Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
631 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 631 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 41]

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lillybell έγραψε:
poppaki έγραψε:
Lillybell έγραψε:Κοριτσια;; Τι κανετε;;; Ποππακι επιτελους σε πετυχαινω μεσα! Πως παει η συγγραφη;;
Βασουλα μου ολα καλα ελπιζω..!

Λιλλυ μου τι κανεις;;;δεν παει.....Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed μονο διορθωση εχω ορεξη να κανω.....χρειαζομαι κατι να μου δωσει εμπνευση κατι να μου δωσει κινητρο να ξεκινησω παλι το γραψιμο.....βεβαια να σου πω τιην αληθεια θελω πρωτα να τελειωσω με την διορθωση αυτου για να προωθησω και μετα να ασχοληθω με το καινουργιο.
εσενα τι κανει η μικρουλα σου;;;ειδα οπου να ναι θα κατεβει και ο αντρουληες και το νοικοκυριο και θα ειστε σουπερ!!!!τελεια!!!

Ποππακι μου θελεις εμπνευση;;;;;;  Μια ματια να ριξεις εδω μεσα σε μερικα θεματακια....εξωγηιναLaughing Laughing Laughing Laughing   και τσουπ! Να η εμπνευση για την μυθοπλασια σου!!Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

Εμεις Δοξα Τω Θεω σιγα σιγα θα μαζευτουμε..Υπομονη..Τι αλλο;;;  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 7 875502   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 7 875502   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 7 875502 

Αυτη τη φορα θελω ν' αχοληθω με μεσαιωνα και μαγισσες οποτε πρεπει να κατσω να διαβασω και να ψαξω πολυ το ιντερνετ παλι. δεν αγχωνομαι......σιγα σιγα, ας τελειωσω πρωτα την διορθωση του αλλου και βλεπουμε......

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
poppaki έγραψε:
Αυτη τη φορα θελω ν' αχοληθω με μεσαιωνα και μαγισσες οποτε πρεπει να κατσω να διαβασω και να ψαξω πολυ το ιντερνετ παλι. δεν αγχωνομαι......σιγα σιγα, ας τελειωσω πρωτα την διορθωση του αλλου και βλεπουμε......

Μ'αρεσει!! Εισαι τυχερη που εχεις το ταλεντο να "ταξιδευεις" σε αλλες εποχες ονειρικες και να τις πλαθεις οπως εσυ θελεις.......Οι υπολοιποι περιμενουμε να μας ταξιδεψεις εσυ..!

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lillybell έγραψε:
poppaki έγραψε:

Μ'αρεσει!! Εισαι τυχερη που εχεις το ταλεντο να "ταξιδευεις" σε αλλες εποχες ονειρικες και να τις πλαθεις οπως εσυ θελεις.......Οι υπολοιποι περιμενουμε να μας ταξιδεψεις εσυ..!

Μακαρι να τα καταφερω λιλλυ μου!!!Δεν ξερεις ποσο το πιστευω αυτο το βιβλιο και ποσο επιθυμω να το δω στα ραφια. Οταν κανω την διορθωση και τα ξαναδιαβαζω ειναι σα να μη τα εχω γραψει εγω......γιατι καθε φορα που τα διαβαζω με συνεπαιρνει παλι η ιστορια. μακαρι να επιστρεψει η εμπνευση μου γιατι απο τοτε που ασχολουμαι συνεχεια με τη σκεψη μωρο, ολα τ' αλλα εχουν μπει σε δευτερη μοιρα και εχω την αισθηση πως αν δεν ολοκληρωθει η επιθυμια μου δυσκολα θα καταφερω να συγκεντρωθω παλι στο γραψιμο......Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed 

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χμμμμ. Ναι σιγουρα η εμπνευση εξαρταται και απο τους εξωτερικους παραγοντες...ΚΑι δεν τα συνδυαζεις βρε Ποππακι να γραψεις κατι για προσπαθεια για μωρο στο μεσαιωνα;;;;; Razz Razz Razz 

(Πλακα κανω, ελπιζω να μην σε στενοχωρω..για να γελασεις το γραφω) Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed 

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lillybell έγραψε:Χμμμμ. Ναι σιγουρα η εμπνευση εξαρταται και απο τους εξωτερικους παραγοντες...ΚΑι δεν τα συνδυαζεις βρε Ποππακι να γραψεις κατι για προσπαθεια για μωρο στο μεσαιωνα;;;;; Razz Razz Razz 

(Πλακα κανω, ελπιζω να μην σε στενοχωρω..για να γελασεις το γραφω) Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed 

ωχ!δεν το ειχα σκεψτει ετσι;;;λες να πιασει;;;;;εγκυμοσυνη στον μεσαιωνα!!!γιατι οχι!!
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy 

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
poppaki έγραψε:
Lillybell έγραψε:Χμμμμ. Ναι σιγουρα η εμπνευση εξαρταται και απο τους εξωτερικους παραγοντες...ΚΑι δεν τα συνδυαζεις βρε Ποππακι να γραψεις κατι για προσπαθεια για μωρο στο μεσαιωνα;;;;; Razz Razz Razz 

ωχ!δεν το ειχα σκεψτει ετσι;;;λες να πιασει;;;;;εγκυμοσυνη στον μεσαιωνα!!!γιατι οχι!!
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy 

χαχχαα ΝΑΙΙΙΙΙ!!!!!

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ. ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ!!!ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 7 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 7 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 7 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 7 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 7 417472 

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
poppaki έγραψε:ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ. ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ!!!ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 7 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 7 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 7 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 7 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 7 417472 

Φιλακια Ποππακι!!

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
poppaki έγραψε:ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ. ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ!!!ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 7 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 7 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 7 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 7 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 7 417472 

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 7 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 7 417472 

darsel

darsel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
πού ειστε ολες ωρε?????

katerina1983

katerina1983
κοριτσακια μου καλησπερα σας!!!!μολισ μπηκα νταρσελακι....εφτιαξα καφεδακι και προσπαθω να ηρεμησω μολις γυρισα απο λογιστη Mad Mad Mad Mad Mad Mad 

darsel

darsel
katerina1983 έγραψε:κοριτσακια μου καλησπερα σας!!!!μολισ μπηκα νταρσελακι....εφτιαξα καφεδακι και προσπαθω να ηρεμησω μολις γυρισα απο λογιστη Mad Mad Mad Mad Mad Mad 

χμμμμ εκανες δηλωση? εγω το αποφευγω. λεω να παω διακοπες πρωτα και μετα!!!!!!

katerina1983

katerina1983
ασε ρε αμα μπορουσα θα το καθυστερουσα αλλα τελειωνει η προθεσμια.....ασε εχω και το περσινο απληρωτο τωρα θα το βαλω σε δοσεις...αραγε το φετινο θα το μπορεσω.?????
και μετα σου λεει ο καθενας και εγω στο εαυτο μου οχι αγχος....για να ποιασω..πουυυυυυυυυυυυ??????καλα δεν το κοβω να ποιανω ουτε με σπερματεγχυση...μακαρι να βγω ψευτρα.....εδω εισαι και θα δεις.......τουσ παλιομ@λ@κ@ς τα νευρα μουυυυυυυυυυυTwisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil 

darsel

darsel
katerina1983 έγραψε:ασε ρε αμα μπορουσα θα το καθυστερουσα αλλα τελειωνει η προθεσμια.....ασε εχω και το περσινο απληρωτο τωρα θα το βαλω σε δοσεις...αραγε το φετινο θα το μπορεσω.?????
και μετα σου λεει ο καθενας και εγω στο εαυτο μου οχι αγχος....για να ποιασω..πουυυυυυυυυυυυ??????καλα δεν το κοβω να ποιανω ουτε με σπερματεγχυση...μακαρι να βγω ψευτρα.....εδω εισαι και θα δεις.......τουσ παλιομ@λ@κ@ς τα νευρα μουυυυυυυυυυυTwisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil 

ααααα θα σε μαλωσω. αυτοι ειναι κορακια. αν τους αφησουμε να μας ρουφηξουν και την ζωη θα ειναι σαν να μας εχουνε νικησει.
αλλο το μπεμπε κι αλλο ολα τα αλλα.

συγνωμη ομως που ρωταω γιατι πληρωνεις?? αν δεν εχεις εσοδα, παιρνεις επιστροφη συνηθως εσενα γιατι σου ερχεται χρεωστικο???

katerina1983

katerina1983
darsel έγραψε:

ααααα θα σε μαλωσω. αυτοι ειναι κορακια. αν τους αφησουμε να μας ρουφηξουν και την ζωη θα ειναι σαν να μας εχουνε νικησει.
αλλο το μπεμπε κι αλλο ολα τα αλλα.

συγνωμη ομως που ρωταω γιατι πληρωνεις?? αν δεν εχεις εσοδα, παιρνεις επιστροφη συνηθως εσενα γιατι σου ερχεται χρεωστικο???

θα ξαναπαω στον λογιστη και θα το ξανασυζητησω γιατι ακομα δεν την περασαμε μεσα την δηλωση.....

Έχει επεξεργασθεί από τον/την katerina1983 στις Τετ Αυγ 07, 2013 8:27 am, 1 φορά

darsel

darsel
αυτο ειναι, αν πεσεις σε μ@λ@κ@ λογιστη ή μ@λ@κ@ γιατρο, τελειωσες!!!!!

katerina1983

katerina1983
darsel έγραψε:αυτο ειναι, αν πεσεις σε μ@λ@κ@ λογιστη ή μ@λ@κ@ γιατρο, τελειωσες!!!!!

βγαζω πολυ κακια τωρα αλλα δεν μπορω πιστεψε με....δεν ειμαι ετσι....αλλα ειναι να μην  μου πουν ψεματα η με εκλμεταλευτουν γινομαι τερας......βραζει το αιμα!!!!!

σορρυ αν σε επρηξα.....Smile

Έχει επεξεργασθεί από τον/την katerina1983 στις Τετ Αυγ 07, 2013 8:28 am, 1 φορά

darsel

darsel
Μια χαρα εισαι, εγω θα τον ειχα ξεφτιλισει και σε ολο το σοι μιας και ειναι και συγγενης,

αυτοι θελουν 2 φορες κατακεφαλα που εκμεταλλευονται την συγγενικη σχεση, τα ζουλαπια.

katerina1983

katerina1983
darsel έγραψε:Μια χαρα εισαι, εγω θα τον ειχα ξεφτιλισει και σε ολο το σοι μιας και ειναι και συγγενης,

αυτοι θελουν 2 φορες κατακεφαλα που εκμεταλλευονται την συγγενικη σχεση, τα ζουλαπια.

καλυτερα ξενοι παρα συγγενεις οπως λες ....στον ξενο λες και 10 μκουβεντες παραπανω!!!!

τεσπα!!!εσυ τι κανεις???δεν σε ρωτησα καθολου σε εποιασα με τα δικα μου!!!!αποφασισες το τι θα κανεις με την σπερματεγχυση??

Έχει επεξεργασθεί από τον/την katerina1983 στις Τετ Αυγ 07, 2013 8:29 am, 1 φορά

darsel

darsel
τι να κανω κι εγω! δουλευω σαν πληβειος για να τα τρωνε τα γιδια που μας κυβερνανε.

με την σ/χυση δεν εχω αποφασισει ακομα, το διαπραγματευομαι με τον εαυτο μου σε καθημερινη βαση παντως!!!! μαλλον απο σεπτεμβρη-οκτωβρη το βλεπω για να εχει πεσει λιγο και η πιεση της δουλειας γιατι με τις ωρες που δουλευω τωρα δεν το βλεπω και πολυ ευκολο. παρολα αυτα υπαρχει με γενικη δυσαρεσκεια απο τον συζυγο και την μαμα μου και με πειζουν λιγακι αλλα οσο με πιεζουν τοσο μουλαρωνω, καταλαβαινεις!

βεβαια σιγουρα θα το κανω αλλα οταν νιωθω ετοιμη και ηρεμη. προς το παρον με την δουλεια ειμαι για το Δαφνι οχι για το Ρεα.

katerina1983

katerina1983
darsel έγραψε:τι να κανω κι εγω! δουλευω σαν πληβειος για να τα τρωνε τα γιδια που μας κυβερνανε.

με την σ/χυση δεν εχω αποφασισει ακομα, το διαπραγματευομαι με τον εαυτο μου σε καθημερινη βαση παντως!!!! μαλλον απο σεπτεμβρη-οκτωβρη το βλεπω για να εχει πεσει λιγο και η πιεση της δουλειας γιατι με τις ωρες που δουλευω τωρα δεν το βλεπω και πολυ ευκολο. παρολα αυτα υπαρχει με γενικη δυσαρεσκεια απο τον συζυγο και την μαμα μου και με πειζουν λιγακι αλλα οσο με πιεζουν τοσο μουλαρωνω, καταλαβαινεις!

βεβαια σιγουρα θα το κανω αλλα οταν νιωθω ετοιμη και ηρεμη. προς το παρον με την δουλεια ειμαι για το Δαφνι οχι για το Ρεα.

αχ αυτο με την πιεση αχ το εχω περασει και εγω....μα δεν καταλαβαινουν...το οτι οσο μας πιεζουν τοσο χειροτερα τα κανουν???αμαν πια!!!ενταξει δεν ειπαμε δεν θελουμε εμεις απλα θελουμε τον χρονο μας και να ηρεμησουμε οπως λες.....
αχ να βλεπες χαρα η πεθερα που ειμαι ενταξει στα εσωτερικα μου!!!!Very Happy Very Happy Very Happy απο τοτε βεβαια πρηξιμο ποτε θα πατε και τι θα κανετε κτλMad Mad Mad 
παντως και εγω καπου εκει με κοβω για σεπτεμβρη.....αντε θα πουμε η μια στην αλλη τις εντυπωσεις.....εγω τον αλλο μηνα περναω απο την επιτροπη αρα θα σου εχω και νεοτερα να σου πω με το θεμα χαπιων και ενεσεων....γιατι οπως σου ειχα πει δεν τα ξερω και πολυ καλα!!!!
τι δουλεια κανεις?αν θες μου λες βεβαια!!!!

darsel

darsel
katerina1983 έγραψε:
darsel έγραψε:τι να κανω κι εγω! δουλευω σαν πληβειος για να τα τρωνε τα γιδια που μας κυβερνανε.

αχ αυτο με την πιεση αχ το εχω περασει και εγω....μα δεν καταλαβαινουν...το οτι οσο μας πιεζουν τοσο χειροτερα τα κανουν???αμαν πια!!!ενταξει δεν ειπαμε δεν θελουμε εμεις απλα θελουμε τον χρονο μας και να ηρεμησουμε οπως λες.....
αχ να βλεπες χαρα η πεθερα που ειμαι ενταξει στα εσωτερικα μου!!!!Very Happy Very Happy Very Happy απο τοτε βεβαια πρηξιμο ποτε θα πατε και τι θα κανετε κτλMad Mad Mad 
παντως και εγω καπου εκει με κοβω για σεπτεμβρη.....αντε θα πουμε η μια στην αλλη τις εντυπωσεις.....εγω τον αλλο μηνα περναω απο την επιτροπη αρα θα σου εχω και νεοτερα να σου πω με το θεμα χαπιων και ενεσεων....γιατι οπως σου  ειχα πει δεν τα ξερω και πολυ καλα!!!!
τι δουλεια κανεις?αν θες μου λες βεβαια!!!!

συγνωμη γιατι να κανεις ενεσεις αφου πας για σ/χυση? οι ενεσεις ειναι συνηθως για πρωτοκολλο εξωσωματικης, δεν ειναι???

katerina1983

katerina1983
darsel έγραψε:
katerina1983 έγραψε:
darsel έγραψε:

συγνωμη γιατι να κανεις ενεσεις αφου πας για σ/χυση? οι ενεσεις ειναι συνηθως για πρωτοκολλο εξωσωματικης, δεν ειναι???

ναι...αλλα εγω θα κανω και προκληση οωρηξιας γιαυτο και θα τις παρω και πρεπει να περασω απο επιτροπη......

darsel

darsel
katerina1983 έγραψε:
darsel έγραψε:

ναι...αλλα εγω θα κανω και προκληση οωρηξιας  γιαυτο και θα τις παρω και πρεπει να περασω απο επιτροπη......

για ποιες ενεσεις μιλας? για τις pregnyl ή για gonal και τετοια? σε ρωταω γιατι η pregnyl εχει 3 ευρω ενω η gonal εχει 300.

katerina1983

katerina1983
darsel έγραψε:
katerina1983 έγραψε:
darsel έγραψε:

ναι...αλλα εγω θα κανω και προκληση οωρηξιας  γιαυτο και θα τις παρω και πρεπει να περασω απο επιτροπη......

για ποιες ενεσεις μιλας? για τις pregnyl ή για gonal και τετοια? σε ρωταω γιατι η pregnyl εχει 3 ευρω ενω η gonal εχει 300.
μμμ τωρα ρωτησες τον ειδικο μμμμμ
μαλλον τις ακριβες......γιαυτο θα περασω για να μην τις πληρωσω....θα σου πω νεοτερα και ακριβη τα στοιχεια οταν θα παω στον γιατρο υπολογισε τελος ιουλιου αρχες αυγουστου....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις