Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
625 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 625 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
από καφεκοπτείο κανονικά! εχει με κριθάρι , με ρεβυθι, mix...o kalyteros kai pio konta ston ellhniko,,,se geysh einai apo krithari! pleon den ton allazv!

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια καησπερα!!! Ποπη ουτε εμενα χτυπάνε οι ενημερωσεις!!!

Με το καλο Ολινα κ inkα για τα κοριτσακια σας!!!
Χρυσοχερα Ολινα,τα κατάφερες τελεια!!!! Μπράβο σου!!
Inka μην το βάζεις κάτω δεν ειναι δύσκολα!!!
Ελενα απο φαγητά όσπρια κ πράσινα (φασολάκια,μπρόκολο,κουνουπίδι)!! Βασικά οτι σου φέρνει αέρια..
Καφέ πινω δεν τον έκοψα!!
Κ κρεμμύδι κ σκόρδο τρώω (σε μικρότερη ποσότητα ομως)

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δε νομίζω ότι θα βρω τέτοιο καφέ εδώ.μακαρι να βρω αύριο θα ψάξω.αν δεν βρω ξέρεις αν υπάρχει από ίντερνετ?

LindakiS

LindakiS
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Αποφεύγω μόνο κουκιά, πορτοκάλι, κι οχι πολλούς καφέδες... πίνω βέβαια αλλά οχι κάθε μέρα.. αυτά!
Σπυριδούλα μου ευχαριστω πολύ!

http://www.sailormoon82@blogspot.com

LindakiS

LindakiS
Για αποθήκευση μητρικού γάλατος θα ακολουθήσεις πίστα τις παρακάτω οδηγίες!! οπωσδήποτε κι ανάλογα με τις ανάγκες σου!! κ καλό ειναι τράπεζα γάλατος να ξεκινάς 20 μερες πριν πας στη δουλειά...

http://www.mitrikosthilasmos.com/2009/10/blog-post_30.html?m=1

υγ. εμείς κάναμε κ παιδικές μπομπονιερες από τα τζάμπο κουμπαραδες!! μπλε και ροζ πολύ τέλειοι!

zeta1983

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ, Η ΓΙΑΓΙΑΚΑ ΜΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΕΤΑΞΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ!!! ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ, ΤΗΣ ΕΙΠΑΜΕ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΜΕ,ΤΗΝ ΦΙΛΗΣΑΜΕ ΤΡΥΦΕΡΑ Κ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ. ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΓΙΑΣΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ. Κ ΘΑ ΠΟΝΕΣΩ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Κ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ!!!

ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΟΥΝ Κ ΠΟΥΝ Ε ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΙΑΓΙΑ ΗΤΑΝ, ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΗΓΕ, ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ Η ΗΡΩΙΔΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΑΠΟ ΒΡΕΦΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ, ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΥΙΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΚΑΙ ΣΤΑ 70 ΤΗΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΤΟΚΟ ΓΙΟ ΤΗΣ...

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΝΜ, ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΤΕ ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ,ΜΗΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΠΤ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΣἈΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ...ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΖΑΡΙΕΣ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!!!

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ζέτα μου στεναχωρηθηκα πολυ οταν διαβασα το μηνυμα σου.Ζωή σε σας!Ο θεος να την αναπαυσει!Προσπάθησε να παρεις δυναμη απο το αγγελουδι που σου εστηλε ο θεος γιατι αυτο στηριζεται σε εσενα.κουραγιο!καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολες στιγμες αλλα ο χρονος ειναι ο καλητερος γιατρος.

LindakiS

LindakiS
Ζετα μου καθολου κουραστικο το μνμ σου, ισα ισα πολυ γλυκο και ανθρωπινο και εισαι πολυ καλη που εχεις τετοια συναισθηματα για δικο σου ανθρωπο αλλοι δεν εχουν ουτε τα μισα! Να τη θυμαστε, να της κανετε τα μνημοσυνα της και να της αναβεται πολλα κερακια οσο ζειτε για να αναπαυεται η ψυχουλα της στον ουρανο..Οντως πονεμενη ψυχουλα ειδικα αν εχασε το παιδι της!! Οτι πιο οδυνηρο για μια μανα!

Ζωη σας, και πολλα φιλια στο αγγελουδι σου!

Κοριτσιααααααα εεεεε μην χανεστε ντεεεε!!!!!!!!! Smile

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τι κάνετε κορίτσια?ολινα μου τι κάνει η μικρή σου?εμένα κοιμήθηκε και είπα να κάνω λίγες κρέπες.το σάββατο έπρεπε να πάω σε δουλειά εκτάκτως και από το αγχος Μου πως θα την αφήσω δεν είχα γάλα ούτε να χορτάσει ούτε να βγάλω με το θήλαστρο.μέχρι να έρθω πλάνταξε το κακόμοιρο δεν δεχόταν ούτε το ξένο που της έδειξαν.μετά που ήρθα και ηρέμησα το γάλα επανήλθε

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ζετα μου λυπάμαι πολυ...

Κορίτσια πως ειστε;;; Τα μωρα "μας";;;
Εμείς περνάνε παλι άλμα (12 εβδομάδα)...
Χτες αγόρασα θηλαστρο απο μια κοπέλα...
Το σαπούνισα μετα το αποστείρωσα κ το βράδυ στις 1 εκανα την πρώτη ας πούμε άντληση...σε μια ωρα έβγαλα μονο 45ml κ έχω φάει την φρίκη μου!!! Μήπως φταιει το θηλαστρο ή δεν έχω γάλα εγώ;;;;;

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Άσε και εγω την πρωτη φορά που άντλησα με το θηλαστρο 45 ml έβγαλα και πανικοβλήθηκα μηπως στερευω,,,,!!! Είναι που το στηθος δεν έχει συνιθησει τον συγκεκριμένο τρόπο αδειασματος, είναι οι ώρες που αντλείς,,,δεν ξέρω...πάντως αυριο να ξερεισ θα ειναι οκ! Εγω επίσης από την περιέργεια μου να δω πως δουλευει και να συλλέξω το γαλατακι μου, άντλησα μόλια 40 λεπτα μετα το φαι της μπέμπας που λογικό ειναι να με άδειασε η κυρία .

1. Εγω αντλουσα το βραδακι, κατα τις 9, μιαμισι ώρα μετα το φαι γιατι εκεινο το διάστημα 7.30-11,30 είναι το πιο μακρυπόθεσμο της μπέμπας. και το πρωι , την ταίζα από το ένα, χόρταινε (γιατι το πρωι παντα έχουμε πιο πολύ γαλα) και τον άλλο μαστό τον αποθηκευα!

2. Το γάλα μου με το θήλαστρο απογειώθηκε!!!να σταζω λέμε όλη την ώρα!!!να ναι καλα τα επιθέματα

3. καλή αποστειρωση παντα το ΄θ'ηλαστρο

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ Inka μου σε ευχαριστω για τις πληροφορίες!!! Χτες κοιμήθηκα χάλια κ το πρωι σηκωθηκα με αυτη την σκέψη...
Παίζει ρόλο κιόλας οτι το πηρα μεταχειρισμένο...σκέφτομαι μήπως δεν δουλεύει στο μέγιστο (όπως θα δούλευε ένα καινούργιο)... Δεν ποναω καθόλου.μου φαινεται σαν παιχνίδι.
Βεβαι η κοπέλα το χρησιμοποίησε λίγους μήνες μεχρι να παρει τα πανω του το προωρακι της... Τι να πω;;;; Αντε να δούμε σημερα τι θα βγάλουμε....
Ποιο θηλαστρο εχεις εσυ;;

LindakiS

LindakiS
Παιδιά είμαι ειδική επί των αντλησεων ρωτήστε εμένα... χαχαχαχα έχω καεί λέμε.
Σπυριδούλα μου το βασικό σου φάουλ ειναι ότι αντλησες τελείως λάθος ώρα κ πάλι η άντληση σου ήταν εξαιρετικά καλή!!
Δεν ισχύει αυτό Γ το μεταχειρισμένο εκτός αν αισθάνεσαι ότι κάτι δε πάει καλά με το θήλαστρο η ακούς κάποιο περίεργο θόρυβο... ποιο θήλαστρο ειναι;;
αν το χρησιμοποίησε λίγο δε φαντάζομαι να έχει χαλάσει... εμένα το δικό μου με 3 αντλήσεις κάθε μέρα αντέχει λίγο ακομα φαντάζομαι μέχρι το 6μηνο μέχρι να αρχίσω στεραιες τροφές..
Λοιπόν, συμβουλή της Πατσουρου, αντλούμε 7-10 το πρωί. η πρώτη άντληση ειναι πάντα πολύ λίγη κι αυτό γτ μέχρι τώρα θηλαζαμε μόνο.. μέρα με τη μέρα θα δεις τις αντλήσεις σου να αυξανονται.
Ξεκινά Γ πρώτη φορά στις ώρες που σου είπα κι αφού έχει περάσει τουλάχιστον 1 ώρα από τον τελευταίο σου θηλασμό, οποτε σε βόλεψει κ θα δεις τι θα βγάλεις.... κ πες μου!

LindakiS

LindakiS
Ποπακι μου μάλλον αγχωθηκες παααρα πολύ... ξεκινα κι εσύ σιγά σιγά με τις αντλήσεις να εισαι χαλαρή κ ήρεμη κ νωρίτερα από πριν πας στη δουλειά... Γ να μπορέσεις να αυξήσεις την παραγωγή σου στο θήλαστρο... Οχι στρες σ αυτά τα πράγματα .. απαπαπαπα Smile Smile μακρυά...

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ολινα μου καλημερα κ σε ευχαριστω για τις συμβουλές!! Το θηλαστρο ειναι το swing της Medela..εκανα μια άντληση χτες το απόγευμα κ ηταν 50ml κ σημερα το πρωι 9παρα,παλι 50ml (ένα στήθος ομως κ στις 2 αντλήσεις γιατι στο αλλο ειχα το παιδι)..
Αυτο για τις ωρες το λέει κάπου η Πατσουρου (στο βιβλίο ή σε κάποιο βίντεο);;;

Καλημερα κ στα υπόλοιπα κορίτσια!!!!

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
lindakis μια χαρα τα λες!!Εχω της μεντελα τo to mini electric!

LindakiS

LindakiS
Σπυριδούλα μου κατά γενική ομολογία κι από άλλες μαμάδες έχεις το καλύτερο κι εσύ ινκα μου έχεις πολύ καλό θήλαστρο της ίδιας εταιρίας!!! εε κουκλίτσα μου μια χαρά είναι η άντληση σου, εφ όσον είχες το μωρό στο άλλο στήθος ειναι παααρα πολύ νορμάλ.. πιθανότατα αν δεν το είχες θα έβλεπες ότι και από τα δύο θα έβγαζες 100 αλλά το μωρό πάντα τραβάει πολύ περισσότερο απ ότι το θήλαστρο και φυσικά δεν ειναι ένδειξη το τι παράγουμε πραγματικά από αυτό που θα μας δείξει το θήλαστρο..... αληθεια Γ ποιο λόγο αντλεις;; για να έχεις Γ καποια έκτακτη ανάγκη;; η γτ θες να κάνεις τράπεζα Γ να πας στη δουλειά..;; όπως είδες κ με την Πόπη το να βγάλεις μέσα στο αγχος κ γρήγορα Γ να πας κάπου δεν ειναι εφικτό... αλλα θέλει καπιου είδους προγραμματισμό δηλ. αν έχεις να πας κάπου ξεκινάς 2 μέρες νωρίτερα τις αντλήσεις σου έτσι ώστε να βγάλεις 100-150 μλ για ένα ή δύο γεύματα... αν χρειαστεί να λείψεις παραπάνω κ δεν έχεις γάλα τότε αυτός που θα κρατάει το μωρό θα δώσει λίγο συμπλήρωμα από ξένο...
πάντως η άντληση θέλει ηρεμία, χαλάρωση, οχι στρες κ φυσικά ένα σχετικό προγραμματισμό γτ το στήθος έχω να σας.πω ότι θυμάται... κ την ώρα που θα κάνετε κάθε.μέρα άντληση αυτό θα φροντίσει την ίδια ώρα να έχει γάλα... αφού του το ζητάτε και θα έχει!! πίστεψε με!

LindakiS

LindakiS
την Πατσουρου τη ρώτησα προσωπικά κι είχε απόλυτο δίκαιο... γτ εγώ είχα σοβαρό πρόβλημα έβγαζα μόνο 20 μλ από κάθε στήθος κ δεν ήξερα τι να κάνω... γι αυτό κ κάνω 3 αντλήσεις τη μέρα.. εγώ έχω το αβεντ κ ψάχνω να βρω το μεντελα να το αγοράσω μεταχειρισμένο γτ είναι καλύτερο μπας κ βγάζω μ αυτό περισσότερο λείπω κάθε μέρα ενα 4ωρο κι από Τετάρτη θα γίνει 3ωρο ασε που θελω κ στη βάφτιση να έχω επαρκή ποσότητα Γ να έχει το μωρό να φάει γτ δε θα μπορώ να θηλάζω με το φόρεμα που πήρα!!

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια καλημέρα!!! Πραγματικά σας θαυμάζω που κάνετε αντλήσεις με το θήλαστρο! Εγώ ούτε να το δω! Δεν το αντέχω με τίποτα! Λοιπόν έχω να σας πω ότι όποιος είπε ότι όταν θηλαζεις δεν έχεις περίοδο ειπε ΜΕΓΑΛΗ ΒΛΑΚΕΙΑ! Το μωρό μου είναι 3,5 μηνών θηλάζω ακόμα και χθες μου ήρθε η δεύτερη περίοδος! Έχω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αίμα και έχω παρατηρήσει ότι το γάλα μου έχει ελαττωθεί... Μπήκα και σε ένα site και διάβασα ότι με την περίοδο μπορει και να κοπεί! Θα δείξει...πάντως τον προηγούμενο μήνα δεν κόπηκε.

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πως κατάλαβες ότι ελλατώθηκε??αντλησες με το θηλαστρο?? Μήπως τωρα να αρχισεις μαγιες μπύρας, τσαγια θηλασμού και τα σχετικά για να το σώσεις??

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Οταν θηλάζω το μωρό πάντα τον ζύγιζω πριν και μετά για να ξέρω πόσο έφαγε. Θήλαστρο δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω! Έτσι κι αλλιώς δίνω και συμπλήρωμα και έχω σκοπο τέλος Δεκεμβρίου να το κόψω απλά ελπίζω να φτάσω μέχρι τότε ...

LindakiS

LindakiS
Ελενακι μου θα φτασεις!! Αλλα κι αν μειωθει η παραγωγη σου λογο περιοδου δεν τρεχει λογος ανησυχιας, το μωρο σου θα εχει παρει οοοολα τα καλα που πρεπει απο το γαλα σου και απλα η φυση θα εχει κανει τον κυκλο της!! Κι απο την αλλη φορα που τα λεγαμε...πολυ πιθανον το καταβροχθακι σου να εχει πιει ολο το γαλα σου που ηταν να παραγεις σε 6 μηνες! Smile Οποτε σε εχει ξεζουμισει!

Οσο για την περιοδο φυσικα και μπορει να εχεις οσο θηλαζεις και να μην εχεις οσο θηλαζεις ολα μπορουν να συμβουν...

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κοριτσια μου!πολυ χαιρομαι που μπηκα κ διαβασα τοσα νεα σας!αντε να ξανα μαζευομαστε σιγα σιγα οσο μπορουμε δλδ γτ ειμαστε κ φουλ ολη μερα!λυπηθηκα μονο με το νεο σου ζετα μου..ζωη σε εσας..θελησε ο θεουλης να την παρει κοντα του κ να μη βασανιζεται πια..κουραγιο κοπελα μου θα απαλυνει ο πονος με τον καιρο..
κοριτσια εγω τρωω ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!απλα ολα με μετρο.κ καφε πινω αλλα οχι καθε μερα κ αν πιω πινω εναν την ημερα.επισης επειδη η μικρη μου εχει αρχισει την ημερα να τρωει πιο συχνα κ δεν εχω παντα πολλη γαλα αρχισα να πινω τσαγακι θηλασμου!η αποστολια μου κοιμαται καθε βραδυ κ πολυ!την ημερα κοιμαται πολυ λιγο!παντως ειναι πολυ βολικο μωρο φτου μην τη ματιαξω!τα χαμογελα της,οι φωνουλες που βγαζει κ τα ναζια της μας τρελαινουν!!!!κ που ειμαστε ακομη!

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ρε κορίτσια από το πρωί κάνετε συζητήσεις και το κινητό μου δεν δέχτηκε καμία ενημέρωση.ολιν α μου τις αντλήσεις τις βάζεις κατάψυξη?σε σακουλάκια?

LindakiS

LindakiS
Αλεξάνδρα μου γεια σου πολύ χαίρομαι για σένα κ τη μικρή Αποστολια σου πίνεις μάραθο εε;; κι εγώ αυτό έπινα κ χαπακια μπύρας κ μπακλερ ενίοτε, τώρα όλα κομμένα, δεν έχω πια ανάγκη το γάλα ρέει πλούσιο κ επαρκές Γ το νινι μου.

Ποπακι μου εγώ τα βάζω ψυγείο γτ καταναλώνονται γρήγορα. το γάλα μας αντέχει 3-4 μέρες ψυγείο, κ σε απλή κατάψυξη 1 μήνα.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις