Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
660 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 660 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 41]

Marilena29

Marilena29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ειχα φερει σαλατουλα να χτυπησω αλλα παραγγειλαν εδω τα παιδια και μου εφεραν και μενα ..και χωρις δευτερη σκεψη το τσακισα

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ε, τι να έκανες, να έλεγες όχι; αγένεια! Razz 
χεχε!
Αχ, πάλι γλάρωσα.. πάω να την πέσω, θα τα πούμε μετά!
Μαριλένα μου, καλά να περάσετε στο εξοχικό! φιλιά!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να μαι κ εγω!! Καλα ειμαι, αλλα μου εδωσε τα χαπακια λεει ανα 8ωρο για σημερα κ αν συνεχιστει να ξαναπαω.. Εκανα στο μηχανημα 1 μεγαλη συσπαση, τραχηλος ειναι πιο μπροστα απο οτι θα πρεπε αλλα ειναι κλειστος. Μου τα κρυβε λιγο η μαια κ με το τσιγγελι της τα βγαζα, γιατι εγω εβλεπα το μηχανημα οτι ανεβοκατεβαινε καθε λεπτο με μικρες συσπασουλες οπως εκεινο το βραδυ που ειχα ανα 2 λεπτα, που μετα μου ειπε η γιατρος μου οτι αυτο ηταν το χειροτερο λεει.. μαλλον δεν ηθελε να με τρομαξει, αλλα ετσι εξηγειται γιατι αντι για μια φορα χαπια θα παρω ολη μερα...αναπαυση μου ειπαν, οποτε ειμαι ξαπλωμενη....... να πω την αληθεια μου ηδη ο πονος σαν να μου περασε..
Ηταν μια μπεμπουλα εκει 2 μηνων με λοξυγγα πολυ γλυκα, ακουγοταν ενα χικ χικ σε ολη την αιθουσα αναομονης..!!
Τι ευχαριστα τα νεα της Νατς!!!!!!! I love you I love you I love you I love you  Να τους ζησει!!!! Φανταζομαι θα ειναι τρισευτυχισμενη!!!
Αλεξανδρα μου τι τραβας κ εσυ!!!! Μηπως εφταιγε το λαδακι που βαζεις? Σκεψου τι αλλαξες τις τελευταιες μερες.. κουραγιο... με το φενιστιλ θα ηρεμησεις πολυ πιστευω!!!! I love you I love you I love you I love you I love you 
Τζωρτζινα εμπλεξες με τα γραφειοκρατικα.. οχι πες της θα ερθω θηλαζοντας..
Φρουφρου δεν καταλβνω τι γινεται με το ΑΜΚΑ, πρωτα βγαζουμε αυτο κ μετα ασφαλιζουμε τα μωρακια μας?
Μαριλενα κ Καλι εμεις πηραμε αυτη γιατι θελαμε πολυ χωρο
http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=23080
Εχουμε μεινει πολυ ευχαριστημενοι..

Marilena29

Marilena29
Νατασα μου καλη ξεκουραση φιλακια...Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 13 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 13 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 13 417472 

Marilena29

Marilena29
Ειδες Ελιζακι μου καλα εκανες και πηγες...αντε ξεκουραση τωρα...φυσικα σε 2 βδομαδες μπαινεις στο μηνα σου οποτε δεν υπαρχει κατι το ανησυχιτικο αλλα καλυτερα να προσεχεις...

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελιζάκι μου, κάτσε ξεκουράσου τώρα, πάρε τα χάπια σου και όλα καλά! Ξάπλα να τη βγάλεις!
Φιλιά σε όλες! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 13 417472 

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι εκανα πολυ καλα που πηγα.. σας ευχαριστω που με ωθησατε κ εσεις!! I love you I love you I love you I love you I love you I love you 

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευχαριστω Νατασα μου φιλακια πολλα!! Καλη ξεκουραση!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 13 654316 

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελιζα κρατησου μην γεννησετε πρι εμενα εχω σειρα εγω εεεεε Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy 
τωρα φτιαχνω το φαγακι μου και ο μικρος μου τρελενετε θα κανουμε ομελετιτσα με ντοματουλα λουκανικακια και φετουλα και μια ωραια παγομενη σαλατα ντοματα με αγγουρακι και κρεμμυδακι

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαχαχα οχι Γιωτα μου, πριν απο μενα εχετε σειρα πολλες κοπελες!! Θα τον κρατησω το γιοκα μου!!! Μην ανησυχεις, εσυ εισαι η επομενη με το καλο!!!!!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 
Ωραιο φαγητακι φτιαχνετε πολυ νοστιμο!!!!

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αγαπητή panagiwtam,
Είναι πολύ θετικό που η εγκυμοσύνη έφτασε μέχρι τις 37+ εβδομάδες και το μωρό θα είναι ώριμο. Το γεγονός ότι η διαστολή του τραχήλου είναι 4 εκατοστά και ότι έχουν ξεκινήσει οι συσπάσεις της μήτρας δείχνει ότι θα έχετε μία γέννα που θα εξελιχθεί ομαλά. Είναι φυσιολογικό να αισθάνεστε δυσφορία και πρέπει να κάνετε υπομονή και να παρακολουθείτε τις κινήσεις του μωρού σας. Όταν ξεκινήσει ο τοκετός, θα το καταλάβετε, γιατί οι συσπάσεις θα γίνουν πιο έντονες και πιο συχνές ή θα σπάσουν τα νερά. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε παυσίπονα για τους πόνους, σύμφωνα πάντα με τη γνώμη του γιατρού σας. Άλλωστε, αν ξεκινήσει ο τοκετός, κανένα παυσίπονο δεν μπορεί να τον αναστείλει.

Χριστίνα Π. Βάντζου

κοριτσια μου αυτη ειναι μια απαντηση που πειρα απο μια γιατρο στο ειμειλ μου

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μολις σας διαβασα κοριτσια μου!μαριλενα μου καλο ταξιδι να περασετε τελεια!!αχ ειχαμε κ νεα απο τη νατσουλα μας!!!τι καλααααα!!!ναμας ζησει το πρωτο μπεμπακι της παρεας!!!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 13 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 13 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 13 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 13 215994 νατασσα κ πελυ μου τι τυχερες που ειστε που θα πατε να τη δειτε...να της δωσετε πολλα φιλακια απο εμας!!!!περιμενουμε νεοτερα!!!ελισακι μου ξεκουραση κ αγιος ο θεος!ειναι το καλυτερο που μπορεις να κανεις!φρουφρου μου τελεια τα νεα σου,ο μικρος μεγαλωσε πολυ!!!2 κιλακια αχου το μωρε....τελειο το ταττου σου!οσο για το οτι δεν θα ειναι ο αντρουλης σου μεσα δεν πειραζει κοριτσακι μου,μη στεναχωριεσαι!!!το αποτελεσμα θα σας ανταμειψει για τα καλαΜανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 13 49454 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 13 49454 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 13 49454 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 13 49454 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 13 49454 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 13 49454 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 13 49454 κοριτσια μου σας ευχαριστω ολες για τη συμπαρασταση σας!!ελπιζω να περασει ολο αυτο συντομα γιατι δεν το αντεχω αλλο!!!ενα μαυρο χαλι ειμαι,δεν ειμαι για να με δει ανθρωπος!!!ο αντρουλης μου ειναι το διαμαντι μου,το ποσο μου στεκεται δεν λεγεται...κατι τετοιες στιγμες νιωθω πολυ πολυ τυχερη!!!παντως η ψυχολογια μου εχει πεσει πολυ με ολο αυτο...να περασει κ να μη ξανα ρθει...

Marilena29

Marilena29
Ελιζακι μου απλα σου ειπα πηγαινε επειδη ειμαι κι εγω ετσι ..εννοω παρα να αγχονομαι τι ειναι και τι εχω καλυτερα παιρνω τηλ και παω κατευθειαν ..αντε ξεκουραση τωρα!!!κατσε στο καινουριο σας κλιματιστικο και δροσιστου!!

Γιωτα μου καλη ορεξη

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πως να μην πεσει η ψυχολογια Αλεξ μου... λογικο δεν ειναι.. αλλα ελα να παιρνουμε βαθειες ανασουλες κ θα ανεβουμε παλι πριν το καταλαβουμε!!!!!!!!!
Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 13 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 13 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 13 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 13 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 13 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 13 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 13 654316 

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ ελισακι μου ο αντρας μου με ανεβαζει κ αυτο το πλασματακι που εχω μεσα μου...αλλα οταν με βλεπω ετσιSad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad τελος παντων!μην σας πρηζω αλλο,ολα καλα θα πανε!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι Μαριλενα μου κ εγω ετσι κανω συνηθως, απλα επειδη γενικα νιωθω διαφορα καθυστερω να καταλαβω ποτε πρεπει να ανησυχησω!!!
Αλεξανδρα μου μια ματια να ριχνες σε κεινη τη μπεμπα στο μαιευτηριο, θα λεγες αξιζουν ολα τα σπιθουρακια του κοσμου!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ολα θα περασουν κ μετα θα τα ξεχασεις, κ εσυ κ ολες μας..
I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you 

Marilena29

Marilena29
Αλεξ μου σε καταλαμβαινω που πεφτεις ψυχολογικα...κι εγω το παθαινω..με το βαρος, με τα μαλλια, με τα ρουχα...ολο και κατι με ριχνει...αλλα τα μπεμπακια μας εχουν σημασια...αυτο που λες στηριξη απο τους αντρες μας ξαναπεστο!!και δεν μας λενε λογακια...τα νιωθουν..το ειχαμε ξανασυζητησει και σου ειπα οτι εμεις αχονομαστε πιο πολυ αποσο πρεπει ενω εκεινοι μας κατανοουν και δεν εχουν θεμα...αντε παρε ενα φιλακι και μια αγκαλιτσα να νιωσεις καλυτερα Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 13 417472Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 13 35468  Ανεβα σε παρακαλω ..εσυ εισαι το θετικο μας ατομο λεμε που μας δινεις δυναμη!!!  Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 13 536304 

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σας ευχαριστω πολυ κοριτσια μου...παω τωρα να ξαπλωσω γιατι δεν κοιμηθηκα σχεδον καθολου το βραδυ...θα τα πουμε αργοτερα...σας φιλω κ σας ευχαριστω για ολα!

Marilena29

Marilena29
Αλεξ μου μια συμβουλη...να αλλαζεις συχνα σεντονακια και πετσετες επειδη εσενα μπορει να σου περασει και να μεταδιδονται απο τα σεντονια...στο λεω επειδη το εχω παθει...φιλακια καλη ξεκουραση

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλη ξεκουραση Αλεξανδρα μου κ ολα θα περασουν θα δεις!!! Του χρονου τετοια εποχη θα τα θυμομαστε κ θα γελαμε..!!!
I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you 

Marilena29

Marilena29
Ελιζακι ξαπλωσες? θα ερθει η μαμα σου για παρεα?

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΝΑ'ΜΑΣΤΕ Κ ΜΕΙΣVery Happy Very Happy Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 13 215994 
ΡΙΞΑΜΕ ΕΝΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΜΑΤΑΚΙ,ΦΑΓΑΜΕ Κ ΤΩΡΑ ΑΠΛΟΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΓΩΤΑΚΙ ΜΑΣ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΔΩΡΑΚΙΑ-ΔΕΜανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 13 215994 ΓΜΑΤΑΚΙΑ(ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΗ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ...Rolling Eyes )
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!! ΠΟΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑΑ???ΔΕΝ ΕΙΔΑ...Wink 

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι Μαριλενα μου ειμαι ξαπλωμενη με το λαπ τοπ κ πατατες τηγανιτες..!!
Κ φετα.....!!
Ειναι ο αντρας μου εδω, οποτε εχω παρεουλα!!!
Το βραδυ θα ερθουν η μαμα, η νονα μου κ μη κορη της με το φιλο της.. δεν το ακυρωσα γιατι ειμιαστε πολυ δεμενοι, οποτε εγω απλα θα ειμαι στον καναπε..!

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elisa87 έγραψε:Να μαι κ εγω!! Καλα ειμαι, αλλα μου εδωσε τα χαπακια λεει ανα 8ωρο για σημερα κ αν συνεχιστει να ξαναπαω.. Εκανα στο μηχανημα 1 μεγαλη συσπαση, τραχηλος ειναι πιο μπροστα απο οτι θα πρεπε αλλα ειναι κλειστος. Μου τα κρυβε λιγο η μαια κ με το τσιγγελι της τα βγαζα, γιατι εγω εβλεπα το μηχανημα οτι ανεβοκατεβαινε καθε λεπτο με μικρες συσπασουλες οπως εκεινο το βραδυ που ειχα ανα 2 λεπτα, που μετα μου ειπε η γιατρος μου οτι αυτο ηταν το χειροτερο λεει.. μαλλον δεν ηθελε να με τρομαξει, αλλα ετσι εξηγειται γιατι αντι για μια φορα χαπια θα παρω ολη μερα...αναπαυση μου ειπαν, οποτε ειμαι ξαπλωμενη....... να πω την αληθεια μου ηδη ο πονος σαν να  μου περασε..
Ηταν μια μπεμπουλα εκει 2 μηνων με λοξυγγα πολυ γλυκα, ακουγοταν ενα χικ χικ σε ολη την αιθουσα αναομονης..!!
Τι ευχαριστα τα νεα της Νατς!!!!!!! I love you I love you I love you I love you  Να τους ζησει!!!! Φανταζομαι θα ειναι τρισευτυχισμενη!!!
Αλεξανδρα μου τι τραβας κ εσυ!!!! Μηπως εφταιγε το λαδακι που βαζεις? Σκεψου τι αλλαξες τις τελευταιες μερες.. κουραγιο... με το φενιστιλ θα ηρεμησεις πολυ πιστευω!!!! I love you I love you I love you I love you I love you 
Φρουφρου δεν καταλβνω τι γινεται με το ΑΜΚΑ, πρωτα βγαζουμε αυτο κ μετα ασφαλιζουμε τα μωρακια μας?
ΕΛΙΖΑΚΙ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ Ο ΜΟΝΑΚΡΙΒΟΣ ΓΙΟΚΑΣ ΣΟΥ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΟΥΤΖΟΥ ΓΟΥΤΖΟΥ!!!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΔΛΔ!!!Κ ΑΣ ΤΑ ΜΑΣΑΓΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ-ΙΣΩΣ ΗΘΕΕ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ Κ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ Κ ΝΑ ΗΝ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΑΓΧΟΣ Κ ΦΟΒΙΕΣ!!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΜΟΥ!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΚΑ,ΑΚΟΥ:ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΑΡΑΞΗ ΓΑΜΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ 6ΜΗΝΟΥ-ΠΙΣΤΟΠ/ΤΙΚΟ ΟΙΚ.ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ-ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΤΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΜΑΣ-ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ Κ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΑΕΙ Κ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΕΠ Κ ΤΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΜΚΑ!!!ΟΟΟΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΤΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!!!ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝ ΔΕΝ ΡΩΤΞΣΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ(Κ ΤΗΝ ΠΙΟ ΧΑΖΗ ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ)ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΕΤΣΙ!!ΓΙΑΤΙ?ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΝΟΜΙΖΑ 1ον ΟΤΙ ΤΟ ΑΜΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ 2ον ΟΤΙ Η ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΤΟΥ ΤΕΛΥΤΑΙΟ 6μηνου ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ Κ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΩΣ Η΄ΑΛΛΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ Κ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΑΜΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ.ΑΛΛΑ...ΑΤΥΧΗΣΑ ΜΕ ΤΑ "ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ"ΜΟΥ...ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΟΥ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΟΥ ΣΤΑ300ευρω Κ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΑΛΛΕΣ(ΑΧΡΕΙΑΣΤΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ,ΕΙΝΑΙ 250 Κ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!!!!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 13 534787 

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φρουφρού έγραψε:
elisa87 έγραψε:Να μαι κ εγω!! Καλα ειμαι, αλλα μου εδωσε τα χαπακια λεει ανα 8ωρο για σημερα κ αν συνεχιστει να ξαναπαω.. Εκανα στο μηχανημα 1 μεγαλη συσπαση, τραχηλος ειναι πιο μπροστα απο οτι θα πρεπε αλλα ειναι κλειστος. Μου τα κρυβε λιγο η μαια κ με το τσιγγελι της τα βγαζα, γιατι εγω εβλεπα το μηχανημα οτι ανεβοκατεβαινε καθε λεπτο με μικρες συσπασουλες οπως εκεινο το βραδυ που ειχα ανα 2 λεπτα, που μετα μου ειπε η γιατρος μου οτι αυτο ηταν το χειροτερο λεει.. μαλλον δεν ηθελε να με τρομαξει, αλλα ετσι εξηγειται γιατι αντι για μια φορα χαπια θα παρω ολη μερα...αναπαυση μου ειπαν, οποτε ειμαι ξαπλωμενη....... να πω την αληθεια μου ηδη ο πονος σαν να  μου περασε..
ΕΛΙΖΑΚΙ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ Ο ΜΟΝΑΚΡΙΒΟΣ ΓΙΟΚΑΣ ΣΟΥ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΟΥΤΖΟΥ ΓΟΥΤΖΟΥ!!!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΔΛΔ!!!Κ ΑΣ ΤΑ ΜΑΣΑΓΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ-ΙΣΩΣ ΗΘΕΕ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ Κ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ Κ ΝΑ ΗΝ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΑΓΧΟΣ Κ ΦΟΒΙΕΣ!!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΜΟΥ!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΚΑ,ΑΚΟΥ:ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΑΡΑΞΗ ΓΑΜΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ 6ΜΗΝΟΥ-ΠΙΣΤΟΠ/ΤΙΚΟ ΟΙΚ.ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ-ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΤΩΝ  ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΜΑΣ-ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ Κ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΑΕΙ Κ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΕΠ Κ ΤΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΜΚΑ!!!ΟΟΟΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΤΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!!!ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝ ΔΕΝ ΡΩΤΞΣΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ(Κ ΤΗΝ ΠΙΟ ΧΑΖΗ ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ)ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΕΤΣΙ!!ΓΙΑΤΙ?ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΝΟΜΙΖΑ 1ον ΟΤΙ ΤΟ ΑΜΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ 2ον ΟΤΙ Η ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΤΟΥ ΤΕΛΥΤΑΙΟ 6μηνου ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ Κ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΩΣ Η΄ΑΛΛΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ Κ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΑΜΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ.ΑΛΛΑ...ΑΤΥΧΗΣΑ ΜΕ ΤΑ "ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ"ΜΟΥ...ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΟΥ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΟΥ ΣΤΑ300ευρω Κ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΑΛΛΕΣ(ΑΧΡΕΙΑΣΤΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ,ΕΙΝΑΙ 250 Κ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!!!!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 13 534787 
ΩΡΑΙΑ Η ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ Κ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΛΟΓΩ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕ ΝΑ ΣΚΥΒΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΙΔΙΑ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑWink 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις