Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
678 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 678 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 40]

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σαρεσει να τον θηλαζεις ε?τα βραδια φανταζομαι κοιμαται αρκετα πλεον ε?εγω βρηκα μια σταση οταν θηλαζω που πραγματικα με κανει κ ευχαριστιεμαι το θηλασμο!βλεπω κ καμια ταινια οταν θηλαζω κ ολα μια χαρα.μονο το βραδινο ξυπνημα δεν εχω συνηθισει ακομη..

tonia28

tonia28
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Κοριτσια. καλησπερα! ειμαι και εγώ μανούλα. Αυγουστου.11/8 γεννησα την κορουλα μου 2750 κιλα δυστηχως με τιν θηλασμο δεν τα καταφεραμε οποτε της δινω ξενο.... το φριζολακ τωρα κανουμε εξι γευματα την ημερα των 90 γρ.κ αυριο γινομαστε τριαντα ημερων εσας ποσο τρωνε τα μπεμπακια σας η ποσο τρωγανε σε αυτη τη φαση;

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα Τονια μου,να σου ζήσει η κορούλα σου!!! Εμείς επειδη θηλαζουμε δεν μπορω να σου πω ποσα γεύματα εκανε ο μικρός..ηταν ακανονιστα!! Τωρα μπαίνουμε σε ρυθμό,σιγα σιγα!!!
Αλεξάνδρα μου το καταευχαριστιεμαι!!! Το βράδυ μου κοιμάται 4-5 ωρες σερί αλλα τον κάνω μπάνιο στις 10 τον θηλαζω κ μετα νανιιιιιι όλοι!!!μετα ανα μιάμιση,δυο ωρες τρωμε...ολη μερα μέχρι να έρθει το βράδυ.
Τι στάση έχεις βρει;; Για πες μπας κ με βολέψει κ εμένα γιατι πέρα απο την κλασική κ την ξαπλωτη δεν έχω δοκιμάσει!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
την παιρνω αγκαλια στο χερι μου κ σηκωνω τα ποδια μου κ τη φερνω προς το στηθος κ ετσι ακουμπαω κ πισω κ αραζω κ αυτη πινει.ειναι πολυ βολικη σταση,ουτε καταλαβαινω που θηλαζω κ δε βαριεμαι,βλεπω κ τηλεοραση.

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Α κατάλαβα!! Μια χαρα!!! Εγω γαμωτο άφησα στην Αθήνα το μαξιλαρι του θηλασμου κ δυσκολευτικα τόσες μερες στο χωριο..εντάξει έφαγα τον γάιδαρο..δε θα κολλησω στην ουρά!! Τριτη επιστρέφω Σπιτι μου!!!

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα πως ειστε σημερα?εγω περιμενω τη μικρη μου να κοιμηθει για να βγω να παω φαρμακειο να παρω τα εμβολια.απο χτες με απασχολει κατι.παρατηρησα στο ενα στηθος κατι σαν βολαρακι που ειναι λιγο σκληρο και οταν το ακουμπαω ποναει λιγο και εχω φοβηθει λιγο.

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα Ποπη μου!!!! Κ εμείς τρώμε εδω κ αρκετή ώρα!!! Δεν ξεκολλαει απο το στήθος!!!
Πανω στη θηλη σου ειναι αυτο;;;

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
οχι ειναι στην αρχη του στηθους στο θωρακα κοντα

xara_84

xara_84
Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!

Χάθηκα αρκετές μερούλες από την παρεούλα μας όμως δεν προλάβαινα ούτε να τον ανοίξω τον υπολογιστή κορίτσια. Να μας ζήσουν τα νέα μπεμπάκια!!!!

Τα νέα μας είναι πως η μικρή με τρέχει μέσα στο σπίτι πάνω-κάτω δεξιά-αριστερά, από τον απορροφητήρα στην ηλεκτρική κ.ο.κ. Έχει πονάκια και προσπαθώ να την παρηγορήσω όπως μπορώ κι εγώ. Αποτέλεσμα, έχω χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης με τόσα χιλιόμετρα μέσα στο σπίτι, όμως έχει αρχίσει να με πονάει και η μέση μου από το κούνα κούνα κάτω από τον απορροφητήρα. Η γιατρός είπε να της δώσω μάραθο όμως δεν το πίνει με τίποτα. Ακόμα και την πιπίλα προσπαθώ με το ζόρι να της την βάζω για να μην πιπιλάει τα δαχτυλάκια της. Τώρα μου έδωσε κάτι σταγονίτσες που της δίνω 1 φορά τη μέρα αλλά δεν μπορώ να πω πως έχουμε θεαματικά αποτελέσματα.
Με το θηλασμό όλα καλά. Πρέπει να πω πως σε 5 λεπτά το έχει αδειάσει το στήθος (το οποίο έχει περίπου 100-120 γρ. όπως το μέτρησα με το θήλαστρο) και την ταϊζω κάθε 2-2.30 ώρες εναλλάξ. Αερίζεται πολύ συχνά λόγω κολικών, τα κακά της είναι μπόλικα και κίτρινα (2-3 φορές πρασίνιζαν) και ρεύεται σαν νταλικιέρης (λόγω του θέματος που έχει με τον λάριγγα). Από ύπνο ακόμα ξυπνάμε 2-3 φορές τη νύχτα.
Πριν μια βδομάδα που σαραντίσαμε ήρθε και η γιατρός. Η μικρή έχει πάρει 900γρ. και 5 πόντους από τη γέννα. Είμαστε 4600γρ. και 58 πόντους. Καμία σχέση με τον πρώτο μου που ήταν 5800 και 60 πόντους μόλις σαράντισε αλλά εκείνος ήταν και άντρας ε? Η μικρή μάλλον προσέχει την σιλουέτα της...................

Κατά τα άλλα είναι μια κούκλα βρε κορίτσι (εγώ και η κουκουβάγια) σκιστό ματάκι, σαρκώδη χειλάκια, άσπρο δέρμα και κατάμαυρα πολλά μαλλιά. Περιττό να σας πω πως της πιάνω κοτσιδάκι και της φοράω κορδέλες όταν βγαίνουμε... Ο λεβέντης μου καμία απολύτως ένδειξη ζήλιας. Την αγαπάει, την αγκαλιάζει προσεκτικά, της δίνει την πιπίλα του όταν κλαίει (κάπου εδώ εμένα μου σηκώνεται η τρίχα....) και της συμπεριφέρεται σαν το νινί, λες και εκείνος είναι μεγάλος.

Αυτό που με προβληματίζει είναι πως στην προσπάθειά μου να την ανακουφίσω από τα πονάκια (έχοντάς την στην αγκαλιά αρκετά συχνά) φοβάμαι πως την κακοέμαθα και τώρα και να μην έχει πονάκια, αν την αφήσω στον καναπέ πχ γκρινιάζει. Θα δοκιμάσω τώρα το καρότσι μέσα στο σπίτι μήπως και γλυτώσουμε τις πολλές αγκαλιές.

Γι'αυτό που λέτε για τις εξαγωγές κι εμένα 2-3 φορές που έφαγε πολύ λαίμαργα το έβγαλε σχεδόν όλο και ναι, βγήκε και από τη μύτη γαλατάκι. Κατά τα άλλα δεν βγάζει συχνά και αν βγάλει είναι αυτές οι γιαουρτοειδής σταγονίτσες που λένε.

Πόπη μου, μήπως αυτό το βολαράκι που λες είναι κανένας φραγμένος πόρος που δεν μπορεί να βγει το γάλα? Αν κάνεις λίγο μασαζάκι την ώρα του θηλασμού σε εκείνο το σημείο θα φύγει κατά πάσα πιθανότητα αν όντως είναι αυτό.

LindakiS

LindakiS
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
πωπω χαρά μου τι ανάλυση ήταν αυτή;;; χαρά μου σε έψαχνα στο φβ... να υποθέσω ότι δεν έχεις εε;;; ήθελα να σε κάνω φίλη! όσο Γ τις αγκαλιές κ τους κολικούς ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει μια φίλη μου, τι σιροπακια, τι θηλασμους, τι πιστολάκια Γ τα μαλλιά μέχρι κ ρινκ σλινγκ πήρε Γ να την ανακουφίζει τπτ!! το μόνο που τα ανακουφίζει ειναι η αγκαλιά!! δηλ εμένα που με έχει κάνει η μικρή ελέφαντα κ κόβουμε βόλτες όλη μέρα γτ βαριέται στο ριλαξ κ στο καρότσι τι πρέπει να πω... τι να κακομαθεις από ένα μωρό που έχει μόνο καλοσύνη;; αγάπη θέλουν δωστους τη απλόχερα! κ μπράβο τον μικρό σου που είναι τόσο γλυκός αδερφουλης! να υποθέσω ότι γύρισες στη δουλειά που μας γράφεις;;;

http://www.sailormoon82@blogspot.com

zeta1983

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!!!!

ΧΑΘΗΚΑ Κ ΕΓΩ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΦΟΡΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑ!!!! ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΗ Κ ΦΑΓΑΝΗ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ 52 ΗΜΕΡΩΝ!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΗΛΑΣΑ ΑΡΚΕΤΑ, ΜΟΛΙΣ 1 ΜΗΝΑ, ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ Κ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΚΟΠΗΚΕ Κ ΕΤΣΙ ΠΗΡΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ...

Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣ,,,ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΚΑΤΩ ΚΛΑΙΕΙ ΕΝΩ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΣΗΚΩΣΩ ΜΟΥ ΣΚΑΕΙ ΚΑΤΙ ΓΕΛΑΚΙΑ!!!! ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΡΩΜΕ ΑΝΑ 2,5 ΩΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 100-120 ΜL. ΕΝΩ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΕΔΩ Κ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΜΟΝΟ 2 ΦΟΡΕΣ, ΜΙΑ ΣΤΙΣ 2 Κ ΜΙΑ ΣΤΙΣ 5...ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΑΣ ΞΥΠΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 6,5 -7 ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ...ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΑΜΩΤΟ Η' ΑΝ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ....ΤΟ ΜΑΤΙ ΓΑΡΙΔΑShocked 

ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΟΠΟΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ: ΕΔΩ Κ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΓΩΓΕΣ 3-4 ΦΟΡΕΣ/ΜΕΡΑ...ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΒΓΑΖΑΜΕ ΓΟΥΛΙΤΣΕΣ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΨΙΜΟ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΣΗΚΩΝΩ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΓΚΛΟΥΚ Κ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΑΡΚΕΤΟ...Crying or Very sad 

ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΜΕΡΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΣΦΥΚΤΗΡΑΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ0Υ Κ ΠΟΛΛΑ ΒΡΕΦΗ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ...ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΟVALAC AR ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΣ ΦΕΡΕΙ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ Κ ΠΑΛΕΨΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΡΩΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑSmile 

ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ? ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΕΥΜΑ? ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???

xara_84

xara_84
Ολίνα μου, facebook δεν έχω (έχει βέβαια ο άντρας μου, όμως όσες φορές του είπα να κάνει φίλους δικούς μου γνωστούς για να έχω κι εγώ μια επαφή μαζί τους, μου είπε να κάνω δικό μου). Μπορείς να με βρεις όμως στο LinkedIn αν έχεις. Αν ναι πες μου να σου στείλω μνμ. Στη δουλειά που λες δεν γύρισα διότι πολύ απλά η εταιρία κλείνει και συνεπώς με απέλυσε. Κοιτάμε για Γερμανία τώρα. Όσο για τις αγκαλιές διάβασα κι εγώ κάπου πως να τα παίρνουμε τα μωράκια όσο θέλουν και ότι δεν κακομαθαίνουν σ'αυτή τη φάση, αλλά φιλενάδα μου, η μέση μου τα χει παίξει κυριολεκτικά και αντιλαμβάνομαι πως αν δεν αλλάξει η κατάσταση αυτή σύντομα, θα έχω σοβαρό πρόβλημα. Η μικρή δεν ζητάει απλά αγκαλίτσα, θέλει να είμαι όρθια, να περπατάω με γρήγορο βηματισμό και ταυτόχρονα να την κουνάω για να ανακουφιστεί. Κάνω υπομονή, λέω άλλο τόσο και θα περάσουν οι κολικοί..............

Ζέτα μου εμένα μου έχει κάνει τόσο έντονες αναγωγές όσες φορές έφαγε λαίμαργα. Το έβγαλε σχεδόν όλο όσο ήπιε και μάλιστα έβγαλε και από τη μύτη. Δεν μου το κάνει συστηματικά για να σου πω αλλά αν κατά τα άλλα είναι καθ' όλα φυσιολογικό το μωράκι (π.χ. τα κακά του) δεν νομίζω πως πρέπει να ανησυχείς.

Τα υπόλοιπα μωράκια τι κάνουν???

zeta1983

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!! Κ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ Κ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣ ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!!!!Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 11 215994 

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ!!! ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΠΗΡΑΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ Κ ΠΟΣΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΜΕΧΡΙ Κ ΣΗΜΕΡΑ??

ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ 66 ΚΙΛΑ ΜΕ ΥΨΟΣ 1,73 Κ ΓΕΝΝΗΣΑ 92 ΚΙΛΑ....ΣΟΚ!!!!!!!!!!

ΕΙΧΑ ΠΡΗΣΤΕΙ ΣΑΝ ΜΠΑΛΟΝΙ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗ ΥΓΡΩΝ!!!Mad 

ΣΗΜΕΡΑ 52 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΕΧΑΣΑ ΤΑ 15 ΚΙΛΑ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!!!

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια καλησπέρα!!! Τι κάνετε;; Τα μωρακια σας;;; Εύχομαι τα καλύτερα για ολες σας!!!
Για τους κολοικους μίλησε με γιατρο γιατι περναμε κ εμείς...στις 55 μερες κορυφώνονται κ μετα υποχωρούν σιγα σιγα!!
Εγω τον βάζω κ λίγο μπροστα μεσα στο πορτ μπεμπε,το κουμπωνω στο σκελετό του καροτσιου κ τον παω βόλτα μεσα στο Σπιτι!! Αγκαλια δεν τον πολυπαιρνω γιατι σκέφτομαι το μετα..ολη μερα στην αγκαλια;;;

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπρουμιτα ήθελα να γράψω κ το τ9 εκανε το θαύμα του ξανα!!! Χιχιχιχιχιχιχιχιχιχι
Απο κιλα Ζετα, ξεκίνησα στα 58 κ έφτασα 70
Τωρα (2 μήνες ακριβώς) ειμαι 55 χωρις να προσέχω τι τρώω (αν κ πολλες φορές ξεχναω)...

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπέρα κοριτσια.βλεπω η παρεα αρχιζει να μαζευεται και παλι.εχει μαθει και εμενα η μικρη μου στην αγκαλια.παντως τωρα που ειμαστε54 η,μερων νομιζω οτι με το θηλασμο σαν να χασαμε παλι το ρυθμο μας,δηλαδη δεν ισχυουν πια τα δυωρα τριωρα τρωει πολυ πιο συχνα,ολη μερα θελει στηθος συμβαινει και με εσας?

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω ξεκινησα 60 κιλα και γεννησα 72 βεβαια το οτι πηρα μονο αυτα τα 12 οφειλετε στο ζαχαρο που προεκειψε αλλιως θα ειχα παρει 30 με τη φορα που ειχα παρει.τωρα ειμαι 60,300 και μπορω να πω οτι τρωω,δεν προσεχω καθολου.ισως ο θηλασμος βοηθαει αλλα ειμαι και μερα νυχτα στο ποδι

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μια χαρά τα πας Ποπη μου!!! Κοιτά εδω στο φόρουμ ( ειμαι απο το κινητο κ δεν μπορω να το βαλω εγω κατευθειαν) υπάρχει θέμα με τα "άλματα ανάπτυξης"... Ισως να περνάτε άλμα ανάπτυξης κ εχουν αλλάξει τα γεύματα!!! Μπες να το διαβάσεις κ αν μπορείς ανέβασε το εδω να το δουν κ τα υπόλοιπα κορίτσια!!!! Wink

LindakiS

LindakiS
Αχχχ πολύ χαίρομαι που επανερχόμαστε σιγά σιγά!! καλώς τη Ζέτα!!
εγώ από 58,5 έφτασα 73 κ κάτι.. το και κάτι μπήκε τελευταία μέρα με τους όρους.. κ είμαι τώρα 62.6 αλλά καθόλου ευχαριστημένη γτ θέλω να φτάσω 54!! αν δω τα σκούρα με περιμένει η διαιτολόγος μου στη γωνία!! χαχα Ε μααα!!

Μπράβο στο κουράγιο σας με τους κολικούς.. τελικά κάθε μανούλα βρίσκει το δικό της τρόπο κ τι βολεύει το μωρό της , έχω ακούσει τα πάντα!! εμείς έχουμε θέμα νε τις αναγωγές ακόμα κ τελευταία μου κάνει κ έντονα κρούσματα ΓΟΠ αλλά οχι εμετούς τόσο συχνά... ευτυχώς με καθησυχάζει ο γιατρός μας γτ ήμουν ικανή να τρέχω στα νοσοκομεία!!
αλλά Γ να απαντήσω στη Ζέτα τα μωρά που θηλάζουν παίρνουν τελείως διαφορετική ποιότητα γάλατος από αυτά που πίνουν ξένο.. οποτε καλό ειναι να δεις τι θα σου προτείνει ο γιατρός σου γι αυτό. ξέρω ότι υπάρχουν ειδικά γαλατα Γ τις αναγωγές.. εγώ ένα τέτοιο θα διάλεγα.... Smile
εμένα το δικό μου από τη μύτη δεν το έβγαλε ποτέ μόνο ότι την βάραινε το έκανε εμετό.. μονο το ξένο της βγηκε από τη μύτη κάνα δυο φορές..

ααα κ άλματα ανάπτυξης κάνουν όλα τα μωράκια.. κι εμένα μου το έκανε αυτό που είπε η Πόπη κάποια στιγμή κ νόμισα ότι μου τελείωνε το γάλα..!!

www.mitrikosthilasmos.com/2011/11/blog-post_9583.html?m=1

εδώ κ το λινκ να τα δείτε..

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπράβο βρε Ολινα μου!!! Καλα έκανες κ το ανεβασες γιατι πρεπει ολα τα κορίτσια να ενημερωθούν πανω στο κομμάτι αυτο!!! Κ εγω τα έπαιξα την πρώτη φορα!!! Τωρα είμαστε ασ το πουμε,στο "δεύτερο" άλμα....8η-9η εβδομάδα....
Μην βιαζεσαι για τα κιλα θα τα χάσεις ολα!!!!! Απο Γυμναστικη ποτε μπορούμε να ξεκινήσουμε, ξέρεις;;;; Θέλω να αρχίσω power yoga αλλα δεν ξέρω αν κανει..ποιον να ρωτήσω(επειδη θηλαζω);; Τον γυναικολογο ή τον παιδιατρο;;;

LindakiS

LindakiS
Αν πηγές στο γυναικολόγο σου κ ειναι όλα οκ θα ρωτήσεις το γυμναστή σου.. εγώ ρώτησα την κοπέλα που μου κάνει μαθηματα στύλου κ μου είπε οχι ακομα .. αλλά μου έδωσε κάποιες ασκήσεις ενδυνάμωσης βέβαια εσείς που γεννησατε φυσιολογικά είστε έτοιμες Γ όλα κ για γυμναστική κ για το ......άλλο... Wink

εγώ κόλλησα στα 62.6 2 μήνες κ τα χω παίξει.. αλλά η λεκάνη ακόμα προσπαθεί να επανέλθει...

όσο Γ το άλμα.. περιμένω το επόμενο μου ρχεται σιγά σιγά!!! Smile

κορίτσια θα επιστρέψει καμια σε δουλειά από αυτές που θηλάζετε;; εγώ έχω πρόβλημα κ δε βγάζω ιδιαίτερη ποσότητα ούτε με το θήλαστρο ούτε με το χέρι.... έχω μαζέψει λίγα γευματακια από μικρες ποσότητες... 40 - 60 μλ..

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλά κουραγια σε ολες μας με τα άλματα!!
Στο γυναικολογο δεν πήγα ακομη (απο βδομάδα) κ γυμναστή δεν εχω( κάνω μονη μου ένα προγραμμα της Πετρουλακη που έχω σε DVD (απίστευτο σφυξιμο)!!! Ουτε το ..... άλλο...δεν έχω "δοκιμάσει" ακομα!!!

Ολινα μου ποτε γυρίζεις στη δουλεια;; Κ αν επιτρέπεται πιο θηλαστρο έχεις παρει;;; Έχεις κανει τραπεζα(έστω κ αυτα που βγάζεις);;;

Μην ανησυχείς για τα γραμμάρια ου βγάζεις!! Κ αυτα καλο ειναι, ολα τα θελουμε!!! Το υπόλοιπο το πίνει κατευθείαν το μπουμπούκι σου!!!! Wink

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα αυτο με τα άλματα δεν το ηξερα.πως καταλαβαινεις σε πιο άλμα ομως βρισκομαστε?δεν εχω πολυ καταλαβει.παντως αν ειναι ετσι οπως τα λες σπυριδουλα μου για τους κολοικους εμεις σημερα ειμαστε 55 ημερων οποτε απο εδω και περα λογικα θα υποχωρουν μερα με τη μερα.μακαρι γιατι ποναω και εγω οταν ποναει και εκεινη.

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ποπη μου σε καταλαβαίνω!!! Το ίδιο περάσαμε κ εμείς!!! Σημερα ειναι το κορυφωμα για εσάς. Εμείς μια μερα πονάνε μια οχι πλέον!! Τον κάνω πολλα μπανανία κ το βραδυ στο τελευταιο μπανιο μασαζ με λαδακι.του αλλάζω στάσεις ώστε να βρούμε εκείνη που τον χαλαρώνει κ τον ανακουφίζει.
Τα άλματα ειναι συγκεκριμένες εβδομάδες κ τα παιδάκια που θηλαζουμε τρώνε πιο συχνά σε σχέση με τον ρυθμό που έτρωγαν πριν. Μετα ξαναγυρίζουν στους "παλιούς" ρυθμούς. Τα παιδιά με μπουκάλι(ξένο γάλα οχι μητρικό) ισως να μην τρώνε τοσο συχνά όσο πριν(σαν να ειναι χορτατα ένα πραμμα)...

LindakiS

LindakiS
Καλήμερα!!!

Σπυριδούλα μου έχω της avent θήλαστρο κι όλα τα εξαρτήματα... εχω κάνει τράπεζα οχι μεγάλη... 5 γεύματα Γ την ώρα κ συνεχίζω... την Τετάρτη γυρίζω δουλειά 2-6 το απόγευμα το μόνο που δε θέλω ειναι να μειωθεί η παραγωγή μου τπτ άλλο..

Σπυριδούλα Γ το "άλλο" κ για τη γυμναστική άκου το σώμα σου αυτό θα σου δείξει.μόνο μη κάνεις υπερβολές... με προσοχή...

Γ τα άλματα είναι έτσι.όπως τα λέει η Σπυριδούλα... Smile

ααα κ χρονια πολλά σε όσους.έχουν Σταύρο. Smile

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις