Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
656 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 656 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 41]

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Alexandra23 έγραψε:σε ευχαριστω πολυ για τα τοσο γλυκα σου λογια βικακυ μου!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 4 40746   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 4 40746   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 4 40746   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 4 40746   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 4 40746   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 4 40746   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 4 40746   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 4 40746 καλα ειμαστε κ εμεις,στον καναπε μας αραχτες γιατι ετσι μας αρεσει χιχιχιVery Happy Very Happy Very Happy Very Happy εσυ απο συμπτωματα πως πας?
μα ειναι μια γλυκα η κοιλιτσα!!!!!!!!!!!οπως θα ειναι και η αποστολια σου......
καλα κανετε κοριτσακια μου ξεκουραστειτε γιατι με το που θα δειτε η μια την αλλη θα πεσει πολυ ξενυχτι.....ετσι και αλλιως αλεξανδρα μου πιστευω θα θες να την χαζευεις ολη την ωρα δεν θα σου κολλαει υπνος....
εγω καλα ειμαι...δεν μπορω να πω οτι εχω συμπτωματα...εκτος απο το κρεας που δεν μπορω με τπτ να το φαω και πολυ νυστα...κατα τ'αλλα ουτε ζαλαδες ουτε τπτ δοξα το Θεο...εχω και καλο αιματοκριτη απο οτι μου ειπε η γιατρος γι'αυτο δεν εχω και ζαλαδες.....

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κάτιαν έγραψε:

Ευχαριστώ Βίκη!!Καλώς σας βρήκα και το εννοώ!! Νιώθω πως υπάρχουν άνθρωποι που έχουμε τους ίδιους προβληματισμούς και ανησυχίες!!Και σε σενα ευχομαι σύντομα ενα μωράκι στην κοιλίτσα!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 4 337404   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 4 386913   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 4 337404   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 4 386913 (αν δεν είσαι ήδη εγκυούλα!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 4 990599 )Very Happy
γεια σου κατιαν μου...θα δεις περναμε ομορφα εδω μεσα και ξεχναμε και τα καθημερινα προβληματα....εγω ειμαι ηδη εγκυουλα 11 εβδομαδων.....αλλα την παρεα εδω μεσα δεν την αφηνω με τπτ....σου ευχομαι να μην ερθει αυριο η ακατανομαστη και να αρχισεις να μετρας καθυστερηση!!!!!!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
viki1988 έγραψε:
Alexandra23 έγραψε:σε ευχαριστω πολυ για τα τοσο γλυκα σου λογια βικακυ μου!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 4 40746   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 4 40746   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 4 40746   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 4 40746   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 4 40746   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 4 40746   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 4 40746   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 4 40746 καλα ειμαστε κ εμεις,στον καναπε μας αραχτες γιατι ετσι μας αρεσει χιχιχιVery Happy Very Happy Very Happy Very Happy εσυ απο συμπτωματα πως πας?
μα ειναι μια γλυκα η κοιλιτσα!!!!!!!!!!!οπως θα ειναι και η αποστολια σου......
καλα κανετε κοριτσακια μου ξεκουραστειτε γιατι με το που θα δειτε η μια την αλλη θα πεσει πολυ ξενυχτι.....ετσι και αλλιως αλεξανδρα μου πιστευω θα θες να την χαζευεις ολη την ωρα δεν θα σου κολλαει υπνος....
εγω καλα ειμαι...δεν μπορω να πω οτι εχω συμπτωματα...εκτος απο το κρεας που δεν μπορω με τπτ να το φαω και πολυ νυστα...κατα τ'αλλα ουτε ζαλαδες ουτε τπτ δοξα το Θεο...εχω και καλο αιματοκριτη απο οτι μου ειπε η γιατρος γι'αυτο δεν εχω και ζαλαδες.....

πολυ ευχαριστο αυτο βικακυ μου!!ετσι ομαλα να κυλησει η εγκυμοσυνη σου ευχομαι!κ εγω ετσι απο την αρχη μου πηγε μια χαρα η εγκυοσυνη δοξα τον θεο!!τωρα μου μενει να την παρα γερη στην αγκαλιτσα μου!να μπεις την τριτη να μας πεις τα νεα της αυχενικης!

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Alexandra23 έγραψε:

πολυ ευχαριστο αυτο βικακυ μου!!ετσι ομαλα να κυλησει η εγκυμοσυνη σου ευχομαι!κ εγω ετσι απο την αρχη μου πηγε μια χαρα η εγκυοσυνη δοξα τον θεο!!τωρα μου μενει να την παρα γερη στην αγκαλιτσα μου!να μπεις την τριτη να μας πεις τα νεα της αυχενικης!
λιγο εμεινε αλεξανδρα μου.....θα την παρεις και θα ειναι μια πανεμορφη γερη μπουμπου που θα σε κοιταξει και θα λιωσεις.....
εννοειται αλεξανδρουκο μου θα μπω να σας ενημερωσω.....

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
viki1988 έγραψε:
Alexandra23 έγραψε:

λιγο εμεινε αλεξανδρα μου.....θα την παρεις και θα ειναι μια πανεμορφη γερη μπουμπου που θα σε κοιταξει και θα λιωσεις.....
εννοειται αλεξανδρουκο μου θα μπω να σας ενημερωσω.....

εσυ τι θελεις πιο πολυ βικακυ μου?αγορακι η κοριτσακι?εννοειται να ειναι γερο πανω απο ολα αυτο μας ενδιαφερει!

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειστε εδωωωω?

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω εδω ειμαι σοφια μου,μολις εκανα ντουζακι κ θα δω καμια ταινια τωρα!εσυ τι κανεις?

bebe@

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μακάρι να είναι τυχερό αυτο το μήνα, γιατι δεν μπορώ άλλες στεναχώριες!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 4 654316 

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερααααααα sunny 
κανενα κοριτσακι εδω για κυριακατικο καφεδακι???   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 4 438696   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 4 438696 

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία 26 έγραψε:καλημερααααααα sunny 
κανενα κοριτσακι εδω για κυριακατικο καφεδακι???   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 4 438696   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 4 438696 

Καλημέρα Σοφάκι μουυυυυ!!Έτοιμο και το καφεδάκι μου!Τι κάνεις?

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula1 έγραψε:
Σοφία 26 έγραψε:καλημερααααααα sunny 

Καλημέρα Σοφάκι μουυυυυ!!Έτοιμο και το καφεδάκι μου!Τι κάνεις?

καλημερα βασουλα μου!!!
κατσαμε μεχρι τις 11 στο κρεβατι αφου ειχε ερθει και ο μικρος και βλεπαμε παιδικα Laughing 
δουλιτσες κανω και καφεδακι ταυτοχρονα!!!
εσυ???
τι καλο θα κανεις σημερα??

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας κι απο εδω κοριτσια!! Πως περνατε αυτη την ζεστη Κυριακη;;

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lillybell έγραψε:Γεια σας κι απο εδω κοριτσια!! Πως περνατε αυτη την ζεστη Κυριακη;;

καλημερα λιλλυ μου!
τι κανεις??
εγω ετοιμαζω τραπεζι για φαγητακι(μετα απο μια εβδομαδα ,ολοι μαζι)!!!!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 4 654316   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 4 654316 

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφακι μου τι εννοεις;; Ειχατε μια εβδομαδα να φατε ολοι μαζι οικογενεια;;

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lillybell έγραψε:Σοφακι μου τι εννοεις;; Ειχατε μια εβδομαδα να φατε ολοι μαζι οικογενεια;;

ναι λιλλυ μου!
ο αντρας μου τις καθημερινες δεν ερχεται για μεσημερι σπιτι..μονο την κυριακη!!!

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαλιστα! ΚΑι ειναι τοσο ωραιο το κυριακατικο τραπεζι!! Απο τις λιγες παραδοσιακες συνηθειες που μας απεμειναν με το αγχος της συγχρονης καθημερινοτητας...
Τι καλο μαγειρεψες στους αντρες σου λοιπον;;;

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lillybell έγραψε:Μαλιστα! ΚΑι ειναι τοσο ωραιο το κυριακατικο τραπεζι!! Απο τις λιγες παραδοσιακες συνηθειες που μας απεμειναν με το αγχος της συγχρονης καθημερινοτητας...
Τι καλο μαγειρεψες στους αντρες σου λοιπον;;;

κανονικα ηταν να φαμε στην πεθερα μου σημερα αλλα ο μικρος του κουνιαδου μου ειναι αρρωστος και για να μην κολλησουμε θα κατσουμε σπιτι,ετσι μας εστειλε η πεθερα μου μπριζολιτσες κ κοτοπουλο στα καρβουνα και εχω και γεμιστα απο χθες..και μια σαλατουλα και ειμαστε τελεια!!!
εσυ λιλλυ μου??

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μια χαρα! πεντανοστιμα!Εγω με τη μικρη ειμαστε ακομα στων γονιων μου.. Μπριζολιτσες λεει και το μενου εδω, αλλα δεν εχω και πολλη ορεξη να φαω... Οχι τιποτα κακο, απλα ζεσταινομαι και δεν πολυ πειναω...Ισως αργοτερα καμια σαλατα...

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lillybell έγραψε:Μια χαρα! πεντανοστιμα!Εγω με τη μικρη ειμαστε ακομα στων γονιων μου.. Μπριζολιτσες λεει και το μενου εδω, αλλα δεν εχω και πολλη ορεξη να φαω... Οχι τιποτα κακο, απλα ζεσταινομαι και δεν πολυ πειναω...Ισως αργοτερα καμια σαλατα...

καλο μεσημερι λιλλυ μου!!!

darsel

darsel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα καλημερα καλημερα!!!

τι κανετε κουκλες?

Lillybell επιτελους ΗΡΘΕΣ!!!!!!

Eγω κανω κοκκινιστο μοσχαρακι με μακαρονια και ανυπομονω να γινει! Ο συζυγος πηγε για μπανιο, δεν ειχα κουραγιο ουτε να ανοιξω τα ματια μου το πρωι ποσο μαλλον να ετοιμαστω και για θαλασσα, το εχω μετανιωσει βεβαια τωρα αλλα ειναι αργααααααα!!!!

τι κανετε εσεις???

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βασουλα μου μαγειρευεις και χαθηκες??
καλο μεσημερι και σε εσενα!
φιλιααα   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 4 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 - Σελίδα 4 417472 

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλο μεσημερι Σοφακι!

Αννουλααααααααααααααααααααααα!!!!!!!! Ωραιος ο μοσχαρακης!!!Laughing Laughing 

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
darsel έγραψε:καλημερα καλημερα καλημερα!!!

τι κανετε κουκλες?

Lillybell επιτελους ΗΡΘΕΣ!!!!!!

Eγω κανω κοκκινιστο μοσχαρακι με μακαρονια και ανυπομονω να γινει! Ο συζυγος πηγε για μπανιο, δεν ειχα κουραγιο ουτε να ανοιξω τα ματια μου το πρωι ποσο μαλλον να ετοιμαστω και για θαλασσα, το εχω μετανιωσει βεβαια τωρα αλλα ειναι αργααααααα!!!!

τι κανετε εσεις???

γεια σου αννουλα μου!!!
τι κανεις?
εμεις καθοματε για φαγητο,σας αφηνω!
φιλια!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κ απο μενα κοριτσια μου!τι κανετε?κυριακη σημερα κ βολταρετε μερικες ε?καλα κανετε!εγω μολις μαγειρεψα,συμμαζεψα κ την κουζινα μου κ ειπα να δω τι κανετε!

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Alexandra23 έγραψε:καλησπερα κ απο μενα κοριτσια μου!τι κανετε?κυριακη σημερα κ βολταρετε μερικες ε?καλα κανετε!εγω μολις μαγειρεψα,συμμαζεψα κ την κουζινα μου κ ειπα να δω τι κανετε!

Γεια σου Αλεξανδρα μου!! Και ο,τι ηθελα να σε ρωτησω αλλα δισταζα να μπω στο αλλο θεματακι σας με τις συνεγκυουλες σου που συζητατε...Η γιωτα τι κανει;;; Εξαφανιστηκε..Γεννησε μηπως τον φρεσκο πασα της;;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις