776 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι # 123 Σαβ Ιουλ 27, 2013 11:07 am
valgreg
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κοριτσια βαριεμαι ΕΛΕΕΙΝΑ ομως απο Δευτερα τα ιδια!!!!!αντε να περασουν 2 εβδομαδες!!!αυριο εχω πρωινο ξυπνημα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
valgreg έγραψε:κοριτσια βαριεμαι ΕΛΕΕΙΝΑ ομως απο Δευτερα τα ιδια!!!!!αντε να περασουν 2 εβδομαδες!!!αυριο εχω πρωινο ξυπνημα
irene-_- έγραψε:
κ εγω...σερνομαι ολη μερα!!!θα περασουν και μετα ποιος σας πιανει!!!! θα πας εκκλησια το πρωι?
katerina1983 έγραψε:τι θα γινει βραδυατικα ????θα με στειλετε ζαχαροπλαστειο???? η μια με τα φυστικια η αλλη με τα φερερο!!!!τι μου κανετε βραδυατικααααααααααααα
valgreg έγραψε:irene-_- έγραψε:
κ εγω...σερνομαι ολη μερα!!!θα περασουν και μετα ποιος σας πιανει!!!! θα πας εκκλησια το πρωι?
ειναι και αυτη η παλιοζεστη!!!ναι Ειρηνουλα μου θα παω
valgreg έγραψε:katerina1983 έγραψε:τι θα γινει βραδυατικα ????θα με στειλετε ζαχαροπλαστειο???? η μια με τα φυστικια η αλλη με τα φερερο!!!!τι μου κανετε βραδυατικααααααααααααα
irene-_- έγραψε:
αναψε ενα κερακι και για μενα γιατι με τετοια ζαλαδα δε με βλεπω να βγαινω απο το σπιτι
Lillybell έγραψε:Πωπωωω μ'αγαπαει η πεθερα μου!! Πανω στα γλυκα επεσα!!
irene-_- έγραψε:Lillybell έγραψε:Πωπωωω μ'αγαπαει η πεθερα μου!! Πανω στα γλυκα επεσα!!
καλως την!!!γιορταζουμε αυριο και αρχισαμε απο τωρα τα κερασματα οριστε
valgreg έγραψε:irene-_- έγραψε:
αναψε ενα κερακι και για μενα γιατι με τετοια ζαλαδα δε με βλεπω να βγαινω απο το σπιτι
ευχαριστως!!!!πρεπει να κοιταξεις αιματοκριτη και σιδηρο οπως και να χει.στο πε και το Κατερινιω (μουαχαχαχαχα...αυτο απο την ταινια μη ξεχνιομαστε)
valgreg έγραψε:
Lillybell έγραψε:irene-_- έγραψε:Lillybell έγραψε:Πωπωωω μ'αγαπαει η πεθερα μου!! Πανω στα γλυκα επεσα!!
καλως την!!!γιορταζουμε αυριο και αρχισαμε απο τωρα τα κερασματα οριστε
ωωωω!! ευχαριστω! Ειστε πολυ γλυκες και οι δυο!!
Lillybell έγραψε:Πωπωωω μ'αγαπαει η πεθερα μου!! Πανω στα γλυκα επεσα!!
valgreg έγραψε:
valgreg έγραψε:καλε που ειναι το Κατερινιω και εξαφανισθει?δεν πιστευω να την εκλεψε η αρκουδα?μουαχαχαχαχα
valgreg έγραψε:Lillybell έγραψε:Πωπωωω μ'αγαπαει η πεθερα μου!! Πανω στα γλυκα επεσα!!
κοπιασε κοπιασε
valgreg έγραψε:καλε που ειναι το Κατερινιω και εξαφανισθει?δεν πιστευω να την εκλεψε η αρκουδα?μουαχαχαχαχα
irene-_- έγραψε:
θα πηγε για επιδρομη στο ζαχαροπλαστειο
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι # 123
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης