826 Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.22 Τετ Ιουλ 17, 2013 3:33 am
Marilena29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Φρουφρουκα μου ναι εγω θα τα πλυνω!!! α και σευχαριστω για το μενου!!!
Καλη ορεξη τα λεμε
Καλη ορεξη τα λεμε
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΤΟΝ ΥΠΝΑΚΟ,ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣelisa87 έγραψε:Χαχαχαχα Φρουφρου μου λες?!! Μακαρι να ειναι ετσι ευκολουλης.. γιατι κ εγω κ ο μπαμπας του ως μωρακια σκαγαμε γαιδαρο!!!!!
Τι καλα που πηρες ολα αυτα τα δειγματακια!!!!
Αυριο εχω ραντεβου για ανταυγειες.. δεν αντεχω να με βλεπω αλλο ετσι βρε φρουφρου μου, γιαυτο δεν περιμενα αλλο. Εκανα κ τα νυχια μου να νιωσω λιγο σενιαρισμενη, γιατι αλλιως............ πλεον στον καθρεφτη βλεπω μονο μια κοιλια κ δυο μπουτια!!!! χαχαχαχα δεν αγχωνομαι ομως, θα φυγουν μετα!!!
Η ΓΥΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ'ΛΕΓΕ ΟΤΙ Κ ΣΤΙΣ 2ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΕ 37+1 Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ!!!!ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΟΟΟΛΑ!!!!elisa87 έγραψε:Ναι κ εγω με χαρα κ ανυπομονεσια το σκεφτομαι!!!!! Αρκει να εχω κλεισει τις 36 εβδομαδες, τιποτα αλλο..!!! Ακομα καλυτερα κ τις 37 βεβαια..αλλα οποτε θελει εκεινος ας ερθει.. Εκεινος λεω, που μου δινει τωρα κατι κλωτσιες κ παιζει με τα ποδαρακια του τα γλυκα!!!!!!
Εγω τα επλυνα κ τα εστρωσα, αλλα τα σεντονακια που εχουμε για την καλαθουνα τα χω μεσα στη συρταριερα.. Της κουνιας τα εστρωσα ολα, εβαλα κ το μομπιλε κ την κουρτινα κ ειναι ολο μια γλυκα!!!!
Μαριλενα μου δουλεια εε;! Υπομονη.. Κ εμεις πηραμε χτες κλιματιστικο κ ακομη δεν μας το εχουν συνδεσει.. Τι να πεις;!;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης