Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
228 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 228 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 41]

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχου ελισακι μου εχεις τα κατω σου σημερα μωρε?ελα να σου κανω μια αγκαλιτσα να νιωσεις καλυτερα!!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 - Σελίδα 7 35468 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 - Σελίδα 7 35468 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 - Σελίδα 7 35468 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 - Σελίδα 7 35468 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 - Σελίδα 7 35468 ετσι ειναι οι ορμονες μας τωρα μας τρελαινουν για τα καλα!!!μπιφτεκακι ε?μμμ!!εγω μολις εφαγα καρπουζι με τυρι!!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Με το καλο να την παρεις σπιτι, θα τη χαζευεις ολη μερα!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 - Σελίδα 7 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 - Σελίδα 7 328109  αυτα τα πνευμονακια σκεφτομαι κ εγω.. νταξει, ειμαστε ασφαλεις, αλλα καθε παιδακι ειναι διαφορετικο, κ παντα σκεφτομαι μηπως ο δικος μου θελει λιγο πιο πολυ χρονο?? Τι να πω, πιστευω πως οταν θα θελει να ερθει θα ειναι η καλη η ωρα, η σωστη η ωρα!!!
Αλεξανδρα μου σε ευχαριστω για την αγκαλιτσα!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 - Σελίδα 7 35468 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 - Σελίδα 7 35468 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 - Σελίδα 7 35468  Ναι με πηρε λιγο απο κατω.. αλλα δεν πειραζει, μια πανω μια κατω, το συνηθισαμε, εε?!! ορμονες ειναι κ θα χορεψουμε για λιιιιγο ακομα Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 - Σελίδα 7 604962 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 - Σελίδα 7 604962 

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το συνηθισαμε για τα καλα ελισακι μου!!!κ οι αντρες μας επισηςLaughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing τωρα που φτασαμε κ στο τελος ειναι ακομη πιο δυσκολα!αλλα δεν εμεινε τπτ!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τωρα στο τελος ειναι ταυτοχρονα κ πιο δυσκολο κ πιο ευκολο!!!! Σε στιγμες αλλαζεις!!! Παντως καλα λενε οτι η εγκυμοσυνη ειναι ενα ταξιδι, γιατι περνας τοσα κ τοσα!!!! Νιωθω πιο εντονα απο ποτε οτι εχω χασει τον ελεγχο!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 - Σελίδα 7 534787 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 - Σελίδα 7 534787 

georginach

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
koritsakia kalhnyxta apo mena!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχχχχ το πιο ομορφο ταξιδι της ζωης μας!!!κοριτσια μου εγω σας αφηνω,ηρθε ο αντρουλης μου κ θα δουμε τηλεοραση παρεουλα!θα τα πουμε αυριο!!φιλακια πολλα!!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 - Σελίδα 7 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 - Σελίδα 7 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 - Σελίδα 7 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 - Σελίδα 7 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 - Σελίδα 7 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 - Σελίδα 7 417472 

miapetite

miapetite
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 - Σελίδα 7 567772 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 - Σελίδα 7 49454 Τι καλα αυτα τα smiley με την πιπιλιτσα.Επιτελους φυσαει λιγο στο μπαλκονι και μπορεσα να ανασανω.Εδω ο αντρας μου κι ειναι μες τα νευρα απ τη ζεστη φαντασου εμεις.
Εμενα κοριτσια με εχουν πιασει σκεψεις με αποτελεσμα να εχω αυπνια πλεον.Εριξα κι εναν τσακωμο με τον αντρα μου,του ειχα ζητησει να μην κλεισει συμβολαιο σε ομαδα φετος γιατι παιζει σε τοπικες ομαδες μπαλα,ειναι μεγαλη δεσμευση.καθε μερα προπονησεις και σαβ/κα να λειπει για τους αγωνες,αλλα με εγραψε κι εκλεισε με μια ομαδα,οποτε θα μαι τελειως μονη με το μωρο,κι ενα μεσημερι που ερχονταν σπιτι η το σκ παει κι αυτο.
Λετε να με χτυπησει καμια επιλοχειο καταθλιψη?

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Οχι Μια μου μην ανησυχεις...!!!! Δεν θα σε χτυπησει καταθλιψη, εχεις κ ομαδα υποστηριξης εμας!!! Παντως χιλια δικια εχεις, αλλα ειναι καλο που ο αντρας σου εχει ενδιαφεροντα κ για τους δυο σας καλο ειναι που θα τα συνεχισει.. Ενα μωρο αλλαζει πολλα πραγματα, θα του κανει καλο να εχει μια συνεχεια..!! Δες τη θετικη πλευρα..!!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καληνυχτα κ απο μενα κοριτσια..!! Ξαπλωσα.. Ελπιζω αυριο να εχω πιο πολλα κεφια!!!!!! Πολλα φιλακια σε ολες σας!!

miapetite

miapetite
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εννοειται οτι ειναι καλο και δεν ζητησα να τα εγκαταλειψει,καθε μερα πηγαινει και τωρα και μου αρεσει που αθλειται,απλα οταν παιζεις επαγγελματικα ειναι δεσμευση μεγαλη και τα λεφτα λιγα.Βρεχει χιονισει πρεπει να εισαι εκει.
Τελοσπαντων ας αγχωθω γιαυτα τοτε.Ασχετο αλλα εγινε καινουριο νοσοκομειο στην Πολη μας και πηγα μια βολτα.Χλιδη δεν μπορεις να φανταστεις,το ολυμπιον ειναι εντελως χαλια μπροστα του.Κατι πολυθρονες ρηλαξ,κατι δωματια λουξ.Εχουν παρει καινουρια μηχανηματα φοβερα μονο που δεν ξερουν ποιος να τα χειριστει προς το παρον.
Επισης ασχετο,Θα παρετε αποστειρωτη στο μεαιυτηριο?

miapetite

miapetite
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καληνυχτα Ελιζακι!Ευχομαι να ξυπνησεις με θετικη ψυχολογια!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καταλαβαινω... Αληθεια εε;; Τοσο ωραιο;; Ιδιοτικο η δημοσιο; Πολυ καλο αυτο για εσας!! Οχι δεν θα παρουμε.. Βασικα ακομη δεν εχουμε αγορασει καν αποστειρωτη κ αγχωνομαι..!! Γιατι, λες θα τον χρειαστεις; Εγω δεν θελω να δωσω πιπιλα κ θελω να θηλασω.. Ετσι το σκεφτομαι.. Αλλα μαλλον θα παω να παρω..
Καληνυχτα Μια μου!!!!

miapetite

miapetite
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δημοσιο ειναι και ειναι φοβερο.
Δεν ξερω κι αν τον χρειατουμε?Και το θηλαστρο δεν πρεπει να το αποστειρωνεις?Αν χρειαστει το θηλαστρο,μπιμπερο?Δεν ξερω

Marilena29

Marilena29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερα κοριτσαρες μου τι κανετε? Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 - Σελίδα 7 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 - Σελίδα 7 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 - Σελίδα 7 215994  Εγω δεν κοιμηθηκα καλα και ειμαι σαν ζομπι!!!δεν ξερω πως θα βγαλω τη μερα αλλα πρεπει να το παλεψω!!

Ρε Φρουφρουκα που εισαι??? περιμενουμε νεα απο τον μπεμπη σουυυυυ!!!και απο τις υπολοιπες βεβαια!!!

georginach

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημεραααα! ειναι ξυπνιο κανενα κοριτσακι? φρουφρου? μαριλενα??? αργησατε σημερα...!

Εφακι μου τον πρωτο μηνα ισως ζοριστεις μετα θα θες κιολας να φευγει να ηρεμει το κεφαλι σου... μην ξεχνας οι αντρες ειναι και αυτοι μωρα...οταν δεν θα ζηταει το μωρο μωρο θα ζηταει το μεγαλο μωρο....
καταθλιψη γιατι να παθεις? να θα τα λεμε παρεουλα που και μενα λειπει απο το πρωι μεχρι το βραδυ..

Ελιζακι μου σημερα θα ειναι καλυτερα θα δεις!!!!!! Wink

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΓΛΥΚΕΣ ΣΥΝΕΓΚΥΟΥΛΕΣ!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΡΕΣΚΙΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!
Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 - Σελίδα 7 215994 ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ Κ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ!!! ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ!! Κ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ!!
ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ ΧΘΕΣ Κ ΠΟΥ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ!!!
ΠΗΓΑΜΕ Κ ΕΙΔΑΜΕ Κ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΗΠΟΥΛΗ ΜΑΣ!!!ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ!!!!!! ΠΗΓΕ 2400(ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΤΟΥ!!!ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΔΥΝΑΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΒΑΡΡΥΝΘΟΥΜΕ)ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!ΜΑΣ ΕΞΕΤΑΣΕ Κ ΚΟΛΠΙΚΑ(ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕ ΟΛΟΣ ΟΟ ΟΡΟΦΟΣ-ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ Η' ΤΟΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΤΟΜΗ Κ ΒΑΘΥΑ ΕΦΟΔΟ!!Shocked Shocked Shocked 
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΑΝΕ-ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΔΩΘΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ-ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΠΡΟΩΡΑ!!!ΠΑΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΜΑΣ(12-08 ΔΕΥΤΕΡΑ)ΟΧΙ ΤΠΤ ΑΛΛΑ,ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 - Σελίδα 7 130627 Wink 
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΤΟ ΣΑΚΧΑΡΟ(ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΥΠΟΓΛΥΚΑΙΜΙΑ ΟΤΙ ΕΧΩ 55%)Κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΗ Η ΤΙΜΗTwisted Evil Rolling Eyes 
Κ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΕΙΟ ΑΠΛΑ ΛΟΓΩ ΗΔΗ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ(Κ Η ΕΠΙΣΚΛ/ΔΙΟΣ ΤΗΝ ΡΙΧΝΕΙ Κ ΑΛΛΟ Κ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΣΕΙ ΕΜΕΝΑ)ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΔΡΑΕΙ ΚΑΝΑ 40' ΛΟΓΙΚΑ Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η Κ.Τ!!!ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ...ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ Κ ΣΑΣ ΠΡΩΊ΄ΝΙΑΤΙΚΑ!!!
ΞΥΠΝΗΣΕ Κ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΜΑΣ!!ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΣ Κ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΝΕΑ ΣΑΣ!!! ΑΑΑΑ Κ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ-ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΑ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ,ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣLaughing Laughing  ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΔΕ ΠΟΛΥ ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΑΚΙ ΤΟΥ Κ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕΜανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 - Σελίδα 7 215994 ΑΠΟ ΚΙΛΑΚΙΑ ΕΓΩ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ(ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ-Ο,ΤΙ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΦΤΑΣΩ-ΟΧΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΑΝΤΩΣ...)ΧΑΧΧΑΧΧΑΑ ΣΤΑ +12-13 !!ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΖΥΓΙΖΟΜΑΙ ΑΛΛΟΥ Κ Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΑΝΤΑ 1ΚΙΛΑΚΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩMad 
ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΝΕΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ !!
ΜΑΡΙΛΟΥ ΜΟΥ ???
ΤΖΩΡΤΖΙΝΑΚΙ ΜΟΥ???
ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ???
ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΤΕ ΚΑΛΑ?ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ....

Marilena29

Marilena29
Καλημερα Τζωρτζινα μου!!!Σε νικησα στην εκκινηση tongue tongue  για κατι λεπτακια!!!!Δεν αργησα!!!ειμαι πιστη στο ραντεβου!!!πως εισαι? εγω χαλια με αναγουλες και εμετους...και ψες δεν μπορουσα να φαω...μια σαλατα ισα ισα που τσιμπησα

Marilena29

Marilena29
Φρουφρουκα μου τι ωραια νεα!!!!Μπραβο!!!δηλαδη σε 12 μερες θα εχεις τον μπεμπη αγκαλια!!!τελεια Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 - Σελίδα 7 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 - Σελίδα 7 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 - Σελίδα 7 215994 Μη μου λες για την κολπικη εξεταση και με πιανει κατι!!! ελπιζω να μου χαριστει!!!
Με το καλοοοοο....
Εγω βαζω κλιματιστικο φρουφρουκα...αλλιως δε θα εκλεινα ματι!!!

Νατασακι μου παινεις στο μηνα σου σημερα!!!!μπραβο σου ολα καλα να πανε!!!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 - Σελίδα 7 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 - Σελίδα 7 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 - Σελίδα 7 654316 

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elisa87 έγραψε:Αααα σημερα δεν συντασσομαι καθολου- η μπαινω μονη μου και δεν ειναι καμια η μπαινω μετα απο ωρες κ βλεπω εχετε γραψει σελιδες ολοκληρες!!!!!!!
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked 
Τι κανετε?! Ειχαμε νεα απο τα ραντεβου μας?!!!
Εγω επεσα ψυχολογικα.. ξαφνικα μου βγηκε μια κουραση κ μια απελπισια κ εβαλα τα κλαματα.. μετα εκανα ενα μπανιο κ ειπα στον εαυτο μου οτι δεν πειραζει, αλλη μια μερα περασε.. Sad Sad Sad Sad 
Χαθηκατε ολες στο φβ το απογευμα?!!! Ντροπη.......!!!!! Γενικα μου τη σπαει το φβ- αλλα αν ειναι να χαθουμε θα κανω κ εγω ενα ψευτοπροφιλ με το ψευδωνυμο σαν τη Βαρβαρα..
Μαρω κ εγω εχω σκυπε- να αλληλοπροστεθουμε!!!!!
ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΣΕΣ ΕΛΙΖΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟ?ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ?ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΩΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΕΣΕΣ(ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΧΘΕΣ ΑΛΛΑΞΑΜΕ Κ ΜΗΝΑ-ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΑΣ!!!ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΜανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 - Σελίδα 7 215994 !!!!!!)ΘΑ ΔΕΙΣ Κ ΣΥ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΟΥΚΟ ΣΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΑΝ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ...ΠΑΝΕ ΟΛΑ!!!! ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΛΑ!!!!!Very Happy Very Happy Very Happy  ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΙΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ!!!ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ!!!!!!!!!!Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy 

georginach

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσακια μου! και εγω μαριλενα ξεκινησα για σημερα..... χθες δεν καταφερα να φαω τιποτα το βραδυ σκεψου. ευτυχως ηπια λιγο γαλα και το κρατησα.. με νικησες στο διαλλειμα για εμετο σημερα! χαχαχα!
φρουφρουκα τι ομορφα νεα απο το μωρακι σου! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 - Σελίδα 7 654316 για πες μας πως ειναι αυτη η εξεταση? την κανουν ολοι οι γιατροι? και ποτε? ποναει? κατι λεγαν τα κοριτσια χθες στο φβ και με φοβισαν πολυ..... πρωτη φορα το ακουσα.......

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΜΑΡΙΛΟΥ ΜΟΥ!!!! ΑΑΑΧ ΑΥΤΗ Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ!!!ΧΑΧΧΑΧΧΑΑLaughing Laughing  ΕΓΩ ΣΑΣ ΑΠΛΩΣΑ ΣΕΝΤΟΝΙ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΕΤΣΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑΜΕ!!!!ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΙΣΕ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΤΟΥΛΗΣ Ο ΕΜΕΤΟΥΛΗΣ ΒΡΕ ΓΜΤ.... ΦΡΥΓΑΛΙΑ ΜΕ ΤΥΡΑΚΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΑΚΙ Κ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΟΡΕΞΗ ΜΑΡΙΛΟΥ ΜΟΥ!!ΜΗΝ ΠΙΕΖΕΣΑΙ--ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΙΜΑΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ Κ ΤΟ ΑΓΧΟΣ Κ Η ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ Κ ΟΛΑ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ Κ ΕΤΣΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΗΚΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ!!ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΡΩΝΕ...
ΤΖΩΡΤΖΙΝΑΚΙΜανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 - Σελίδα 7 215994 ΑΚΟΜΑ ΕΜΕΤΟΥΛΗΔΕΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥCrying or Very sad Crying or Very sad  Ε ΠΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΙΛΑΚΙ ΕΤΣΙ ΚΙΟΛΑΣ????Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ?
ΤΖΩΡΤΖΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΓΩ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΦΟΔΟ ΤΗΝ ΚΟΛΠΙΚΗ (ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΟΡ Κ ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ....)ΑΠΛΑ ΒΑΖΕΙ ΟΟΟΟΛΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΒΑΘΥΑ ΜΗΠΩΣ Κ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΟΥ!!ΕΜΕΝΑ ΙΣΩΣ ΛΙΙΙΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΤΟ'ΧΩΣΕ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΔΩΘΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΟΝΟ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΟΥ!!!ΜΟΥ ΕΙΠΕ Κ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΜΕ ΑΛΛΑ Η ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΕΙ Κ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΟΤΕ ΓΩ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ(ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑΜΕ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΔΥΣΦΟΡΙΑMad Mad )Κ ΤΗΣ ΤΟ ΕΙΠΑ Κ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΡΕΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΗΜΑ Κ ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕΤΑΜανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 - Σελίδα 7 215994 

Marilena29

Marilena29
Ουφφφ Τζωρτζινα μου...λιγο μας εμεινε...τι να κανουμε υπομονη...εγω μετα τους εμετους το πρωι θελω απλα να ξαπλωσω γιατι νιωθω εξαντλημενη και ομως πρεπει να ερθω δουλεια...φαντασου...κανω ενα ντους ντυνομαι και φευγω...τωρα εχω αραξει στην καρεκλα δεν μπορω ουτε να κουνηθω και δε με νοιαζει ποτε θα τα κανω ολα...αφου μενω απο δυναμεις..

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κοριτσια!!!! Σημερα ξυπνησα καλυτερα..!!! Σκεφτηκα μεθαυριο κλεινω 36 κ ετσι εχω εναν στοχο..!!!
Κριμα βρε κοριτσια για τους εμετους.. Καντε υπομονη..
Φρουφρου μου τελεια τα νεα!!! Μπραβο ολα καλα!!!!
Κοριτσια η κολπικη εξεταση ειναι αυτη που με δυο δαχτυλα ο γιατρος μας κοιτει τον τραχηλο. Οχι μονο δεν θα τη γλιτωσει καμια, αλλα ειδικα οταν μας πιασουν οι πονοι θα μας την κανουν κ αρκετες φορες.. Εμενα προσωπικα δεν με ποναει καθολου.. Λιγο μονο οταν φτανει πανω πανω, εκει ναι.. Αλλα θυμαστε οταν καναμε παπ κ εβαζαν τον κολποδιαστολεα;; Εε καμια σχεση..!!!! Εκεινο πονουσε πολυ..
Θα βαλω πρωινουλι κ επανερχομαι..

Marilena29

Marilena29
Ελιζακι μου καλημερα!!!Ξεκουραση χρειαζοσουνα τελικα?? οπως και να εχει ευτυχως εισαι καλυτερα!!! ναι 36 την παρασκευη δεν εχεις να φοβασαι τιποτα!!!απο ποτε σου αρχισε την κολπικη εξεταση εσενα? επειδη εμενα ακομη τιποτα

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ 2 ΔΑΧΤΥΛΑRolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes  ΕΛΙΖΑΚΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!! ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΤΕΡΑ!!!ΤΕΛΙΚΑ Ο ΥΠΝΟΣ ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ!!!!ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΠΡΩΊ΄ΝΟΥΛΙ ΣΟΥ ΝΑ ΦΑΣ!!!
ΜΑΡΙΛΟΥ ΧΑΛΛΛΛΛΛΛΑΡΑ ΟΛΑ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΧΩΡΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ!!!2ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΜΕΤΑ ΦΕΥΓΕΙΣ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΤΟ Σ.Κ!!!ΕΤΣΙ??ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ!!!
ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΛΛΗ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΠΟΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ!!ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Κ ΠΟΛΥ ΑΓΧΩΜΕΝΗ ΤΟΤΕ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΩ,ΑΛΛΑ ΕΓΩ......ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΔΙΑΚΟΠΤΑΚΙ Κ ΝΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΝΤΩΣ!!! ΤΟ ΕΛΙΖΑΚΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις