351 Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.22 Δευ Ιουλ 15, 2013 11:10 am
freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Φανταστητε οτι την ειδα στην φοτο κσι επαθα σοκ την βλεπω μονη μου και νομιζω οτι ειναι μικρη αλλα ειναι τεραστι χιχιχι
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΝΑΤΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΣΥΓΚΗΝΗΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΣΕΝΤΟΝΙ"!!!!!!!!!!!!!! ΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΧΑΡΑ!!!ΑΝ Κ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ,ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ ΣΕ ΞΕΡΩ ΧΡΟΝΙΑ,ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΙΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Κ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΜΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ ΝΑ ΒΓΕΙ ΓΕΜΑΤΟ ΥΓΕΙΑ Κ ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ!!!!ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ!!ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Κ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ!!!ΟΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΔΕΞΙΑ Κ Η ΜΠΕΜΠΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!ΓΕΡΗ!!ΔΥΝΑΤΗ Κ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ!!!! ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΑΩ!!!ΟΟΟΛΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥ ΠΛΕΟΝ!!!ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΤΩΡΑ,ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!!nats έγραψε:κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν έχω διαβάσει τίποτα, μπήκα να σας πω τα νέα μου κ θα σας διαβάσω σιγά σιγά...
Λοιπόν..... την Πέμπτη μεθαύριο παρακαλώ θα έχω την μπέμπα μου αγκαλιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πήγαμε γιατρό, ευτυχώς έχει πάρει κάποιο βάρος, αλλά όχι τόσο ώστε να ανακτήσει κ το χαμένο έδαφος. Εξακολουθεί να είναι "μινιόν" δηλαδή αλλά τουλάχιστον είναι γύρω στα 2600
Απλά επειδή ο πλακούντας έχει γεράσει πρόωρα (ελπίζω να μην γίνει το ίδιο κ με το πρόσωπό μου στα 40 ) δεν τρέφεται σωστά όπως είπαμε εδώ κ καιρό καθώς ένα μεγάλο μέρος του έχει νεκρώσει.
Μου είπε πάλι πως δεν φταίω εγώ, συμβαίνει αυτό. Δεν είναι δηλαδή πως έκανα κάτι λάθος, να μην νιώθω τύψεις
Τώρα θα μιλήσει με την κλινική της Δράμας (την μία κ μοναδική που έχουμε δηλαδή) για να δει πως θα υπάρχει την Πέμπτη οτιδήποτε μπορεί να χρειαστούμε όπως οξυγόνο που πολύ πιθανόν θα χρειαστεί η μπέμπα γιατί είναι αρκετά "κουρασμένη". Επίσης να συννενοηθεί με τον αναισθησιολόγο που συνεργάζεται για να είναι εκείνος ο συγκεκριμένος. Αν για κάποιο λόγο δεν μπορούμε να έχουμε αυτα που θέλουμε εδώ στην υπερσύγχρονη πόλη μας, θα πάμε Θεσσαλονίκη στο Διαβαλκανικό.
Αυτό θα το ξέρουμε αύριο-μεθαύριο..
Ουφ τα είπα όλα με μία ανάσα.
Τώρα έχω τόσα να κάνω!!! Η Πέμπτη είναι τόσο κοντά!!
Πρέπει να αδειάσω ένα ντουλάπι στην κουζίνα για να γίνει το ντουλάπι ΤΗΣ. Να βάλω εκεί αποστειρωτές, μπιμπερό κ τέτοια. Δεν το δέχομαι να ψάχνω την πιπίλα της ανάμεσα στην τοστιέρα κ την φραπεδιέρα!
Πρέπει να δει ο άντρας μου πώς στο καλό μπαίνει το κάθισμα αυτοκινήτου που φαίνεται τόσο εξωγήινο!
Πρέπει να πάμε σουπερ μάρκετ, δεν θα το αντέξω να γυρίσουμε από την κλινική κ να έχουμε ξεμείνει από χαρτί υγείας!
Βαλίτσα έχω έτοιμη, δωμάτιο μπέμπας έτοιμο αφού προχθές ήρθαν επιτέλους τα έπιπλα, μαμά κ πεθερά θα έρθουν αύριο κ θα επιστρατεύσουν σκούπες κ σφουγγαρίστρες για να γίνει λαμπίκος το σπίτι, η ξαδέρφη μου θα με ξυρίσει για να γίνω γλόμπος εκεί κάτω, η φιλενάδα μου η κομμώτρια θα μου κάνει Τετάρτη βράδυ το μαλλί για να μην με δει η κόρη μου ξεμαλλιασμένη κ τρομάξει. Όλα κανονίστηκαν! Α! Κ θα πάω σε καμιά ώρα στον Εσπερινό να βρω τον Πάτερ να έρθει να κάνουμε ένα Ευχέλαιο για το καλό την Τετάρτη. Το σπίτι είναι καινούριο οπότε είναι καλή ευκαιρία να πάρουμε μια ευχούλα.
Αχ σόρρυ για το σεντόνι, με έπιασε οίστρος κ ούτε ξέρω τι έγραψα!
Νιώθω πολύ περίεργα. Αναστατωμένη, χαρούμενη, ανυπόμονη, φοβισμένη, τα πάντα ταυτόχρονα!!
ΠΕΛΥ ΜΟΥ ΠΡΩΤΑ ΑΠΌΛΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΟΥ!!!!ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΛΔ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΟΕΚΛΑΜΨΙΑΣ,ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ!!ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ "ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ"ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΑ ΟΥΡΑ ΜΟΝΕΣ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΜΟΝΕΣ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΕΚΛΑΜΨΙΑ Κ ΣΕ ΤΙ ΣΤΑΔΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ!!!ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Κ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΟΥ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ,ΣΑΛΑΤΟΥΛΕΣ ΜΕ ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ Κ ΣΥ!!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ Κ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΡΗΣ ΘΑ ΒΓΕΙ Κ Η ΜΙΚΡΗ!!!!!!!!Pely έγραψε:natasathess έγραψε:Τζωρτζίνα μου, δεν το πιασα! πώς μετακινείται, δηλαδή; εμάς είναι ξεχωριστά πλυντήριο και στεγνωτήριο, το ένα πάνω στο άλλο, οπότε και να θέλει δεν μπορεί να πάει πουθενά!
Πέλυ μου, μη στεναχωριέσαι! Σημασία έχει ότι το μωρό είναι καλά και παίρνει βάρος! Όσο για την ημερομηνία, θα δείξει..! Τώρα, για τις εξετάσεις, δε σου είπε τίποτα ο γιατρός; πόσο πρέπει να είναι το ζάχαρο στα ούρα; για την πίεση τι σου είπε;
Το ότι παίρνει βάρος είναι καλό το ότι παραπαίρνει βάρος όμως όχι και τόσο γιατί μπορεί να χρειαστεί να το πάρει νωρίτερα με προκληση και δεν θέλω ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!!!! Θα ξανακάνω εξετάσεις μην έγινε κανενα λαθος καταρχάς. για την πίεση τα γνωστά...και εκεί είναι που σκάω!!!!!! προσέχω ρε παιδιά!! αν δεν πρόσεχα θα έμπαιναν και τα κιλά σωρηδόν!! ε δεν καταλαβαίνω τι γίνεται!!!και αν τυχόν ανεβει κι αλλο η πιεση παμε καισαρική κατευθείαν!! θαπρέπει να την μετραω καθε απογευμα και θα περιορίσω κι άλλο το φαγητό....πρωτείνες και σαλάτα με μπόλικο λεμόνι! τίποτα άλλο!!!!!
φρουφρού έγραψε:ΠΕΛΥ ΜΟΥ ΠΡΩΤΑ ΑΠΌΛΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΟΥ!!!!ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΛΔ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΟΕΚΛΑΜΨΙΑΣ,ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ!!ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ "ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ"ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΑ ΟΥΡΑ ΜΟΝΕΣ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΜΟΝΕΣ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΕΚΛΑΜΨΙΑ Κ ΣΕ ΤΙ ΣΤΑΔΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ!!!ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Κ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΟΥ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ,ΣΑΛΑΤΟΥΛΕΣ ΜΕ ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ Κ ΣΥ!!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ Κ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΡΗΣ ΘΑ ΒΓΕΙ Κ Η ΜΙΚΡΗ!!!!!!!!Pely έγραψε:natasathess έγραψε:Τζωρτζίνα μου, δεν το πιασα! πώς μετακινείται, δηλαδή; εμάς είναι ξεχωριστά πλυντήριο και στεγνωτήριο, το ένα πάνω στο άλλο, οπότε και να θέλει δεν μπορεί να πάει πουθενά!
Πέλυ μου, μη στεναχωριέσαι! Σημασία έχει ότι το μωρό είναι καλά και παίρνει βάρος! Όσο για την ημερομηνία, θα δείξει..! Τώρα, για τις εξετάσεις, δε σου είπε τίποτα ο γιατρός; πόσο πρέπει να είναι το ζάχαρο στα ούρα; για την πίεση τι σου είπε;
Το ότι παίρνει βάρος είναι καλό το ότι παραπαίρνει βάρος όμως όχι και τόσο γιατί μπορεί να χρειαστεί να το πάρει νωρίτερα με προκληση και δεν θέλω ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!!!! Θα ξανακάνω εξετάσεις μην έγινε κανενα λαθος καταρχάς. για την πίεση τα γνωστά...και εκεί είναι που σκάω!!!!!! προσέχω ρε παιδιά!! αν δεν πρόσεχα θα έμπαιναν και τα κιλά σωρηδόν!! ε δεν καταλαβαίνω τι γίνεται!!!και αν τυχόν ανεβει κι αλλο η πιεση παμε καισαρική κατευθείαν!! θαπρέπει να την μετραω καθε απογευμα και θα περιορίσω κι άλλο το φαγητό....πρωτείνες και σαλάτα με μπόλικο λεμόνι! τίποτα άλλο!!!!!
marinaglcd έγραψε:kalespera koritsares kai koilares !!!!!
ti mou kanete ?????
ante exoume ta prota gennitouriaaaaa!!!! me to kalo Natasa kai Giota mou !!!!!
ax ti sugkinisi !!!! gia na doume poio tha einai to proto mpempaki tis trelo pareas !!!
ego tralala tralalo ayrio exo kalopismo ekleisa k apotrixosi to mpikini na kano na eimai fotia kai laura ahahahaha
ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ???ΑΝΑΒΕΙΣ ΦΩΤΙΕΣ...ΑΝΑΒΕΙΣ Κ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΙΣ!!!!!
ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ Κ ΜΠΙΚΙΝΙ?? Κ ΓΩ ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΠΟΔΙ ΚΑΝΟΥΜΕ!!ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕ ΜΠΙΚΙΝΙ Κ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!ΑΠΛΟ ΞΥΡΑΦΑΚΙ ΣΤΟ ΜΠΙΚΙΝΙ Κ ΑΥΤΟ......
ΑΝΤΕ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΩΡΑ!!!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ Κ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!!!!
peite mou ligo opoia mporei ta nea tis Natasas ! kai i Giota ekopse ta ramata kai einai stin anamoni etsi???
ΠΕΛΑΚΙ ΜΟΥ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ...Pely έγραψε:Καλώς το Γιουλάκι!! Πώςήταν το ταξίδι σου; όλα καλά;;
JuliaG έγραψε:Ταλαιπωρηθηκα λιγο Πελυ μου...αλλα ευτυχως ολα καλα..!!!!
Θα σας αφησω τωρα να παω να ξαπλωσω, γιατι μια εξαντληση την νιωθω και ελπιζω να καταφερω να μπω αυριο να τα πουμε...!!Δεν εχω εδω στο εξοχικο ιντερνετ αλλα απο καπου εδω γυρω καταφερα να κλεψω...Ελπιζω να ειναι κι αυριο ανοιχτο...Πολλα φιλακια..!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης