Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
766 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 766 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 41]

Popisofia

Popisofia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΒΙΝΑΚΙ Κ ΜΑΙΜΟΥΔΑΚΙ!!!
ΙΩΑΝΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΟ ΕΓΚΥΟΣ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ.
ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΠΑΓΩΤΟ!!! ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΒΓΕΙ...

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Popisofia έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΒΙΝΑΚΙ Κ ΜΑΙΜΟΥΔΑΚΙ!!!
ΙΩΑΝΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΟ ΕΓΚΥΟΣ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ.
ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΠΑΓΩΤΟ!!! ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΒΓΕΙ...
Νταξ!
Είμαι μία κιουρία! Δεν μπορώ να τα αφήκω έτσι!

Το παγωτό (αν δεν έχεις παγωτομηχανή) θέλει να το βγάλεις 1-1,5 ώρα αφού το βάλεις στην κατάψυξη και να του ρίξεις ένα ανακάτεμα ακόμα. Wink Wink Wink 

maimou,
πολύ μου αρέσει αυτό το "ζαργάνες" Laughing Laughing Laughing 

evini7

evini7
Popaki kalofagoto to pagotak! oraio tha einai, opos ki an vgei. tha xarei ki o mpempis.

7 plintiria Ioanna? eipes 7??? ego thelo dyo ores gia to ena! po po koritsia, exo siderosei elaxista oso meno me to boyfriend. na nai kala i manoula tou. erxetai kai panta kanei to sidero! to sixainomai...kaimenoula mou kouragio....alla xalara e?

Maimou tha megalosoun kai tha erthoun oi zarganes xoris na to katalaveis. exeis mpei kyriolektika stin teliki eftheia!

bini

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!
ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΟΥ ΦΥΣΙΚΑ!

evini7

evini7
exeis dikio Binaki o kairos einai fantastikos! afti i drosoula to vrady oti prepei! efyge o antroulis sou? ftou ftou mi se matiaso se "vlepo" poly anevasmeni tis teleftaies meres!
Etsi mpravo! Very Happy 

ego an kai koimithika elaxista xipnisa me poly kali diathesi! ti kala pou einai na min douleveis....ki akomi kalytera pou pao tora na etoimasto gia na katevo voltoula sta magazia kai meta kafedaki sti thalassa me tin kolliti!

ta leme meta! Sas filo!

bini

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΒΙΝΑΚΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΙΩΘΩ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΗ!ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΟΣΟ ΝΑΝΑΙ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΥΓΕ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ!ΚΑΛΗ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΨΩΝΙΑ!

eua9

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Κορίτσια καλημέρα ..
ο γιατρός μας την έκανε την καρδιά περιβόλι..
στις μετρήσεις βρήκε την μπέμπα μας 2 βδομάδες μικρότερη στην κοιλίτσα και μας είπε ότι μάλλον πρόκειται για μικρό πλάκουντα που δεν την τρέφει καλά.. επίσης το βάρος της το βρήκε μικρό για την βδομάδα τηςCrying or Very sad 
σε αυτές τις περιπτώσεις λέει ότι συνήθως βγαίνουν τα μωρά πρόωρα 7-8ο μήνα Crying or Very sad 
τώρα θα πηγαίνουμε κάθε 2 βδομάδες να την παρακολουθούμε..
αφήστε χάσαμε τον ύπνο μας..

bini

ΕΥΑΚΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ!ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ!ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΡΥΘΜΟ. ΘΑ ΣΕ ΦΑΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

eua9

bini έγραψε:ΕΥΑΚΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ!ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ!ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΡΥΘΜΟ. ΘΑ ΣΕ ΦΑΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

αυτό είναι το χειρότερο.. το περίμενε..
27η βδομάδα βγήκαμε 800γρ.. είχε πάρει μόλις 250 γρ από την τελευταία φορά..
Αυτός είπε ότι έπρεπε να είχαμε πιάσει το κιλό.. ουφ θα δούμε ..

bini

ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΒΑΡΟΣ.ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ ΑΝ ΑΙΜΑΤΩΝΕΤΑΙ ΚΑΛΑ?ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΔΗΛ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΕΩ.ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΥΛΗ

eua9

bini έγραψε:ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΒΑΡΟΣ.ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ ΑΝ ΑΙΜΑΤΩΝΕΤΑΙ ΚΑΛΑ?ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΔΗΛ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΕΩ.ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΥΛΗ

ευτυχώς ο γιατρός μου είναι εμβρυολόγος οπότε μου κάνει Doppler και μετρήσεις κάθε φορά..
αλλιώς ένας απλός μαιευτήρας θα το έβρισκε στην 32η βδομάδα στο Doppler.. είδε και τον πλακούντα δεν έίναι γερασμένος απλά μικρότερος από ότι θα έπρεπε.. ενώ μου λέει ότι εγώ δίνω ροή για 4δυμα ο πλακούντας είναι μικρός και δεν τραβάει ότι του δίνω..
δηλαδή δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι..
απλά το μωρό θα βγει μικρούλι..

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eua μου ρωτησα κι εγω τον γιατρο μου αν μπορω να τις βοηθησω να βαλουν βαρος λιγο πιο γρηγορα αλλα δυστυχως δεν μπορουμε να κανουμε κατι.υπομονη!τα μωρακια μας θα βγουν λιγο μικρα.αρκει να βαζουν βαρος!

ifi

ifi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα!!!
Ευάκι μη ανησυχείς αφου μεγαλώνει κ δεν είναι στασιμο, όλα καλά θα πάνε!!!!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evini7 έγραψε:
7 plintiria Ioanna? eipes 7??? ego thelo dyo ores gia to ena! po po koritsia, exo siderosei elaxista oso meno me to boyfriend. na nai kala i manoula tou. erxetai kai panta kanei to sidero! to sixainomai...kaimenoula mou kouragio....alla xalara e?
Μανδάμ,
έχω πρέσσα! Σε 3 ώρες θα τα 'χω καθαρίσει!

bini έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!
ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΟΥ ΦΥΣΙΚΑ!
Αφήστε, είδα πρόβλεψη. Ξαναέρχονται ζέστες.....

evini7 έγραψε:ti kala pou einai na min douleveis....
Α, μπα!
Εσύ δεν ήσουνα που αναρωτιόσουνα πώς θα κάθεσαι όλη μέρα;;;;; Razz 

bini έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΒΙΝΑΚΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΙΩΘΩ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΗ!ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΟΣΟ ΝΑΝΑΙ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΥΓΕ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ!ΚΑΛΗ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΨΩΝΙΑ!
Ε, κι ο γιατρός καλά στα είπε προχθές!
Άντε να αρχίσεις να το φχαριστιέσαι!!!!!

eua9 έγραψε:Κορίτσια καλημέρα ..
ο γιατρός μας την έκανε την καρδιά περιβόλι..
στις μετρήσεις βρήκε την μπέμπα μας 2 βδομάδες μικρότερη στην κοιλίτσα και μας είπε ότι μάλλον πρόκειται για μικρό πλάκουντα που δεν την τρέφει καλά.. επίσης το βάρος της το βρήκε μικρό για την βδομάδα τηςCrying or Very sad 
σε αυτές τις περιπτώσεις λέει ότι συνήθως βγαίνουν τα μωρά πρόωρα 7-8ο μήνα Crying or Very sad 
τώρα θα πηγαίνουμε κάθε 2 βδομάδες να την παρακολουθούμε..
αφήστε χάσαμε τον ύπνο μας..
Ψυχραιμία, κορίτσι!
Καλή διατροφή, ξεκούραση, ηρεμία να βοηθήσεις την κατάσταση όσο γίνεται!
Θα σε παρακολουθεί και τακτικά ο γιατρός και μια χαρά θα είστε!

eua9 έγραψε:ευτυχώς ο γιατρός μου είναι εμβρυολόγος οπότε μου κάνει Doppler και μετρήσεις κάθε φορά..
αλλιώς ένας απλός μαιευτήρας θα το έβρισκε στην 32η βδομάδα στο Doppler.. είδε και τον πλακούντα δεν έίναι γερασμένος απλά μικρότερος από ότι θα έπρεπε.. ενώ μου λέει ότι εγώ δίνω ροή για 4δυμα ο πλακούντας είναι μικρός και δεν τραβάει ότι του δίνω..
δηλαδή δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι..
απλά το μωρό θα βγει μικρούλι..
Μικρούλι.
Σχετικό και αυτό.
Ο πρώην άντρας μου είχε γεννηθεί καχεκτικό, 2400γραμμάρια και έγινε μία ντουλάπα 2,10. Να φανταστείς είχαμε χωρίσει και κανα χρόνο μετά τον είδα και σκιάχτηκα! Shocked 

Το μάζεμα σπιτιού ολοκληρώθηκε.
Πάω να ταΧΧΧτοποιήσω την κουζίνα!

eva evaki

eva evaki
Kalhspera ti moy kanete??den prolavainw na sas diavasw den exw akoma internet spiti. Ala sas skeftomai..kathe mera...emeis eimaste kala psthologika apla mas tromazei o traxilos poy paramenei anoixtos logo vlakeias giatrou..poy ekane ena rama xamila k hthele kialo...twra shmasia exei na mhn parw kapio mikrovio..k na ftasoume toylaxiston 32 evdomadwn..

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Καλημέρα!!!Τι κάνουν τα κορίτσια?

Εύα μου όπως σου είπαν και τα κορίτσια ηρεμία,θετική σκέψη εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και μια χαρά θα είναι το μωράκι σου!!!

bini

ΕΥΑΚΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΠΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟ ΒΑΖΕ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟ ΣΥΧΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ ΝΑ ΠΛΕΝΕΣΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΔΕΣΗ ΜΕ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΜΟΥΣΚΕΜΑ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!

eva evaki

eva evaki
Ayto kanw ypomonh...empistosunh den exw sto giatro mexri na paw ston allon alla epidei me exei plakosei stis antivioseis mexri na teleiosei den mporei n me analavei...apo kathariotita kwstantinod katakouzinos..den to syzito...esena bini ti pithanotites soy exoyn dwsei? makari na ftasw 32 +panw evdomades...

bini

ΜΑΙΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΠΟΥ ΘΕΣ ΣΤΑ ΛΗΤΩ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ 155 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

bini

eva evaki έγραψε:Ayto kanw ypomonh...empistosunh den exw sto giatro mexri na paw ston allon alla epidei me exei plakosei stis antivioseis mexri na teleiosei den mporei n me analavei...apo kathariotita kwstantinod katakouzinos..den to syzito...esena bini ti pithanotites soy exoyn dwsei?  makari na ftasw 32 +panw evdomades...

ΕΓΩ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΠΗΡΑ 5 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΠΕΡΙΔΕΣΗ ΜΗΝ ΠΑΘΩ ΜΟΛΥΝΣΗ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΦΑΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ 13 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΚΟΝΤΥΝΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΡΑΜΜΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΘΕΙ ΑΡΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bini έγραψε:ΜΑΙΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΠΟΥ ΘΕΣ ΣΤΑ ΛΗΤΩ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ 155 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!
αυτο θελω
http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&colID=1745&ct=10403&itmid=5319356
το πηρα 280,εσυ πιο λες?

eua9

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για την συμπαράσταση εύχομαι τα καλύτερα για τα μωράκια σας..

Maimou2009 έγραψε:eua μου ρωτησα κι εγω τον γιατρο μου αν μπορω να τις βοηθησω να βαλουν βαρος λιγο πιο γρηγορα αλλα δυστυχως δεν μπορουμε να κανουμε κατι.υπομονη!τα μωρακια μας θα βγουν λιγο μικρα.αρκει να βαζουν βαρος!
Μαιμού και μένα τα ίδια μου είπε δεν έχει να κάνει με την διατροφή .. βέβαια εγώ τρώω παραπάνω τώρα μπας και περάσει κάτι και σε αυτή.. το κάνω καθαρά απο ψυχολογικούς λόγους για να λέω ότι κάνω κάτι..
πάντως η δική μου περίπτωση είναι σαν να συμβαδίζει με ανάπτυξη διδύμων μόνο που είναι μόνη της..
το άλλο που έχω διαβάσει είναι να ξεκουραζόμαστε πολύ για να έχει καλύτερη αιμάτωση ο πλακούντας.. και κυρίως ξαπλώνοντας απο την αριστερή πλευρά..

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eua9 έγραψε:Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για την συμπαράσταση εύχομαι τα καλύτερα για τα μωράκια σας..

Maimou2009 έγραψε:eua μου ρωτησα κι εγω τον γιατρο μου αν μπορω να τις βοηθησω να βαλουν βαρος λιγο πιο γρηγορα αλλα δυστυχως δεν μπορουμε να κανουμε κατι.υπομονη!τα μωρακια μας θα βγουν λιγο μικρα.αρκει να βαζουν βαρος!
Μαιμού και μένα τα ίδια μου είπε δεν έχει να κάνει με την διατροφή .. βέβαια εγώ τρώω παραπάνω τώρα μπας και περάσει κάτι και σε αυτή.. το κάνω καθαρά απο ψυχολογικούς λόγους για να λέω ότι κάνω κάτι..
πάντως η δική μου περίπτωση είναι σαν να συμβαδίζει με ανάπτυξη διδύμων μόνο που είναι μόνη της..
το άλλο που έχω διαβάσει είναι να ξεκουραζόμαστε πολύ για να έχει καλύτερη αιμάτωση ο πλακούντας.. και κυρίως ξαπλώνοντας απο την αριστερή πλευρά..
Ξάπλα, λοιπόν!
Η λύση για όλα!

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eua9 έγραψε:Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για την συμπαράσταση εύχομαι τα καλύτερα για τα μωράκια σας..

αυτο που λες ισχυει.εγω απο την αρχη απο αριστερα κοιμαμαι.βεβαια ειναι κ η μερια μου.το φαι οντως δεν βοηθαει.
eva evaki ξαπλα κ θα πανε ολα καλα!πες στη γιατρο σου να κανεις κ τις ενεσεις για τα πνευμονια για παν ενδεχομενο,αν και θα στο πει κ αυτη φανταζομαι.εγω εχω κανει ηδη δυο κ θα κανω αλλες δυο.

eva evaki

eva evaki
Emena m exei trelanei sthn antiviosei moy eixe dwsei g deka meres kanonika teleiwna shmera k thn mia moy eipe na thn sunnexisw gia alles duo evdomades o allos giatros to vriskei ypervolh aytos thelei na teleiwsw m tis antivioseis g na me analavei..einai kathigiths poly kalos giatros apo thn amerikh thelei n teleiwsw thn antiviwsei k an den yparxei kapoio mikrovio thelei na m valei enan periso p hrthe apoamerikh mpenei panw apo to rama. K 90% klhnei k o traxilos ..k pame gia telos..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις