801 Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.22 Τετ Ιουλ 17, 2013 2:52 am
stk
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια εσκασα μιλαμε ηταν και ζεστο το φαγητο ποπο εχω γλαρωσει τωρα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
stk έγραψε:κοριτσια εσκασα μιλαμε ηταν και ζεστο το φαγητο ποπο εχω γλαρωσει τωρα!
ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΖΗΤΑ Κ Η ΜΠΕΜΠΟΥ ΣΟΥ!!!!natasathess έγραψε:Αφήστε, κορίτσια! Και εγώ έφαγα τώρα και είμαι έτοιμη για ύπνο.. Θα σας αφήσω να την πέσω λίγο.. Θα τα πούμε μετά! Φιλιά!
ΝΑΙ!!ΝΑΙ!!ΣΤΟ ΡΕΑ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ!! ΕΣΥ???(ΕΧΩ Κ ΜΙΑ ΜΝΗΜΗ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΑΙΟ ΚΑΙΡΟ.... )stk έγραψε:Στο ΡΕΑ δεν θα γεννησεις Δημητρουλα?
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Κ ΑΠ'ΕΩ ΕΧΕΙ ΦΑΣΑΡΙΑ,ΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΥΛΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ Κ ΠΑΡΕ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΥΠΑΝΑΚΟ Κ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ,ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ Η ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ ΕΝΟΙΩΣΕ ΜΙΑ ΑΔΙΑΘΕΣΙΑ Κ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ Κ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑMarilena29 έγραψε:stk έγραψε:κοριτσια εσκασα μιλαμε ηταν και ζεστο το φαγητο ποπο εχω γλαρωσει τωρα!
Αναστασια μου κι εγω εχω γλαρωσει...απιστευτα...το παθαινω τετοιες ωρες μετα το φαι..μου ρχεται να κλεισω την πορτα και να κοιμηθω μεχρι τις 5μισι
ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΡΕΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΟΥ !!ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ Κ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ!! Κ ΜΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ,ΑΠΛΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΕΣ ΕΠΙΛΟΗΕΣ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΦΑΙΣΕΙ ΡΕΑ Κ ΠΑΛΙ ΡΕΑ!!!!!φρουφρού έγραψε:ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Κ ΑΠ'ΕΩ ΕΧΕΙ ΦΑΣΑΡΙΑ,ΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΥΛΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ Κ ΠΑΡΕ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΥΠΑΝΑΚΟ Κ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ,ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ Η ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ ΕΝΟΙΩΣΕ ΜΙΑ ΑΔΙΑΘΕΣΙΑ Κ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ Κ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑMarilena29 έγραψε:stk έγραψε:κοριτσια εσκασα μιλαμε ηταν και ζεστο το φαγητο ποπο εχω γλαρωσει τωρα!
Αναστασια μου κι εγω εχω γλαρωσει...απιστευτα...το παθαινω τετοιες ωρες μετα το φαι..μου ρχεται να κλεισω την πορτα και να κοιμηθω μεχρι τις 5μισι
Α ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΗΡΕΜΗΣΕ Κ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΑΚΙ ΣΟΥ!! ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΦΡΥΓΑΝΙΤΣΕΣ Κ ΚΑΦΑΛΟΓΡΑΒΙΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ....ΑΛΛΑ ΧΑΝΩ ΠΟΛΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!Marilena29 έγραψε:Νατασα μου καλη ξεκουραση!!!
Φρουφρουκα μου καλυτερα το στομαχι ευτυχως...Μας καλεσαν κατι φιλοι και θα παμε για φαγητο εχουν ωραιο κηπο..θα περασουμε ομορφα πιστευω
Αναστασια μου αν ειχα την πολυτελεια θα σταματουσα!!!αλλα ενταξει 3 βδομαδες εμειναν...θα το παλεψω...απλα χρειαζομαστε τωρα τα λεφτα οποτε...
Αντε μακαρι να κοιμηθει η μικρη σου να ξεκουραστεις και συ λιγο ...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης