Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
640 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 640 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 41]

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΛΥΚΕΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ Κ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ!!!
ΕΜΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΤΑ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΑ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ-ΚΑΤΙ ΛΙΓΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΨΩΝΕΙ Κ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΩΡΑ!!!
ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΜΙΑ ΥΠΟΓΛΥΚΑΙΜΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ.....ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ....Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 39 982137 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 39 982137 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 39 982137 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 39 982137 ΑΦΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ ΨΗΣΙΜΟ,ΠΗΡΑ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ Κ ΑΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ,ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 2LTR ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ!!!ΚΑΝΝΕΙ ΠΑΡΤΥ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑΜανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 39 982137 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 39 40746 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 39 40746 
ΝΑΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ ΕΠΕΣΑ ΛΙΓΟ ΕΞΩWink  ΛΑΘΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΚΑΝΑ!!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 39 654655 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 39 654655 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 39 654655 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 39 40746 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 39 40746 
Η ΚΟΡΑΚΛΑ ΣΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΛΑ!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 39 50580 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 39 50580 ΠΟΥ ΕΝΩ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΚΟΡΑΚΛΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΣΥ!!!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 39 50580 
ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΞΕΚΙΝΑ Κ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΣΠΟΡ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΣΕΞ!!Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ!!ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΛΜ ΠΟΥ ΘΑ "ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΝΥΕΙΣ"Ε ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΤΑΞΥ ΠΛΑΚΑΣ Κ ΑΣΤΕΙΟΥ ΤΟΟΟΣΑ ΠΟΛΛΑ,ΛΟΓΙΚΑΜανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 39 911307 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 39 911307 
ΕΛΙΖΑΚΙ ΤΙ ΩΡΑΙΑ Κ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑ ΝΕΑ!!ΜΕΓΑΛΩΣΕ Κ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΣΟΥ Κ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!Κ ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Κ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!
ΠΕΛΑΚΙ ΜΟΤ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Κ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ Κ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΝΝΑΤΑΣΟΥΛΑΣ!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΕΤΣΙ!!!ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ Η ΒΡΑΔΥΑ!!
ΜΑΤΙΝΑΙ Κ ΓΩ ΠΗΡΑ 1ΠΑΚ ΜΕ 5ΤΕΜ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ-ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΑΝ Κ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ Κ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ!!!ΕΙΔΙΚΑ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΠΟΛΛΕΣ!!Κ ΕΤΣΙ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ1ΠΑΚ.
ΑΛΕΞ ΜΟΥ ΤΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΤΙΚΟΣ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ!!ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥΝΟΣ ΤΑΣ ΚΑΜΑΡΗΣ!!!Respect 
ΓΙΩΤΑΚΙ ΜΕ ΤΟΚΑΛΟ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΑΠΟΨΕ Κ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ !!! Κ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 39 35468 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 39 417472 
ΜΑΛΛΟΝ ΒΓΗΚΑΤΕ ΟΛΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ,ΕΤΣΙ???
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ Κ ΘΕΜΑΤΑΚΙ!!ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΠΑΛΙ Η' ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΙ??Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 39 40746 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 39 90233 

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τωρα γυρισαμε απο το φαγητο!! Προλαβα καμια μεσα;!;! Πελακι εγω πηρα πανες βρακακια ΤΕΝΑ!!!Γιατι αυτες οι χοντρες σερβιετες ποτε δεν με βολεψαν- θυμαμαι στο γυμνασιο να με πονουν..ελπιζω να με βολεψουν οι πανες κ φαινομαι αστεια..!!!!
Μιας χρησης ειχα παρει 10, τωρα θα τα κρατησω για τις επομενες μερες,χαμενα δεν θα πανε..
Φρουφρου μου τελεια με τις δουλειες σας, σιγα σιγα με το καλο να ερθει κ ο πριγκηπας σας!!
Αλεξ καλη ξεκουραση κ περαστικα!!
Νατασα μου εμενα δεν μου ειπε τιποτα για το αλλο σπορ.. Λες να με ξεχασε;!;!;;;
Γιωτα μου θα περιμενουμε νεα!!με το καλο!!
Ματινακι καλοριζικα τα καλουδια!!
Καληνυχτα σε ολες!! Πολλα πολλα φιλιααααα

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλη χωνεψη ελιζακι μου!!πηγατε να το γιορτασετε με τα ευχαριστα νεα σας!!παντα τετοια!!!!!!!!!!!κ γω της ΤΕΝΑ σερβιετες σκεφτομαι να παρω αλλα λιγες!!!μην γυρισω με ενα πακο μετα!!!καλο ξημερωμα κ ονειρα γλυκα!!!Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep μολις εσβησα κ γω τον φουρνο μ τα μπιφτεκακια κ παμε για νανι νανι!!!!!!!!!!!!!!Sleep I love you Sleep I love you 

Marilena29

Marilena29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερα κοριτσια και μπεμπακια!!!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 39 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 39 215994 Πως ειστε σημερα? Εμεις καλα..κοιμηθηκαμε παρα πολλες ωρες χτες και νιωθουμε φρεσκες!!!

Ελιζακι, Νατασακι και Πελακι μου τελεια τα νεα σας...Ετσι να μεγαλωνουν τα μπεμπακια και να χερονται οι μανουλες που κοντευουν να τα αντικρυσουν!!!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 39 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 39 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 39 654316 

Αλεξ μου χερομαι που εισαι καλυτερα και ελπιζω σημερα να εισαι ακομα καλυτερα!!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 39 536304 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 39 536304 

Φρουφρουκα μου καλημερουδια!!!Σε περιμενω μαζι με τη Τζωρτζινα μας!!!tongue tongue tongue 

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κοιλιτσες γεματες!!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 39 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 39 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 39 654316 
Πηγα πρωι πρωι κ εκανα εξετασεις, αυριο θα εχω κ τα αποτελεσματα μου..
Χτες κοιμηθηκα 1:30-4:30.. ωραια.. συνεχιζουμε την αυπνια.. που θα παει, θα εξοντωθω κ θα κοιμηθω καποια στιγμη!!!!!!
Τωρα περιμενω να ερθει να με παρει η μαμα να παμε για δουλειες..
Μαριλενα μου καλα εισαι?!

Marilena29

Marilena29
Ελιζακι μου παλι αυπνιες? Μονο εγω θελω να κοιμαμαι σαν βοδι? Sleep Sleep Sleep Sleep 
Τι εξετασεις εκανες?
Θα εχεις παρεουλα τη μαμα οποτε μια χαρα θα περασει η μερα σου...προσεχε μονο μην κουραστεις πολυ...
Εγω παρα πολλη δουλεια σημερα...Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 39 679259 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 39 679259 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 39 679259 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 39 679259 

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν ειχαμε νεα απο τη Γιωτα ακομη εε?!! Λετε να εχουμε γεννητουρια?!?! Με το καλο ολα τα μωρακια μας κοριτσια..!! I love you I love you I love you I love you 
Χτες συναντησα εναν παλιο γνωστο.. ακουστε συζητηση Razz Razz Razz Razz 
"Μη μου πεις!!! Δεν πιστευω να εισαι εγκυος??"
"Δεν φαινεται?!?!!!"
"Λεω δεν μπορει να ειναι αυτη, αφου αυτη ειναι εγκυος!!Λιγο ελειψε να μη σε αναγνωρισω!!! Πρεπει να χεις παρει πολλα κιλα..!"
Shocked 
"Εεε ναι εχω παρει-"
"Περιμενε μη μου πεις- εχεις παρει 14-15"
"Μπαμ επεσες!!! Τοσα εχω παρει.. βαλε κ αλλα 5 απο τοτε που με ηξερες, πριν μεινω εγκυος"
"Ελα ρε συ!! Μα ναι για αυτο σου το λεω, επειδη σε θυμαμαι.. Σε ποιο μηνα εισαι? πρεπει να σαι 5ο.. 6ο..?"
"Σε 1 βδομαδα μπαινω στο μηνα μου..!"
"Αληθεια?!?! Εχεις παρα πολυ μικρη κοιλια!!! Δεν σου φαινεται καθολου!!"
"Ναι εε?"
"Ναι!! Να κοιταξεις να τα χασεις τα κιλα μετα τη γεννα, μη τα αφησεις, μη μεινεις ετσι!"

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes 

Σου φαινεται οτι εισαι στον 5ο αλλα εχεις παρει πολλα κιλα? Βγαζει νοημα?? Εκεινη την ωρα ημουν τοσο χαρουμενη που ουτε που με πειραξε..!! Βασικα ειναι κ καλο παιδι οποτε δεν νομιζω οτι τα ειπε κακοπροαιρετα.. απλα μου φανηκε πολυ αστειο!! Παρτον στο γαμο σου να σου πει κ του χρονου που λεμε!!!!!!!!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αιματος Μαριλενα μου.. τα κλασσικα.. συν καποια πηξης.. κ δεν μου εγραψε για αντισωματα πλεον..
Αν χαθω αποτομα ειναι επειδη ηρθε η μαμα..
Δουλεια εε?!! Ωχ υπομονη!!! Λιγο εμεινε..!! Οσο αντεχεις, καθισε.. σκεψου τις γιορτες των Χριστουγεννων που θα σαι με τη μπεμπα!!!!!!!!

georginach

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα!!! ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΑΑΑΑ! δεν υπαρχει πιο ωραιο πραγμα!!
Συγχαρητηρια για τα μωρακια μας που εθεαθησαν εχθες!!!! ελιζακι στο μαιευτηριο τι μας δινουν? σερβιετες κ εσωρουχα μιας χρησης? απο δευτερα λεω να φτιαξω κ εγω βαλιτσα. καλα αποτελεσματα στις εξετασεις σου! Μαριλενακι πως εισαι σημερα?

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα Τζωρτζινα μου!! Τι ευχαριστο που κοιμηθηκες χτες!!! Εγω ουτε χτες καταφερα...!!! Ναι μας δινουν σερβιετες, παμπερς, γενικα τα μιας χρησης.. αν κ εγω πηρα δικα μου τετοια.. Embarassed Embarassed Embarassed  νταξει, οχι παμπερς του μπεμπη, αυτα δεν τα πηρα, αφου εχουν εκει!!!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Συγγνωμη- εσωρουχα μιας χρησης δεν θυμαμαι αν δινουν..

georginach

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elisa87 έγραψε:Δεν ειχαμε νεα απο τη Γιωτα ακομη εε?!! Λετε να εχουμε γεννητουρια?!?! Με το καλο ολα τα μωρακια μας κοριτσια..!! I love you I love you I love you I love you 
Χτες συναντησα εναν παλιο γνωστο.. ακουστε συζητηση Razz Razz Razz Razz 
"Μη μου πεις!!! Δεν πιστευω να εισαι εγκυος??"
"Δεν φαινεται?!?!!!"
"Λεω δεν μπορει να ειναι αυτη, αφου αυτη ειναι εγκυος!!Λιγο ελειψε να μη σε αναγνωρισω!!! Πρεπει να χεις παρει πολλα κιλα..!"
Shocked 
"Εεε ναι εχω παρει-"
"Περιμενε μη μου πεις- εχεις παρει 14-15"
"Μπαμ επεσες!!! Τοσα εχω παρει.. βαλε κ αλλα 5 απο τοτε που με ηξερες, πριν μεινω εγκυος"
"Ελα ρε συ!! Μα ναι για αυτο σου το λεω, επειδη σε θυμαμαι.. Σε ποιο μηνα εισαι? πρεπει να σαι 5ο.. 6ο..?"
"Σε 1 βδομαδα μπαινω στο μηνα μου..!"
"Αληθεια?!?! Εχεις παρα πολυ μικρη κοιλια!!! Δεν σου φαινεται καθολου!!"
"Ναι εε?"
"Ναι!! Να κοιταξεις να τα χασεις τα κιλα μετα τη γεννα, μη τα αφησεις, μη μεινεις ετσι!"

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes 

Σου φαινεται οτι εισαι στον 5ο αλλα εχεις παρει πολλα κιλα? Βγαζει νοημα?? Εκεινη την ωρα ημουν τοσο χαρουμενη που ουτε που με πειραξε..!! Βασικα ειναι κ καλο παιδι οποτε δεν νομιζω οτι τα ειπε κακοπροαιρετα.. απλα μου φανηκε πολυ αστειο!! Παρτον στο γαμο σου να σου πει κ του χρονου που λεμε!!!!!!!!

εμενα μου κανει δεν περιμενα να σε δω νοιωθω αμηχανια και λεω οτι εχω ακουσει να λενε.... αλλα οοολα μαζι! χαχα! αν ειναι καλο παιδι συγχωρεσαι τον! εμενα μου εχουν πει οτι δεν φαινεται η κοιλια μ... και αυτο που περισευει ωρη μπροστα μου τι ειναι? το καρπουζι που στερεωσα μεσα στην μπλουζα για να βρω τα κλειδια μου?????

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χιχιχιχι Τζωρτζινα μου καλο!!!!!! Ναι μωρε τον συγχωρεσα.. τα λεγε κ πολυ ευγενικα, νομιζω απλα δεν σκεφτηκε.. μου ρθε να του πω "κατσε εσυ 9 μηνες εγκυος κ να παρεις ΜΟΝΟ 15 κιλα, κ ελα μετα να τα πουμε!!"
Εεε μα νομιζουν οτι ειναι ευκολο?! Εγω μονο οσο ειχα ναυτιες δεν επαιρνα βαρος.. μετα οουουουουου

georginach

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πλακα μου κανεις? εγω με τοσους εμετους σε ολη την εγκυμοσυνη και ειμαι στα συν 11..... με τον αερα τα παιρνουμε.... βρε κοριτσακια μου εκατσε να παχυνω λιγο την μικρη μου... ξερει καμια τι να τρωω να παρει λιγο βαρρος? αν βγει 2600 που μου ειπε ο γνωστος μου εχθες θα φοβαμαι να το πιασω το παιδι μην σπασει...

Marilena29

Marilena29
Xaxaxa Ελιζα μου ωραιος ο τυπος....ξερεις οι αντρες ειναι λιγο ασχετοι με αυτα οποτε μη λαμβανεις υποψην...

Καλημερα Τζωρτζινα μου!!!Φανταζομαι ησουν τοσο κουρασμενη γιαυτο επεσες ξερη...ευτυχως γιατι πρεπει να ξεκουραζομαστε...

Κοριτσια εγω πηρα εσωρουχα μιας χρησης απο τα mothercare 3 ευρω τα 5...πηρα 2 κουτια δηλαδη 10 βρακακια...και πηρα και κοττον...εμας δεν δινουν...

Marilena29

Marilena29
Τζωρτζινα μου οτι και να φαμε τα μωρα παιρνουν βαρος ανεξαρτητα...μην αγχωνεσε καλε...

georginach

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ναι αλλα κατι θα υπαρχει που να βοηθαει πιο πολυ... μα γινεται να μην παρει βαρρος στον 9ο μηνα? ολα τα μωρακια στον 9ο παιρνουν πολυ βαρος..... θα ρωτησω την αλλη εβδομαδα τον γιατρο μου να μου πει... μου φαινεται κουλο και οτι με αγχωσαι τσαμπα...

Marilena29

Marilena29
Εγω λεω να μην αγχωνεσε!!!μια χαρα θα ειναι η μπεμπα...απο τη στιγμη που και το ντοπλερ ηταν καλο και ο πλακουντας μια χαρα και ολα δεν υπαρχει λογος ανησυχιας!!!ετσι κιαλλιως σε καθε μετρηση εχει αποκλιση...παντως εμενα η γιατρος μου μου ειπε οτι το βαρος που παιρνουμε και οι τροφες που τρωμε ειναι ανεξαρτητα με το ποσο θα παρει το μωρακι..Τη Δευτερα που θα παω θα δω κι εγω ποσο πηρε 2 βδομαδες και να σου πω...αλλα και της Πελυς μας μονο 40 γρ εβαλε...μην αγχωνεσε βρε!!

georginach

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μια χαρα γερο ειναι το κοριτσακι μου! δεν με αγχωνει αυτο.... πως θα το πιασω με αγχωνει αν βγει τοσοδουλι...που θα φοβαμαι μην σπασει... χαχα! οπου και να το ψαξω τα μωρακια παιρνουν βαρος στον 9ο μηνα... ειναι ωριμα τα πνευμονακια και καθονται μεσα για να παρουν βαρος!...

Marilena29

Marilena29
Σαμπως και αν βγει 3500 βρε Τζωρτζινα μου δε θα φοβομαστε...χαχαχα...εγω νομιζω στην αρχη μεχρι να συνηθισω θα φοβαμαι πολυ οσο βαρος και να εχει..Μπορει εσυ επειδη εισαι μικροκαμωμενη να μην εχει αλλο χωρο...ξερω κι εγω τι να σου πω?αμα ο γιατρος λεει ολα καλα μην το ψαχνεις περεταιρω

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΟΡΦΕΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ!!!ΑΝ Κ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑ!! ΤΟ ΠΡΩΙ ΞΥΠΝΗΣΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΩΡΙΣ,ΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΥΝΑΜΗ ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΑΩ ΓΙΆΥΤΟ Κ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΕΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ Κ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΊ΄ΝΟ ΜΑΣ!!!
ΜΑΡΙΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΜΟΥ ΒΑΛΕΙ ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΑΠΟΥΣΙΑWink  ΜΠΗΚΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΗΜΕΡΙΣΩ Κ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ Κ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΩ ΝΑ ΦΥΓΩ-ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟ Κ ΤΟΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ ΜΟΥ!!Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΧΟΣ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ!Κ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑ ΜΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ Κ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΔΙΑΣΤΟΛΗ 2(Κ ΟΛΑ 2 ΕΛΕΓΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)Κ ΜΟΥ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ-ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙRolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes  Ε,ΛΟΓΙΚΑ ΠΑΝΩ ΣΕ2 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ???
ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ...
ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΚΟΙΜΗΗΚΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ???ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΚΑΛΑ Κ ΟΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΕΜΕΤΟΙ ΝΑ ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΠΙΑ...Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 39 328109 
ΤΟ ΤΖΩΡΤΖΙΝΑΚΙ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ??ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΑΣ???ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΚΑΛΑ ??? ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩ....

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΙΑΚΟΠΤΩ,,,
ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΠΡΟΧΘΕΣ...
ΚΡΕΑΤΙΝΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ... Κ ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΣΑΚΧΑΡΟ...Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes 
ΥΠΟΓΛΥΚΑΙΜΙΑ!!!ΠΟΛΥΥΥΥ ΧΑΜΗΛΟ!!ΕΧΩ ΥΠΟΓΛΥΚΑΙΜΙΑ!!!
ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΥΠΟΓΛΥΚΑΙΜΙΑ!!!! ΦΟΒΕΡΟ???!!!

georginach

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα φρουφρου!
καταφερα επιτελους να κοιμηθω αποψε! εκανα και τα εμετακια μου και τωρα ειμαι ετοιμη και εγω να φω το πρωινο μου και να παρω τα φαρμακακια μου! ειχαμε και το ελιζακι μας σημερα πρωι πρωι! αντε μην αγχωνεσαι! ολα καλα θα πανε με τους γιατρους!!! τα ονειρα ειναι πιο πολυ ορμονικα σε αυτη την περιοδο... εγω να δεις τι βλακειες βλεπω.... ολο κατι χαζα.

Marilena29

Marilena29
Φρουφρουκα μου καλημερα...Σου τη χαριζω για σημερα την απουσια tongue tongue tongue 

Μην αγχωνεσε βρε για σημερα...απλα θα πας να τα κανονισεις ολα κι αυτο ειναι...
Υπογλυκαιμια? ΟΥΑΟΥ...και καθε μερα τρως το παγωτακι σου...τι σου συνεστησαν να κανεις?

georginach

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
συγχαρητηρια για τα αποτελεσματα των εξετασεων σου!!! ειδες ολα τελεια πανε!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις