Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
558 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 558 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 31 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 41]

katerina1983

katerina1983
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα σοφακιιιιιιιιιιι!!!!!
ειχες πλυσιματα πρωι πρωι ε???ο μικρουλης σου τα εκανε λιμπα!!!!δεν πειραζει μωλε η ψυχουλα!!!!μην μου πεις οτι το μαλωσες το παιδι???μπορει να ειδε κανα κακο ονειρο μωλε!!!!!αχουτο το ψυχακι!!!

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula1 έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=50fEpq2Uayo
Αυτό με συντροφεύει..

τι τελειοοοο αχχχχ..
(μολις το εβαλα,ο γιος μου λεει.."μαμα αυτο ειναι καταπληκτικο τραγουδι" Razz Razz Razz Razz Razz 

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία 26 έγραψε:
Αυτό με συντροφεύει..

τι τελειοοοο αχχχχ..
(μολις το εβαλα,ο γιος μου λεει.."μαμα αυτο ειναι καταπληκτικο τραγουδι" Razz Razz Razz Razz Razz 

ΑΧ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ!!!ΤΟΝ ΚΑΒΑΤΖΩΝΩ ΑΝ ΚΑΝΩ ΚΟΡΗ ΣΟΦΑΚΙ!!!!Wink Wink Wink Wink ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία 26 έγραψε:
Αυτό με συντροφεύει..

τι τελειοοοο αχχχχ..

Ψυχούλα μου!!Δώσε του ένα φιλάκι από μένα!

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katerina1983 έγραψε:καλημερα σοφακιιιιιιιιιιι!!!!!
ειχες πλυσιματα πρωι πρωι ε???ο μικρουλης σου τα εκανε λιμπα!!!!δεν πειραζει μωλε η ψυχουλα!!!!μην μου πεις οτι το μαλωσες το παιδι???μπορει να ειδε κανα κακο ονειρο μωλε!!!!!αχουτο το ψυχακι!!!

οχι κατερινακι μου δεν το μαλωσα αλλα σοβαρεψα και του ειπα οτι δεν βρεχουμε το κρεβατι μας...και το μικρο μου μου ζητησε συγνωμη   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 21 379767 

katerina1983

katerina1983
ποπσκι μου σε οποιον αρεσουμε!!!!τα φαινομενα απατουν!!!!αλλο το τι φαινεται αλλο το τι εισαι!!!!!μην σε στεναχωρει κοριτσαρα μου το ιδιο παθαινει και η κουνιαδα μου ειναι μικροκαμωμενη και αυτη!!!!!
ακουσε με και το μακρυ φορεμα θα βαλεις και οτι γουσταρεις θα φορεσεις!!!!φορεσε τα τωρα που μπορεις αυτην την φραση την θυμαμαι καλα μου την ελεγε η μανουλα μου και ποσο δικιο ειχε!!!!τοτε φορουσα και σορτσ και μινι τοτε ομως που με επαιρνε γιατι τωρα δεν.....
εσυ θα βαλεις και το 12ποντο σου χωρις προβλημα να περνας τον αντρα σου σε υψος η να φαινεσαι πολυ ψιλη και αχαρη!!!!και απο πανω θα βαλεις το μακρυ σου το φουστανι καιιιιιιιιιιιιιι βουαλαααααα μια κουκλιτσα!!!!!!!!!!!!!!

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία 26 έγραψε:

οχι κατερινακι μου δεν το μαλωσα αλλα σοβαρεψα και του ειπα οτι δεν βρεχουμε το κρεβατι μας...και το μικρο μου μου ζητησε συγνωμη    Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 21 379767 

ΑΧ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΜΟΥ!!!ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΜΑΣ;;;;ΚΑΙ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ;;;

katerina1983

katerina1983
Σοφία 26 έγραψε:

οχι κατερινακι μου δεν το μαλωσα αλλα σοβαρεψα και του ειπα οτι δεν βρεχουμε το κρεβατι μας...και το μικρο μου μου ζητησε συγνωμη    Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 21 379767 

ετσι μπραβο καλη μαμα!!!!κανονισε θα βαλω φτερα.......και θα σε μαλωσω.....μην μου το μαλωνεις!!!!Ααχ δεν μπορω τρελαινομαι για τα παιδια!!!!
αφου να φανταστεις εχτες το γειτονακι ειναι περιπου στην ιδια ηλικια με το δικο σου...και κατα τις 4-5 το βραδυ ξυπνησα πεταχτηκα με το κλαμα του....ποιος ξερει τι ονειρο θα ειδε και ξαφνικα σπαρασε στο κλαμα...πεταχτηκα πανω...πονεσε η καρδια μου....και ασ μην ητανδικο μου παιδι....καταλαβαινεις μουρλα που'χω!!!!

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katerina1983 έγραψε:ποπσκι μου σε οποιον αρεσουμε!!!!τα φαινομενα απατουν!!!!αλλο το τι φαινεται αλλο το τι εισαι!!!!!μην σε στεναχωρει κοριτσαρα μου το ιδιο παθαινει και η κουνιαδα μου ειναι μικροκαμωμενη και αυτη!!!!!
ακουσε με και το μακρυ φορεμα θα βαλεις και οτι γουσταρεις θα φορεσεις!!!!φορεσε τα τωρα που μπορεις  αυτην την φραση την θυμαμαι καλα μου την ελεγε η μανουλα μου και ποσο δικιο ειχε!!!!τοτε φορουσα και σορτσ και μινι τοτε ομως που με επαιρνε γιατι τωρα δεν.....
εσυ θα βαλεις και το 12ποντο σου χωρις προβλημα να περνας τον αντρα σου σε υψος η να φαινεσαι πολυ ψιλη και αχαρη!!!!και απο πανω θα βαλεις το μακρυ σου το φουστανι καιιιιιιιιιιιιιι βουαλαααααα μια κουκλιτσα!!!!!!!!!!!!!!

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΑΡΕΣΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ, ΑΠΛΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΤΑΤΤΟΟ. ΑΚΟΜΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑΤΑ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΧΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΑΦΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑ ΠΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΑ ΤΑΤΤΟΟ ΚΑΙ PIERCING.....ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΝΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΩ ΑΠΟΨΗ, ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΙΝΩ, ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΩ ΑΠΟΨΗ!!!

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
poppaki έγραψε:
Σοφία 26 έγραψε:
Αυτό με συντροφεύει..

τι τελειοοοο αχχχχ..

ΑΧ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ!!!ΤΟΝ ΚΑΒΑΤΖΩΝΩ ΑΝ ΚΑΝΩ ΚΟΡΗ ΣΟΦΑΚΙ!!!!Wink Wink Wink Wink ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!

φυσικα και δεν μας πειραζει ποπακι μου,και σου δινουμε οτι και οτι....αντρακι ευαισθητο και με καλους τροπους ευγενιας (φροντιζω για τη μελλοντικη νυφη μου)!!!!!

ποπακι μου διδυμος αλλα ωροσκοπο δεν ξερω γτ γεννησα τις 5 το απογευμα και οταν ρωτησα τι ωρα ειναι μου λεει "πεντε γεννησες ,τι θελεις να μαθεις τι ωροσκοπο εχει???" και δεν ξερω αν ηταν 5 παρα δυο λεπτα ή 5 και δυο λεπτα π.χ Rolling Eyes 

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία 26 έγραψε:

Αχ πουλάκι μου μωρέ!Πόσο είναι?

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
poppaki έγραψε:
katerina1983 έγραψε:ποπσκι μου σε οποιον αρεσουμε!!!!τα φαινομενα απατουν!!!!αλλο το τι φαινεται αλλο το τι εισαι!!!!!μην σε στεναχωρει κοριτσαρα μου το ιδιο παθαινει και η κουνιαδα μου ειναι μικροκαμωμενη και αυτη!!!!!
ακουσε με και το μακρυ φορεμα θα βαλεις και οτι γουσταρεις θα φορεσεις!!!!φορεσε τα τωρα που μπορεις  αυτην την φραση την θυμαμαι καλα μου την ελεγε η μανουλα μου και ποσο δικιο ειχε!!!!τοτε φορουσα και σορτσ και μινι τοτε ομως που με επαιρνε γιατι τωρα δεν.....

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΑΡΕΣΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ, ΑΠΛΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΤΑΤΤΟΟ. ΑΚΟΜΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑΤΑ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΧΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΑΦΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑ ΠΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΑ ΤΑΤΤΟΟ ΚΑΙ PIERCING.....ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΝΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΩ ΑΠΟΨΗ, ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΙΝΩ, ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΩ ΑΠΟΨΗ!!!

Respect Respect 

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katerina1983 έγραψε:
Σοφία 26 έγραψε:

ετσι μπραβο καλη μαμα!!!!κανονισε θα βαλω φτερα.......και θα σε μαλωσω.....μην μου το μαλωνεις!!!!Ααχ δεν μπορω τρελαινομαι για τα παιδια!!!!
αφου να φανταστεις εχτες το γειτονακι ειναι περιπου στην ιδια ηλικια με το δικο σου...και κατα τις 4-5 το βραδυ ξυπνησα πεταχτηκα με το κλαμα του....ποιος ξερει τι ονειρο θα ειδε και ξαφνικα σπαρασε στο κλαμα...πεταχτηκα πανω...πονεσε η καρδια μου....και ασ μην ητανδικο μου παιδι....καταλαβαινεις μουρλα που'χω!!!!

αχ κατερινακι μου,θα γινεις τελεια μανουλα   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 21 315810 

katerina1983

katerina1983
poppaki έγραψε:
katerina1983 έγραψε:

ετσι σε θελω ποπαρα μου!!!!εχουμε παλια μυαλα τι να κανουμε.....ειναι πολυ αηδια και σπαστικο να σε κρινουν ετσι (οχι μονο εσενα και μενα και γενικα)δεν καταλαβα ποιοι ειναι αυτοι που μας κρινουν ε??εμεις θα κριθουμε μονο απο τον θεο!!!!!αυτο το δαχτυλοδικτουμενο(καλα το λεω???)πολυ μου την δινει στα νευρα!!!!
και να φανταστεις δεν ειναι μονο οι παλιοι με τα μυαλα αυτα αλλα το εχουν μεταφερει και σε νεους.....τις προαλες μιλουσα στο τηλ με το μαγαζι που δουλευω και πεταγεται μια καλη κυρια συναδελφοα απο αλλο μαγαζι παρακαλω που ετυχε να ειναι εκει εκεινη την ωρα και λεει ''τι λεει η χοντρη στο τηλ??'''καγκελο εγω....μετα βεβαια μηλισαμε την στολισα με καλες κουβεντες γιατι με χρειαζοτανε και με πηρε τηλ στο σπιτι παρακαλω...και της λεω εμ βεβαια τωρα που με χρειαζεσαι με λες με το ονομα μου και οχι χοντρη ε???και μην φανταστεισ οτι ειναι μεγαλη καμμια 45 ακι εχει παιδια της παντρειας που λεμε 20χρονα!!!!εκει να καταλαβεις τελος παντων ξερεια να βγαζεις οροσκοπο????

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula1 έγραψε:
poppaki έγραψε:

Respect Respect 

συμφωνωωωωω!
και η κουμπαρα μου ετσι ειναι ποπακι μου μονο που εκεινη ειναι ψηλη..οπως καταλαβαινεις ουτε δειγμα απο πωπο Embarassed 
αλλα ειναι μια χαρα με τον εαυτο της και αυτο ειναι το παν!

σε οποιον αρεσουμε!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=Oq5Uiabz6gI

katerina1983

katerina1983
[quote="Σοφία 26"]
katerina1983 έγραψε:
Σοφία 26 έγραψε:
katerina1983 έγραψε:
αχ κατερινακι μου,θα γινεις τελεια μανουλα   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 21 315810 

το ευχομαι σοφακι μου...να γινω καλη μανα για το παιδι-ια μου να του δωσω βασεις γερες οπως εκανε και η δικια μου μανουλα....γιατι κακα τα ψεματα οι εποχες που ζουμε ειναι πολυ δυσκολες απο πολλες αποψεις.....

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katerina1983 έγραψε:
poppaki έγραψε:

ετσι σε θελω ποπαρα μου!!!!εχουμε παλια μυαλα τι να κανουμε.....ειναι πολυ αηδια και σπαστικο να σε κρινουν ετσι (οχι μονο εσενα και μενα και γενικα)δεν καταλαβα ποιοι ειναι αυτοι που μας κρινουν  ε??εμεις θα κριθουμε μονο απο τον θεο!!!!!αυτο το δαχτυλοδικτουμενο(καλα το λεω???)πολυ μου την δινει στα νευρα!!!!
και να φανταστεις δεν ειναι μονο οι παλιοι με τα μυαλα αυτα αλλα το εχουν μεταφερει και σε νεους.....τις προαλες μιλουσα στο τηλ με το μαγαζι που δουλευω και πεταγεται μια καλη κυρια συναδελφοα απο αλλο μαγαζι παρακαλω που ετυχε να ειναι εκει εκεινη την ωρα και λεει ''τι λεει η χοντρη στο τηλ??'''καγκελο εγω....μετα βεβαια μηλισαμε την στολισα με καλες κουβεντες γιατι με χρειαζοτανε και με πηρε τηλ στο σπιτι παρακαλω...και της λεω εμ βεβαια τωρα που με χρειαζεσαι με λες με το ονομα μου και οχι χοντρη ε???και μην φανταστεισ οτι ειναι μεγαλη καμμια 45 ακι εχει παιδια της παντρειας που λεμε 20χρονα!!!!εκει να καταλαβεις τελος παντων  ξερεια να βγαζεις οροσκοπο????

ΑΧ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΝΕ ΑΥΤΑ. ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 4 ΤΑΤΤΟΟ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΟΝ ΤΑΡΣΟ ΣΤΟ ΠΟΔΙ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΕ ΤΠΤ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. Σ' ΕΝΑ ΦΡΟΝΤ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ Ο ΤΥΠΑΚΟΣ ΕΙΧΕ ΘΕΜΑ:ΒΑΛΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ, ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΠΟΣΟ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΕ ΑΓΑΠΑΓΑΝΕ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ (ΤΟ ΕΙΔΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΖΗΤΑΓΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ!)
ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΑΣ. ΕΓΩ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΛΑ, ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΜΕΡΙΚΑ ΤΑΤΤΟΟ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΑΣΚΑΛΑ!!!
ANYWAY, ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΩΡΟΣΚΟΠΟ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΑΚΡΙΒΗ ΩΡΑ ΓΙΑΤΙ 2 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ Ή ΜΕΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ!
ΔΙΔΥΜΑΚΙ ΕΕΕΕ;;;ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ(ΕΓΩ)ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΣΧΕΣΗ.
ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΤΑΚΤΟΥΛΗΔΕΣ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΒΛΕΨΟΥΜΕ......

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΤΕΡΙΝΙΩ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΗ ΜΑΝΟΥΛΑ!
ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΑΧΤΑΡΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΜΗΤΕΡΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΟΙΩΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ....

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΩ ΠΩ ΚΑΛΕ, ΠΟΛΥ ΤΟ ΒΑΡΥΝΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!ΗΜΑΡΤΟΝ!!!

katerina1983

katerina1983
poppaki έγραψε:ΚΑΤΕΡΙΝΙΩ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΗ ΜΑΝΟΥΛΑ!
ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΑΧΤΑΡΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΜΗΤΕΡΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΟΙΩΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ....
Respect Respect Respect Respect 

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΘΜ ΜΟΥ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΦΙΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 21 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 21 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 21 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 21 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 21 417472 

katerina1983

katerina1983
poppaki έγραψε:ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΘΜ ΜΟΥ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΦΙΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 21 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 21 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 21 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 21 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 21 417472 
να σηκωθω και εγω να κανω καμια δουλεια!!!!φιλακια κοριτσαρα μου καλο μαθηματακι ορεβουαρ!!!!αουφινταζεν!!!!τσαο!!!μπαι!!!γεια σου!!!!

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία 26 έγραψε:
vasoula1 έγραψε:
poppaki έγραψε:

Respect Respect 

συμφωνωωωωω!
και η κουμπαρα μου ετσι ειναι ποπακι μου μονο που εκεινη ειναι ψηλη..οπως καταλαβαινεις ουτε δειγμα απο πωπο Embarassed 
αλλα ειναι μια χαρα με τον εαυτο της και αυτο ειναι το παν!

σε οποιον αρεσουμε!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=Oq5Uiabz6gI

Το λέει και το άσμα!!

katerina1983

katerina1983
ποσες φορες το εχω τραγουδησει δεν μπορεις να φανταστεις ομως!!!!!

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
poppaki έγραψε:
katerina1983 έγραψε:
poppaki έγραψε:

ετσι σε θελω ποπαρα μου!!!!εχουμε παλια μυαλα τι να κανουμε.....ειναι πολυ αηδια και σπαστικο να σε κρινουν ετσι (οχι μονο εσενα και μενα και γενικα)δεν καταλαβα ποιοι ειναι αυτοι που μας κρινουν  ε??εμεις θα κριθουμε μονο απο τον θεο!!!!!αυτο το δαχτυλοδικτουμενο(καλα το λεω???)πολυ μου την δινει στα νευρα!!!!
και να φανταστεις δεν ειναι μονο οι παλιοι με τα μυαλα αυτα αλλα το εχουν μεταφερει και σε νεους.....τις προαλες μιλουσα στο τηλ με το μαγαζι που δουλευω και πεταγεται μια καλη κυρια συναδελφοα απο αλλο μαγαζι παρακαλω που ετυχε να ειναι εκει εκεινη την ωρα και λεει ''τι λεει η χοντρη στο τηλ??'''καγκελο εγω....μετα βεβαια μηλισαμε την στολισα με καλες κουβεντες γιατι με χρειαζοτανε και με πηρε τηλ στο σπιτι παρακαλω...και της λεω εμ βεβαια τωρα που με χρειαζεσαι με λες με το ονομα μου και οχι χοντρη ε???και μην φανταστεισ οτι ειναι μεγαλη καμμια 45 ακι εχει παιδια της παντρειας που λεμε 20χρονα!!!!εκει να καταλαβεις τελος παντων  ξερεια να βγαζεις οροσκοπο????

ΑΧ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΝΕ ΑΥΤΑ. ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 4 ΤΑΤΤΟΟ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΟΝ ΤΑΡΣΟ ΣΤΟ ΠΟΔΙ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΕ ΤΠΤ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. Σ' ΕΝΑ ΦΡΟΝΤ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ Ο ΤΥΠΑΚΟΣ ΕΙΧΕ ΘΕΜΑ:ΒΑΛΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ, ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΠΟΣΟ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΕ ΑΓΑΠΑΓΑΝΕ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ (ΤΟ ΕΙΔΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΖΗΤΑΓΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ!)
ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΑΣ. ΕΓΩ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΛΑ, ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΜΕΡΙΚΑ ΤΑΤΤΟΟ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΑΣΚΑΛΑ!!!
ANYWAY, ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΩΡΟΣΚΟΠΟ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΑΚΡΙΒΗ ΩΡΑ ΓΙΑΤΙ 2 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ Ή ΜΕΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ!
ΔΙΔΥΜΑΚΙ ΕΕΕΕ;;;ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ(ΕΓΩ)ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΣΧΕΣΗ.
ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΤΑΚΤΟΥΛΗΔΕΣ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΒΛΕΨΟΥΜΕ......

Εγώ είμαι υδροχόος και γεννήθηκα 6 και 20 το πρωι

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 31 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις