976 Απ: Το σαλόνι μας. #3 Τρι Ιουλ 23, 2013 10:50 am
katerina1983
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
γεια σας κοριτσακια!!!!ολες καλα?!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
λογαριαμό θα οσυ δώσουμε? Δίνουμε συμβυλες για βιβλία. Κάτι ελαφρύ και ευκολοδιάβαστο. προτεινα μερικά για αρχή Εχεις να μας πεις τίποτα ή θα μας πεις για τον τιραμόλα?katerina1983 έγραψε:γεια σας κοριτσακια!!!!ολες καλα?!!!!
ede έγραψε:Την φατσα δεν την εχω δει.
Αγορασα καινουρια ραπτομηχανη. θελω να την στήσω και βαριέμαι να διαβαζω να κανω 40 λαθη να περασουν 2 μερες και οταν τα καταφερω να γινει κατι και να πρεπει να την ξεστησω. και οταν θα παω να την ξαναβαλω δεν θα θυμαμαι και θα τα κάνω παλι σκα........
ede έγραψε:λογαριαμό θα οσυ δώσουμε? Δίνουμε συμβυλες για βιβλία. Κάτι ελαφρύ και ευκολοδιάβαστο. προτεινα μερικά για αρχή Εχεις να μας πεις τίποτα ή θα μας πεις για τον τιραμόλα?katerina1983 έγραψε:γεια σας κοριτσακια!!!!ολες καλα?!!!!
ααααα τι κρίμα .............εγώ πάλι.................διάβασα τον γυρισμό .....προσφατα.....Πριν μεινω εγκυος στην μπεμπα νομίζω. και βαριεμαι ,και δεν το ευχαριστιέμαι πια και πολλά............katerina1983 έγραψε:ede έγραψε:λογαριαμό θα οσυ δώσουμε? Δίνουμε συμβυλες για βιβλία. Κάτι ελαφρύ και ευκολοδιάβαστο. προτεινα μερικά για αρχή Εχεις να μας πεις τίποτα ή θα μας πεις για τον τιραμόλα?katerina1983 έγραψε:γεια σας κοριτσακια!!!!ολες καλα?!!!!
απο βιβλια γιοκ!!!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης