Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
664 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 664 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 41]

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχαχαχα εγω να δεις ποσο τους βριζω μια μου!!δεν τους παω καθολου!απλα αναγνωριζω την οργανωση τους σε ολα..που εχουν ενα κρατος συγκροτημενο..που ζεις εδω κ νιωθεις μια ασφαλεια..μακαρι να τους μοιαζαμε σε αυτο εστω κ λιγο...

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ κοριτσια η αληθεια ειναι οτθ τετοια ταλεπορθα πρωτη φορα καλε τουαλετα παω με βοηθεια αλλα τι να κανεις τωρα εφαγα και περιμενω να περαση λιγη ωρα να δω τι γινετε αν εχω ναυτιες θα παω μα καλα τι πισμα και αυτο το πσιδι να μην θελει να βγει με τιποτα

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τελευταια ταλαιπωρια περνας γιωτα μου,το παιδι σου ερχεται!προσπαθησε οσο μπορεις να εισαι χαλαρη!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσια να μαι κ εγω!!!
Δεν ειμαι η μονη κλαψιαρα σημερα εεε;;
Μια μου κ εγω κλαιω με τα κουταβακια.. Και τα γατακια.. Κ μερικες φορες ακομα κ με τα αρκουδακια στο δωματιο του μπεμπη που τον περιμενουν..
Ειμαι καπως καλυτερα τωρα ομως..
Ζεστη κ στη Γερμανια εε Αλεξανδρα μου; Κ εδω εχει πολλη υγρασια κ η ζεστη χτυπαει ασχημα.. Ευτυχως που βαλαμε το κλιματιστικο κ βρηκαμε ηρεμια..!!!!
Γιωτα μου να πας νοσοκομειο, κ ας σε διωξουν. εγω θα πηγαινα παντως...

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω κοριτσια δεν νιωθω καλα νιωθω οτι εχω συσπασεις πολλες κ νιωθω μια δυσφορια κ ζαλιζομαι.νιωθω βαρος χαμηλα κ τραβηγματα.θα ξαπλωσω κ αν δεν περασει θα παω μια βολτα στο νοσοκομειο

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι Αλεξανδρα μου να ξαπλωσεις στα αριστερα, κ κοιτα τι ωρα ειναι, αν περασει μια ωρα κ δεν εχει αλλαξει κατι προς το καλυτερο η αν νιωθεις οτι γινεται πιο εντονο να πας στο νοσοκομειο.. Οχι μονη σου ομως, παρε τηλ κ τον αντρα σου γιατι δεν ξερεις μηπως πονεσεις αποτομα..
Καλη ξεκουραση!!
I love you I love you I love you I love you 

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σε ευχαριστω ελισακι μου..ειναι κ αυτη η ζεστη που τα κανει χειροτερα..

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι μου το ειπε μια εγκυουλα στο μαιευτηριο, οτι η ζεστη λεει κανει κακο στο ολο θα,ε με τις συσπασεις.. Κ να πινουμε κ πολυ νερο!!! Αυτο βοηθαει λεει.. I love you 

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΟΥ Κ..... ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΑΝΟΙΞΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΑΛΛΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!!! ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ Κ ΝΑ ΔΩ ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΣΒΗΣΩ Η .....ΠΟΝΤΙΑ.........
Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 20 534787 confused confused confused confused confused confused confused 

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φρουφρουδακι τι κανεις;!! Καλοριζικη η προικα σας!!! Να τη χαρει ο μπεμπης σας κ εσεις!!!!!!! Με το καλο να τον βαλεις εκει!!!!
Αχ ασε κ ο δικος μου οχι απλα βοηθαει, ολα τα εχει αναλαβει!!! Ειδικα τωρα που ξεκουραζομαι εγω..!!
Μολις πηρα τα φαρμακα μου οποτε θα με πιασει η γνωστη πλεον ανησυχια κ ταχυκαρδια, οποτε θα ξαπλωσω κ θα τα πουμε αργοτερα..!! Φιλακιαααα

kalli f

kalli f
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια τι κανετε..????εγω επεστρεψα εχθες σπιτακι μου....δεν αντεχω την ζεστη ουτε λεπτο.....στην αθηνα νομιζω ηταν καλυτερο το κλιμα....Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad 
γυρισα κ βρηκα το μπαχαλο....δεν μπορω να βρω ταξη με τιποτα....η πεθερα φιλοτιμηθηκε να μαζεψει το σπιτι οσο ελειπα κ εχω παθει σοκκκκκShocked Shocked Shocked Shocked 
ψαχνω να βρω τα πραγματα μου....προσπαθω να το παιξω ψυχραιμη αλλα δεν...Twisted Evil 
πηρα τελικα μια συρταριερα απο το ικεα κ μια ντουλαπιτσα πολυ γλυκια κ φθηνη..
πρεπει να βρουμε καμια παντεντα να φαινονται λιγο πιο παιδικα νομιζω.....http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=37135
αυτη ειναι η ντουλαπιτσα....μεσα ειναι πολυ ωραια...κ συρταριερα με 4 συρταρια....απλη λευκη....σκεφτομαι να βαλω ροζ πομολακια...Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 20 215994 

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Καλι μου!! Καλοριζικα τα επιπλακια σας κ καλως ορισες στο σπιτακι σου!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 20 654316 
Τι δεν βρισκεις Καλι μου;!;;; Razz 

kalli f

kalli f
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ευχαριστω πολυ ελιζακι μου...
Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 20 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 20 215994 
ασε με δεν θα τα παμε καθολου καλα μου φαινεται ποση υπομονη να κανω....???????απο που να ξεκινησω....βρηκα τα μπωλ μου μεσα στα ποτηρια..ολα τα πεδιλακι παντοφλακια μου τα χε καταχονιασει στην λευκη τσαντα θαλασσης η οποια εγινε μαυρη....μου αλλαξε θεση στα σεντονια κ εστρωσε κ κατι λευκα γεροντιστικα που μου εχει χαρισει κ δεν τα ειχα στρωσει ποτε...ασε δεν θελω να τα σκεφτομαι....γιατι μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι....Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil 
την αλλη φορα γυρισα κ βρηκα σεμεδακια στα καλοριφερ κ γλαστρακια με ψευτικα λουλουδια εγκεφαλικο............τι να πω...οταν ειμαι εδω δεν ερχεται ποτε...μαλλον βγαζει το αχτι της

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα, κορίτσια μου! τι κάνετε; εμείς ψησαμε, φάγαμε, ήταν πολύ ωραία! Αλλά τώρα είμαι σαν ζαβλακωμενη από την κούραση και τη ζέστη! πήγα να κοιμηθώ λίγο, αλλά έγινα μούσκεμα και σηκώθηκα να κάτσω κοντά στον ανεμιστήρα! Ουφ!
Τι έγινε, πολύ πεσμένη ψυχολογία βλέπω σήμερα! Ελπίζω να είστε καλύτερα τώρα!
Άλεξ μου, ελπίζω να σου πέρασαν οι συσπάσεις.. Κάτσε να χαλαρώσεις..
Κάλι μου, με γεια τα ψώνια σας! όσο για την πεθερά, θέλω να πιστεύω ότι το έκανε από καλή πρόθεση! :-)

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια εχω ρυθμικες συσπασεις ανα 5 λεπτα κ κρατανε περιπου 30 δευτερολεπτα.δεν ποναω ομως καθολου απλα νιωθω ενα σφυξιμο.τι να κανω?εγω λεω να το παρακολουθησω κι αλλο να δω αν σταματησει η αν εξελιχτει.

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ωω καταλαβα....!!! Αν ειναι καλη η προθεση της μη δινεις σημασια, τα γουστα μας ειναι διαφορετικα παντα!!
Νατασα μου τι κανεις;! Ψησατε εε;! Τι ωραια!!!!

kalli f

kalli f
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ερχεται ο αδερφος μου θα κανουμε προσπαθεια συναρμολογησης....μολις ανοιξα το κουτι της συρταριερας.....2ο σοκ
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked 
σε ποσα κομματια ειναι ......σε 2 μερεσ θα τελειωσουμε......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ελπιζω να χει καπου βιδες....θα τα πουμε το βραδακι....αφου κανουμε την  προσπαθεια....κ αφου κανω τις ανασκαφες να βρω κ να τακτοποιησω κανα πραγμα
Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 20 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 20 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 20 417472 :blowkiss

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλεξανδρα μου γλυκεια πρεπει να πας στο νοσοκομειο.
Θα σε εξετασουν να δουν τι τρεχει με τον τραχηλο, θα βαλουν καρδιοτοκογραφο να δουν πως αντιδρα η Αποστολια σου σε αυτες τις συσπασεις κ ολα οκ!!!
Αλλα να πας καλυτερα, κ μαλιστα τωρα, εμενα αυτη ειναι η γνωμη μου.

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ Καλι μου αυτες οι συρταριερες ειναι μανικι!!!!!! Υπομονη κ καλη δουλεια!!!!
Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 20 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 20 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 20 654316 

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λες ελισακι μου ε?Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 20 534787 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 20 534787 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 20 534787 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 20 534787 θα το παρακολουθησω λιγο ακομη.αν πονουσα θα πηγαινα αμεσως.πως γινεται να μην ποναω??καλλι μου,νατασσα μου τι κανετε?

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλεξάνδρα μου, αν είναι πράγματι συσπάσεις, πρέπει να πας στο νοσοκομείο γιατί είναι πολύ συχνές.. Αν και αν ήταν συσπάσεις γέννας, θα έπρεπε να πονάς κανονικά..
Κάλι μου, καλό στήσιμο! τα λέμε!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το νοσοκομειο ειναι κοντα σου; Δηλ απο τη στιγμη που το αποφασιζεις πχ σε 10 λεπτα εισαι εκει;
Γινεται κ να μην πονας, αλλα αφου ειναι ρυθμικες κ πανω απο 4 την ωρα εγω λεω να πας.. Γιατι αν πας ενω εχεις συσπασεις, θα τις καταγραψουν στο χαρτι κ θα ξερεις. Κ απο αυτο κ μονο κερδος θα εχεις.. Κ θα σε εξετασουν..
Δεν ξερω, εγω αυτο θα εκανα..

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το νοσοκομειο ειναι 5 λεπτα απο εδω.θα το παρακολουθησω λιγο ακομη.μολις εκανα μια.κρατησε λιγοτερο απο 30 δευτερα.αλλα ναι νατασσα μου δεν ποναω.γιαυτο δισταζω να παω.απλα τεντωνει η κοιλια κ σφυγγεται κ νιωθω καπως αλλα οχι πονο.ουφ δεν ξερω...

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εσυ ξερεις Αλεξανδρα μου.. Οπως νιωθεις.. Αν ειναι τοσο κοντα τοτε δες πως παει για κανα μισαωρο ακομη, αλλα αν συνεχιζεται καλυτερα να πας να ξερεις τι γινεται κ να σου πουν κ πως πρεπει να αντιδρας οταν το νιωθεις αυτο.. Τωρα ποση ωρα ειναι που ειναι ανα 5 λεπτα;

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ενιωσα συνολικα γυρω στις 8!!!!!ανα 5 λεπτα.ξανα εκανα τωρα.αρχιζω να μην εχω αμφιβολιες κ να πιστευω πως οντως ειναι συσπασεις γιατι δεν γινεται το παιδι ανα πεντε λεπτα σταθερα να τεντωνεται!αυτο που νιωθω ειναι ρυθμικο.μου φαινεται θα κανω ενα ντουζ τωρα κ θα ειμαι σε ετοιμοτητα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις