176 Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 Τρι Ιουλ 30, 2013 10:18 pm
φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΣΤΕΙ!!!ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΤΣΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙΑ!!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑ Κ ΕΒΓΑΛΑ ΤΗΝ ΒΕΡΑ ΠΡΟΧΘΕΣ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
φρουφρού έγραψε:ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΣΤΕΙ!!!ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΤΣΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙΑ!!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑ Κ ΕΒΓΑΛΑ ΤΗΝ ΒΕΡΑ ΠΡΟΧΘΕΣ
ΧΑΧΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑgeorginach έγραψε:καλως το ελιζακι που μας εγινε πρωινο πρωινο!!!! τι κανει ο φιλος μας σημερα? εμενα η δικια μου εχει χαρει με τους εμετους της μανουλας και βοηθαει την κατασταση με τις πατουσες της για σιγουρο αποτελεσμα!!!! αν και δεν εχω ριζωσει στο χαλακι του μπανιου ακομα οποτε δεν εχω παραπονο.
θα ερθει η κουνια και δεν ξερω που να την βαλω βρε κοριτσια... ο στοχος ειναι να μπει στο δωματειο μας αλλα δεν εχουμε κανει χωρο ακομα το παιδικο το εχουμε ακομα ξενωνα.... καπου μεσα στη μεση θα την βαλω και θα περιμενω να ερθει το γκομενακι μου μαλλον να την τακτοποιησει.
Ελιζακι παντα οποτε αλλαζεις μηνα σε πιανει αυτο το κατι... χθες ηταν περιεργη μερα γενικα παντως. ειναι καμια που ασχολειται με τα αστερια να μας πει τι ηταν αναδρομο? ποιος πλανητης μας την εκανε την ζημια... χιχιχι!
ΕΠΗΡΡΕΑΖΕΙ ΒΕΒΑΙΑ Κ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΠΟΛΥ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΕΣ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΡΙΟΥ ΜΟΥ Κ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ Κ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟMarilena29 έγραψε:φρουφρού έγραψε:ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΣΤΕΙ!!!ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΤΣΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙΑ!!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑ Κ ΕΒΓΑΛΑ ΤΗΝ ΒΕΡΑ ΠΡΟΧΘΕΣ
Εμενα χερια ποδια ολα...τα δαχτυλα μου ειναι σαν λουκανικα...ουτε ρολοι δεν μπορω να φορεσω απο το πρηξημο!!!
ΚΟΙΤΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΑΣ ΜΕ Φ.Τ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΠΙΟ ΜΕΤΑ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ.ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΧΘΕΣ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΞΥΡΙΣΜΑ......Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ....ΠΑΡΕ Κ ΕΝΑ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙ ΑΝ ΣΕ ΒΟΛΕΨΕΙ...georginach έγραψε:πωωω δλδ εγω αυριο που εχω ραντεβου θα μου κανει τετοια πραγματα??? θα το διαπραγματευτω σιγουρα μπας και το γλιτωσω... βρε κοριτσια αφου εμενα βλεπει απο τον υπερηχο και μου λεει οτι δεν εμπεδωθηκε.... και ξερεις τι με τρελαινει πιο πολυ.... οτι θα πρεπει να ξυριστω.... πως??????????
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης