851 Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 Τρι Ιουλ 23, 2013 3:58 am
elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Καλη ξεκουραση Μαρω μου, ολα καλα θα πανε μην ανησυχεις!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
maro28 έγραψε:τζωρτζινα μου εχω δει οικογενειεσ που τα χουν ολα κ δεν στερουνται τπτ κ μεταξυ τουσ κυριαρχει η παγωμαρα η ψυχροτητα κ η μονη εννοια τουσ ειναι η καλοπεραση..κοροιδευονται μεταξ τουσ κ κοροιδευουν ολο τον ντουνια κ ετσι μιζερα περναει η ζωη τουσ κ ασειναι πλουσιοπαροχη κ νομιζουν πωσ τα χουν ολα κ σχολιαζουν τουσ αλλουσ που δεν εχουν λεσ κ ειναι παρακατιανοι.....
elisa87 έγραψε:Αναστασια το σκεφτομαι εδω κ μερες κ κρατιεμαι!!!!!!
stk έγραψε:Ελιζακι εμενα για την ταχυκαρδια που δημι ουργουν μου εχει δωσει χαπακι!μια χαρα θα πανε ολα θα δεις το μπεμπακο σου που θα εχει μεγαλωσει!
ξεκουρασου Αλεξανδρα μου να ηρεμησεις! και οταν ξυπνησεις θα τα βλεπεις ολα πιο θετικα!
elisa87 έγραψε:Αλεξανδρα μου μην ανησυχεις.. ειναι κ οι ορμονες που μας κανουν να στενοχωριομαστε πιο ευκολα.. εγω θα σου πω τη δικη μου ιστορια. Στα 13 βγαζω λιγη (πολυ λιγη) ακμη στην πλατη. Κ ως χαζη εφηβη αρχιζω να τα ξυνω. μεγαλο λαθος!!! Οσο τα εξινα, τοσο φουντωναν. κ τοσο εμεναν σημαδια. Ειχα αυτη την κακη συνηθεια για 11 χρονια. Φαντασου πως ηταν η πλατη μου, μαυρα σημαδακια απο παλια σπυρακια, κοκκινα σημαδακια απο ξυσμενα σπυρακια, ροζ σημαδακια απο νεα σπυρακια. Δεν ηταν να δειχνω την πλατη μου ουτε για λιγο, ακομα κ ενα χαλαρο αμανικο ηταν χαλια. Μιλαμε για 11 χρονια ετσι σημαδια, ετσι?? Ωσπου μια μερα οταν ημουν 24 μου τη βαρεσε- κ λεω στοπ. Κ ο,τι σημαδι εμεινε εμεινε. Κ σταματησα να ξυνω την πλατη μου. Ουτε φαρμακα ουτε τιποτα. Επιτηδες φορουσα συνεχεια αμανικα που κατεβαινε πιο πολυ η πλατη κ ασπρες μπλουζες γιανα φοβαμαι να ξυστω. Σε 1 μηνα η συνηθεια ειχε φυγει. Μεσα σε 3-4 μηνες ειχαν εξαφανιστει τα σημαδια και το επομενο καλοκαιρι στα 25 που ντυθηκα νυφη, η πλατη μου ηταν εξω και δεν φαινοταν ΤΙΠΟΤΑ..
Και σου λεω για σημαδια χρονων, κ μαλιστα ακμης.
Εσενα που ειναι αλλεργικο, θα φυγουν στο πι κ φι!!!!!! Μην εχεις καμια εγνοια..!!!!
Μη χαλας τη ζαχαρενια σου- ειναι οι τελευταιες μερες της εγκυμοσυνης σου!!!!!! Απολαυσε τες!!!!!!!!
elisa87 έγραψε:Στις 19:30 Αλεξ μου!! Εχω κατι πονακια, κ ποναω πολυ στην ηβικη συμφυση.. αλλα μπορει να ειναι κ φυσιολογικο, ξερω γω? Ελπιζω να μου πει οτι ολα ειναι οκ.. να χαλαρωσω κ εγω λιγο, γιατι καθε μερα μου φαινεται αιωνας κ δεν βγαινει ετσι ο καιρος..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης