976 Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 Τρι Ιουλ 23, 2013 11:40 pm
φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ ΕΛΙΖΑΚΙ ΕΚΑΝΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΑ!!!ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΣΤΑ ΚΙΛΑΚΙΑ Κ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ....ΧΧΑΧΧΑΧΑ!!elisa87 έγραψε:Δεν ειχαμε νεα απο τη Γιωτα ακομη εε?!! Λετε να εχουμε γεννητουρια?!?! Με το καλο ολα τα μωρακια μας κοριτσια..!!
Χτες συναντησα εναν παλιο γνωστο.. ακουστε συζητηση
"Μη μου πεις!!! Δεν πιστευω να εισαι εγκυος??"
"Δεν φαινεται?!?!!!"
"Λεω δεν μπορει να ειναι αυτη, αφου αυτη ειναι εγκυος!!Λιγο ελειψε να μη σε αναγνωρισω!!! Πρεπει να χεις παρει πολλα κιλα..!"
"Εεε ναι εχω παρει-"
"Περιμενε μη μου πεις- εχεις παρει 14-15"
"Μπαμ επεσες!!! Τοσα εχω παρει.. βαλε κ αλλα 5 απο τοτε που με ηξερες, πριν μεινω εγκυος"
"Ελα ρε συ!! Μα ναι για αυτο σου το λεω, επειδη σε θυμαμαι.. Σε ποιο μηνα εισαι? πρεπει να σαι 5ο.. 6ο..?"
"Σε 1 βδομαδα μπαινω στο μηνα μου..!"
"Αληθεια?!?! Εχεις παρα πολυ μικρη κοιλια!!! Δεν σου φαινεται καθολου!!"
"Ναι εε?"
"Ναι!! Να κοιταξεις να τα χασεις τα κιλα μετα τη γεννα, μη τα αφησεις, μη μεινεις ετσι!"
Σου φαινεται οτι εισαι στον 5ο αλλα εχεις παρει πολλα κιλα? Βγαζει νοημα?? Εκεινη την ωρα ημουν τοσο χαρουμενη που ουτε που με πειραξε..!! Βασικα ειναι κ καλο παιδι οποτε δεν νομιζω οτι τα ειπε κακοπροαιρετα.. απλα μου φανηκε πολυ αστειο!! Παρτον στο γαμο σου να σου πει κ του χρονου που λεμε!!!!!!!!
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΥΤΕ ΓΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ!!!