Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
594 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 594 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια καλημερα !!!!
Εγώ παλι αναρωτιεμαι μηπως περναω εγω αλμα αναπτυξης γιατι θελω να τρωω συνεχεια !!!

Ηθελα να σας ρωτησω χρησιμοποιει καμια σας το λεγομενο γυμναστηριο για μωρα?

Σκεφτομαι να το παρω αλλα δεν ξερω αν θα το παιζει και λεω μην πεταξω αδικα λεφτα ...

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπέρα κοριτσια!χτες που ντυθηκα για να πάω για δουλειά ανανεώθηκα λιγακι.ολη μερα μεσα στο σπιτι εχω παραμελήσει τον εαυτό μου,δεν εχω και χρονο να τον σκεφτώ!
Ελενα μου και εγω το σκεφτηκα αλλα δεν ξερω ποσο θα μου καθεται εκει.παντως στο κρεβατι που της εχω απο πανω τα παιχνιδακια χαζευει,παιζει αλλα για λιγο μετα γκρινιαζει και κλαιει

zeta1983

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΧΑΧΑΧΑ elenamagio ΜΕ ΚΑΝΕΣ Κ ΓΕΛΑΣΑ!!!!

Κ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ!!!Razz 

ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ Κ ΕΓΩ, Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΒΟΛΕΥΤΗΚΕ ΠΟΛΥ!!!! Κ ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ!!!!

ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ!!! ΠΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ!!!!

Κ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΦΙΑΧΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ, ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑΘΗΜΕΝΗ ΜΠΟΥΚΩΣΑCrying or Very sad 

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ζετα μου ξερω οτι υπαρχουν εταιρειες που δεινουν το υλικο και εσυ το φτιαχνεις απο το σπιτι(πχ το συναρμολογεις) δεν ξερω ομως να σου πω πως να το ψαξεις.

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πολυτεχνίτισσα φίλη μου οι εποχές είναι πολύ δύσκολες για αθρόα προσφορά εργασίας,αλλά θα μπορούσες κάλλιστα να αναλάβεις να κάνεις πτυχιακές εργασίες συναφών τμημάτων. εγώ το κάνω εδώ και χρόνια και σε πληροφορώ ότι τα χρήματα είναι πολυυυυ καλά!! Τύπωσε χαρτακια και κόλλησε τα στα κυλικεία των σχολών σε στάσεις, εκεί που πάνε και τρωνε... ε?

zeta1983

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΧΜ...ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ inka. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ? ΚΑΙ ΣΕ Π.Μ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ?

ΠΟΣΟ ΑΜΕΙΒΕΤΑΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗ? ΣΕ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙΣ?? ΚΤΛ...

zeta1983

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΠΟΠΗ ΜΟΥ Κ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΔΕΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ, ΟΜΟΛΟΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΔΕΑ,,,

ΤΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΦΟΡΑ Η ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ?

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγραφα τοση ώρα και σβηστηκεTwisted Evil Twisted Evil Twisted Evil 

ξανα...

τιμη. πριν κανα δυο χρονια οι τιμες κυμαινόταν 700-900, τωρα κριση βλέπεις 500-700. Μπορεις να ανλάβεις και από αλλα τμηματα συναφή ή όχι. Για αρχή βρες κάτι με συναφεια στις σπουδεςσου. εγω έχω επεκταθει και σε άλλους τομεις, παιδαγωγικά, οικονομικα, πληροφορικη, εκτος από ιατρικά και νοσηλευτικα, ειμαι γιατρος.

Απο χρό,εγω που πήρα το κολάι τις ολοκληρώνω σε μια εβδομαδα.  αλλά στην αρχη με επαιρνε περισσότερο, να βρεις τα αρθρα, να τα μεταφρασεις αν ειναι ξενα, να σερφαρεις ατελειωτα, να τα συνδυασεις... ε παιρνει χρόνο! αλλά εισαι σπιτι,κναιες κατι δημιουργικό, μαθαινεις κιόλας, ενημερώνεσαι,!
εγω τωρα εχω  να κάνω δυο μεχρι τα χριστουγεννα , θα τσιμπησω το χιλιαρικάκι και ολα αυτα μες την ανεση του σπιτιου μου. Τυπωσε χαρτακια και κολλησε τα  σε εστια , στασεις , τμηματα σχολών,  και γνωστοποιησε το σε φιλους και γνωστους.   δοκιμασε το!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την inka στις Τετ Οκτ 16, 2013 12:34 pm, 1 φορά

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ινκα εισαι γιατρος?εχεις παρει ειδικοτητα?

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια μου τι κανετε ειστε καλα ?
εγω εχθες εβαλα το σπιραλ και πρεπει να ξανα παω γιατι το κορδονει ενοχλη τον συζηγο μου ουφ

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ναι ποπη μου. εν αναμονη ειδκότητας!
φρεσκια μαμα σπιραλ με κορδονι πρωτη φορα ακουω! γιατι επέλεξες αυτον τον τροπο αντισυλληψης??

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια θελω βοηθεια σε κατι ασχετο.ξερετε αν υπαρχει παιδικη ταινια με θεμα τα ναυτακια?σε κινουμενα σχεδια?

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τι ειδικοτητα θα παρεις?

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι το σπιραλ εχει ενα κορδονακι το οπιο το τραβαει ο γιατρος οταν θελει να το αφερεσει και εσυ μπορεις να το ελενχεις αν ειναι εκει διαλεξα αυτο τον τροπο γιατι τα χαπια μπορει να τα ξεχασω μιας και ξεχναω πολυ ευκολα και ο συζηγος δεν ηθελε προφιλακτικα μπορειτε να μπειτε στο ιντερνετ και να δειτε πως ειναι το σπιραλ ολα ετσι ειναι

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
https://www.youtube.com/watch?v=hlfV8tKgw6E

ωριστε πως ειναι το σπιραλ

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γενικη ιατρική θα πάρω ποπη.

φρεσκια μαμα ειναι οδυνηρό το σπιραλ όταν το βαζεις? καθε πότε το αλλαζεις?

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οχι καθολου ενοιωσα εναν πονο οπως το τεστ παπ και σε πεντε λεπτα ολα καλα
απλα εχουμε το θεματακι με το κορδονι
και πρεπει να ξαναπαω να το κοντινουμε κι αλλο γιατι ενοχλη τον συζηγο λιγο αλλα δεν νοιωθω τιποτα λες και δεν το εχω βαλει και εχω και το κεφαλι μου υσιχο ειναι για 5 χρονια αλλα τακικη παρακολουθηση

LindakiS

LindakiS
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα!!
Ζετακι ελπίζω να βοήθησα μια άλλη ιδέα που έχω Γ αυτές που μαγειρεύουν ειναι μαγειρευτο σπιτικό φαγητό Γ φοιτητές με ντελιβερι, το ειχα δει κάπου κ λέει κάνανε χρυσές δουλειές.. αλλά αυτό με τις πτυχιακές ακούγεται καλύτερο_!

Ελενακι εγώ έχω γυμναστήριο κ τώρα που η μπέμπα σηκώνει τελείως κεφάλι μπρουμιτα λέω να την βάζω συχνότερα. Οχι μόνο στηρίζει τα χέρια της κ σηκώνει κ κορμό! τζιμ λοντος θα μου βγει αυτό το παιδί!!
αλλα παιδιά ειναι ικανή να φάει τα χέρια της !!! τα μασουλαει συνέχεια οποτε χθες την άρχισα εντατική εκπαίδευση πιπίλας.. οχι τπτ άλλο αλλά την πιάνει νευρικότητα με τα χέρια!

http://www.sailormoon82@blogspot.com

zeta1983

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΧΑΧΑ!!! ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ LINDAKIS!!!Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 19 215994 

K ΕΜΕΝΑ Η ΜΙΚΡΗ ΦΟΥΛ ΣΑΛΙΑ Κ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΟΛΑ ΜΕΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ Ν'ΑΝΑΓΟΥΛΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ...

ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΣΟΥΠΕΡ ΙΔΕΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΙΝΚΑ!!! ΘΑ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΩ!!!!I love you 

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ρε κοριτσια και η μικρη μου τα ιδια κανει.πολλα σαλια και ολα τα χερια στο στομα αφου λεω μηπως ετοιμαζομαστε για δοντακια?

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια κ η δική μου τα ιδια με τα δαχτυλακια!ολα μεσα στο στομα, με αναγουλες που κ που, φαση βουλιμικό μοντελο!χαααχ Βεβαια εχουμε κ την κακια συνηθεια υπνο με αντιχειρα. Πιπίλα δεν θελουμε κ δεν καιγομαι να της την μαθω!

Ειναι φυσιολογικό κορίτσια!Καταρχας δεν εχει ωριμασει τελειως το νευρικό τους συστημα για να τα καταπίνουν αυτοματα και κατα δευτερον ειναι καιρος που φουσκώνουν τα ουλα τους κ προετοιμαζονται για τα πρωτα δοντακια, Στη δικια μου εχουν φουσκώσει στο κατω μερος στα δυο μπροστινα,,,,Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 19 215994 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 19 215994 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 19 215994 

Οσο για το γυμναστηριο, εγω της εχω ριλαξ κ κρεμαω διαφορα απο πανω της να ασχολειται, της εχω παρει πανινες κουδουνιστρες κ τις βαζω στα χερακια κ τα κουναμε μαζι. Μετα την βαζω 3-4 λεπτα μπρούμυτα κ της κουναω παιχνιδακια για να καθησει, αλλιωωωως δεν μας αρεσει κ γκρινιαζουμε!

Τελειο παιχνιδι κοριτσια ειναι το περιστρεφομενο της fisher price που κανει μουσικη για κανα εικοσαλεπτο κ προβαλει διαφορα ζωακια στο ταβανι να κινουνται. η δικια μου κανει χαρεεεεεεεες οταν το βλέπει, απλωνει τα χερια κ κάνει κοιλιακους να σηκωθει!

LindakiS

LindakiS
Εμας ο γιατρος μας ειπε πως ηρθε η ωρα για το "ανακαλυπτω τον κοσμο με το στομα μου" και ειναι προσταδιο οδοντοφοιιας..περιεργο γτ εμας φουσκωσαν οι πλαινοι χαυλιοδοντες (δε ξερω πως τους λενε) ενω ξερω οτι πρωτα βγαινουν οι "νεογυλοι" και βεβαια ειμαστε στο σταδιο σιγα που ανακαλυπτουμε οτι το χερι μας χρησιμευει καπου οποτε για αρχη πιανει τα γονατα της...τα υπολοιπα σιγα σιγα..
Το αγαπημενο της παιχνιδι ειναι μια μελισσουλα που πηρα απο τα Τζαμπο της Playschool ! Το πιο χαζο παιχνιδι που μπορουσα να φανταστω...της αρεσει γτ κανει ενα περιεργο θορυβο καθως πεταει!!

Τι γελιο που εχουν!!!! Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 19 215994 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 19 215994 

http://www.sailormoon82@blogspot.com

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
LindakiS έγραψε:Εμας ο γιατρος μας ειπε πως ηρθε η ωρα για το "ανακαλυπτω τον κοσμο με το στομα μου" και ειναι προσταδιο οδοντοφοιιας..περιεργο γτ εμας φουσκωσαν οι πλαινοι χαυλιοδοντες (δε ξερω πως τους λενε) ενω ξερω οτι πρωτα βγαινουν οι "νεογυλοι" και βεβαια ειμαστε στο σταδιο σιγα που ανακαλυπτουμε οτι το χερι μας χρησιμευει καπου οποτε για αρχη πιανει τα γονατα της...τα υπολοιπα σιγα σιγα..
Το αγαπημενο της παιχνιδι ειναι μια μελισσουλα που πηρα απο τα Τζαμπο της Playschool ! Το πιο χαζο παιχνιδι που μπορουσα να φανταστω...της αρεσει γτ κανει ενα περιεργο θορυβο καθως πεταει!!

Τι γελιο που εχουν!!!! Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 19 215994 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 19 215994 

Ανακαλύπτουν τον κόσμο , οπως τα λες!!!Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 19 215994 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 19 215994 

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
βλεπω οτι ολα τα μωρακια εχουν πανω κατω τις ιδιες συμπερηφορες!εσας καθε ποτε κανουν κακα?εμενα στις αρχες εκανε μετα απο καθε θηλασμο τωρα κανει 2 φορες την ημερα ή 1 φορα.

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
και εμενα το ιδιο πόπη μου!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις