926 Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.22 Τετ Ιουλ 17, 2013 8:33 am
natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Μια χαρά έτοιμα είναι τα μωράκια μας!! περιμένουμε απλά να τα πάρουμε στην αγκαλιά μας!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
natasathess έγραψε:κορίτσια μου, εγώ βγαίνω, θα τα πούμε μετά! Φιλιά!
elisa87 έγραψε:Οταν μπεις στο μηνα σου, οσες μερες παραπανω παρεις, τοσο το καλυτερο για το μωρακι. Αν γεννηθει και στην πρωτη μερα καρανταν, μη σου πω και μια βδομαδα πριν, δεν σημαινει οτι εχει προβλημα.. δεν παει αντιστροφα.
Εξαρταται απο την καθε περιπτωση της καθε γυναικας, πως μεγαλωνει το εμβρυο, πως τρεφεται κτλ. Δηλ αν εχει υπερταση, αν εχει διαβητη, αν εχει κακη ποιοτητα πλακουντα, αν ειναι πολυ μικρο το μωρακι, αν ειναι πολυ μεγαλο το μωρακι, ολα αυτα παιζουν ρολο κ η καθεμια μας εχει ενα διαφορετικο στοχο, οποτε να ρωταμε τη γιατρο μας κ κανεναν αλλον.
Πιστευω πως σε μια εγκυμοσυνη που ολα πανε κατ ευχην, χωρις επιπλοκες, χωρις σημεια να δυσφορει το μωρακι, αν εχει μπει μια κοπελα στον μηνα της, δεν θα σταματησουν τον τοκετο αν ερχεται απο μονος του.
Εσενα Γιωτα μου απο οτι καταλαβα η διαστολη σου υπαρχει εδω κ καποιες βδομαδες, αρα δεν ξεκινησε τοκετος χτες. Οποτε δεν θα σου κανουν προκληση χωρις λογο πριν συμπληρωσεις 38 εβδομαδες η κ παραπνω γιατι αν κατι πηγαινε στραβα (χτυπα ξυλο) θα τους πηγαινες στα δικαστηρια μετα.
Κ παλι κοριτσια η καθεμια να ρωταει το γιατρο της.
Η Αλεξ εχει μια μπεμπα 3κιλα στις 35 εβδομαδες και δεν εχει συσπασεις. Γιαυτο καλα κανει κ περπαταει κ της εκοψαν κ τα μαγνησια γιανα αρχιζει προθερμαινεται η μητρα. Δεν εκανε κ Ταε Κβο Ντο η κοπελα..!!
Η Γιωτα εχει ενα καρο συσπασεις κ την κρατανε εβδομαδες τωρα γιανα παρει βαρος ο μικρος.
Δυο εντελως αντιθετες περιπτωσεις κατ εμε..
Εγω παλι εχω ενα καρο συσπασεις κ παιρνω κ ενα καρο φαρμακα γιανα μην εχω. Αν η γιατρος μου μου τα συνεχισει μεχρι κ τις 38 εβδομαδες δεν θα εκπλαγω..
Με νιωθετε?
Η καθεμια εχει διαφορετικη εγκυμοσυνη κ ας μοιαζουν εξωτερικα δεν ισχυουν τα ιδια για ολες μας.. Ολα καλα να πανε κ καλα θα πανε για ολες μας, η καθεμια θα συμβουλευεται το γιατρο της..
elisa87 έγραψε:Ναι Τζωρτζινα μου ειναι καπως δυσκολο, παιρνω ενα κατα τις 12 γιατι το πρωι πινω το γαλατακι μου, ενα το απογευμα (πχ τωρα το ξεχασα κ θα το παρω τωρα) και ενα πριν κοιμηθω. Δηλαδη δυο δυο δυο (δεν ξερω γιατι εγραψα ενα).. Αφου εκανα συσπασεις ανα 2 λεπτα, κατι επρεπε να μου δωσουν!!!!
κοπελα θα επερνα ορκο οτι ηταν αγορι χωρις πλακα επαθα σοκ που ειπες οι ειναι κοριτσιstk έγραψε:κατι ασχετο πωε ειναι δυνατον ολοι οι κινητοι υπερηχοι να μου λενε οτι η κοιλια μου φαινεται για αγορι?και να τους εξηγω οτι το ειδαμε πεντακαθαρα το πουλακι της!οχι αυτοι επιμενουν ειναι αγοριστικη κοιλια!λετε γιαυτο να κλωτσαει η μπεμπουλα μου?μαλλον τσαντιζεται που την λενε αγορακι!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης