Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
664 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 664 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 40]

tonia28

tonia28
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
καλημερα κοριτσια να σας ρωτησω κατι γιατι εχω μπερδευτει... οταν λεμε οτι τρωει ανα 3ωρο εννοουμε απ την ωρα που ξεκιναει ή απ την ωρα που τελειωνει? π.χ ξεκινησε να τρωει στις 10 και τελειωσαμε στις 10.30 οταν λεμε μετα απο 3 ωρες δηλαδη; θα ξαναφαει στις 1 ή 1.30;

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tonia28 έγραψε:καλημερα κοριτσια να σας ρωτησω κατι γιατι εχω μπερδευτει... οταν λεμε οτι τρωει ανα 3ωρο εννοουμε απ την ωρα που ξεκιναει ή απ την ωρα που τελειωνει? π.χ ξεκινησε να τρωει  στις 10 και τελειωσαμε στις 10.30 οταν λεμε μετα απο 3 ωρες δηλαδη; θα ξαναφαει στις 1 ή 1.30;
Tονια μου καλημερα!!! στισ 1 θα φαει!!! μετραμε απο την ωρα που ξεκιναει ο θηλασμος!!!!

xara_84

xara_84
Καλησπέρα σε όλο το παρεάκι!

Καλέ τι νούμερα είναι αυτά που ακούω? Μοντέλα είστε όλες? χιχι...
Εγώ ξεκίνησα 68 (ύψος 1.75), έφτασα 80 και τώρα είμαι εδώ και ένα μήνα σταθερά στα 70. Βέβαια τρώω απίστευτα πολύ για τα δεδομένα μου. Π.χ. πριν με ένα τοστάκι το πρωί ήμουν οκ. Τώρα ούτε κατά διάνοια. Αν δεν φάω 2 και δεν πιω και έναν χυμό δεν χορταίνω. Στόχος τα 63 κιλά που είναι και το φυσιολογικό μου.

Γυμναστική δεν άρχισα ακόμα αλλά έχω κάνει χιλιόμετρα με τη μικρή μέσα στο σπίτι οπότε κάτι είναι κι αυτό. Το "άλλο" κανονικά με το που καθάρισα. Δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε. Μου κάνει εντύπωση πάντως η υπομονή των αντρών σας βρε κορίτσια...υπάρχουν άντρες που αντέχουν κοντά έναν χρόνο χωρίς (θυμάμαι που λέγατε πως ούτε στην εγκυμοσύνη κάνατε)??? Υποκλίνομαι και εγώ και ο άντρας μου πρωτίστως!!!

Ολινάκι, στο 4ωρο δεν θα έχεις πρόβλημα. Θα ταϊζεις το μωράκι σου πριν φύγεις για δουλειά, εκεί θα βγάζεις ένα γεύμα (το οποίο θα δίνει στο μωρό όποιος το κρατάει την επόμενη μέρα ίδια ώρα) και μόλις γυρνάς θα είναι πάλι η ώρα του να φάει. Σου μιλάω εγώ που στον 1ο μου έβγαζα 3 γεύματα κάθε μέρα στη δουλειά και κατάφερα να θηλάσω 7 μήνες. Καλή αρχή!!!

Τόνια, εννοούμε από την ώρα που ξεκινάς να θηλάζεις μέχρι να ξαναρχίσεις. Στο παράδειγμά σου δλδ θα φάει στη μία πάλι.

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χαρα τι κανεις?σε ξαναβρηκαμε παλι.κριμα για τη δουλεια σου.παντως εμενα δεν ισχυουν πια ωραρια τρωει σχεδον ολη μερα.
σπυριδουλα πως τα καταφερνεις και του κανεις πολλα μπανια?εγω του κανω 1 φορα βτην ημερα γιατι τρωει συνεχεια και φοβαμαι οταν ειναι φαγομενη
να ρωτησω και κατι αλλο?μυτουλα καθαριζετε καθε μερα?

xara_84

xara_84
Πόπη μου καλά είμαι. Με τη δουλειά το περίμενα μπορώ να πω. Πάμε γι' άλλα τώρα. Κι εμένα από προχτές τρώει πιο ακατάστατα. Μπορεί να ζητήσει και στη μία ώρα, αλλά και στις 3. Μυτούλα δεν καθαρίζω καθόλου. Δεν μου έχει πει κάτι τέτοιο η παιδίατρος. Σταγονίτσες στο ματάκι βάζω μόνο γιατί τσιμπλιάζει...

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω προσπαθω να της την καθαριζω 1 φορα την ημερα αλλα μου σπαραζει στο κλαμα και λεω να μην το ξανακανω

xara_84

xara_84
Έχει μυξούλες? Τι ακριβώς καθαρίζεις? Και πως?
Εγώ στον μικρό μου του καθάριζα τις μυξούλες μόνο όταν ήταν συναχωμένος...για την ακρίβεια τις ρουφούσα με το ρουφηχτήρι για να μπορεί να κοιμάται κυρίως τα βράδια. Της μικρής τώρα η μυτούλα είναι πεντακάθαρη.

tonia28

tonia28
κι εγω βαζω στη μυτοθλα της μια φορα την ημερα φυσιολογικο ορο.μου το ειπε ο παιδιατρος.επειδη κλαινε μαζευουν μυξουλες οπως εμεις οι μεγαλοι και πρεπει να βγουν ετσι μου ειπε.κανα δυο φορες τις τραβηξα κ με το ρουφηχτηρι.

ευχαριστω για την απαντηση...

LindakiS

LindakiS
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπέρα φίλες!!

Χαρά γτ αποθηλασες 7 μηνών;; το έκοψε μόνος του;; πιστεύω κι εγώ δε θα έχει πρόβλημα!! να δούμε...

Κι εμένα έχει μυξουλες κ δε βρήκα το.θάρρος ακόμα να τις τραβήξω με τον αποφρακτηρα, μόνο ορο βάζω αλλά θέλει ρουφηγμα αφού την ακούω που χουρχουριζει!

http://www.sailormoon82@blogspot.com

LindakiS

LindakiS
Χαρά έχεις πμ!

xara_84

xara_84
Ολίνα μου, στον 7ο μήνα ξαναέμεινα έγκυος γι' αυτό.

Εμένα κορίτσια η μυτούλα της είναι πεντακάθαρη. Ούτε ίχνος μύξας προς το παρόν. Ολίνα μην φοβάσαι καθόλου να τις ρουφήξεις. Θα κλαίει το μωρό όμως όχι από πόνο αλλά λόγω του θορύβου. Ο μεγάλος μου είχε συνέχεια μύξες και το έχω σπουδάσει το θέμα. Ρούφα τες....θα ανακουφιστείς και εσύ και το μπουμπούκι σου.

zeta1983

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΣΤΑΓΟΝΙΤΣΕΣ ΣΤΗ ΜΥΤΟΥΛΑ ΒΑΖΩ ΑΝ ΔΩ ΜΥΞΟΥΛΑ Κ ΤΗΝ ΤΡΑΒΑΩ ΜΕ ΜΠΑΤΟΝΕΤΑ ΜΕΤΑ. ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ! ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝ ΔΩ ΤΣΙΜΠΛΙΤΣΕΣ!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΣΑΡΑΝΤΗΣΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ zumba ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ, ΚΑΝΩ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ Κ ΗΔΗ ΝΙΩΘΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ!!!

ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ Κ ΜΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ, ΒΕΒΑΙΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΚΟΠΕΛΑΣ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΕΚΑΝΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ Κ ΤΟ ΣΩΜΑ " ΕΧΕΙ ΜΝΗΜΗ" ΠΟΥ ΛΕΝΕ!!!Razz 

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπέρα κοριτσια εγω με το που της πεταω τον ορο στη μυτη πλανταζει στο κλαμα.τις τραβαω με το πραγματακι αυτο αλλα τη λυπαμαι που κλαει,φοβαμαι μηπως κατι δεν κανω σωστα.
κοριτσια η περιοδος ποτε ερχεται ξανα?

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ποπη μου εχει τπτ η μυτουλα της ή της βάζει όρο ετσι;;;; Εγω στο Νικολα δεν του βάζω κάτι!! Οταν εχει βγαίνουν στο μπάνιο(τον γυριζω στο χερι μου μπρουμιτα κ τον περνάω κάτω απο την βρύση).... Οπως φυσάει απο μόνος του,βγαίνουν τα "κακαδακια"!!!
Για την περίοδο,στις γυναικες που θηλαζουμε δεν ειναι στάνταρ...ποτε έχετε εμβόλιο;;;

LindakiS

LindakiS
Καλημέρες!!! Πόπη μου όταν βάζεις ορο θα την γυρνάς πρώτα μπρομυτα να φύγουν τα πολλά κ τα σάλια κ.οι βλεννες κ μετά θα βγαζεις με το ρουφυχτηρι!! γτ έτσι μένουν κ δε βγαζεις τπτ..

Περίοδος γιοκ ακόμα κι όσο θηλαζουμε κ τη νύχτα με τπτ έτσι λένε.. Smile αλλά έγκυος μπορείς να ξαναμεινεις...

εμένα δύο μέρες τώρα που κάνει ιστορία κ δεν παίρνει το μπουκάλι!! χθες κάναμε μεγάλο αγώνα Γ να το πάρει λίγο!! κ μετά με.τρελλανε στο στήθος!!! Ω μοντιε! τι τραβάμε Γ να δουλέψουμε!! Smile

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μου εχουν πει οτι βαζεις μια φορα την ημερα ορο και τραβας για να αναπνεει καλητερα και να μην κανει οτιτιδα ολλα το βλεπω οτι υποφερει οταν του το κανα και το αποφευγω τωρα.

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χαρα πως εισαι?πως ειναι τα μικρα σου?τη νυχτα κοιμαστε?ή εχετε ξενυχτια?

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να μαστε και εμεις τι κανουν οι μανουλες μας ειμαστε ολες καλα?

LindakiS

LindakiS
Γεια σου Γιωτακι!! Τι κανεις;;; Σε χασαμε!! Τι γλυκας που ειναι ο γιοκας σου!! Πωπωωω!! Smile Φτου φτου!I love you Για πες κανα νεο απο τη νεα σας ζωη! Smile

Ποπη μου μην το κανεις και πολυ συχνα αυτο...Βασανιζονται σιγα...Θα βγουνε παλι οι μυξουλες αφου φτερνιζονται!! :Ρ χαχαχα

Εμεις παντως αυτο που κανουμε ξενυχτι δεν το λες...θηλαζω μες τη νυχτα ξαπλωτη κι ουτε τι ωρα ειναι δεν βλεπω...στον υπνο μου σχεδον θηλαζω ξυπναω μονο για να του δωσω το στηθος.. χαχα

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια κοπελα μου η ζωη μου ειναι υπεροχη ζω μονο για τον γιο μου που τον λατρευω και πιστεψεμες νοιωθω οτι η λεξει τον λατρευω ειναι λιγη..........θυλαζω αποκληστικα και ναι ο μικρος μου εφτασε 6 κιλα και ειναι 1μηνα και 2 εβδομαδων και ειμαι τρελα χαρουμενη

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γιωτακι μου Κουκλος ο μπομπιρας!!! Να σας ζήσει!!!!! Φαγανο τον βρίσκω...ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!

Ποπη μου,εμείς δεν έχουμε ξενύχτια!! Κοιμάται το παιδάκι μου σερι 5 ωρες στάνταρ!! Απίστευτη ξεκούραση αλλα ολη μερα ειναι ξυπνιος & με ένα βυζι στο στόμα!!!

Ακομη δεν έχω καταφέρει να πιω καφε!! Μονο 1-2 τζουρες...κ αυτο πολυ ειναι που λέω!! Τον φτιάχνω κ τον πετάω ή θα εχει κρυωσει αν ειναι ζεστός ή θα εχουν λιωσει τα παγακια αν ειναι κύρος..

Κατα τ'αλλα μια χαρα είμαστε!! Πολλα σαλια,γελακια,γκριματσες,η φωνουλες...

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αααααα όταν τρώει τρώει δεν τσιγκουνεβετε το γάλα

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα,γιωτακι κουκλος ο μικρος να τον χαιρεσαι!!!!
ολινα μου ξαπλωτη ε?εγω δεν το εχω κανει ποτε αυτο.εχω θεμα με το ρεψιμο και φοβαμαι οτι θα μου τα βγαλει ολα μετα αν δεν ρευτει καλα.
σπυριδουλα μου εμενα δεν κοιμαται καθολου ειναι πολυ αυπνη,ειδικα χτες ολη μερα κλαμα αγκαλια,στηθος μεχρι αργα το βραδυ,δεν ξερω που οφειλεται τοσο κλαμα,ποναει?πειναει?παντως οποτε της δωσω στηθος το πιανει και μετα απο λιγα λεπτα το παραταει,μου βαζει και κατι τσιριχτα κλαματα την ωρα που τρωει ξαφνικα.τι να πω?ισως ειναι κοψιματακια

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μια όμορφη καλημέρα σε ολες της γλυκές μανουλες!!!!Πολη μου κ εμένα μου το κανει αυτο οταν τρωει(να κλαίει λίγο με το βυζι στο στόμα)..ισως να εχει πονακι!! Αν βγαίνει απο το στήθος ξαναβαλτη ή δώσε το άλλο στήθος.
Θα δεις,σιγα σιγα θα υποχωρούν οι πόνοι κα θα ειναι καλύτερα!!!

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
POPIKALYMN έγραψε:καλημερα,γιωτακι κουκλος ο μικρος να τον χαιρεσαι!!!!
ολινα μου ξαπλωτη ε?εγω δεν το εχω κανει ποτε αυτο.εχω θεμα με το ρεψιμο και φοβαμαι οτι θα μου τα βγαλει ολα μετα αν δεν ρευτει καλα.
σπυριδουλα μου εμενα δεν κοιμαται καθολου ειναι πολυ αυπνη,ειδικα χτες ολη μερα κλαμα αγκαλια,στηθος μεχρι αργα το βραδυ,δεν ξερω που οφειλεται τοσο κλαμα,ποναει?πειναει?παντως οποτε της δωσω στηθος το πιανει και μετα απο λιγα λεπτα το παραταει,μου βαζει και κατι τσιριχτα κλαματα την ωρα που τρωει ξαφνικα.τι να πω?ισως ειναι κοψιματακια

Ποπη εχεις πμ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις