για 2 ωρες στη δουλεια.τελικα πηγα αλλα το μωρο μου πλανταξε στο κλαμα.το μπιμπερο δεν θελει να το πιασει.προσπαθουσαν οι δικοι μου να την ηρεμησουν,την πηγαν βολτα με το αυτοκινητο αλλα τιποτα,οταν γυρισα επιασε το στηθος σαν τρελει.δυσκολα κοριτσια θα συνεχισω να δουλευω απο το σπιτι δεν γινετε αλλιως!

LindakiS

LindakiS
Καλημέρα Μανούλες!! Μιας κ ρωτάτε εγώ δουλευω στην αρχή ξεκίνησα με 4 ώρες, τωρα δουλεύω 3.. κάθε μέρα. κ σκοπεύω να κάνω ένα 3ωρο κ τις Κυριακές θα δω.. όταν ήταν να ξεκινήσω Γ δουλειά κάναμε μια δοκιμή με το μπιμπερό, γτ το είχε ξεμαθει από το βυζι! λοιπόν εκείνη τη μέρα έκλαιγε σαν τρελλή σπαραζε στο κλάμα, η μαμά μου κόντεψε να τα παίξει που την άκουγε... κλειστηκα στο δωμάτιο μαζί της με μουσικουλα κ την πιεσα κ το πήρε, από τότε αυτό ήταν!! τώρα 3,5 μηνών κρατάει κ το μπιμπερό μόνη της!! Smile
θέλει λίγο υπομονή στην αρχή !!
εμείς κορίτσια περνάμε άλμα!! κάθε μέρα θα μου κάνει κ κάτι καινουριο κι αυτό το άλμα ειναι μεγάλο!! 15η - 18η με κορύφωση την 17η!! 4 βδομάδες άλμα!! πππφφφφ χαχαχαχαχα άντε καλό μας κουράγιο!!

zeta1983

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ!!! ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΟ ΜΠΕΜΠΑΣ ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΩΙ-ΒΡΑΔΥ!!!

ΤΩΡΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ, ΑΝ Κ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ Κ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΩ Κ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!

Η ΜΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΡΤΗΣ Κ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ;;; ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΑΝ ΤΡΕΛΛΟ...ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΡΑΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ;;;

ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΑ;;

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ζετα μου και εγω έκανα μια μικρη απόπειρα να ξεκινησω δουλεια, αλλά δεν μπορεσα να τα καταφερω με θηλαστρο και μωρό, οπότε έκατσα στα αβγα μου. Εχεις τελειώσει κάτι? Τα χέρια σου "πιάνουν"?? για να σε βοηθήσουμε....

zeta1983

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΙΝΚΑ!!! ΝΑΙ ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, ΕΙΜΑΙ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧ/ΚΟΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ Κ ΚΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ, ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΦΥΣΙΚΑ.

ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΠΙΑΝΟΥΝ, ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΟΒΕΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ??? ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΗ Η ΑΤΙΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΜΑΣCrying or Very sad 

LindakiS

LindakiS
Αχχχ τι ωραιο θεμα για συζητηση! Ζετακι ειναι πολυ χαρουμενο που ψαχνεσαι για δουλιτσα μετα το δυσαρεστο γεγονος με τη γιαγιουλα σου. Λοιπον,...να υποθεσω εχεις ψαξει πολλες φορες σε γραφεια και δε σε παιρνουν ετσι;;
Τι θα μπορουσες να σχεδιασεις , για να φτιαχνεις απο το σπιτι;; Βασικα τα παντα, αρκει να εχεις τα υλικα και να σε εμπνευσει κατι. Εγω θα σκεφτομουν κατι οικονομικο και πιασιαρικο σκαπουδακια απο φυσικο ξυλο, για μικρα παιδια, αλλα να ειναι προτοτυπα και με ωραια σχεδια. Λεω μια ιδεα τωρα... Κι υστερα θα μπορουσες να το εξελιξεις και να κανεις και τραπεζακια και κουνιστα αλογακια. Αλλα απο μικροαντικειμενα και πλεκτα (σκουφακια κλπ) εχει γεμισει ο τοπος πια!!

Να εριξα μια ιδεα! Smile Wink Wink 
Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 18 215994 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 18 215994 

zeta1983

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΑΠΑΛΥΝΕΙ ΚΑΠΩΣ Ο ΠΟΝΟΣ...ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΜΟΝΗ Κ ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΤΙ Κ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΕΝΑ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ Κ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ !!!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΜΗΧ/ΚΟΥ ΟΠΩΣ Κ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΡΙΣΗ Κ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΚΝΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ..Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΖΩΗΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ!!

Η ΙΔΕΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Κ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ..

ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΟΥ ΗΡΕΜΩ, ΕΧΩ ΦΑΝΤΑΣΙΑ Κ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΟΙ ΦΙΛΟΙ Κ ΓΟΝΕΙΣ - ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΑΙΝΕΥΑΝΕ!!!Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 18 215994 

ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ , ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ,,,

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις