Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
611 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 611 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σπυριδουλα μου δυσκολα τα πραγματα...παντως παλεψε το οσο μπορεις...

jasmmin

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλησπερα μανουλες και μωρακια!!!!τι κανετε?

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα μανουλες!!τι κανετε?εμεις ειμαστε καλα,περναμε μερες ηρεμιας,η αποστολια μου παιζει πολλες ωρες την ημερα μονη της,κοιμαται κ λιγο μεσα στη μερα ενω δεν κοιμοτανε κ δεν θελει να ειναι συνεχεια κολλημενη πανω μου κ ετσι απολαμβανω κ εγω τον καναπε απλωμενη μετα απο ποσο καιρο!!καποια στιγμη σιγουρα θα ξανα περασουμε τη φαση της βδελλας....
να εχετε μια ομορφη κυριακη κ να περασετε ομορφα ο,τι κ αν κανετε!!!

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεία σας κοριτσια.τι κανετε?Σπυριδουλα μου διαβασα τα νεα σου και στεναχωρηθηκα παρα πολυ.η αληθεια ειναι οτι τοσο καιρο που δεν εμπαινες στο φορουμ σε σκεφτομουν.Προσεξε μην παρεις βιαστικες αποφασεις.Μηπως ο αντρας σου δεν νιωθει και τοσο οικια μεσα στο σπιτι με την παρουσια της αδερφης σου?να μου φιλισεις το νικολακι σου.νομιζω οτι εισαι δυνατος ανθρωπος και θα τα καταφερεις οτι και αν αποφασισεις.
εγω πηγα τη μικρη στην παιδιατρο γιατι δεν μου ετρωγε και ανησυχησα.πηρε ολο το μηνα 550 γρ ειμαστε τωρα 5650 και 62 εκ.μου ειπε για να μας φυγει η ιδεα ας του κανουμε εξεταση ουρων και εξετασεις αιματος.αυριο ειναι για να τις κανουμε .θα κανουμε σιγουρα τα ουρα αυριο και θα το σκεφτω για το αιμα,δεν θελω να το ταλαιπορισω το μωρο μου γιατι τεταρτη θα κανουμε και 4 εμβολια.κατα τα αλλα συνεχιζουμε το θηλασμο.

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κουριτσια!

Με αυτα που διαβάζω έρχομαι να πιστέψω τις στατιστικες που λένε ότι τα περισότερα διαζύγια βγαίνουν τον πρωτο χρόνο από τον ερχομό του παιδιού!
Κορίτσια θέλει μεγγγααααλη δουλεια ο γάμος! και οσο λένε ότι ενα παιδι δένει το ζευγαρι (κοινη ευθυνη), άλλο τόσο μπορεί να το διαλύσει. Εμείς νιώθουμε "μη επιθυμητές' από τους συζυγους, λόγω κιλών, κλεισουρας στο σπιτι, και πόσο επιθυμητή να νιωσεις όταν έχεις στην καλύτερη 10 κιλα πάνω και κυκλοφορείς με φόρμες και κοτσιδα το μαλλι??!!οχι πειτε μου!! και όταν η μοναδική  συζήτηση-ενδιαφεροντα μας είναι αν έφαγε απο το ενα ή και τα δυο ζιζια, αν χεστηκε, ποσα κακα εκανε, αν εβηξε, αν γλυφτηκε κτλ. 
και ο ερμος ο άντρας, τι να πει και αυτός! Νιώθει παραμελημενος, γιατι τα ματια μας πλέον λαμπουνε μονο οταν κοιτανε το μωρακι μας, και πως να του "σηκωθεί" η διαθεση όταν βλέπει το αντικειμενο πόθου του τα ζιζια μας 10 φορες τη μερα να θηλάζουνα, οταν η μπλουζα μας μουσκευει απο το παραπανισιο γαλα και όταν ο ρολος - μαμα- μας έχει κατακυριευσει??!!  Και εμεις να προσπαθουμε να τα κάνουμε όλα! και καλές μάνες, και καλές νοικοκυρές, και καλές σύζυγοι! 
 Μια εκ βαθέων συζητηση με τον συζυγο νομιζω θα μας απεγκλωβισει. Επίσης, οι δουλειες του σπιτιου μπορούν να περιμένουν, ή μπορουμε να βάλουμε ένα καλό προγραμμα. Το μωράκι δεν θα πάθει τιποτα να καθησει στο ριλαξ λιγο μονο του για κανα μισαωρο να βάλουμε μια κατσαρολα φαι! και τέλος ενα μωρό ειναι μια τεράστια αλλαγή στη ζωή του ζευγαριού και όπως όλες οι αλλαγές θέλει το χρόνο της για να αφομοιωθεί και να ενσωματωθεί στην ζωή μας και να ζουμε αρμονικα!!
Αυτα! Με αφορμή το θέμα της Σπυριδούλας, και μιας εκ βαθέων συζητησης που ειχα με τον αντρα μου!

Τιποτα δεν θεωρείται αυτονόητο!

zeta1983

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!! ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ Κ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΕΣ!!! ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΙ ΖΩΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ...Η ΦΑΙΗ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ!!! Κ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ, ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ, ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ, ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ..Κ.Ο.Κ

ΟΛΑ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ...ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΑ ΝΙΝΙΑ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΣ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ Κ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑsanta 

ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ Μ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΙ ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 100% ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ Κ ΝΑ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ Κ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ!!!

ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΕΣ Κ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!

ΥΓ: ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ, ΟΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Κ ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ 'Η ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ Κ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ!!!!Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 35 654316 

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ζετα μου κ μετα ελατε κ από λάρισα!!Στην καρδια των Mickel cafe!Razz Razz Razz Razz

zeta1983

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
AΠΟ ΛΑΡΙΣΑ ΕΙΣΑΙ;;Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 35 215994 

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΘΕΙ ΚΑΜΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ Κ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ...Κ ΝΑΙ!!! ΗΠΙΑΜΕ ΚΑΦΕ ΣΤΑ MICKEL!!!!

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 35 328109 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 35 328109 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 35 328109 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 35 328109 
zeta1983 έγραψε:AΠΟ ΛΑΡΙΣΑ ΕΙΣΑΙ;;Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 35 215994 

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΘΕΙ ΚΑΜΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ Κ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ...Κ ΝΑΙ!!! ΗΠΙΑΜΕ ΚΑΦΕ ΣΤΑ MICKEL!!!!

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αααααα ζηλευω και εγω που δεν θα μπορεσω να ερθω γιατι ειμαι μακρυα?

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πλάκα κανεις οτι εισαι απο Λαρισα;;; Ααααααχχχ έζησα δυο χρόνια εκει κ δούλευα βεβαια (Buzios live)!! Έρωτας με τα μικελ χαχαχαχ ευτυχως άνοιξαν κ Αθήνα κ πίνουμε καφέ της προκοπής βρε αδερφέ!!!

Σας ευχαριστω ολες για την συμπαράσταση σας κ για τις συμβουλές σας!! Μίλησα μαζί του...τα βάλαμε κάτω ολα όνειρα για το μέλλον που είχαμε πριν το παιδι κ πως οδεύουμε τωρα (που ειμαστε εκτός της τροχιά αυτών)...ολα παίζουν λίγο πολυ το ρόλο τους...λίγο το οτι δεν υπάρχει δουλεια,λίγο το τρίτο πρόσωπο στο σπίτι, λίγο η απόλυτη πεοσωχη μου προς το παιδι.... Τες/πα!!! Λειτουργεί καλυτερα αυτές τις μερες... κ βλεπουμε!!! Φιλια απο το Νικολα σε οοοολα τα παιδάκια της ομαδούλας μας!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα μανουλες!!τι κανετε εσεις κ τα μωρακια σας?σπυριδουλα μου χαιρομαι που συζητησες με τον αντρα σου κ ειναι καλυτερα τα πραγματα!θα στρωσουν κ θα γινουν ολα οπως πριν θα το δεις!οταν υπαρχει πραγματικη αγαπη τοτε υπαρχει κ θεληση κ το ζευγαρι δεν χωριζει κ ειμαι απολυτη σε αυτο!!!!

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσιαααα!!! Τι κάνετε;; Τα νινακια σας;;

Εμείς ετοιμαζόμαστε για καφέ με Ελενα κ Νικολα!!! Ειμαι πολυυυυυ χαρούμενη!!
Επιτελους θα βγω για καφέ με φίλη!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα σπυριδουλα μου!!αχ σοβαρα?τι ωραια!!να περασετε υπεροχα!!μακαρι να μεναμε ολες κοντα κ να βρισκομασταν με τα μωρακια μας!..

LindakiS

LindakiS
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερα ομαδουλα!
Πως ειστε αυτη τη βδομαδα;;
Εμεις την αλλη εχουμε το εμβολιο του μηνα Smile αντε να δουμε πως θα παει γτ απο κιλα ειμαστε πολυυ πολυυ καλα! γυρω στα 700 κ κατι βαλαμε παλι αυτο το μηνα.
Κοριτσια μου εγω ειμαι κοντα με Θεσσαλονικη. Αλλα εκτος απο τη Ζετα..δε θυμαμαι αλλη να ειναι απο Θεσσ, μονο η Βασουλα νομιζω απο Χαλκιδικη!
Ελενα και Σπυριδουλα μου να περασετε τελεια!! Σας νιωθω πολυ φιλες μου!! και να μου φιλησετε τα αγορακια σας!! Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 35 417472 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 35 417472 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 35 417472  Μακαρι να ειμασταν κοντα θα ερχομουν κι εγω! Razz 

http://www.sailormoon82@blogspot.com

vasoula25

vasoula25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε?? τα μωράκια σας??? εμείς έχουμε μια βδομάδα τώρα πολύ κλάμα δεν ησυχάζει με τίποτα αχ αυτά τα δοντάκια ελπίζω να βγουν γρήγορα. πήρε καμία κρέμα για τα ούλα? και ποια?
εγώ ναι χαλκιδική μένω

zeta1983

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΑΜΑΝ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!! ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ;;;;

ΚΡΙΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...Crying or Very sad 

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπέρα κοριτσια.τι κανετε?καναμε εξετασεις ουρων τελικα και ειναι ολα μια χαρα.αυριο αν δεν βρεχει θα παμε για εμβολια.θα κανουμε 4 μαζι.
εσας τι κανουν τα μωρακια σας?

zeta1983

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΠΟΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ 4 ΜΑΖΙ;;;

ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Κ ΘΑ ΚΑΝΕΙ 2. ΤΟ INFARIX HEXA Κ ΤΟ ROTATEQ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΙΜΕΣ ΣΤΑΓΟΝΙΤΣΕΣ...ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ 1ΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΑΠ'ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ!!!

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ζετα μου η παιδιατρος μας τα κανει 4 μαζι για να ειναι πιο προστατευμενο απο οτι λεει.δυο μηνων καναμε 4 3 μηνων καναμε το rotateq και τωρα παλι επαναληψη τα 4.μεσα στα 4 ειναι και αυτα που μου γραφεις,τα αλλα δεν τα θυμαμαι.αυριο θα σας πω τι καναμε.ο γιατρος του νοσοκομεειου τα κανει δυο δυο αλλα εγω εχω εμπιστοσυνη σαυτην ηταν και δικη μου παιδιατρος.αχ πως το σκεφτομαι το μωρο μου.θα κανει ενα στο μπρατσο,ενα στο κολαρακι,και ενα στο μπουτακι και το ποσιμο που ειναι ενα δηλητηριο.τι να κανω ομως?

LindakiS

LindakiS
κάνατε της γαστρεντεριτιδας Ε;; εγώ έκανα μόνο την πρώτη δόση κ τις άλλες τις άφησα.. είμαι κατά 75% καλυμμένη.
δεν ήθελα να φορτώσω το παιδί με ενα ακόμα φτιαχτο εμβόλιο.. αρκετά κανει φτάνει.

4 μαζί πολλά δεν είναι;;

Ζετακι θα ήταν ωραία να βρεθούμε κόσμος αν μπορεί κ η Βάσω αλλα Γ μένα είναι μεγάλη απόσταση.. τωρα τι να πω.. δε ξέρω;;

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
για φανταστιτε να βρισκομασταν ολες μια μερα για καφε ε?τελεια θα ηταν

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Το καλυτερο εμβόλιο ειναι ο θηλασμος (για όσες θηλαζουμε) τη γαστρεντερίτιδας για εμας ειναι αρχηστο μιας κ το γάλα μας ειναι το πρώτο πράγμα που καλύπτει στο Μωρακι μας!!!ειναι κατι που ολοι οι Παιδιατρος πρεπει να το λένε αλλα το κανουν μουγκα...

Εγω σταμάτησα τα εμβόλια!! Του εκανα 2μηνων 1η δόση του πενταβακ κ γαστρεντερίτιδας...3μηνων δυο αλλα παλι πρώτες δόσεις κ μετα αλλαξα παιδιατρο!!
Ειμαι σε ομοιοπαθητικη πλεον αλλα κανει εμβόλια με μετρό ομως!!! Δλδ τη δεύτερη δόση του πενταβακ θα την κάνουμε 6 μηνων... Αυτός κανεις εμβόλια αν θέλουν οι γονείς αλλα ανα 2μηνο κ ένα ένα τα εμβόλια για να μην επιβαρύνεται ο οργανισμός του μωρού με τόση χημεία!!!

Σημερα πάντως χάλασε ο Θεός τον κόσμο που βγηκαμε για καφέ με την Ελενα κ τους Νικολαδες μας!!! Πολυ βροχή!!! Χαχαχαχχαα

LindakiS

LindakiS
Σπυριδούλα μου μπράβο!! φουλ ενημερωμένη σε βρίσκω μπράβο... !! αν κ οι απόψεις διίστανται αισθητά Γ αυτό το θέμα.. κι εμένα δε μ αρέσει αυτός ο απανωτος εμβολιασμός από την άλλη φοβάμαι να αφήσω το παιδί απροστάτευτο.. κι αν σου κάτσει;; που λένε.. της γαστρεντεριτιδας το βρήκα χαζό γτ καλύπτει μόνο μια ομάδα ιών κ υπάρχουν άλλοι 500.. αν ειναι να σε βρει θα σε βρει Οποτε πήρα μόνο την πρώτη δόση που ειναι κ το μεγαλύτερο ποσοστό...
πώς περάσατε Σπυριδούλα μου;; περιέγραψε λίγο.. Smile

maraki_t

maraki_t
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Γεια σας μανούλες! Τι κάνουν τα μπεμπίνια σας? Εμείς είμαστε μια χαρά! Η μπουμπού μου είναι υπέροχη, όπως και όλα τα μωράκια μας!!!! Κάνει καινούργια πράγματα πολύ συχνά και μας τρελένει! Σπυριδούλα εμάς ο παιδίατρος είναι κατά του πόσιμου (αυτό δεν είναι της γαστρεντερίτιδας?) και δεν το κάναμε. Κατά τα άλλα, την πρώτη φορά κάναμε 1 εμβόλιο και την 2η δύο απανωτά! Τώρα στην επόμενη επίσκεψη δεν ξέρω τι μας περιμένει Mad Ζετάκι είμαι εγώ από Θεσσαλονίκη. Φιλάκια σε όλες σας

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις