Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
652 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 652 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 41]

georginach

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μα δεν φανταζεστε για τι πολεμο μιλαμε. προεξεχουν τα ακρα της. ξεχειλιζει απο παντου πανω κατω δεξια και αριστερα και το πιο αστειο! βαρα βαρα μουδιασε η κοιλια μ ψηλα και την τσιμπαω κ δεν νοιωθω τπτ...!!! βρε κοριτσια θυμαστε που σας ειχα πει οτι εχω εναν γιατρο γνωστο μου και πηγαινω για τον προγεννητικο ελεγχο? τον πηρα τηλ να τον ρωτησω αν εκεινος βρισκει χαμηλο το βαρρος της μικρης μου(μου ειπε θα γεννηθει κατω απο 3 κιλα μαλλον αλλα εκει κοντα αν συνεχισει με αυτο τον ρυθμο) και του ειπα οτι ο γιατρος μου με αφηνει να παω ιθακη το σκ αν και δεν ειναι σιγουρο οτι θα παω και μου πατησε ενα χεσιμο ολο δικο μου... εμαθε απο κοινους γνωστους οτι ημουν στην αμφισα και με μαλωσε πολυ ασχημα και νοιωθω χαλια.. καταλαβαινω οτι βλεπουν πολλα τα ματια τους και για τα "δικα" τους μωρακια γινονται πιο υπερβολικοι αλλα δεν μπορω να μου μιλανε ετσι... λες και παω εκει για να σκοτωσω το παιδι μου... ο ιδιος πριν 1 μηνα με εβαλε να κανω καμπυλη ζαχαρου ξανα γιατι ηταν λεει χοντρη η μικρη και ειχα ζαχαρο 60... στα ορια της υπογλυκαιμιας... και η χοντρη μικρη τωρα με το ζορι να φτασει κοντα στα 3 κιλα.... τι να κανω? ποιον να ακουσω? δεν μου το λεει απο κακο απο αγαπη μου το λεει αλλα μου εχει πει πολλες ανακριβειες απο αυτη την αγαπη......

Marilena29

Marilena29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Πολυ υπερπροστατευτικος αυτος ο γιατρος...σιγουρα δεν το λεει για κακο σου αλλα μην υπερβαλουμε κιολας...εμενα αυτο μου φενεται οτι γινεται...απο κει και περα εσυ ξερεις καλυτερα ποιον να εμπιστευτεις και ποιον να ακουσεις...οι γιατροι εχουν διαφορετικες αποψεις...οποτε...τι να σου πω δεν ξερω..

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ν'ΜΑΙ Κ ΓΩ ΠΑΛΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΜανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 36 215994 ΜΟΛΙΣ ΦΑΓΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ Κ ΤΩΡΑ ΑΠΟΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΠΑΓΩΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΑ Κ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΑ,ΕΝΩ Η ΜΗΤΕΡΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΙΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ!! ΑΠ'ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΡΕΣ ΕΧΕΤΕ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΤΕ Κ ΝΑ ΦΑΤΕ!!
ΕΛΙΖΑΚΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ!!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ Κ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΣΑΣ Κ ΟΛΑ ΚΑΛΑΜανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 36 215994  ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΣ ΓΕΜΑΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!!!Κ ΜΟΝΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ!!!!Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ΝΑΤΑΣΟΥΛΑ Κ ΜΑΡΙΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ Κ ΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ!!ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙ!!!!!!!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πλυθηκα, λουστηκα, τσιμπησα κ το παγωτινι μου, οποτε κομπλε!!! Ξαπλωσα κ εβαλα κ κλιματισμο..
Λετε να ειναι φυσιολογικα ολα αυτα? Αχ μακαρι..!!!!! Γιατι εγω φοβαμαι οτι κατεβαινει πχ το παιδι κτλ.. κ δεν θελω ακομη.. Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 36 534787 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 36 534787 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 36 534787 
Νατασα μου απο ποτε εχετε να δειτε τη μπεμπα? Εμεις απο το Ντοπλερ, 5 Ιουλιου. Ηταν 1861γρ η κατι τετοιο...!!! Ειμαι πολυ περιεργη ποσο θα χει παει τωρα..!!

georginach

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
με στεναχωρησε πολυ. δεν παω πουθενα χωρις να ρωτησω τον γιατρο μου και νοιαζομια για το παιδακι μου... και τον γιατρο μου εκεινος μου ειπε οταν εγινε ενα λαθος στην αυχενικη να τον κρατησω γιατι ειναι λεει πολυ καλος και εμπειρος στους τοκετους και εχει αντιμετωπισει πολλα περιεργα περιστατικα... αληθεια με εθιξε που μου μιλησε ετσι και το μετανοιωσα παρα πολυ που τον πηρα τηλ. τωρα θα παρει και την μαμα μου να της το πει και θα ακουω κραξιμο ειτε παω ειτε δεν παω... τι παω και ψαχνομαι? μου ειπε ο γιατρος μου κατι τελος. τι τα σκαλιζω η χαζη?

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τζωρτζινα μου, όπως λες τα λέει από αγάπη, ίσως για αυτό να είναι λίγο υπερβολικός, επειδή έχει δει και πολλά.. σχετικά με το μωρό και το βάρος δεν ξέρω τι να σου πω, είναι καθαρά ιατρικό.. Όσο για την Ιθάκη, νομίζω ότι συμφωνώ μαζί του.. σκέψου το χειρότερο σενάριο, ότι είναι εκεί και σε πιάνουν οι πόνοι της γέννας.. θες να γεννήσεις εκεί; αν δεν έχει κάτι που χρειάζεστε και πρεπει να μεταφερθείτε; σκέψου τα όλα αυτά, για το καλό σας τα λέω!

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελιζακι, έχω να πάω από 27/6, η μπέμπα ήταν 1800γρ. και εγώ ανυπομονώ να δω πόσο μεγάλωσε!!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τζωρτζινακι μη στενοχωριεσαι.. Κ εγω εχω φαει κραξιμο απτη γιατρο μου.. ηταν Πασχα κ εσκαγε ο τζιτζικας κ εγω ειχα ξεκινησει κατι μικροσυσπασουλες ανωδυνες που καλα καλα δεν ημαστε σιγουροι αν ηταν συσπασεις. Κ τη ρωτησα η καψερη αν επιτρεπεται το μπανιο, περισσοτερο εγω εννοωντας λοιμωξεις, αν επιτρεπεται γενικακ δηλ στις εγκυμοσυνες. Κ μου απανταει πολυ ηρεμα "Μετα τα τελη Ιουνιου.." κ αμεσως συνειδητοποιει κ εκει εφαγα το κραξιμο "Εχεις συσπασεις κ μου θες κ μπανιο???????" κτλ κτλ.. Νομιζω το κανουν γιανα σε τρομαξουν επειδη εχουν ισχυρη γνωμη για κατι και τους νοιαζει να εισαι καλα.. οχι γιανα σε προσβαλλουν.. φυσικα κ δεν θελεις να κανεις κακο στο παιδακι σου.. αν ομως ειναι γνωστος σας κ τον εμπιστευεσαι κ σαν γιατρο, εγω θα ελεγα να τον ακουσεις.. Θα εχεις πολλες ευκαιριες να πας Ιθακη κ να περασεις τελεια.. προφανως γιανα μπηκε στη διαδικασια να σε ξεχεσει σημαινει πως τον νοιαζει να εισαι καλα.

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νομιζω πως κ εγω συμφωνω με τη Νατασα.. κ μη σκεφτεις καν αυτο το σεναριο, σκεψου οτι απλα σε πιανουν πονοι πχ, που μπορει να μη σημαινουν κ τιποτα, αλλο να εισαι κοντα σε νοσοκομεια, να σε ελεγξουν, να σου δωσουν ενα φαρμακο, να σε κατευθυνουν τελος παντων, κ αλλο εκει με εναν αγροτικο που ο,τι θυμαται απο γυναικολογια.. Δικη σου αποφαση ειναι βεβαια, εσυ ξερεις καλυτερα.

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΖΩΡΤΖΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΔΙΧΑΖΕΣΑΙ ΤΩΡΑ Κ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!!ΕΓΩ ΛΕΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΗ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ!!ΑΛΛΑ ΡΕ ΓΜΤΤ Κ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ...ΓΙΑΤΙ Κ ΑΝ Ω ΜΗ ΓΕΝΕΤΩ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΕΣ ΜΑΣ Κ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΑΣ,Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΩΣΟΥΝ ΜΕΤΑ!!!
Π.Χ ΕΜΕΝΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΝΟ ΑΝΤΑΥΓΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ-ΟΥΤΕ ΒΑΦΕΣ-ΟΥΤΕ ΡΕΦΛΕ!!Κ ΟΝΤΩΣ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΑΥΓΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ... Κ ΜΕ ΕΙΔΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ Κ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΡΕΦΛΕ Κ ΤΗΣ ΕΙΠΑ....ΜΕ ΕΙΠΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΕΜΕΝΑ Κ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ(ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΧΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΧΩ) Κ Η ΒΛΑΜΜΕΝΗ ΠΗΓΑ Κ ΕΚΑΝΑ ΡΕΦΛΕ ΠΟΥ ΤΟ ΑΦΗΣΑ 3'ΜΟΝΟ-ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΣ ΤΟ ΕΙΠΑ Κ ΜΕ
"ΜΑΛΩΣΕ"ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ,ΠΟΥ ΠΗΓΑ Κ ΑΚΟΥΣΑ 3ον....
Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ...ΝΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΘΑ ΤΠΤ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΛΟΓΩ ΚΑΡΔΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΚ ΓΕΝΝΗΤΗΣ!!!ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΟΜΩΣΜανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 36 679259 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 36 679259 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 36 679259 
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ,ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ...

georginach

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μα παιζει να μην παω κιολας ουτως η αλλιως... δεν με πειραξε το μην πας. αυτο το δεχομαι και με βγαζει και απο το διλημα. με πειραξε η υπερβολη οτι δεν γινεται να γινεις μανα χωρις θυσιες και τα περι αγαπης για το παιδι και το να νοιαζομαι και ολα τα υπολοιπα που μου εσουρε... λες και δεν εχω κανει καμια προσωπικη θυσια 8 μηνες τωρα....

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΙΔΕΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ-ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΤΙ ΛΕΜΕ ΑΛΛΑ Π Ω Σ ΤΟ ΛΕΜΕ!!!!!! ΜΗΝ ΠΑΣ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ Κ ΘΑ ΠΑΤΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΛΟΥΛΟΥ ΣΑΣ
Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 36 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 36 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 36 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 36 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 36 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 36 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 36 215994 

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΑΑ ειπε κ τετοια.... μη δινεις σημασια.. στη φορα του θα τα ειπε.. μπορει να του ακουστηκε λιγο "γιουχου!!! Παμ' Ιθακη?!?!??" κ γιαυτο να σου τα εσουρε ετσι.. οι αντρες δεν εχουν κ τροπο ετσι πιο κομψο να το πω.. θα το χει ξεχασει μεχρι τωρα πιστευω!!

Marilena29

Marilena29
Φρουφρουκα μου επεστρεψες? τι καλο φαγατε?

Ελιζακι μου κοντευει η ωρα του μπεμπη!!!και της μπεμπας της Νατασας...Μην αγχωνεσε Ελιζακι μου εισαι 35 βδομαδων οποτε δεν ειναι και τοοοοοοοοοοσσσσσσοοοοοο τραγικα τα πραματα...υπομονη...

Τζωρτζινα μου τι να σου πω..δεκα γιατρους να ρωτησεις δεκα απαντησεις θα παρεις...οποτε η αποφαση ειναι δικια σου

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α, κατάλαβα, στα έχωσε κανονικά, δηλαδή.. Εντάξει, δεν ήταν ωραίος ο τρόπος του, αλλά μην τα παίρνεις και τοις μετρητοίς, δε σημαίνει ότι δεν είσαι καλή μάνα!! Άντε, μην το σκέφτεσαι και χαλιεσαι!

georginach

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ετσι ειναι φρουφρου μου ο τροπος ειναι το παν. γιατι εγω μολις εχασα την εμπιστοσυνη που του ειχα. δεν θα παω στην ιθακη μετα απο ολο αυτο αλλα δεν δεχομαι οτι δεν προσεχω το παιδι μου. τοσους πονους εχω ζησει χωρις ενα παυσιπονο για το παιδι μου. εχω αλλαξει ολη μου την ζωη και ολη μου την φιλοσοφια για αυτο το παιδι. εχω μετρησει καθε τετραγωνικο χιλιοστο της λεκανης μας... εχω αποκοιμηθει αμετρητα βραδυα και πρωινα στο χαλακι του μπανιου... εξω απο τον χορο ολοι τα ξερουν ολα... τεσπα ας το αφησουμε αυτο το θεμα να ηρεμησω γιατι δεν ειμαι καλα...

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Marilena29 έγραψε:Φρουφρουκα μου επεστρεψες? τι καλο φαγατε?

Ελιζακι μου κοντευει η ωρα του μπεμπη!!!και της μπεμπας της Νατασας...Μην αγχωνεσε Ελιζακι μου εισαι 35 βδομαδων οποτε δεν ειναι και τοοοοοοοοοοσσσσσσοοοοοο τραγικα τα πραματα...υπομονη...

Τζωρτζινα μου τι να σου πω..δεκα γιατρους να ρωτησεις δεκα απαντησεις θα παρεις...οποτε η αποφαση ειναι δικια σου
ΕΦΤΙΑΞΕ ΦΑΚΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΟ ΛΥΠΗΣΤΗΚΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ Κ ΧΤΥΠΗΣΑΜΕ ΑΠΟ1...Wink Κ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΩ...ΦΑΝΤΑΣΟΥ...ΜΕ ΕΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ!!! ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΕΡΑΚΙ ΤΤΩΡΑ!!!ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ!!!!!!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 36 215994 

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έχεις δίκιο, τζωρτζινα μου, πάντα μετράει ο τρόπος που μας λένε κάτι.. φυσικά δεν έχει κανένα τέτοιο δικαίωμα, άλλο να σε συμβουλεύει, ενίοτε αυστηρά, και άλλο να σε κρίνει.. Μη στεναχωριέσαι και να κάνεις ότι νομίζεις εσύ καλύτερο για το παιδί σου!
κορίτσια μου, σας αφήνω να ετοιμαστω σιγά σιγά για το ραντεβού μας! Θα τα πούμε μετά! Φιλιά σε όλες!

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
georginach έγραψε:ετσι ειναι φρουφρου μου ο τροπος ειναι το παν. γιατι εγω μολις εχασα την εμπιστοσυνη που του ειχα. δεν θα παω στην ιθακη μετα απο ολο αυτο αλλα δεν δεχομαι οτι δεν προσεχω το παιδι μου. τοσους πονους εχω ζησει χωρις ενα παυσιπονο για το παιδι μου. εχω αλλαξει ολη μου την ζωη και ολη μου την φιλοσοφια για αυτο το παιδι. εχω μετρησει καθε τετραγωνικο χιλιοστο της λεκανης μας... εχω αποκοιμηθει αμετρητα βραδυα και πρωινα στο χαλακι του μπανιου... εξω απο τον χορο ολοι τα ξερουν ολα... τεσπα ας το αφησουμε αυτο το θεμα να ηρεμησω γιατι δεν ειμαι καλα...
ΟΧΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΙΕΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ Κ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΕΝΙΚΑ!!ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!!!ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 36 837218 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 36 837218 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 36 837218 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 36 837218 

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natasathess έγραψε:Έχεις δίκιο, τζωρτζινα μου, πάντα μετράει ο τρόπος που μας λένε κάτι.. φυσικά δεν έχει κανένα τέτοιο δικαίωμα, άλλο να σε συμβουλεύει, ενίοτε αυστηρά, και άλλο να σε κρίνει.. Μη στεναχωριέσαι και να κάνεις ότι νομίζεις εσύ καλύτερο για το παιδί σου!
κορίτσια μου, σας αφήνω να ετοιμαστω σιγά σιγά για το ραντεβού μας! Θα τα πούμε μετά! Φιλιά σε όλες!
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΜΕ Κ Ο Χ Ι ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΣ ΦΟΡΕΣ!!!!!!!!
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΣ Ν ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΑΣ Κ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 2650 ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙWink Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 36 40746 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 36 40746 

georginach

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
με το καλο να δειτε την μικρη σας Νατασα μου! περιμενουμε νεα!

Marilena29

Marilena29
Κοριτσια μου σας αφηνω γιατι θα σχολασω σε λιγακι...να ειστε ολες καλα να προσεχετε τα μπεμπακια και θα τα πουμε πολυ συντομα!!!Φρουφρου και Τζωρτζινα εμεις θα τα πουμε στανταρ το πρωι κατα τις 8 ετσι? πριν ξυπνησουν τα κοριτσια μας...χαχαχα..

Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 36 40746 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 36 40746 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 36 40746 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 36 40746 

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Marilena29 έγραψε:Κοριτσια μου σας αφηνω γιατι θα σχολασω σε λιγακι...να ειστε ολες καλα να προσεχετε τα μπεμπακια και θα τα πουμε πολυ συντομα!!!Φρουφρου και Τζωρτζινα εμεις θα τα πουμε στανταρ το πρωι κατα τις 8 ετσι? πριν ξυπνησουν τα κοριτσια μας...χαχαχα..

Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 36 40746 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 36 40746 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 36 40746 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 36 40746 
ΚΑΛΟ ΣΧΟΛΑΣΜΑ ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΜΟΥ Κ ΑΥΡΙΟ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ!!ΜΕΤΑ ΕΧΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ!!ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΜανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 36 315810 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 36 315810 

georginach

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλη ξεκουραση μαριλενακι μου! ναι ναι αυριο στο πρωινο ραντεβου μας!! Smile

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΖΩΡΤΖΙΝΑΚΙ ΗΡΕΜΗΣΕ Η ΜΙΚΡΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΑ Κ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΕΣ???Wink 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις