Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
712 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 712 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοιτά μέχρι ένα σημείο τους αντεχα!! Οταν ομως περνούσαν οι ωρες κ δεν έβλεπα φως απογοητευτικά,με πήρε απο κάτω κ μου φαινόταν ανυποφοροι!!! Βέβαια αυτο διαφέρει απο γυναίκα σε γυναίκα..ανάλογα πως αντιλαμβάνεται η καθεμιά μας τον πόνο κ πως τον αντιμετωπίζει!! Πιστεύω οτι αν δεν είχα ταλαιπωρηθεί 2 μέρες ετσι θα γεννουσα χωρις επισκληριδιο.
Ο γιατρός μου μέχρι τελευταια στιγμη δεν ήθελε να κάνω οπωσ κ ο αντρασ μου..αλλα δεν τους άκουσα!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ολο το θεμα ειναι να εξελισσονται τα σταδια του τοκετου οπως πρεπει,αυτο καταλαβα!αν γινεται αυτο τοτε αντεχονται οι πονοι οπως καταλαβα..

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια εγω έχω να σας πω ότι θηλάζω 31 μέρες αποκλειστικά (και ναι θήλαζα και στις διακοπές!) και τα πράγματα όσο πάνε χειροτερεύουν! Εννοω ότι το μωρό όσο περνάνε οι μέρες πεινάει και περισσότερο με αποτέλεσμα να τρώει κάθε μια μιάμιση ώρα ενώ τις πρώτες είκοσι μέρες έτρωγε ανα δυόμιση-τρεις ώρες! Σήμερα το βράδυ θα του δώσω και συμπλήρωμα λέω να δω αν θα αλλάξει κάτι! Οσο για το στήθος μου Ολίνα κι εγώ το νιώθω άδειο χωρίς να έχω δώσει συμπλήρωμα μέχρι τώρα! Λογικό δεν είναι όταν τρώει κάθε μια ώρα;;; Που να προλάβει να γεμίσει; Εγω πάντως νομίζω ότι πια ο Νικόλας δεν χορταίνει μονο με το στήθος! Και όσο μεγαλώνει θα είναι πιο δύσκολο...

LindakiS

LindakiS
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
elenamagio έγραψε:Κορίτσια εγω έχω να σας πω ότι θηλάζω 31 μέρες αποκλειστικά (και ναι θήλαζα και στις διακοπές!) και τα πράγματα όσο πάνε χειροτερεύουν! Εννοω ότι το μωρό όσο περνάνε οι μέρες πεινάει και περισσότερο με αποτέλεσμα να τρώει κάθε μια μιάμιση ώρα ενώ τις πρώτες είκοσι μέρες έτρωγε ανα δυόμιση-τρεις ώρες! Σήμερα το βράδυ θα του δώσω και συμπλήρωμα λέω να δω αν θα αλλάξει κάτι! Οσο για το στήθος μου Ολίνα κι εγώ το νιώθω άδειο χωρίς να έχω δώσει συμπλήρωμα μέχρι τώρα! Λογικό δεν είναι όταν τρώει κάθε μια ώρα;;; Που να προλάβει να γεμίσει; Εγω πάντως νομίζω ότι πια ο Νικόλας δεν χορταίνει μονο με το στήθος! Και όσο μεγαλώνει θα είναι πιο δύσκολο...

Έλενα εκπέμπω ΣΟΣ!!! μη δώσεις ξένο!! το μωρό σου λειτουργεί πολύ φυσιολογικά .. στην αρχή κοιμόταν περισσότερο γτ πιθανόν λόγο ικτερου είχε υπνηλία... τώρα που έφυγε ο ικτερος θηλάζει πιο συχνά Γ να σου αυξήσει την παραγωγή σιγά σιγά θα δεις το γάλα σου να αλλάζει κ το μόνο φυσικά που μπορεί να στο επιβεβαίωσει είναι ότι το μωρό σου παίρνει βάρος!! άστα τα δε χορταίνει κ τα χαζά είναι πολύ νορμάλ ο ρυθμός σας!! θα είσαι και 2 και 3 ώρες συνεχόμενα στο στήθος θα γίνεσαι κουρέλι αλλά το παιδί θα σου αυξάνει την παραγωγή!! αστη φύση να κάνει ρη δουλειά της!! έτσι την πάτησα κι εγω κ γύρισα τι γάλα μου πίσω με ένα γεύμα μόνο που έδωσα ξένο κ τώρα τρέχω κ δε φτάνω! κ έχασε κ 40 γρ χθες γτ τρέχαμε να αυξήσουμε πάλι την παραγωγή...
στη φάση αυτή εδραιώνεται ο θηλασμός σας μην τον χαλασεις... εν ανάγκη πάρε μια ζυγαριά να νιώσεις πιο σίγουρη εγω αυτό έκανα αλλά πρόσεχε μην πάθεις κόλλημα με τη ζυγαριά... η καλύτερα άσε τη ζυγαριά κ φώναζε τον παιδίατρο μια φορά τη βδομαδα να στο ζυγίζει!!
Έτσι ακριβώς την πάτησα κι εγώ!! πρόσεχε μη το κάνεις το λάθος κ δώσεις ξένο!
Εκτός αν δεν θέλεις να θηλασεις...... οπότε αλλάζει πολύ το πράγμα....

http://www.sailormoon82@blogspot.com

LindakiS

LindakiS
Να πω επίσης οτι η μαία μου είπε ότι στις 20 μέρες παθαίνει ένα σοκ ο οργανισμός κ το γάλα μας λιγοστεύει... μπορεί να το πάθεις μπορεί κ οχι η σύσταση ειναι ακόμα πιο συχνοί θηλασμοι!! μη σταματάς ζητα βοήθεια από γύρω σου να σε βοηθούν με τις δουλειές .... αν μπεις στις απανταχού θηλαζουσες στο φβ θα δεις το ποστ μου κ τι μου λένε ... η Σπυριδούλα το είδε! κ μπες κ στο http://www.lllgreece.org κ ζητα βοήθεια από σύμβουλο θηλασμού στην Αθήνα εγώ ζήτησα από την Εύα Δουκάκη Θεσσ κ με κατατοπησε πλήρως!! ειναι εθελόντριες!

mary 30

mary 30
Κσλημερα τι κανετε!!! Κ εγω κουρελι ειμαι ξυπναει ανα μια μιαμιση ωρα να φαει! Το στηθος μου εκτος οτι ποναει συνεχεια με τοσα γευματα κ κρατανε πανω απο ωρα συνολικα το καθενα δεν προλαβαινει να γεμισει κ μετα η γκρινια της δεν λεγεται! Αναγκαστηκα παιρνει κ συμπληρωμα γιατι γεννηθηκε 2630 κ κοντεψε να φτασει τα 2400 κ τωρα τη ταιζει κ ο μπαμπας της ειδικα το βραδυ για να μπορει να κοιμηθει κ κανα τριωρο συνεχχομενο η μανουλα!

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κορίτσια ήρθαμε στο σπιτι πριν λίγο!δεν εχω διαβασει ακομα νεα σας γιατι δεν μπρολαβα!μπηκα να σας πω τα νεα μου.γεννησα τη δευτερα το πρωι με καισαρικη ενα υγειεστατο κοριτσακι,μελαχρινο με πολλα μαλλακια 2800.
ολα πηγαν τελεια.εκανα επισκληρηριο και πραγματικα δεν ενιωσα τιποτα.Δυσκολευτικα λιγο με το θηλασμο τις πρωτες μερες και του εδωσα και λιγο ξένο αλλα τωρα θηλαζουμε αποκλειστικα!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ποππακη κ μαιρη μου να σας ζησουν τα μπεμπινιαΕγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 7 215994 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 7 215994 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 7 215994 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 7 215994 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 7 215994 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 7 215994 γερα να ειναι κ καλοτυχα!!!

LindakiS

LindakiS
Ποπακι και Μαίρη να σας ζήσουν!!!! να τα δείτε όπως επιθυμείτε!! Αντε τελειώνουν οι εγκυουλες κ θα είμαστε όλες μανούλες πλέον!! Χαρά, Γιώτα και αλεξανδρα έμειναν αν δεν ξεχνάω καμία... Αντε καλέ γεννατε!!!

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπέρα κορίτσια.δεν μπρολαβαινω να μπαινω συχνα.ολη μερα ασχολουμαι με την κορη μου.μας εχει παρει τα μυαλα.
θελω να ρωτησω τις κοπελες που θηλαζουν.εχω ενα αγχος.μου ειπε ο γιατρος καθε 3 ωρες να την ξυπναω για να την ταιζω αλλα δεν μου ειπε ποση ωρα να θηλαζω και εχω μια ανασφαλεια.αυτο που παιρνει της αρκει?μηπως δεν τρεφεται σωστα?συνηθως μαινει κανενα τεταρτο στο στηθος και μετα γκρινιαζει.μετα απο λιγο την ξαναβαζω και μενει λιγο παλι και αντε ξανα γκρινια.εσεις ποση ωρα θηλαζετε?ενδιαμεσα βεβαια ριχνει και κανενα υπνο και την ξυπναω.
και κατι αλλο.σας ειπαν να μην τρωτε κατι ή ολα επιτρεπονται?διαβασα στο ιντερνετ να μην πινουμε γαλα ισχυει?

mary 30

mary 30
Κοιτα αν θες να τη θηλαζεις σποκλειστικα πρεπει να τγ βαζεις στο στηθος σου πανω απο μιση ωρα στο καθενα γιατι τα παιρνει ο υπνος τρωνε λιγο σταματανε ξεκουραζονται κ μετα ξανασυνεχιζουν κτλ . Τωρα αν δεν τγ βαζεις συνεχεια στηθος τοτε ανα τριωρο αντε τετραωρο οπως κανω κ εγω πρεπει να βγαζεις το γαλα με το θηλαστρο για νς μην πετρωσει. Κ εγω τη ξυπναγα ανα τριωτο αλλα τψρα ξυπναει μονη της περιπου στις μια με δυο ωρες αντε δυομιση βαρια κ κλαιει οποτε δυσκολο να περιμενεις να κλεισει το τριωρο κ βιαζεται κοολας πολλες φορες που απο τα νευρα της δεν πιανει κ το στηθος μου.

jasmmin

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
κορίτσια να σας ζήσουν τα μωρακια σας !!!!!!!! Γέννησα κι εγώ ξημερώματα τέταρτης μια κουκλα 3330 μπήκα την τρίτη το πρωί 5.30 με προκληση και γέννησα ξημερώματα τέταρτης με καισαρική ηταν δεμένη στην μέση της και δεν κατέβαινε με τίποτε διαστολή έφτασε εως 4 με τα χιλια ζόρια μετά το μωρό έκανε κάτι βραχικαρδιες και η γιατρός μου δεν περίμενε άλλο ..... φιλάκια στα μπεμπακια σας! !!!!!!!!!!!!!!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
jasmmin έγραψε:κορίτσια  να σας ζήσουν τα μωρακια  σας !!!!!!!! Γέννησα κι εγώ ξημερώματα τέταρτης μια κουκλα  3330 μπήκα την τρίτη  το πρωί 5.30 με προκληση  και γέννησα ξημερώματα τέταρτης με καισαρική  ηταν δεμένη στην μέση της και δεν κατέβαινε με τίποτε  διαστολή  έφτασε  εως  4 με τα χιλια  ζόρια μετά  το μωρό έκανε  κάτι  βραχικαρδιες  και η γιατρός μου δεν περίμενε  άλλο .....  φιλάκια στα μπεμπακια  σας! !!!!!!!!!!!!!!!!

να σου ζησει η μπεμπουλα κοριτσι μου!!!!!!!γερη να ειναι κ καλοτυχη!!!!αντε κ στα δικα μας!!!

zeta1983

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ!!! ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΑ!!!Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 7 215994 

ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΗΝ ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ ΜΟΥ ΤΡΙΤΗ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ 05:00 ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΜΠΕΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΙ 10:00 Η ΩΡΑ ΜΕ Φ.Τ.

ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΕΝΝΑ 18 ΩΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Κ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ Κ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ!!! ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 3300 Κ 49 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΟΥΚΛΙ!!!

ΘΥΛΑΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, ΔΙΝΩ Κ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ...

ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΣΑΣ ΦΙΛΩ!!!Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 7 328109 

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zeta1983 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ!!! ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΑ!!!Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 7 215994 

ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΗΝ ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ ΜΟΥ ΤΡΙΤΗ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ 05:00 ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΜΠΕΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΙ 10:00 Η ΩΡΑ ΜΕ Φ.Τ.

ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΕΝΝΑ 18 ΩΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Κ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ Κ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ!!! ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 3300 Κ 49 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΟΥΚΛΙ!!!

ΘΥΛΑΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, ΔΙΝΩ Κ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ...

ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΣΑΣ ΦΙΛΩ!!!Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 7 328109 

να σου ζησει ο κοριτσαρος ζετα μου!!!!εγω ειμαι εδω βλεπετε κ δινω ευχες!!αντε να με δωσετε κ εσεις εμεναVery Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy 

mary 30

mary 30
Καλημερα κοριτσια τι κανετε! Εμεις δυστηχως τερμα το στηθος δεν το θελει με τιποτα! Τωρα μονο μπιμπερο θελει κ αυτο με μανια το πιανει βιαζεται πολυ να φαει! Ενταξει δεν με πειραζει της βγαζω το γαλα με το θηλαστρο κ το πινει τουλαχιστον ετσι. Η αληθεια ειναι οση σουπα οσους χυμους κτλ πανω απο 60 μλ δεν εχω βγαλει κ το νινακι τρωει τωρα 70-90 μλ. Δεν πειραζει τουλαχιστον προσοαθησα. Το καλο ειναι απο 2630 που γεννηθηκε τωρα ειναι 2800 .

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα μαιρη μου!δεν πειραζει κοριτσι μου,σημασια εχει οτι προσπαθεις!ας πινει το γαλα σου απο το μπιμπερο κ τι εγινε?καθε ποτε ξυπναει να φαει?πλακα πλακα μονο εγω δεν εμεινα που δεν γεννησα ακομη?γεννησε κ η γιωτα σημερα!!!αρα μονο εγω εμειναVery Happy 

mary 30

mary 30
Πλακα πλακα τελευταια κ καλητερη χαχαχα! Κοιτα οταν της δινω μητρικο ξυπναει στο δυωρο γιατι χωνευεται γρηγορα αυτο ενω οταν τρωει ξενο ξυπναει στο τριωρο. Αλλα μιλαμε απο τη πρωτη μερα που γεννηθηκε ειναι πολυ ζωηρη κ πειναει με μανια χαχα αφου με πειραζαν οι νοσηλευτριες στον οροφο οτι δεν εχουν ξαναδει τοσο απαιτητικο νεογεννητο χαχα να φανταστεις ειναι δεκα ημερων κ κραταει το μπιμπερο της.

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχου μωρε ψυχουλα μου!!!!!!!θα εισαι εξαντλημενη ε?ο πρωτος ενας εναμησι μηνας ειναι ζορι!αλλα γλυκο ζορι ετσι?I love you 

mary 30

mary 30
Θα τα δεις κ συ ειναι ζορι στην αρχη μεγαλο γιατι δεν θα κοιμασαι θα κουραζεσαι ποναει κ το σωμα απο τη γεννα κ προσπαθει να επανελθει γρηγορα αφου εχεις γεννησει αστα να πανε να βαζεις κ τον αντρα σου να τη ταιζει το βραδυ γιατι δεν θα τη παλεψεις μονη εγω δεν προλαβαινω κ να φαω να φανταστεις ειχα παρει 16 κικα κ τωρα εχω χασει τα δωδεκα ηδη. Δεβ σου κανω πλακα ειναι ζορι μεγαλο κ ο θηλασμος αθλος.

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι κοριτσι μου ειμαι σιγουρη γιαυτο.αλλωστε καθε αρχη κ δυσκολη!μετα θα στρωσουν τα πραγματα κ θα ερθετε στα ισα σας!

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια μου να με και εγω γεννησα σημερα το πρωι στις 5:50 τον μπριγκιπα μου 3440...και 50 ποντους μετα απο 2 μερες που τον ποναγα και με επισκληριδειο γιατι ειχα εξαντληθη πληρος ..........και δεν ειχα αλλες αντοχες.............ελεγα οτι δεν θα εκανα αλλα πρωτον οι πονοι ηταν φροικτη και ειχα εξαντληθη πληρος και δεν μπορουσα να τον βοηθησω διαφορετικα.....................και ετσι στις 6 το πρωι και με μονο 2 σπροξηματα ακουσα το κλαμα του ουτε η γιατρος δεν προλαβε να ερθει η μαια με ξεγεννησε...........

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια να σας ζήσουν τα μπεμπάκια σε όλες σας! Δεν προλαβαίνω να μπαίνω και γεννησετε πολλές! Εγω κορίτσια 35 μέρες σήμερα...και τα έχω παίξει! Πολύ δύσκολα τα πράγματα και με τον αποκλειστικό θηλασμο και με όλα! Θα μου πεις δεν το ξανά πέρασες; Ε, λοιπόν στο πρώτο δεν ήταν έτσι! Ισως γιατι έδινα ΚΑΙ ξένο γάλα από την πρώτη μέρα! Ειλικρινα δεν ξέρω πόσο θα άντεξω ακόμα! Πόπη για τον θηλασμο εμένα μου είπαν ένα στήθος την φορα απο 20 λεπτά και πάνω όσο ζητάει το μωρό ! Το τρίωρο το ξεχνάς! Θα τρώει ανα μιάμιση ή δυο ώρες! Τρίωρο παίζει μονο αν δίνεις ξένο! Οι πρώτες μέρες θα είναι πιο εύκολες! Εμένα μετα την 15η μέρα άρχισαν τα δύσκολα...

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ποπη,Γιωτα,Ζετα,Μαιρη,Χαρα κ Jasmmin να σας σηζουν τα μωρακια σας!!! παντα με υγεια κ πολυ τυχη στη ζωη τους!!!
Ελενα μην το βαζει κατω με τον θηλασμο!!! προσπαθησε κιαλο!! ΜΠΟΡΕΙΣ!!!
Ποπη εμενα μου ειπαν για τις πρωτες 20 μερες να δινω κ τα δυο στηθη απο 15-20 λεπτα το καθενα..σε αυτη την ωρα μου κοιμαται κ τον ξυπναω ωστε να συνεχισει το φαγητο του!!!
το πολυ σε 2,5 ωρες τον εχω ξαναξυπνησει για να φαει παλι.το βραδυ τελευταιο γευμα ειναι στις 1 μετα τον αφηνω να κοιμηθει οσο θελει κ ξανατρωει οταν ξυπνησει απο μονος του!!! αυτο μου ειπε κ ο παιδιατρος αλλα κ απο το τμημα μητρικου θηλασμου στο νοσοκομειο!!!
οχι πιπιλα για 40 μερες κ με το που κλαιει στηθος!!!
αφου εσενα τρωει κ μετα γκρινιαζει κανε εναλλαξ το στηθος...παρτην απο αυτο που την εχεις κ δωσ της το αλλο!!! προσπαθησε να καταλαβεις το κλαμα της...της αναγκες της!!! μπορει να εχει κανει τα τσισα της κ να νιωθει βρεγμενη....εμας μασ συμβαινει συχνα κ οταν τον αλλαζω τερμα τα κλαματα!! νανι κατευθειαν!!!
ολα θα πανε καλα!! απλα μην το βαζεις κατω!!!
Μαιρη μου μην στεναχωριεσαι, προσπαθησες κ προσπαθεις!!! βγαζε το δικο σου ανα 2ωρο αν μπορεις κ 20λεπτο..σαν να τρωει το μωρο κανονικα!!
μιλα ομωσ κ με μαια θα δεις οτι θα σε βοηθησει παρα πολυ!!! ητε απο το fb στις απανταχου θηλαζουσες ήτε στο http://www.lllgreece.org
κοριτσακια μου σασ σκεφτομαι ολες...ευχομαι τα καλυτερα!!!!Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 7 417472 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 7 417472 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 7 417472 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 7 417472 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 7 417472 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 7 417472 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 7 417472 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 7 417472 

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
freskia mama έγραψε:κοριτσια μου να με και εγω γεννησα σημερα το πρωι στις 5:50 τον μπριγκιπα μου 3440...και 50 ποντους μετα απο 2 μερες που τον ποναγα και με επισκληριδειο γιατι ειχα εξαντληθη πληρος ..........και δεν ειχα αλλες αντοχες.............ελεγα οτι δεν θα εκανα αλλα πρωτον οι πονοι ηταν φροικτη και ειχα εξαντληθη πληρος και δεν μπορουσα να τον βοηθησω διαφορετικα.....................και ετσι στις 6 το πρωι και με μονο 2 σπροξηματα ακουσα το κλαμα του ουτε η γιατρος δεν προλαβε να ερθει η μαια με ξεγεννησε...........

τελεια χαιρομαι πολυυυυυΕγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 7 215994 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 7 215994 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 7 215994 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 7 215994 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 7 215994 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 7 215994 ποιον μοιαζει ο σιβαν μας?τον θηλασες ακομη?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις