Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
341 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 341 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια τι κανετε?εγω ειμαι σε μια υπερενταση.βλεπω συνεχεια τις βαλιτσες και νομιζω οτι κατι εχω ξεχασει αν και ειμαι κοντα στο νοσοκομειο

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τίποτα ζετακι να εισαι καλα και αυριο να μου φιλισεις την μπεμπα συ αχ πολυ χερομαι που θα γεννησεις αλλα βρε κοπελα γιατι δεν την αφηνεις εμενα ειναι 3 κιλα ολα φυσιολογικα ειναι πολυ χαμηλα εχω διαστολη τραχηλου 4 ελπιζω να εχεο ανεβει θα μαθουμε οποτε παω και παλι δεν με πανε για προκληση τι να πω ευχομαι με ρναν πονο

zeta1983

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΑΠΟ ΥΠΕΡΕΝΤΑΣΗ ΑΛΛΟ ΤΠΤ ΠΟΠΗ ΜΟΥ...ΟΛΑ ΤΑ ΧΩ ΕΤΟΙΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΓΧΟΣ Η' ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΓΩΝΙΑ...

ΕΛΠΙΖΩ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΜΑΣ..ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ??

ΕΜΕΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΗΘΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΙ Κ ΑΥΤΟ ΑΡΧΙΖΕΙ Κ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΛΙΓΟ. ΕΓΩ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ Κ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ Κ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑΜΕ Κ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ...Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 6 4872 

ΓΙΩΤΑΚΙ ΑΣΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΣΚΑΣΩ...ΑΝΤΕ ΕΙΣΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!!Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 6 654316 

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ ελπιζω τα κοριτσακια μας να γεννησαν και μαλισταν να μην το καταλαβαν κι ολας ευχομαι ..................ζετα μου ερχονται αλεες πριν απο μενα εγω εχω ακομα

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Στάνταρ εχουν γεννήσει τα κορίτσια!!! Ειδηκα η Ποπη που ειναι με καισαρικη!! Αχ ποσο ανυπομονώ να μάθω νέα τους.... Εύχομαι ολα να πήγαν τέλεια κ για τις 4 (μαμάδες κ μωρακια)!!!!

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια που χαθηκατε όλες;;; Είστε καλά;; Έχουμε κανενα νέο απο Ποπη κ Ζετα;;;

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια καλημέρα! Εύχομαι στις καινούριες μαμάδες Πόπη και Ζετα να τους ζήσουν οι κούκλες αν και δεν έχουν μπει να γράψουν τα νεα τους...πιστεύω ότι όλα πήγαν καλά! Εγω χάθηκα γιατί είχα παει 4ημερες διακοπές και εκει δεν ειχε καλό σήμα το Internet. Ο Νικόλας είναι μια χαρά έχει γίνει ήδη 3600 αλλα βρε κορίτσια...ΤΡΩΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Με έχει τσακισει!!!! Δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα μέσα στο σπίτι ! Η θα τρώει ή θα τον αλλάζω ή θα θέλει αγκαλια!!!! Και το βράδυ που πια κοιμάται εγώ είμαι πτώμα και πέφτω για ύπνο!
Ευτυχώς που φύγαμε αυτές τις 4 μέρες και ξέφυγε με λίγο ...

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ξέχασα να σας πω ότι σήμερα κλείνουμε ένα μήνα!!!! Επίσης θέλω να ρωτήσω τις παλιότερες μαμάδες από λόχεια πως πάτε;;; Γιατί εγώ 30 μέρες σήμερα και ακόμα έχω...

xara_84

xara_84
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλησπέρα κορίτσια!!!

Να μας ζήσουν τα νέα μπεμπάκια της παρέας! Περιμένουμε νέα!

Αν δεν με προλάβει καμία μάλλον είμαι η επόμενη. Το βράδυ μπαίνω στην κλινική. Το πρωί είχα ραντεβού με τη γιατρό μου και η μήτρα φαίνεται να έχει ανέβει ακόμα πιο ψηλά...έχασε τον προσανατολισμό της μάλλον. Οπότε την πρόκληση δεν την γλυτώνω. Η μικρή είναι περίπου 3,5 κιλά. Το μόνο θετικό της υπόθεσης είναι πως είναι μαλακός ο τράχηλος και παρ' όλο που δεν έχω ούτε ίχνος συσπάσεων και διαστολής, μπορεί η γιατρός να φτάσει σε διαστολή 2-3 με εξέταση από κάτω. Δεν μπορώ να σας περιγράψω κορίτσια πόνο που ένιωσα σήμερα κατά την εξέταση...όλο το χέρι χρειάστηκε να βάλει για να φτάσει την μήτρα (σόρρυ για την περιγραφή) και ακόμα πονάω απίστευτα...

Σιγά σιγά πρέπει να ετοιμάσω και τη βαλίτσα...

Έλενα, δεν θυμάμαι καθόλου πόσο καιρό είχα λόχια. Πιστεύω μέχρι να σαραντίσετε θα έχεις καθαρίσει. Με το θηλασμό όλα καλά?

Οι υπόλοιπες εγκυούλες και μανούλες είναι καλά?

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Με το καλό Χαρά μου!!! Εύχομαι να γεννήσεις στο τσακ μπαμ!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κοριτσια μου!!τι κανετε?χαρα μου με το καλο!!!!αχ τι καλα θα παρεις την κορουλα σου αγκαλια!!!πως αισθανεσαι?εγω κοριτσια μου ειχα τις μαυρες μου αυτες τις μερες γιατι επαθα αλλεργια δεν ξερουμε απο τι..κ κανονικα δεν εχω αλλεργια..κ γεμισα σε ολο το σωμα κοκκινα σημαδια σαν εγκαυματα..τωρα κανω θεραπεια κ βελτιωνονται..θα παω κ αυριο στη δερματολογο.θελω κ εγω να γεννησω,απο το σαββατο θα ειναι κ επισημα τελειομηνη η μικρη μου!τα κιλα της πολυ καλα!κανω δουλιτσες εντονα για να βοηθησω την κατασταση!για να δουμε ποτε θα σκασει μυτη η μικρη μου!!Very Happy πλεον δεν φοβαμαι τη γεννα θελω τοσο πολυ να γεννησω!

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ω ρε Αλεξάνδρα μου η αλλεργεια σου έλειπε τωρα..παλι καλα που υποχωρεί!!!
Ανήπομονεις πλέον να γεννήσεις ε;;χαχαχαχαχα θα έρθει κ η ώρα σου!!
Περπάτημα όσο μπορείς!! Ειναι το καλύτερο. Σε εμένα ετσι ξεκίνησαν οι πόνοι..
Κατα τ'αλλα ολα καλα;;;

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι ασε σπυριδουλα μου κ με χτυπησε στη ψυχολογια ολο αυτο!!!αλλα σημερα ειμαι καλα!πριν με πιασει περπατουσα καθε βραδυ αλλα εδω κ 3 μερες το κοψα μεχρι να περασει αισθητα η αλλεργια!αλλα κοπανιεμαι στο σπιτι!κανω δουλειες εντονα κ περπαταω εδω μεσα..εσυ πες μου τα νεα σου νεα μανουλα!!!I love you τι κανει ο νικολας μας?

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δόξα το Θεό ειναι μια χαρα!! Πήρε κ το βάρος που έχασε στην κλινική + 50 gr ακομη κ ψηλωσαμε 2 ποντουσ!! χιχιχιχι
Τρώει όλη μερα η ψυχούλα!! Στο στήθος μερα νύχτα ειναι αλλα οκ το παλεύω μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμος κ μπούμε σε μια σειρα κ οι δυο!! Βέβαια το συναίσθημα του θηλασμος ειναι απίστευτο αλλα κ η κούραση δεν λέγεται!! Πολλες ωρες αυπνη...κ αν δεν έχεις βοήθεια στο Σπιτι σε δουλειές,φαγητο,σιδερωμα ειναι ακομη πιο δυσκολα...αλλα προσπαθώ...που θα παει θα τα καταφέρω!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θα βρεις τους ρυθμους σου,ο πρωτος ενας εναμιση μηνας ειναι ζορικος!πληγωθηκαν οι θηλες σου?

LindakiS

LindakiS
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπέρα κι από μένα..

Πόπη Ζέτα αν χαθηκατε γτ γεννάτε με το καλό κ με κανένα πόνο!

Χαρά μου κι εσύ επίσης!! θα τα πας μια χαρά εχεις κ τζαματη γιατρό μια χαρά!!

Αλεξάνδρα τα πας μια χαρά αφού μπορείς κ κουνιέσαι τέλεια!! εγώ δε μπορούσα να κουνηθω στο τέλος...

Α Έλενα μου λοχεια έχουμε 40 μέρες! να σας ζήσει ο μικρός κ χρόνια του πολλά στον ένα μήνα!! χαχα! θηλαζες κ στις διακοπές;; τι άλλαξε κ ηρεμισατε;;

Εγώ έκανα βλακεία με το θηλασμό κ επειδή δεν ήξερα οτι θα είναι τόσο εξοντωτικός μ αρέσει που έχω κ μαία..... όταν λένε κάνε υπομονή ας βάζουν κ υπότιτλους τι σημαίνει αυτό... μη πέφτει τζαμπα ο κόσμος σε σφάλματα... τουτέστιν νόμιζα οτι δεν έχω πολύ γάλα κ έδωσα ξένο δύο φορές κ τώρα ειμαι 4 θηλασμους πίσω να το επαναφέρω στην τάξη!! τα νιώθω άδεια σακκουλια τα στήθη μου ελπίζω κάτι να έχουν να ρουφάει!!

http://www.sailormoon82@blogspot.com

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αλεξάνδρα μου την πρώτη μέρα που δεν έπιασε καλα( κ εγώ δεν ήξερα) τις πλήγωσε ελάχιστα. Ζήτησα κατευθείαν βοήθεια απο το τμήμα μητρικου θηλασμου στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ κ μου έδειξαν..αυτο ηταν!! Ολα μια χαρα απο εκείνη την στιγμη!! Βέβαια βάζω κρεμουλα που κ που ή λίγο απο το γάλα μου πανω στις θηλες κ αφήνω να αεριζονται....σκέφτεσαι να θηλασεις;;

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ολινα μου μην σταματασ να δίνεις το στήθος!!! Ολα θα μπούνε σε σειρα κ για εσένα κ για την μικρη σου!! Ειναι εξαντλητικος ο θηλασμου το ξέρω αλλα παράλληλα το πιο όμορφο δώρο για το παιδι μας!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θελω πολυ να θηλασω σπυριδουλα μου!!θα κανω τα παντα να τα καταφερω!!ολινα μου τι κανεις?τι κανει η μικρη μπουμπου σου?

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Θα τα καταφέρεις!!! Κ αν νιώσεις οτι "κάτι δεν παει καλα" να ζητήσεις αμέσως βοήθεια απο έμπειρους πανω στο θέμα θηλασμου!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σπυριδουλα μου απο τη μερα που θα γεννησω θα εχω μαια στο σπιτι που θα ερχεται για καποιο καιρο κ θα μου σταθει στα παντα!!την εχω κλεισει εδω κ καιρο.ειναι δωρεαν,την πληρωνει η ασφαλεια μου!!οποτε ειμαι ησυχη!

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αααα μια χαρα τότε!!! Μην φοβάσαι τιποτα!!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θυμησε μου,εκανες επισκληριδιο τελικα?

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ναι έκανα. Δεν είχα άλλες αντοχές!! Μην ξεχνάς οτι είχα πόνους δυο μερες κ την δεύτερη μερα ηταν πόνοι γεννας καθε 1'...οπότε πήγα ήδη εξαντλημενη!!! Κ παλι αργησα να γεννησω αφου δεν έκανα διαστολη με τπτ!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ταλαιπωρηθηκες πολυ σπυριδουλα μου!!καλα εκανες κ πιστευω σε βοηθησε!πως ειναι οι πονοι?Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις