976 Απ: Το σαλόνι μας #4 Τρι Ιουλ 30, 2013 1:57 am
love4
Η ψυχή της παρέας!
εμενα ο μπαμπας μου αρεσε...γενικα εβλεπα και την αντρικη πλευρα...ομως μου την εσπασε απιστευτα τοτε πουναρχισε να βριζει με μανια...επειδη του ειπαν τα παιδια του ασχημα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
margdimitra έγραψε:iouliana έγραψε:Καλημερα!!!
για μαλλια μιλατε ??πονεμενη ιστορια!!εγω εχω σγουρα μαλλια με λεπτη τριχα οποτε συνηθως κυκλοφορω ετσι
Καλύτερα έτσι παρά σα μαδημένη γλύτσα σαν εμένα.
Βρε έχει χαθεί και ο ακατανόμαστος...μπαμπάς. Θα είχε σίγουρα κάτι να πει για τρίχες.
iouliana έγραψε:
εχουν κλεισει οι εγγραφες, περιμενε να ξανανοιξουν......
margdimitra έγραψε:Που να το δει αυτό η Γιωτούλα!
http://gr.news.yahoo.com/%CE%BC%CF%89%CF%81%CF%8C-%CE%B3%CE%AF%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%BD%CE%AE%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%BC%CE%B5-%CF%86%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B5%CF%84%CF%8C-094457106.html
ειμαι συνεχεια σαν να εβαλα το δαχτυλο στην πριζα.....Dori έγραψε:Καλημέρα κοριτσακια!Ιουλιανα ξέρεις πόσες φορές εχω ευχηθεί να είχα σγουρο μαλλί;εμένα ειναι ολοισιο και λεπτή η τρίχα με αποτέλεσμα να μην κρατάει κανενα χτένισμα πάνω απο μια ώρα.φαντασου τα είχα μεχρι τη μέση και μου τη βαρεσε ξαφνικα και τα έκοψα μακρύ καρέ.
καλυτερα ετσι παρά σαν αχυρα.ασε που εσυ αν κανείς ενα ισιωμα θα είσαι μια εβδομάδα χτενισμενη.εγω αν παω να κάνω μπουκλα σε μισή ώρα ειναι σαν μαραζομενο φυτό.τελοσπαντων οι περισσότερες δεν ικανοποιούμαστε με αυτα που εχουμε και θελουμε το αντίθετο.iouliana έγραψε:ειμαι συνεχεια σαν να εβαλα το δαχτυλο στην πριζα.....Dori έγραψε:Καλημέρα κοριτσακια!Ιουλιανα ξέρεις πόσες φορές εχω ευχηθεί να είχα σγουρο μαλλί;εμένα ειναι ολοισιο και λεπτή η τρίχα με αποτέλεσμα να μην κρατάει κανενα χτένισμα πάνω απο μια ώρα.φαντασου τα είχα μεχρι τη μέση και μου τη βαρεσε ξαφνικα και τα έκοψα μακρύ καρέ.
Dori έγραψε:καλυτερα ετσι παρά σαν αχυρα.ασε που εσυ αν κανείς ενα ισιωμα θα είσαι μια εβδομάδα χτενισμενη.εγω αν παω να κάνω μπουκλα σε μισή ώρα ειναι σαν μαραζομενο φυτό.τελοσπαντων οι περισσότερες δεν ικανοποιούμαστε με αυτα που εχουμε και θελουμε το αντίθετο.iouliana έγραψε:ειμαι συνεχεια σαν να εβαλα το δαχτυλο στην πριζα.....Dori έγραψε:Καλημέρα κοριτσακια!Ιουλιανα ξέρεις πόσες φορές εχω ευχηθεί να είχα σγουρο μαλλί;εμένα ειναι ολοισιο και λεπτή η τρίχα με αποτέλεσμα να μην κρατάει κανενα χτένισμα πάνω απο μια ώρα.φαντασου τα είχα μεχρι τη μέση και μου τη βαρεσε ξαφνικα και τα έκοψα μακρύ καρέ.
margdimitra έγραψε:Που να το δει αυτό η Γιωτούλα!
http://gr.news.yahoo.com/%CE%BC%CF%89%CF%81%CF%8C-%CE%B3%CE%AF%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%BD%CE%AE%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%BC%CE%B5-%CF%86%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B5%CF%84%CF%8C-094457106.html
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης