301 Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 Παρ Ιουλ 19, 2013 2:57 am
Marilena29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ειχα φερει σαλατουλα να χτυπησω αλλα παραγγειλαν εδω τα παιδια και μου εφεραν και μενα ..και χωρις δευτερη σκεψη το τσακισα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΕΛΙΖΑΚΙ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ Ο ΜΟΝΑΚΡΙΒΟΣ ΓΙΟΚΑΣ ΣΟΥ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΟΥΤΖΟΥ ΓΟΥΤΖΟΥ!!!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΔΛΔ!!!Κ ΑΣ ΤΑ ΜΑΣΑΓΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ-ΙΣΩΣ ΗΘΕΕ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ Κ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ Κ ΝΑ ΗΝ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΑΓΧΟΣ Κ ΦΟΒΙΕΣ!!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΜΟΥ!!!elisa87 έγραψε:Να μαι κ εγω!! Καλα ειμαι, αλλα μου εδωσε τα χαπακια λεει ανα 8ωρο για σημερα κ αν συνεχιστει να ξαναπαω.. Εκανα στο μηχανημα 1 μεγαλη συσπαση, τραχηλος ειναι πιο μπροστα απο οτι θα πρεπε αλλα ειναι κλειστος. Μου τα κρυβε λιγο η μαια κ με το τσιγγελι της τα βγαζα, γιατι εγω εβλεπα το μηχανημα οτι ανεβοκατεβαινε καθε λεπτο με μικρες συσπασουλες οπως εκεινο το βραδυ που ειχα ανα 2 λεπτα, που μετα μου ειπε η γιατρος μου οτι αυτο ηταν το χειροτερο λεει.. μαλλον δεν ηθελε να με τρομαξει, αλλα ετσι εξηγειται γιατι αντι για μια φορα χαπια θα παρω ολη μερα...αναπαυση μου ειπαν, οποτε ειμαι ξαπλωμενη....... να πω την αληθεια μου ηδη ο πονος σαν να μου περασε..
Ηταν μια μπεμπουλα εκει 2 μηνων με λοξυγγα πολυ γλυκα, ακουγοταν ενα χικ χικ σε ολη την αιθουσα αναομονης..!!
Τι ευχαριστα τα νεα της Νατς!!!!!!! Να τους ζησει!!!! Φανταζομαι θα ειναι τρισευτυχισμενη!!!
Αλεξανδρα μου τι τραβας κ εσυ!!!! Μηπως εφταιγε το λαδακι που βαζεις? Σκεψου τι αλλαξες τις τελευταιες μερες.. κουραγιο... με το φενιστιλ θα ηρεμησεις πολυ πιστευω!!!!
Τζωρτζινα εμπλεξες με τα γραφειοκρατικα.. οχι πες της θα ερθω θηλαζοντας..
Φρουφρου δεν καταλβνω τι γινεται με το ΑΜΚΑ, πρωτα βγαζουμε αυτο κ μετα ασφαλιζουμε τα μωρακια μας?
Μαριλενα κ Καλι εμεις πηραμε αυτη γιατι θελαμε πολυ χωρο
http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=23080
Εχουμε μεινει πολυ ευχαριστημενοι..
ΩΡΑΙΑ Η ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ Κ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΛΟΓΩ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕ ΝΑ ΣΚΥΒΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΙΔΙΑ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑφρουφρού έγραψε:ΕΛΙΖΑΚΙ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ Ο ΜΟΝΑΚΡΙΒΟΣ ΓΙΟΚΑΣ ΣΟΥ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΟΥΤΖΟΥ ΓΟΥΤΖΟΥ!!!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΔΛΔ!!!Κ ΑΣ ΤΑ ΜΑΣΑΓΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ-ΙΣΩΣ ΗΘΕΕ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ Κ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ Κ ΝΑ ΗΝ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΑΓΧΟΣ Κ ΦΟΒΙΕΣ!!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΜΟΥ!!!elisa87 έγραψε:Να μαι κ εγω!! Καλα ειμαι, αλλα μου εδωσε τα χαπακια λεει ανα 8ωρο για σημερα κ αν συνεχιστει να ξαναπαω.. Εκανα στο μηχανημα 1 μεγαλη συσπαση, τραχηλος ειναι πιο μπροστα απο οτι θα πρεπε αλλα ειναι κλειστος. Μου τα κρυβε λιγο η μαια κ με το τσιγγελι της τα βγαζα, γιατι εγω εβλεπα το μηχανημα οτι ανεβοκατεβαινε καθε λεπτο με μικρες συσπασουλες οπως εκεινο το βραδυ που ειχα ανα 2 λεπτα, που μετα μου ειπε η γιατρος μου οτι αυτο ηταν το χειροτερο λεει.. μαλλον δεν ηθελε να με τρομαξει, αλλα ετσι εξηγειται γιατι αντι για μια φορα χαπια θα παρω ολη μερα...αναπαυση μου ειπαν, οποτε ειμαι ξαπλωμενη....... να πω την αληθεια μου ηδη ο πονος σαν να μου περασε..
Ηταν μια μπεμπουλα εκει 2 μηνων με λοξυγγα πολυ γλυκα, ακουγοταν ενα χικ χικ σε ολη την αιθουσα αναομονης..!!
Τι ευχαριστα τα νεα της Νατς!!!!!!! Να τους ζησει!!!! Φανταζομαι θα ειναι τρισευτυχισμενη!!!
Αλεξανδρα μου τι τραβας κ εσυ!!!! Μηπως εφταιγε το λαδακι που βαζεις? Σκεψου τι αλλαξες τις τελευταιες μερες.. κουραγιο... με το φενιστιλ θα ηρεμησεις πολυ πιστευω!!!!
Τζωρτζινα εμπλεξες με τα γραφειοκρατικα.. οχι πες της θα ερθω θηλαζοντας..
Φρουφρου δεν καταλβνω τι γινεται με το ΑΜΚΑ, πρωτα βγαζουμε αυτο κ μετα ασφαλιζουμε τα μωρακια μας?
Μαριλενα κ Καλι εμεις πηραμε αυτη γιατι θελαμε πολυ χωρο
http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=23080
Εχουμε μεινει πολυ ευχαριστημενοι..
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΚΑ,ΑΚΟΥ:ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΑΡΑΞΗ ΓΑΜΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ 6ΜΗΝΟΥ-ΠΙΣΤΟΠ/ΤΙΚΟ ΟΙΚ.ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ-ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΤΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΜΑΣ-ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ Κ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΑΕΙ Κ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΕΠ Κ ΤΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΜΚΑ!!!ΟΟΟΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΤΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!!!ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝ ΔΕΝ ΡΩΤΞΣΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ(Κ ΤΗΝ ΠΙΟ ΧΑΖΗ ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ)ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΕΤΣΙ!!ΓΙΑΤΙ?ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΝΟΜΙΖΑ 1ον ΟΤΙ ΤΟ ΑΜΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ 2ον ΟΤΙ Η ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΤΟΥ ΤΕΛΥΤΑΙΟ 6μηνου ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ Κ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΩΣ Η΄ΑΛΛΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ Κ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΑΜΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ.ΑΛΛΑ...ΑΤΥΧΗΣΑ ΜΕ ΤΑ "ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ"ΜΟΥ...ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΟΥ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΟΥ ΣΤΑ300ευρω Κ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΑΛΛΕΣ(ΑΧΡΕΙΑΣΤΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ,ΕΙΝΑΙ 250 Κ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης