551 Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 Παρ Αυγ 02, 2013 9:16 am
Alexandra23
Πρωταγωνιστής!!
τωρα ειναι σιγουρα 3,500 η αποστολια μου μπορει κ παραπανω..κ εγω αυτο σκεφτομαι στεφ μου,αν γεννησω στην πητ μου 4 κιλα θα ειναι...!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
georginach έγραψε:ολο κολλαει το ιντερνετ ρε γμτ τι γινεται??? με το καλο να παρεις αγκαλιτσα το μωρακι σ στεφ! ελιζακι μου εγω ποναω γιατι ειναι με οπισθια ινιακη και μου δινει και καταλαβαινω... ουτε ανασα δεν παιρνω οταν ξεκιναει... (ειναι σαν ανασκελα σκεψου η πλατη της στην πλατη μου και η κοιλια της στην κοιλια μου....)
Alexandra23 έγραψε:τωρα ειναι σιγουρα 3,500 η αποστολια μου μπορει κ παραπανω..κ εγω αυτο σκεφτομαι στεφ μου,αν γεννησω στην πητ μου 4 κιλα θα ειναι...!!
stefoiko έγραψε:Alexandra23 έγραψε:τωρα ειναι σιγουρα 3,500 η αποστολια μου μπορει κ παραπανω..κ εγω αυτο σκεφτομαι στεφ μου,αν γεννησω στην πητ μου 4 κιλα θα ειναι...!!
βεβαια απο οτι ακουω κανουν και λαθος στον υπερηχο και στο τελος τα κιλακια των μωρων εχουν αποκλιση
Alexandra23 έγραψε:stefoiko έγραψε:Alexandra23 έγραψε:τωρα ειναι σιγουρα 3,500 η αποστολια μου μπορει κ παραπανω..κ εγω αυτο σκεφτομαι στεφ μου,αν γεννησω στην πητ μου 4 κιλα θα ειναι...!!
βεβαια απο οτι ακουω κανουν και λαθος στον υπερηχο και στο τελος τα κιλακια των μωρων εχουν αποκλιση
κ αποκλιση να εχουν το βαρος τους ειναι πολυυυυυυ καλο!!!!
stefoiko έγραψε:Alexandra23 έγραψε:stefoiko έγραψε:Alexandra23 έγραψε:τωρα ειναι σιγουρα 3,500 η αποστολια μου μπορει κ παραπανω..κ εγω αυτο σκεφτομαι στεφ μου,αν γεννησω στην πητ μου 4 κιλα θα ειναι...!!
κ αποκλιση να εχουν το βαρος τους ειναι πολυυυυυυ καλο!!!!
εγω βεβαια εχω πολυ ακομη,ποιος ξερει ποσο θα φτασει ο αντρακος μου....στην αρχη της 35ης εβδομαδας ηταν 2.600....εχει μελλον!!!!!!
elisa87 έγραψε:Με το καλο το μωρακι σου στεφ!!
Κατι επθε ο ηυ μου κ δεν συνδεεται με το ιντερνετ!!!!! Κλαψ!!!!!!
Πριν δυο εβδομαδες δηλ Αλεξ ηταν 2900; Πωω πωωω φαντασου τωρα ποσο θα ειναι!!! Εμενα μαρεσει να τον βλεπω, τωρα τελευταια μου δειχνει κ φατσουλα κ ειδικα για το κεφαλακι κ τα ποδαρακια τρελαινομαι..!!!!!!!
georginach έγραψε:γερα να ναι και ας βγουν οσα κιλακια θελουν!
natasathess έγραψε:Καλησπέρα και πάλι! όλες καλά;
Στεφοίκο, καλώς μας ξαναήρθες! Χαίρομαι που είναι όλα καλά με τον μπέμπη! Ετοιμάζεστε πυρετωδώς,ε;
natasathess έγραψε:Μια χαρά και εγώ και η μπέμπα! μπήκα στο μήνα μου και αναμένω!
stefoiko έγραψε:natasathess έγραψε:Μια χαρά και εγώ και η μπέμπα! μπήκα στο μήνα μου και αναμένω!
ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑ ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης