501 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι # 123 Πεμ Ιουλ 25, 2013 9:14 am
valgreg
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
irene-_- έγραψε:να 'μαι και εγω..τι κανετε κοριτσακια μου ομορφα?για να βγαλω το απουσιολογιο παλι
καλησπερα Ρηνακι μου!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
irene-_- έγραψε:να 'μαι και εγω..τι κανετε κοριτσακια μου ομορφα?για να βγαλω το απουσιολογιο παλι
Alexandra23 έγραψε:καλησπερα χρυσοβαλαντω κ ειρηνη μου!!τι κανετε?ναι ειμαι καλυτερα χρυσοβαλαντω μου κ ανεβηκα επιτελους ψυχολογικα!για να δουμε τι θα μας πει κ αυριο η δερματολογος!
viki1988 έγραψε:καλησπερα κοριτσακια μου γλυκα οπως σας ειπα χανομαι γιατι ψαχνουμε με τον αντρουλη σπιτι...ρε κοριτσια μου τι γκαντεμια και αυτη να μην βρισκουμε ενα τριαρι της προκοπης....
αλεξανδρουκο μου σε ψαχναμε...που χαθηκες;;;τι κανει το κοριτσι σου;;;;;;;τι αλλεργεια και αυτη ρε κοριτσι μου;;;;;
λιλλυ μου χρυσοβαλαντω μου βασουλα μου ειρηνακι μου τι κανετε κοριτσια μου;;;;;;;;;
ασε ρε χρυσοβαλαντω μου....δυσκολα τα πραγματα...κατι σαλονακια 1*1 στην κυριολεξια επειδη εχουν αλλη μια κρεβατοκαμαρα...καθαρη εκμεταλλευση....εσυ τι κανεις κοριτσακι μου;;;;;;;valgreg έγραψε:
καλησπερα Βικακι μου καλα ειμαι.οντως η αναζητηση σπιτιου ειναι δυσκολη.ασε που ζητανε τα μαλλιοκεφαλα τους!
valgreg έγραψε:Alexandra23 έγραψε:καλησπερα χρυσοβαλαντω κ ειρηνη μου!!τι κανετε?ναι ειμαι καλυτερα χρυσοβαλαντω μου κ ανεβηκα επιτελους ψυχολογικα!για να δουμε τι θα μας πει κ αυριο η δερματολογος!
θα σου πει πως πας πολυ πολυ καλυτερα και δεν εχεις λογο να αγχωνεσαι!ειμαι σιγουρη γι αυτο πως ολα θα ναι καλα!!!
viki1988 έγραψε:καλησπερα κοριτσακια μου γλυκα οπως σας ειπα χανομαι γιατι ψαχνουμε με τον αντρουλη σπιτι...ρε κοριτσια μου τι γκαντεμια και αυτη να μην βρισκουμε ενα τριαρι της προκοπης....
αλεξανδρουκο μου σε ψαχναμε...που χαθηκες;;;τι κανει το κοριτσι σου;;;;;;;τι αλλεργεια και αυτη ρε κοριτσι μου;;;;;
λιλλυ μου χρυσοβαλαντω μου βασουλα μου ειρηνακι μου τι κανετε κοριτσια μου;;;;;;;;;
viki1988 έγραψε:ασε ρε χρυσοβαλαντω μου....δυσκολα τα πραγματα...κατι σαλονακια 1*1 στην κυριολεξια επειδη εχουν αλλη μια κρεβατοκαμαρα...καθαρη εκμεταλλευση....εσυ τι κανεις κοριτσακι μου;;;;;;;valgreg έγραψε:
καλησπερα Βικακι μου καλα ειμαι.οντως η αναζητηση σπιτιου ειναι δυσκολη.ασε που ζητανε τα μαλλιοκεφαλα τους!
Alexandra23 έγραψε:
μακαρι χρυσοβαλαντω μου!κ εγω αυτο πιστευω γτ οντως ειμαι καλυτερα!οχι δεν γεννησε η γιωτα ειναι ακομη νοσοκομειο.δυσκολη η περιπτωση της,δεν ανεβαινει η διαστολη!
αυτο ελπιζω και εγω αλεξανδρα μου γιατι εχουν σπασει τα νευρα μου.....μπραβο στη μικρη νεραιδουλα σου......καλα ειμαι και εγω αλεξανδρα μου....μονο που ακομα δεν μπορω να φαω κρεας....αν και μου ειπε η γιατρος οτι σε λιγο καιρο θα ειμαι καλυτερα.....περιμενω να φουσκωσει η κοιλιτσα λιγακι να καταλαβω οτι ειμαι εγκυουλα......Alexandra23 έγραψε:
θα βρειτε βικακυ μου!!η αποστολια μας ειναι μια χαρα.κανει τα τρελα της,πιο ζωηρη απο ποτε!!!ασε ασε,περναει ευτυχως!εσυ πως πας εγκυουλα μας?
ναι παρατα τους μωρε κατι θα βρουμε στην τελικη.....αναθεμα τη φτωχεια μας.....χιχιχι....valgreg έγραψε:
ναι καλε το ξερω εχουν εκτροχιαστει τελειως αυτοι!!μη σκας κοριτσακι μου κατι θα βρεθει.εγω καλα ποναει λιγο η κοιλια μου τωρα.να δουμε θα αδιαθετησω,δεν θα αδιαθετησω,αντε να δουμε!
γεια σου γλυκο μου ειρηνακι....το ξερω αν και αυτο που μενουμε τωρα το ειχαμε βρει αμεσως τωρα δυσκολευομαστε...αστα ρηνακι μου....irene-_- έγραψε:κοριτσια μου χαθηκα γιατι μιλουσα με τον αντρουλη μου στο τηλ..αλεξανδρα μου περιμενουμε νεα αυριο αππο τον δερματολογο..βικακι μου πικρα η αναζητηση σπιτιου και εδω..κοιταζω και εγω γιατι οταν με το καλο επιστρεψει ο αντρουλης αλλαζουμε και εμεις σπιτακι..χρυσοβαλαντη μου ετοιμο το πρωινο για αυριο?
valgreg έγραψε:Καλησπέρα τσουπρες!!!!!τι κάνετε?εγω πριν κανα μισαωρο γυρισα απο την δουλεια και λεω να παω να κανω κανενα μπανακι και να ετοιμασω το ταπερακι και τα φρουτακια μου για τη δουλεια αυριο.Πηρα και τον γιατρο σημερα για το ποδι μου και μου ειπε πως θα με δει την Δευτερα το απογευμα.
Εντωμεταξυ παω τουαλετα και ειδα δυο φορες σημερα στο χαρτι σαν γραμμες απο μολυβι κοκκινες.Τι να πω!
Αλεξανδρουκο μου πολυ χαρηκα που εισαι καλυτερα!ειδες που αγχωνοσουν?ολα θα πανε καλα μην σκας,θα παρεις τη μπουμπουκα αγκαλια σε λιγο και θα τα ξεχασεις ολα,δεν θα θυμασαι τπτ απο ολα αυτα
Nικακι μου μην ολα θα πανε καλα,θα φυγουν οι ανθρωποι δεν μπορει!θα νοικιασετε εκει ετσι δεν ειναι?ο ιδιοκτητης τι λεει γι αυτο,δεν τους ειπε τπτ?
Βασουλα μου μεσα στη ζεστη και εσυ βγηκες περαντζαδα?αχ να προσεχεις γτ αυτος ο ηλιος βαραει κατακεφαλα
Σοφακι μου ελπιζω να εισαστε καλα εσυ και ο μικρουλης σου.γιατι χαλασες καλα το ζακετακι?εγω φετος αρχισα τη προσπαθεια για πλεξιμο,χαχαχαχα μου αρεσει αλλα που χρονος να κατσω να ασχοληθω παραπανω!
Ποπακι μου ωραιο το ψητο κοτοπουλακι με τα χορταρακια.ειδικα για χορτα τρελαινομαι!ελπιζω να εισαι καλυτερα!
Μαρακι μου εσυ πως πας?ακομα τα ιδια?μουσακας ε?πω πω πω μανα μου!!!τελειο φαγητο!γερμανικα ε?πω πω μου φαινεται πολυ δυσκολη γλωσσα
Anabela πλησιαζουν οι μερες για την χοριακη αντε με το καλο!!!!
Αναστασια καλωσορισες!να σου ζησει το αγορακι σου και με το καλο ενα νεο μωρακι
Βικακι μου πως τα πας?το νινι ολα καλα?
Κατερινακι μου,Ειρηνακι μου,Αννουλα μου,Καλλια μου,Σοφακι (αδειουχο),πολλα φιλια σε ολες σας
valgreg έγραψε:Alexandra23 έγραψε:
μακαρι χρυσοβαλαντω μου!κ εγω αυτο πιστευω γτ οντως ειμαι καλυτερα!οχι δεν γεννησε η γιωτα ειναι ακομη νοσοκομειο.δυσκολη η περιπτωση της,δεν ανεβαινει η διαστολη!
ωχ μωρε το κοριτσι μακαρι να γεννησει γρηγορα να μην ταλαιπωρηθει παραπανω και εκεινη και το νινι της.σε αυτες τις περιπτωσεις αραγε τι κανουν?περιμενουν πολυ ακομα η τελικα πανε για καισαρικη?
viki1988 έγραψε:γεια σου γλυκο μου ειρηνακι....το ξερω αν και αυτο που μενουμε τωρα το ειχαμε βρει αμεσως τωρα δυσκολευομαστε...αστα ρηνακι μου....irene-_- έγραψε:
vasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:να 'μαι και εγω..τι κανετε κοριτσακια μου ομορφα?για να βγαλω το απουσιολογιο παλι
Παρούσα!Τι κάνεις Ρηνιώ?
irene-_- έγραψε:vasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:να 'μαι και εγω..τι κανετε κοριτσακια μου ομορφα?για να βγαλω το απουσιολογιο παλι
Παρούσα!Τι κάνεις Ρηνιώ?
καλα ειμαι βασουλα μου αν και ζεσταινομαι τρελαααααααα..εσυ τι κανεις?
vasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:vasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:να 'μαι και εγω..τι κανετε κοριτσακια μου ομορφα?για να βγαλω το απουσιολογιο παλι
Παρούσα!Τι κάνεις Ρηνιώ?
καλα ειμαι βασουλα μου αν και ζεσταινομαι τρελαααααααα..εσυ τι κανεις?
Μια από τα ίδια ξεκίνησε η άτιμη..
καφεδακι στο μπαλκονακι ε βασουλα μου;;;;τελεια......vasoula1 έγραψε:
Καλά πουλάκι μου μπαλκονάκι καφεδάκι!Σώπα ρε συ..
irene-_- έγραψε:κοριτσια μου χαθηκα γιατι μιλουσα με τον αντρουλη μου στο τηλ..αλεξανδρα μου περιμενουμε νεα αυριο αππο τον δερματολογο..βικακι μου πικρα η αναζητηση σπιτιου και εδω..κοιταζω και εγω γιατι οταν με το καλο επιστρεψει ο αντρουλης αλλαζουμε και εμεις σπιτακι..χρυσοβαλαντη μου ετοιμο το πρωινο για αυριο?
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι # 123
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης