Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
585 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 585 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

LindakiS

LindakiS
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Έχει μόλις 3 μέρες που μου Εβγαλε σπυράκια!! της βάζω bepanthol αλοιφή Γ τα μωρά κ τα μαλακώνει λίγο αλλά δε φεύγουν τελείως! επίσης μου είναι γλώσσα του άσπρη από το γάλα κ δε φεύγει κ της βάζω μια αλοιφή Γ στοματιτιδα...

http://www.sailormoon82@blogspot.com

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κορίτσια καλησπέρα.να σας ζησουν τα μωρακια σε όσες δεν ευχηθηκα.αλεξανδρα μου κουραγιο κοντευεις.εμεις πηγαμε σημερα στην παιδιατρο γιατι ακουγα μια βραχναδα στο λαιμο του παιδιου.σημερα ειμαστε 22 ημερων και ειμαστε 3270 και 53 ποντους.γεννηθηκαμε 2810 και 49.παμε πολυ καλα μου ειπε.ομως εχει ερεθισμενο λαιμουδακι και μου ειπε να προσεχω αν κανει ενα παραξενο βηχα να παρει κατι σταγονες για να μπρολαβουμε την λαρυγγυτιδα.αγχωθηκα λίγο.και εγω που ειμουνα πιο ηρεμη γιατι ελεγα οτι ειναι καλοκαιρι και με την ζεστη δεν αρρωστενουν ευκολα την πατησαμε.μου ειπε προς το παρον να μην της δωσω τιποτα και θα της περασει με τον θηλασμο.για να δουμε.εχω αγχωθει.

LindakiS

LindakiS
Αχ ποπακι μου περαστικά σας!! μπράβο στην παιδίατρο σας που στηρίζει το μητρικό θηλασμό! αλλά εγώ στη θέση σου θα έδινα κάτι Οχι τπτ άλλο απλά Γ να μη βασανίζεται το μωρό.... δε ξέρω φυσικά, εσύ ξέρεις...μακάρι να περάσει με το φαρμακακι της μανούλας του!

http://www.sailormoon82@blogspot.com

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κορίτσια τι κανετε?που χαθηκατε?η αλεξανδρα μας τι έγινε?γεννησε?πειτε κανενα νεο.σπυριδουλα που χαθηκες?

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αλεξανδρα μου τωρα ειδα οτι γεννησες.να σου ζησει η μικρη σου αποστολια.να ειναι καλοτυχο!!!!!!νομιζω οτι ολες απο αυτη την ομαδα γιναμε μανουλες ε?

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κοριτσια μου!!!γεννησαμε κ εμεις!!!15 αυγουστο 9:50 ακουσαμε το πρωτο κλαμμα της!!γεννησα με φ.τ κ επισκληριδιο!παιδευτηκα μια μερα γιατι ανεβαινεπολυ αργα η διαστολη αλλα τα καταφερα κ ολα πηγανε καλα!θηλαζω αποκλειστικα κ ειμαι πολυ ευτυχισμενη!!τωρα μπορουμε να πουμε οτι η ομαδα μας ειναι γεματη μονο με μανουλεςI love you I love you I love you I love you I love you I love you 

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μπραβο αλεξανδρα μου τελεια.να τη χαιρεσαι.ποσο γεννηθηκε?με το θηλασμο πως τα πας?

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σε ευχαριστω ποππη μου!!3,570kg κ 51 εκατοστα!με το θηλασμο οολυ καλα ευτυχως!θηλαζω αποκλειστικα!εσυ?πως τα πατε?

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αλεξάνδρα μου να σου ζήσει η κοριτσαρα σου!!!! Με υγεία κ πολυ τύχη στη ΖΩΗ της εύχομαι!!! Πως είσαι εσυ;;;
ΜΑΝΟΥΛΕΕΕΕΣ,τι κάνετε;; Τα μωρακια σας πως τα έχετε;;; Με το θηλασμο (οσεσ θηλαζουν) πως τα πάτε;;;
Εμείς σημερα σαραντησαμε.. Ο θηλασμους συνεχίζεται κανονικα!!!ο Νικολας μας βγήκε πολυυυυυυ φαγανο παιδάκι!!! Smile

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
σπυριδουλα μου τι κανεις?σημερα ρωτουσα την ελενα για σενα και μου ειπε οτι μαλλον εισαι στο χωριο σου.φανταζομαι οτι τωρα εχεις βοηθεια απο τη μαμα σου ε?
και εγω θηλαζω αποκλειστικα εμεις θα σαραντησουμε την αλλη παρασκευη.σημερα ειμαστε ενος μηνα .το προβλημα μου ειναι οτι αργει να ρευτει και ειδικα τη νυχτα με κουραζει πολυ

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σπυριδουλα μου σε ευχαριστω πολυ!!να ειναι γερα τα μπεμπακια μας να τα χαιρομαστε!!!εγω ειμαι μια χαρα,σαν να μη γεννησα!εσυ?τι κανει ο νικολας σου?λαιμαργουλης ε?ετσι μπραβο καλα κανει!!Very Happy κ εμεις ειμαστε φαγανεςVery Happy 

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
POPIKALYMN έγραψε:σπυριδουλα μου τι κανεις?σημερα ρωτουσα την ελενα για σενα και μου ειπε οτι μαλλον εισαι στο χωριο σου.φανταζομαι οτι τωρα εχεις βοηθεια απο τη μαμα σου ε?
και εγω θηλαζω αποκλειστικα εμεις θα σαραντησουμε την αλλη παρασκευη.σημερα ειμαστε ενος μηνα .το προβλημα μου ειναι οτι αργει να ρευτει και ειδικα τη νυχτα με κουραζει πολυ
Χρόνια πολλα να εχει το ψυχακι σου!!!
Οντως βρίσκομαι στο χωριο της μαμάς μου. Εχω 15 μερες περίπου κ θα καθησω άλλες τόσες!! Είμαστε οι 3 μας κ ειναι τέλεια!! Βουνό,καθαρός αέρας κτλ!! Εχω ξεχάσει το θα πει δουλειές του σπιτιού... Κ Ειμαι μονο για τον Νικολα!!!
Οταν λες αργεί;; Στα ποσα λεπτα;;;

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Alexandra23 έγραψε:σπυριδουλα μου σε ευχαριστω πολυ!!να ειναι γερα τα μπεμπακια μας να τα χαιρομαστε!!!εγω ειμαι μια χαρα,σαν να μη γεννησα!εσυ?τι κανει ο νικολας σου?λαιμαργουλης ε?ετσι μπραβο καλα κανει!!Very Happy κ εμεις ειμαστε φαγανεςVery Happy 
Να τα χαιρόμαστε Αλεξάνδρα μου!!!
Νομίζω οτι ολα τα μωρακια της ομάδας μασ ειναι φαγανα..κ ετσι να παραμείνουν!!!
Ο Νικολας με εχει χαζεψει με τα χαμογελα που μου χαρίζει καθε μερα... Εχει αρχίσει να εστιάζει κ το βλέμμα του κ ειναι ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
Εγω..αυτο που είπες κ εσυ..σαν να μην έχω γεννήσει!! Εχω χάσει ολα τα κιλα + 1 ακομη...(τα υπέρ του αποκλειστικου θηλασμου)!!!!
Τωρα βέβαια θέλω να ξεκινήσω να κάνω power yoga αλλα δεν ξέρω ποιον να ρωτήσω αν επιτρέπεται σε αυτη τη φάση..

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω εχει μια βδομαδα που γεννησα κ εχασα 8 κιλα.συνεχιζω ομως ακαθεκτη!καταρχην δεν εχω ορεξη,με το ζορι τρωω επειδη πρεπει.ολη μερα ειναι στο τρεξιμο οπως κ τη νυχτα κ θηλαζω κιολας αποκλειστικα οποτε τα κιλα φευγουν μανι μανι!αυτο που θελω ειναι να σφυξω.ακομη δεν εχω ξεκινησει γυμναστικη αλλα θα ξεκινησω καποια στιγμη να κανω καποιες ασκησουλες στο σπιτι.ωραριο δεν εχετε ετσι?αφου θηλαζεις αποκλειστικα τρωει οποτε θελει!

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
σπυριδουλα μου αλλες φορες ρευεται την ωρα που τρωει και αλλες παλι μπορει και να κανει 1 ωρα να ρευτει.
εγω ειχα παρει 12 κιλα και μου εμεινε 1 ακομα.δεν ηξερα οτι με τον θηλασμο φευγουν τοσο ευκολα

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ποπη μου τα μωρακια που θηλαζουνε ρευοντε μεσα σε 5 λεπτα κ ισως κ καθόλου!!! Κρατά την μικρη σου 5 λεπτα κ μετα ξαπλωσε την στο πλάι Ωστε κ μπουκιτσα να βγάλει να ειναι ασφαλής!!! Αλλα κ ανάσκελα που έχω βάλει εγω τον Νικολα οταν έβγαλε μπουκιά γύρισε απο μόνος του το κεφαλακι του στο πλάι. Οσο για την μια ώρα μετα,το κανει κ εμένα!! Κ ας εχει ρευτει πιο πριν... Ρωτα κ μαια ή τον παιδιατρο!!! Ειναι κρίμα να περιμένεις μια ώρα να ρευτει!!

Αλεξάνδρα μου τα πας μια χαρα!! Συνέχισε ετσι!! Κ εγω να σφιξω θέλω αλλα θα ρωτήσω τον γιατρο μου πρώτα γιατι η power yoga ειναι "σκληρή γυμναστικη"!!!

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια καλησπερα,σημερα πηγαμε στον παιδιατρο.ειμαστε 3700 απο 2800 που γεννηθηκαμε.ο γιατρος ειναι πολυ ευχαριστημενος.ο λαιμος της ειναι μια χαρα.ολα τελεια.μονο που δεν κοιμαται πολυ.
τωρα για να κοιμηθει της εβαλα χαλαρωτικη μουσικη και χαλαρωσε λιγο

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ποπακι τον ρωτησες για το ρεψιμο;;;

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ναι σπυριδουλα μου μου ειπε αν δεν ρευεται να την βαζω στο πλαι.παντως οποτε την εχω βαλει χωρις να ρευτει τα βγαζει στον υπνο της κι σαν να της φερνει ανακατωσουρα δυσανασχετει

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Λογικό ειναι Ποπη μου!! Κ εμείς αν βγάζανε μπουκιά ετσι θα ήμασταν... Οταν την σηκωνεις την "χτυπάς" ελαφριά στην πλατουλα της ώστε να την βοηθήσεις στο ρεψιμο;;ο γιατρός σου ειπε γιατι αργεί να ρευτει;;

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ναι την χτυπαω.οσο πιο αργα καταπινει τοσο πιο αργα ερχεται ο αερας πανω γιαυτο και τη νυχτα αργει γιατι ειναι του υπνου και δεν ρουφαει γρηγορα

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κατα την εγκυμοσυνη το δερμα σας σκουρινε?εμενα σκουρινε και τωρα ξεφλουδιζεται και με καιει σε καποια σημεια.στα ποδια και χερια ειδικα.τι να πω?αλλαζω δερμα σαν τα φιδια

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
POPIKALYMN έγραψε:ναι την χτυπαω.οσο πιο αργα καταπινει τοσο πιο αργα ερχεται ο αερας πανω γιαυτο και τη νυχτα αργει γιατι ειναι του υπνου και δεν ρουφαει γρηγορα
Άντε ρε;; Δεν το ήξερα αυτο.

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μανουλες κ νινακια καλησπέρα!!!
Βόμβα έπεσε κ εξαφανιστηκαμε ολες.
Πως είστε κοριτσαρες;; Υα μωρακια σας;; Πείτε κανενα νέο....

mary 30

mary 30
καλημερα κοριτσια τι κανετε πως τα πατε με τα μωρακια σας??? χαθηκαμε ολες μου φαινεται αλλα θα μου πεις που χρονος Very Happy 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις