Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
584 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 584 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 41]

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ Κ ΠΑΛΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΟΙΛΟΙΤΣΕΣ ΜΑΣ!!! ΦΡΕΣΚΑΡΑΜΕ ΛΟΓΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑΤΑΚΙ ΜΑΣ ΜΕ ΛΙΓΟ ΥΠΝΟ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥΛΙΑ ΜΑΣ Κ ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΟΜΜΩΤΡΙΟ ΝΑ ΚΑΛΟΠΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΑΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟΜανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 4 215994  ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΑΠΩ ΕΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!sunny 
ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΜΟΥ Α΄'ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΑΚΙ ΣΟΥ Κ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!!!ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΘΑ ΕΡΧΟΜΑΟΥΝ ΕΓΩ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΣΗΚΩΤΗ Κ ΝΑ ΣΕ ΠΗΓΑΙΝΑ....ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΙΝΗ ΠΑΡΑΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΒΟΥΤΙΑCool Cool  ΧΑΧΧΑΧΧΑLaughing Laughing Laughing 
ΜΑΡΟ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΚΙ ΣΟΥ ΜΩΡΕ ΜΟΥ???ΠΕΡΙΜΑΕΝΟΥΜΕ NEW FOTO:photosmile: 
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΝΤΟΥΖΕΝΙΑ ΤΗΣ ΤΩΡΑ Κ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΙΑΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ!!!Ε ΜΕΤΑ ΘΕ ΕΧΕΙ Κ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΤΗΣ Κ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ SUPER!!!ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΝΤΕΠΟΝΑΚΙ ΜΗΝ ΚΑΤΑΠΟΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ!!!ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΟΥΤΩΣ Η' ΑΛΛΩΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!!!!ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!!!
ΜΑΡΟ Κ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΓΕΝΝΑΤΕ ΜΑΖΙ Κ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕΤΑ Κ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΔΩΜΑΤΙΟ!!!ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!ΤΕΛΕΙΑ!!!
ΓΙΩΤΑΚΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΟΠΩΣ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΣΕΞ Κ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΥ Κ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΨΟΓΑ!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ Κ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ,ΠΟΛΥ ΛΙΠΑΡΟ ΒΡΕ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!!Κ ΤΑ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΠΟΛΥ ΤΩΡΑ Κ ΑΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ!!!
ΙΤΑΛΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ!!!ΒΡΑΣΤΑ ΟΛΑ!!!ΠΑΤΑΤΟΥΛΑ ΒΡΑΣΕ ΜΕ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ Κ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ,ΚΟΨΕ ΜΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑ,ΕΝΑ ΑΓΓΟΥΡΑΚΙ,1 ΜΑΡΟΥΛΑΚΙ Κ ΜΕΤΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ Η' ΛΕΜΟΝΑΚΙ,Η'ΤΟΝΟ ΜΕ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ Κ ΛΙΓΟ ΛΑΔΑΚΙ!!ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΑΝΑΛΑΦΡΟ ΦΑΓΗΤΟ(ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ Κ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝ ΜΑΣΜανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 4 606100 )ΔΕΝΝΝΝΝ ΝΟΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΕ....
ΑΛΕΞ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙΣ ΦΑΓΟΥΡΙΤΣΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΟΥ!!ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ-ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ,Κ ΜΕΤΑ ΑΝ ΣΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ ΠΑΡΕ ΤΟΝ!!ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΑΓΩΜΕΝΕΣ ΚΟΜΠΡΕΣΕΣ!!!
ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ Κ ΕΧΧΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΠΟΛΙΚΟ ΜΑΛΛΑΚΙ...ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ!!!drunken cat confused Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 4 654316 Very Happy 
ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!!ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΙΧΑ ΦΥΓΕΙ!!!ΧΟΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟWink Wink Wink 

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φρουφρουδακι μου γλυκο καλημερα!!!κομμωτηριο ε?τελεια!!!τι ωρα εχεις γιατρο το απογευμα?τη γιατρο της ειχα πει για τη φαγουρα στην κοιλια κ μου ειχε πει ειναι λογικο κ να βαζω μπολικο λαδακι!!δεν της ειχα πει κ για το υπολοιπο σωμα γιατι δεν ειχα τοσο προβλημα.τωρα εχει 2 μερες που χειροτερεψε το πραγμα!θα περιμενω μια μερουλα δυο να δω μηπως βελτιωθει το πραγμα αλλιως δερματολογο γιατι δεν παλευεται!!!

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μια χαρά είμαι, Άλεξ μου! Η Αποστολία μας τι κάνει;
Τι ωραία τα νέα από το Κατερινάκι!! Πάλι καλά που κατάφερε να κάνει το ντόπλερ με τις απεργίες! Άντε, θα την περιμένουμε να μπορέσει να μπει! Smile 
Φρουφρουδάκι μου, τι ώρα έχεις ραντεβού; θα περιμένουμε νέα!!

Marilena29

Marilena29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Φρουφρουκα ναι ειμαι καλυτερα!!! Αντε να καλλωπιστεις και να πας στον πριγκηπα!!!Και μετα να μας πεις τα νεα σου!!!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 4 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 4 215994 

Κατερινακι μου Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 4 50580 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 4 50580 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 4 50580  για την μπουμπου!!!κι εσενα λιγακι μεγαλουτσικη οπως εμας!!!μια χαρα!!!Μακαρι να καταφερεις να μπεις...αν δεν κανε ενα αλλο κωδικο...μη σε χασουμε κιολας!!!

Αλεξ μου το δαχτυλο ειναι για τον τραχηλο ετσι? εμενα μονο κολπικο υπερηχο μου εκανε στις 24 βδομαδες για να μετρησει τραχηλο...Φανταζομαι απο την επομενη φορα αντε τη μεθεπομενη θα αρχισει να με πασπατευει..

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα ειναι η αποστολια μας,ησυχη ειναι τωρα απλα τεντωνεταιVery Happy θα παω να βαλω τις μπριζολιτσες στο φουρνο τωρα κ οταν γινουν θα βαλω κ τις πατατες σουVery Happy 

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι για τον τραχηλο ειναι κ για το αν εχεις διαστολη.επισης ετσι καταλαβαινει κ το κεφαλακι αν παραμενει κατω!

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ούτε εμένα άρχισε ακόμη να με ελέγχει από κάτω, Μαριλένα μου!
Μπριζολίτσες με πατάτες,ε; μιαμ μιαμ!!

Marilena29

Marilena29
Alexandra23 έγραψε:ναι για τον τραχηλο ειναι κ για το αν εχεις διαστολη.επισης ετσι καταλαβαινει κ το κεφαλακι αν παραμενει κατω!

Αλεξ μου αφου το κεφαλακι αν ειναι απο κατω το βλεπει και στον υπερηχο!!! Τελοσπαντον ο καθε γιατρος νομιζω εχει τον τροπο του...εχει αλλο μηχανημα...οποτε οτι ειναι να γινει θα γινει...φτανει που θα πηγαινω συχνα και δε θα αγχωνομαι...

Νατασα μου εσυ ποτε εχεις ραντεβου? Τριτη νομιζω? να μας πεις σε παρακαλω τι θα σε κανει...για να παω προετοιμασμενη!!!χαχαχαχα

stk

stk
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα στα κοριτσια που δεν τα προλαβα πριν!Αλεξ κοιτα το αν ειναι και δεν υποχωριε πηγαινε σε δερματολογο ανυποφορρει η φαγουρα!εχουμε και το ιδιο φαγητο σημερα!Και εμενα ξεκινησε το γαλα στο στηθος μου!και θυμηθηκα τοσα πολλα πραγματα!εμενα κοριτσια την τελευταια φορα με κοιταξε απο κατω επειδη ειδαμε τοπ κεφαλι πολυ χαμηλα και φοβηθηκε μηπως μου εχει κανει διαστολη!απαισια εξεταση!Embarassed Embarassed Embarassed 
Δημητρουλα ωραια συνταγη ευχαριστω πολυ Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 4 40746 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 4 40746 
Νατασσα μου πως εισαι μηπως κουραστηκες λιγο παραπανω? εβαλα τις μπροζολιτζες τελικα !και μετα τις πατατουλες!εκανα και τις δουλιτσες μου ολα ετοιμα!

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι, Μαριλένα μου, την Τρίτη! Θα σε ενημερώσω!
Μόλις παραγγείλαμε το χαλί της μπέμπας!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 4 215994 

stk

stk
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
natasathess έγραψε:Ναι, Μαριλένα μου, την Τρίτη! Θα σε ενημερώσω!
Μόλις παραγγείλαμε το χαλί της μπέμπας!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 4 215994 

μπραβο!!!!!!!!τι σχεδιακι?Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 4 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 4 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 4 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 4 654316 

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σασ κ παλι...να η φωτογραφια μασ αλλα πιο πολυ φαινεται ο σκυλακοσ νομιζω ...εχω κ 2 αλλεσ να βαλω πιο μετα.μικρη δεν ειναι η κοιλιτσα?

http://<div><a target=_blank href=http://www.pregnology

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλά είμαι, Αναστασία μου! Εσύ; θα καλοφάτε σήμερα!
Εγώ θα φάω μακαρονάκια με κιμά!!
Μπα, δε νομίζω ότι κουράστηκα, ίσα ίσα, τέλειωσα γρήγορα τις δουλειές μου!
Αυτό παραγγείλαμε:
http://platinumhome.gr/mini-mouse-club-house-20.html
Αλλά από αλλού και με καλύτερη τιμή Razz 

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φαίνεται πολύ γλυκιά, Μάρω μου! Μια χαρά είναι! Και μένα μου λένε όλοι ότι έχω μικρή κοιλίτσα, και τι έγινε;!
Κούκλος και ο σκυλάκος σας!!

stk

stk
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εμενα Μαρω μου δεν μου φαινεται μικρη μια χαρα μου φαινεται!αλλα αι μικρη να ηταν τι σημασια εχει!δεν παιζει κανενα ρολο στην αναπτυξη του μωρου!ισα ισα μετα τη γεννα αθ μαζευτει πιο ευκολα!

Ναι Νατασσα μου θα καλοφαμε να σαι καλα με τις ιδεες σου!ωραια και τα μακαρονια με κιμα απο τα αγαπημενα μου!
Σουπερ το χαλακι σας μπραβο!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 4 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 4 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 4 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 4 654316 

Marilena29

Marilena29
Νατασακι μου πολυ ομορφο το χαλακι σας!!!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 4 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 4 654316 

Μαρω μου δε φενεται και πολυ καλα επειδη εισαι καπως ξαπλωμενη...αν εχεις αλλη προφιλ νομιζω θα φανει καλυτερα

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Marilena29 έγραψε:
Alexandra23 έγραψε:ναι για τον τραχηλο ειναι κ για το αν εχεις διαστολη.επισης ετσι καταλαβαινει κ το κεφαλακι αν παραμενει κατω!

Αλεξ μου αφου το κεφαλακι αν ειναι απο κατω το βλεπει και στον υπερηχο!!! Τελοσπαντον ο καθε γιατρος νομιζω εχει τον τροπο του...εχει αλλο μηχανημα...οποτε οτι ειναι να γινει θα γινει...φτανει που θα πηγαινω συχνα και δε θα αγχωνομαι...

Νατασα μου εσυ ποτε εχεις ραντεβου? Τριτη νομιζω? να μας πεις σε παρακαλω τι θα σε κανει...για να παω προετοιμασμενη!!!χαχαχαχα

εσυ κανεις σε καθε ραντεβου υπερηχο.εγω ομως οχι!δεν ειναι απαραιτητος ο υπερηχος συνεχεια.ασχετα που οι πιο πολλες εγκυουλες θελουν καθε φορα να κανουν.αλλωστε η εξεταση απο κατω ειναι κ για αλλα πραγματα.εμπιστευσου το γιατρο σου!

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
προσπαθουσα να βγαλω μια καθιστη χωρισ το σκυλακο αλλα δεν γινοταν κολλαγε πανω μου τ ατιμο...θα βαλω κ την αλλη μηπωσ ειναι καλυτερη που μαι ορθια.σασ ευχαριστω

http://<div><a target=_blank href=http://www.pregnology

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαρω μου τελεια η κοιλιτσα σου!!μια χαρα ειναι!!αλλωστε ειπαμε το μεγεθος δεν εχει σημασια!!τι γλυκο το σκυλακι σου!!!!αναστασια μου ναι το ιδιο φαγητο εχουμεVery Happy εχω τις μπριζολιτσες στο φουρνο τωρα!με γεια το χαλακι σας νατασσα μου!!!αναστασια μου κ εγω νιωθω τη μπεμπα να ειναι χαμηλα πια.εχω βαρυνει πολυ προς τα κατω..πολλες φορες περπαταω κ πιανω την κοιλια απο κατω.

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευχαριστούμε, κορίτσια μου!
Ελπίζω να σας αρέσουν, Αναστασία μου, οι πατατούλες! Και εσάς, Άλεξ!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σιγουρα θα μας αρεσουν νατασσουλα μουI love you I love you I love you I love you I love you I love you 

stk

stk
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Και εγω ετσι ειμαι Αλεξανδρα μου!τα ιδια!ασε προσπαθω να μην κανω ταρζανιες να μπω στο μηνα μου τουλαχιστον!
επισης εγω νιωθω πολλες φορες σαν κατι να γινεται απο κατω μου !δεν ξερω πως να το  πω να μην φανει χαζο !
Εννοειται πως θα μας αρεσουν Νατασσα μου!

Marilena29

Marilena29
Αλεξ μου την εμπιστευομαι και δεν αγχονομαι...απλα μια 2η γνωμη ρωτησα!!!Σε ευχαριστω πολυ Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 4 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 4 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 4 417472 

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κ εγω αναστασια μου τον 8ο τον εβγαλα με πολυ χαλαρωση κ προσοχη!απο εδω κ περα δεν αγχωνομαι κ κανω κ σκανταλιες οσο μπορω βεβαια με τετοια ζεστη!!το βραδακι ειναι τελεια!μηπως νιωθεις κατι σαν γαργαλητο?εγω κατω στην κοιλια χαμηλα νιωθω ωρες ωρες μεσα μου λες κ με γαργαλαει η μικρη...

Marilena29

Marilena29
ΜΑρω μου εδω φενεται πιο καθαρα!!!!Μια χαρουλα ειναι δεν την λες μικρη!!! φτου φτου...μακρυα μαλλια καστανοξανθα διακρινω??Very Happy 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις