Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
539 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 539 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αντεξες μια ωρα να την ακους να κλαιει ε?εγω δε μπορω...

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κορίτσια ευχαριστω για τις ευχές!ειπα να την κάνω γρηγορα να ξεμπερδευω γιατι από δεκεμβρη ξεκιναω δουλεια και προβλέπεται δυσκολο ωραριο με εφημερειες κτλ και δεν ξερω αν θα είχα ωρα και κουραγιο να ετοιμασω βάπτιση την άνοιξη! Ενω τωρα έγιναν όλα όπως ήθελα!Very Happy Very Happy Very Happy 

Lindakis mprabo!εγω μαλώνω συνέχεια με τον άντρα μου γι αυτό το θέμα. Επειδή η δικια μου έχει ένα χουι να κλαίει πολύ πριν κοοιιμηθει , η παιδιατρος μου συνέστησε να την άφησω να κλαίει στην κουνια της για 5 λεπτα, μετα ξανα αγκαλιτσα, μετα αλλά 10 κοκ. δεν άντεχα να το κάνω, στα 30 δευτερα πεταγόμουν και την έπαιρνα αγκαλια και αντε παλι τραγουδια , και παιχνιδια, να νυσταζει αυτη, να την βαζω λικνο, να κλαιει,,,φαυλος κυκλος!ε!και πριν 4 μερες το έκανα!θαυμα!!στα 6 λεπτα γκρινιας κοιμηθηκε. την επομενη στα 4 κ τωρα κοιμαται κατευθειαν .....Shocked Shocked Shocked 

ε ειμαστε λιγο υπερπροστατευτικες,,,δικαιολογημενα!!τα πρωτα μας!!

Αναπτυξιακα
---η δικια μου που λετε κορίτσια στηριζει κεφαλι και πόδια. την κραταω από τη μασχαλη της και κορδωνεται το κουτσαβακι μου!

---επίσης κάνει κοιλιακους να σηκωθει οταν την ξαπλώνω.

---μιλαει με τα παιχνιδια της στο ριλαξ που τα πιανει και με τα δυο χερακια της.

----λεει αγου, μπρρ κο κα, γδ  και τετοια ακαταλαβιστικα

---χαμογελα δυνατα οταν της κάνω παιχνιδακια και όταν την πεταω ψηλα

--δεν κάνει αντανακλαστικο περπατηματος όμως. εσας κανουν  ? 

για πειτε σταδια αναπτυξης

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αντανακλαστικα περπατηματος τι εννοεις?κοιτα εμενα ειναι κ πιο μικρη απο εσας αλλα θα σου πω τα κατορθωματα της!
χαμογελαει με φωνη,λεει αου αγκου αμε μμμ κατι σαν πουπ πουπ κανει με τα χειλακια της κτλ,σηκωνει κεφαλακι ικανοποιητικα,ανταποκρινεται στον καθρεφτη κ γελαει..τι αλλα?α κ αγγιζει πραγματα αλλα δεν τα κραταει ακομη!αυτα Very Happy 

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
H η παιδίατρος μου είπε ότι μετά τους τρεις μήνες δεν πρέπει να κάνει τα αντανακλαστικά οπότε μην ανησυχείς

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μια χαρα η μπουμπου σου αλεξανδρα!με τον καθρεπτη ναι!τι γελιο!  οντως ποπη μου δικιο εχεις!αυτο με το αντανακλαστικο του περπατηματος καπου το ειχα διαβασει κ τωρα μου το επιβεβαιωνεις!ευχαριστω!Very Happy Very Happy

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Προσπαθώ να στηλών προσωπικό μήνυμα άλλα κάτι κάνω λάθος τι όμως?

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι ειναι αυτο το αντανακλαστικο περπατηματος βρε κοριτσια? scratch  ποππη μου εχω ενα προσωπικο μηνυμα παω τωρα να το δω απο εσενα θα ειναι!

zeta1983

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!! LINDAKIS & ALEXANDRA ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ Π.Μ.

ΣΑΣ ΕΚΑΝΑ ADD ΣΤΟ FB!!! ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΤΕ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 29 215994 

ΠΟΠΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΜΝΜ, ΜΗΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ??

Κ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ!!! ΜΙΛΑΕΙ , ΓΕΛΑΕΙ (ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ) ΚΑΝΕΙ ΝΑΖΑΚΙΑ, ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ!!!

Κ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ, ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΣΕ 6 ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΩ Κ ΤΗΝ ΣΗΚΩΝΩ...ΕΧΘΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΒΡΑΔΥΑ,,,ΞΥΠΝΗΣΕ ΣΤΙΣ 02:30 Κ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 05:00 ΚΑΛΑΗΔΟΥΣΕCrying or Very sad 

ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΛΑΔΙ, ΗΘΕΛΕ ΧΑΔΑΚΙΑ Κ ΑΓΚΑΛΙΕΣ Κ ΜΕΙΣ ΝΑ ΚΟΥΤΟΥΛΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΥΣΤΑ...ΔΕΝ ΤΗΣ ΧΑΛΑΣΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ Κ ΤΗΝ ΣΗΚΩΣΑ ΑΓΚΑΛΙΑ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ ΣΩΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΜΙΖΩ ΔΕΝ Θ'ΑΝΤΕΞΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ...

ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ Κ ΔΕΙΧΝΕΙ ΗΔΗ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ!!! ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ Κ ΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΦΩΤΙΖΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ!!!Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 29 215994 

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ!!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι ομορφες που ειστε κ οι δυο!!!φτου φτου!!!ουτε εγω μπορω να την ακουω για ωρα να κλαιει γιατι τσιριζει κ δεν αντεχω...κοριτσια απο προσωπικη ζωη με τους αντρες σας πως ειστε?

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ζετα μου σου εστηλα αλλα δεν το πηρες.θα σου στηλω ξανα

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
είναι αυτό αλεξάνδρα μου κατα το οποίο όταν κρατας το παιδακι απο τα χερια του και το βάζεις να πατησει σε μια επιφάνεια, αυτό κουναει το ποδαρακι σου ωσαν να θελει να περπατησει. το κανουν στην εξέταση κάθε μηνα οι παιδίατροιVery Happy Very Happy

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ζετα σου εκανα αιτημα φιλιας γιατι με τα προσωπικα μηνυματα δεν το εχω σημερα χαχα

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Alexandra23 έγραψε:τι ομορφες που ειστε κ οι δυο!!!φτου φτου!!!ουτε εγω μπορω να την ακουω για ωρα να κλαιει γιατι τσιριζει κ δεν αντεχω...κοριτσια απο προσωπικη ζωη με τους αντρες σας πως ειστε?
χμ! αλεξανδρα μου θετεις ενα μεγαλο ζητημα! τουλαχιστον για μενα! εμεις ςργησαμε να "βρεθουμε",,εφθασε η μπεμπα 3 μηνών!!!αγκαλιτσες φιλακια τα ειχαμε αλλα μεχρι εκει. για να πω την αμαρτια μου δεν ηθελα εγω κοριτσια. λιγο η περινεοτομη, λίγο τα κιλα, λιγο η κουραση , λιγο ότι ξέμαθα,,,,ε! το αφηνα και το αφηνα,,,αλλα μια μερα ειδα ότι δεν πήγαινε αλλο!!!ενταξει το σεξ δεν ειναι οπως πρωτα,,αλλα το προσπαθουμε,,,Cool Cool

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α καταλαβα ναι οντως το κανουν καθε φορα οι παιδιατροι!ο πρωτος καιρος ειναι οντως περιεργος..οταν ερχεται το παιδι στη ζωη σου αλλαζουν καποια πραγματα..εγω οταν γυριζει ο αντρας μου το βραδυ απο το μαγαζι περναω παντα χρονο μαζι του.τον εχω αναγκη εστω μια ταινια να δω μαζι του!!θελω να περναω χρονο κ για μενα κ δεν κοιμαμαι αμεσως οταν κοιμαται η μικρη.βεβαια εγω ειμαι κ ξεκουραστη γιατι η μικρη κοιμαται ολη νυχτα κ το πρωι..

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
βρε χρονο μαζι περνουσαμε με ταινιουλες, κουβεντουλα και τα συναφη,,,με το σεξ πως τα πάτε???παλαιοτερα εκανα χορους, role play και γενικότερα το επαιρνα πάμω μου το θέμα,,,τωρα ειμαι λιγο μαζεμενη,,ο ρολοσ της μαμας με μποικοταρει,,,Mad Mad Mad

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οι επαφες μας δεν ειναι τοσο συχνες οπως πριν..αλλα οταν γινεται ειναι τελειο οπως πριν.απλα δε βρισκεται παντα η διαθεση οπως παλια...

zeta1983

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
AΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΠΟΠΗ Κ ΟΛΙΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ Κ ΦΙΛΕΣ ΣΤΟ FB!!! ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΕΣ Κ ΤΟ ΙΔΙΟ Κ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!Very Happy 

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕΞ, ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΗΣΩ Κ ΗΤΑΝ ΚΑΠΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΑ!!! ΕΚΤΟΤΕ ΞΑΝΑΒΡΗΚΑΜΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΜΑΣ Κ ΠΛΕΟΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!!! Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΘΩΣ ΝΙΩΘΩ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΠΙΟ ΣΦΙΧΤΗ Κ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!

ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ Κ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΚΙΛΩΝ, ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 25 ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, Κ ΕΤΣΙ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Κ Η ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ!!!!

zeta1983

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΣΕΣ ΕΧΕΤΕ FB ΣΤΕΙΛΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ Κ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΕΙ Κ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω ειμαι στεγνη εκει κατω βρε κοριτσια..κ μου τη δινει λιγο!!αλλα ενταξει!!ζετα μου κ εγω 23 εβαλα κ το μετανιωσα πικρα..ποσα σου μενουν να χασεις?εγω τουλάχιστον 10....κανεις διατροφη?

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αλεξάνδρα μου το ιδιο προβλημα εχω και εγώ!
εγω κοριτσια δεν πηρα πολλά κιλα στη εγκυμοσυνη γιατι μου παρουσιαστικε ζαχαρο και εκανα 3 ινσουλινες την ημερα οποτε προσεχα πολύ.πηρα 12 τα εχασα ολα και τωρα εβαλα 1 κιλο παλι γιατι εχω ταραξει τα γλυκα αλλα μου εμεινε λιγο κοιλιτσα και δεν ξερω τι να κανω

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ινκα εχεις facebook?

vasoula25

vasoula25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε?? τα μωράκια σας??

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπέρα βασούλα.τι κανεις?εμενα μωλις κοιμηθηκε η μικρη μου.το μωρακι σου?

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γυμναστικη ποππακη μου...γεια σου βασουλα μου!τι κανετε?

vasoula25

vasoula25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλά είμαι!!! έχει περίπου μια ώρα που κοιμήθηκε εσείς πως τα περάσατε σήμερα??

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις