526 Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 Παρ Αυγ 02, 2013 6:54 am
elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Λοιπον τοτε εγω θα παιξω 14-19!!! Ετσι για την ανατροπη.... Αφου ολα τα αλλα ειναι πιασμενα, δεν θελω να μοιραστω τη δοξα μου!!!!!!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
stefoiko έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ...ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΝ,ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΩΡΑΚΙΑ!!!!!
Alexandra23 έγραψε:stefoiko έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ...ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΝ,ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΩΡΑΚΙΑ!!!!!
καλησπερα κοριτσι μου!σε ευχαριστουμε πολυ,με το καλο κ το δικο σου μωρακι να το παρεις αγκαλια!ειχες γραψει αλλα χαθηκες!ολα καλα?
stefoiko έγραψε:Alexandra23 έγραψε:stefoiko έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ...ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΝ,ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΩΡΑΚΙΑ!!!!!
καλησπερα κοριτσι μου!σε ευχαριστουμε πολυ,με το καλο κ το δικο σου μωρακι να το παρεις αγκαλια!ειχες γραψει αλλα χαθηκες!ολα καλα?
ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΝΑΙ...ΕΣΥ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ??ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ Ε??ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Α ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ....ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΩ
Alexandra23 έγραψε:stefoiko έγραψε:Alexandra23 έγραψε:stefoiko έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ...ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΝ,ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΩΡΑΚΙΑ!!!!!
ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΝΑΙ...ΕΣΥ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ??ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ Ε??ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Α ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ....ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΩ
καλα ειμαι κοριτσι μου,περιμενουμε την κορακλα μας να σκασει μυτη!!να πανε ολα καλα για ολες μας!!!
stefoiko έγραψε:Alexandra23 έγραψε:stefoiko έγραψε:Alexandra23 έγραψε:stefoiko έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ...ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΝ,ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΩΡΑΚΙΑ!!!!!
καλα ειμαι κοριτσι μου,περιμενουμε την κορακλα μας να σκασει μυτη!!να πανε ολα καλα για ολες μας!!!
το πολυ σε δυο βδομαδουλες απο οτι βλεπω την πητ θα την εχεις αγκαλιτσα....εγω εχω ακομα!!!την κυρικαη μπαινω στο μηνα μου,πηγαμε στο γιατρο προχθες,εχει παρει θεση ο μπεμπουλης για εξοδο λογικα λογικα παντα δεν θα ξαναλλαξει αλλα ποτε δν ξερεις μου πε ο γιατρος....πηγαμε 2600 γραμμαρια ο χοντρουλινος μου αλλα υψος δεν μπορεσε να μετρησει λογω στασης ο γιατρος...τη δευτερα θα μας φερουν και το δωματιο κουνια κ αλλαξιερα καναμε και τις ζωγραφιες μας στον τοιχο και ολα τελεια
sp1978 έγραψε:ζητώ συγγνώμη αλλού πήγαινε η απάντηση προφανώς
Alexandra23 έγραψε:stefoiko έγραψε:Alexandra23 έγραψε:stefoiko έγραψε:Alexandra23 έγραψε:stefoiko έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ...ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΝ,ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΩΡΑΚΙΑ!!!!!
το πολυ σε δυο βδομαδουλες απο οτι βλεπω την πητ θα την εχεις αγκαλιτσα....εγω εχω ακομα!!!την κυρικαη μπαινω στο μηνα μου,πηγαμε στο γιατρο προχθες,εχει παρει θεση ο μπεμπουλης για εξοδο λογικα λογικα παντα δεν θα ξαναλλαξει αλλα ποτε δν ξερεις μου πε ο γιατρος....πηγαμε 2600 γραμμαρια ο χοντρουλινος μου αλλα υψος δεν μπορεσε να μετρησει λογω στασης ο γιατρος...τη δευτερα θα μας φερουν και το δωματιο κουνια κ αλλαξιερα καναμε και τις ζωγραφιες μας στον τοιχο και ολα τελεια
ναι το πολυ σε δυο βδομαδουλες θα την εχουμε αγκαλια κ ευελπιστω νωριτερα γιατι δεν αντεχω αλλο!!!!με το καλο να μπεις στο μηνα σου!!!δεν θα αλλαξει θεση μην ανησυχεις,δεν εχει χωρο πια!πολυ ωραια τα νεα σου!!περναει ο καιρος γρηγορα!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης