601 Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 Σαβ Αυγ 03, 2013 8:35 am
maniatx
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα και από μένα κορίτσια! Η ζέστη καλά κρατεί στην Πάτρα... Δε τη παλέυω καθόλου...!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mum.gr έγραψε:ε καπως ετσι γεννησα και εγω το πρωτο, τιποτα μεχρι το παρα πεντε, αλλα μη κανετε συγκρησεις κοριτσακια μου, καθε τοκετος ειναι διαφορετικος
ΑΛΕΞΟΥΚΟ!!!! ΝΑΙ 8+ΣΗΜΕΡΑ!!!! ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΜΕΣ ΣΤΟ Σ.Κ Κ ΧΟΝΤΡΑ ΧΟΝΤΡΑ ΒΑΖΩ Κ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ.... ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΒΕΒΑΙΑ...ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ-ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ Κ ΔΥΝΑΤΟ Κ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΜΑΣ!!!!Alexandra23 έγραψε:ναι ελισα μου,χρονομετρησε κιολας!οχι φρουφρου μου δεν γεννησαμε ακομα!!!εσυ ολα καλα ε?8 κ σημερα!!!τελεια!!
ΤΖΩΡΤΖΙΝΑΚΙ ΜΟΥ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟ ΓΙΑ ΤΟ Σ.Κ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΗ!!!ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ !!! ΒΟΠΟΤΕ ΠΟΛΛΑ ΝΕΡΑ Κ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΙΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΩΡΕΣ !!!! ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Κ 36 ΒΑΘΜΟΥΣ....georginach έγραψε:αυτοι ειναι αξιοζηλευτοι τοκετοι που περιγραφεις ελισακι μου!
που ειναι το φρουφρουδακι να μας δωσει προβλεψη καιρου?
μανια βρηκες την θηκη που ψαχνεις?
ΟΧΙ ΑΛΕΞ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΤΠΤ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!(ΟΥΤΩΣ Η'ΑΛΛΩΣ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΤΟΥ ΠΕΘΕΡΟΥ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ..) ΘΑ ΔΟΥΜΕ ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ...ΑΠΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ Κ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΤΑΞΑ ΣΑΝ ΙΔΕΑ.....Alexandra23 έγραψε:απο ολα τα καλα εφαγες βλεπω φρουφρου μου!!!να σε ρωτησω κατι ασχετο?διαβασα στο θεματακι με τα ονοματα βαφτισης οτι εγραψες πως τον γιοκα σου θα τον πειτε αντωνικο!!!ειναι σιγουρο?να ξερουμε να τον λεμε με το ονομα του!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης