Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
529 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 529 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 40]

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
παντως η καλητερη στιγμη μας ειναι μεσα στο μπανακι.το απολαμβανει και με βλεπει μεσα στα ματια σαν να μου λεει ποσο πολυ της αρεσει

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εμενα εχει 2-3 μερες που εχει αλλαξει η ρουτινα της. Ενω ήταν βολικη κ κοιμόταν διχως προβλημα, τωρα για να κοιμηθει έχουμε θεμα μεγαλο. Μπορει κ να κανω μια ωρα ποδαροδρομο στο σπιτι non stop με τραδουδι, να την βαλω στο λικνο, να την κουναω εκει κανα μισαωρο κ μετα κοιμοοοοομαστεεεε!!!! εσας πως κοιμούνται??

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
POPIKALYMN έγραψε:παντως η καλητερη στιγμη μας ειναι μεσα στο μπανακι.το απολαμβανει και με βλεπει μεσα στα ματια σαν να μου λεει ποσο πολυ της αρεσει

Αχ ναιιιι!!! λες αυτο να λέει, ή μανα τι σου κανα κ με ξεπαγιαζεις ετσι???Razz Razz Razz 

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εμεις με τον υπνο εχουμε ενα θεμα.δεν κοιμαται ευκολα.κοιμαται στον ομω του πατερα μου οποτε την σηκωσει και μωλις την ακουμπησει κατω ξυπναει.αλλιως προσπαθω να τη νκοιμησω κουνοντας την με τραγουδι.πατως υπνο βαρυ κανει μετα τις 11 το βραδυ

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
στειλε μου τον μπαμπα σου τωραααα!!!τι της κάνει???ααχχα

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χαχαχα ινκα.δεν νομίζω το απολαμβάνει,το χειμώνα να δούμε τι θα κάνουμε με το κρύο που το πετρέλαιο έφτασε στα ύψη!

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χαχαχα δεν ξερω τι παθαινει με τον πατερα μου !ναρκωνεται!

LindakiS

LindakiS
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ξέρω ένα κολπάκι με το μαξιλάρι δε ξέρω αν το ξέρετε.. κάθεσαι στο κρεβάτι κ τεντώνεθς τα πόδια σου, βάζεις ένα μαξιλάρι πάνω στα καλάμια κ από πάνω το μωρό απλωμένο κατά μήκος των ποδιών κ το κουνάς με τα πόδια σαν κούνια!! εμάς έτσι μας κοιμιζαν οι γονείς κ πάντα έπιανε!! στην μπέμπα μου έπιασε μόνο όταν ήταν χορτάτη...

εμένα κακακια κάνει 2-4 φορές τη μέρα από 2,5 μηνών... πιο πριν, μετά από κάθε γεύμα... ευτυχώς σ αυτό δεν είχαμε πρόβλημα ποτέ .. απλά σηκώνει στο πόδι τη γειτονιά με τα ηχητικά εφφε!! χαχαχα!

http://www.sailormoon82@blogspot.com

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τι πράγμα ειναι αυτο να μην χτυπάνε οι ενημερώσεις... 3 σελίδες πιο κάτω σας βρίσκω!!!
Ζετα συμφωνώ κ εγώ με την ιδέα της Inka!!!
Inka μου να σε ευχαριστήσω κ απο εδω για το τσάι που μου εστειλες!!!!
Ελενα να το πάρεις!! Εγώ το ´εχω κ τωρα τελευταια άρχισε να το γουστάρει ο μικρός!!
Κόλλημα μεγάλο εχει φάει με το ναυτακι το τραγούδι. Με το που κλαίει ξεκινάω : το ναυτακι του Αιγαίου ειμαι εγώ......." Κ να τα χαμογελα κ να οι φωνούλες...!!! Τι να σας πω!!!
Καναμε το δευτερο εμβόλιο την Δευτερα.. 3 μηνών κ απο κιλα δεν παίρνει τρελα. Ο Παιδιατρος δεν ανησυχεί..στις καμπύλες ειναι καλά λέει...αλλα ξεκίνησα ένα σύστημα αντλησεων ( που μου ειπε μια φίλη με το ίδιο θέμα,που είχε καλέσει σύμβολο θηλασμου) για ένα μηνα..να δω πως θα παει κ αν δεν εχουμε τα αποτελέσματα που θελουμε θα ξεκινήσω αποκλείστηκα αντλήσεις!!! Αν κ ήδη βλεπω διαφορα!!! Κακακια κ εμείς 3-4 φορές την μερα κάνουμε με τους ίδιου θορύβους Ολινα μου κ μια φωνή ευχαριστησης δυο τέλος ωωωωωωω!!!! Χαχαχαχχαχαχαχα!!!!!

zeta1983

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!!

ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΡΩΤΑΤΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΜΕΝΑ ΚΑΝΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΚΑ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ 3!!! ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ Η ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΣΦΙΓΓΕΤΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ...Laughing 

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΗΧΗΤΙΚΑ ΕΦΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘ'ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...

LindakiS

LindakiS
Σπυριδούλα μου όσο μεγαλώνουν βάζουν λιγότερο το.μήνα.. μι εμείς σε 17 μέρες μόνο 370 γρ.. αν κ υπερδιπλασιασαμε το βάρος γέννησης..
Σπυριδούλα μου τι σύστημα αντλησεων ειναι αυτό;; μπορείς να μου το στείλεις σε πμ;;;
τελευταία βδομάδα νιώθω τα στήθια μου άδεια! κ δε ξέρω γτ!! κ η ποσότητα στις αντλήσεις μου μειώθηκε πολύ... δε ξέρω τι φταίει.. προσπαθώ να αυξησω παραγωγή με τα δύο στήθη σε κάθε γεύμα κ να μην αδειαζω τελείως το στήθος μου Γ να ξαναγεμιζει γρήγορα..
να δούμε..

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια εσείς πως σκεπάζετε τα μωρά σας?εγώ της βάζω μία φλις κουβεντούλα άλλα φοβάμαι μήπως κρυώνει επιτρέπεται η πιο χοντρή κουβέρτα?

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια εσείς πως σκεπάζετε τα μωρά σας?εγώ της βάζω μία φλις κουβεντούλα άλλα φοβάμαι μήπως κρυώνει επιτρέπεται η πιο χοντρή κουβέρτα?

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα σε ολες!!!
Καλημερα Ποπακη!!! Κ εγώ τέτοια του βάζω σαν εσένα!!! Αλλα απο ρούχα φοράει ένα ζιπουνακια κοντομάνικο απο μεσα κ μακριμανικη φορμουλα (πιο χοντρή) απ'εξω!!! Α!! Κ κάλτσες γιατι τα άκρα του ειναι παγωμένα!!! Με αυτα τα ρούχα είδα το παιδι να εχεις καλη θερμοκρασία σώματος την ωρα που κοιμαται!!! Οταν πιάσουν τα κρύα τα πολλα... Βλεπουμε....

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια καλημέρα! Εγώ το βράδυ του Φαραώ ένα φανέλα κι ή τιραντάκι ή κοντομάνικο και από πάνω ένα φορμάκι χειμωνιάτικο συνήθως βελουτέ ολόσωμο με τις πατουσες μέσα! Τον σκέπαζω μονο με σεντόνι ή πικέ κουβέρτα και πάλι το πρωι που ξυπνάει η πλάτη του είναι ιδρωμένη! Κατά τα άλλα με τον ύπνο το έχουμε λύσει το πρόβλημα, βαρος συνεχίζουμε να παίρνουμε με τους ίδιους ρυθμούς , τώρα είμαστε 6700 και γεννηθήκαμε 2680! Βέβαια εμείς όπως σας έχω πει θηλαζουμε και μετά παίρνουμε και συμπλήρωμα ξένο γιατί αλλιώς δεν χορταίνουμε ! Την Πέμπτη έχουμε Παιδίατρο για το δεύτερο εμβόλιο και σήμερα Σπυριδουλα θα πάω να πάρω το γυμναστήριο γιατι ΒΑΡΙΕται και με κάτι καινούριο πρέπει να τον απασχολησω!

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Επίσης κακά συνήθως κάνουμε δυο φορές την ημέρα καμία φορα όμως και μονο μια !

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια.χθες ελαβα ενα δεμα.ηταν απο την libero και ειχε μεσα δειγματα για μενα και το μωτο.μου ειχε στηλει και πριν γεννησω.δεν ξερω γιατι εστηλε δευτερη φορα.εσας σας εστηλαν?

LindakiS

LindakiS
Εμένα ξανά δε μου έστειλαν!! περίεργο! Smile

Καλησπέρα! Εμείς εδω πάνω έχουμε κρύο!! όλη μέρα με φορμακι ολοσωμο κ εσώρουχο καλτσακια κ γιλεκακι πλεκτό αμανικο κ επειδή την περισσότερη μέρα κοιμάται στο καρότσι με φλις ροζ κουβερτουλα! κ το βράδυ τα ίδια εκτός απο το γιλέκο κ με σόμπα αλλογονου στη δεύτερη αντίσταση εγώ σκάω! αυτό όμως κρυωναν τα χεράκια του γι αυτό κ την εβαλα. τώρα κοιμάται τέλεια...

Άλλη ερώτηση... πως τα κοιμιζετε;;;; εμείς μπρουμυτα!!! Οχι το βράδυ γτ δε με βολεύει στο θηλασμό αλλα τη μέρα στο καρότσι μπρουμιτα πάνω σε μαξιλάρι... ότι άλλη στάση κι αν την βάλω ξυπνάει!

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια εγώ σε πορτ μπεμπε τον κοιμηζω,μπρουμιτα!! Ο Παιδιατρος το απαγορεύει βεβαια αλλα δεν μου κοιμαται αλλιώς! Κ στο καρότσι του ή στο ρίξαμε αν τον παρει ο υπνο,ξυπνάει.
Ποπη μου ουτε εμενα μου έστειλαν ξανα!!!!

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια πριν λίγο αδιαθετησα.να ανησυχήσω για το γάλα μου η όχι?

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
POPIKALYMN έγραψε:Κορίτσια πριν λίγο αδιαθετησα.να ανησυχήσω για το γάλα μου η όχι?
ΟΧΙ!!! συνέχισε κανονικα τους θηλασμους σου!!!!

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευχαριστώ σπυριδούλα μου για την απάντηση αγχώθηκαν σήμερα που το είδα

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Το άγχος κανει κακο στο θηλασμο οχι η περιοδος!!!

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπέρα κορίτσια!τι κανετε?εμενα μωλις κοιμηθηκε η μικρη μου και χαλαρωνω λιγο.μας εχει τρελανει.της μιλαμε και ειναι σαν να μας απανταει.μας κανει ολοκληρη συζητηση στην γλωσσα της βεβαια.θα γινει πολυλογου ειμαι σίγουρη χαχαχα

zeta1983

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΡΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!! ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΤΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ??

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Θ'ΑΝΟΙΞΩ ΣΑΜΠΑΝΙΑ!!! Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΑΡΧΙΣΕ Κ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! Κ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΤΗ ΝΥΧΤΑ!!!! ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΧΘΕΣ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 01:00, ΞΥΠΝΗΣΕ ΗΠΙΕ ΖΕΣΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ Κ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 01:30 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 06:30!!!!!!!!!

ΤΩΡΑ ΗΠΙΕ ΤΣΑΓΑΚΙ Κ ΠΑΛΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΠΑΡΑ!!!

ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!! ΠΕΤΑΩ ΑΠΟ ΧΑΡΑ!!!!!Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 20 328109 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις