626 Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 Σαβ Αυγ 03, 2013 9:52 am
Alexandra23
Πρωταγωνιστής!!
ναι ελισακι μου να χρονομετρησεις να δεις που βρισκεσαι!!α ενταξει φρουφρου μου αφου δεν ειναι σιγουρο!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ο,ΤΙ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ!!!!elisa87 έγραψε:Τι ειπες τωρα γαριδες πωωωωωωωωω
Μου ειπε αν εχω συσπασεις να τις χρονομετρησω. Κ αν δω οτι ειναι ανα σταθερα χρονικα διαστηματα τοτε να παω για καρδιοτοκογραφημα.. αν οχι να μην ανησυχησω κ να μην κανω τιποτα..
Θα καθισω τωρα να χρονομετρησω.. θα καθισω ξαπλωμενη οποτε θα ξαναμπω αργοτερα..
Οκ οκ σε 10 λεπτα δηλ γιατι τωρα μαρεσει η παρεα μας!!!!!!
ΕΛΙΖΑΚΙ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΝΟΙΩΘΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ!!!! ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΠΕΤΑΜΕ ΙΔΕΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ Μ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΤΠΤ ΠΑΡΑ ΕΞΩ Κ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΑΠΦΑΣΙΣΟΥΜΕ Κ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ!!!ΑΠΛΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ-ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ Κ ΘΑ ΧΑΡΟΥΝ ΠΟΛΥ Κ ΚΕΙΝΟΙ ΟΠΩΣ Κ ΜΕΙΣ (ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ )ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΝΤΩΝΗ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ!!!elisa87 έγραψε:Ααα ναι φρουφρου μου κ εγω το ειδα!! Κ το Αντωνης κ το Νικος ειναι ομορφα ονοματα...!!! Με το καλο!!!
Κ εμεις συζηταμε αλλα ο αντρας μου το θεωρει γρουσουζια πριν γεννηθει.. ενω εγω θα θελα να το ειχαμε ηδη αποφασισει γιανα το συνθηιζω κ να βλεπω πως μου ταιριαζει..!!!!!
φρουφρού έγραψε:Ο,ΤΙ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ!!!!elisa87 έγραψε:Τι ειπες τωρα γαριδες πωωωωωωωωω
Μου ειπε αν εχω συσπασεις να τις χρονομετρησω. Κ αν δω οτι ειναι ανα σταθερα χρονικα διαστηματα τοτε να παω για καρδιοτοκογραφημα.. αν οχι να μην ανησυχησω κ να μην κανω τιποτα..
Θα καθισω τωρα να χρονομετρησω.. θα καθισω ξαπλωμενη οποτε θα ξαναμπω αργοτερα..
Οκ οκ σε 10 λεπτα δηλ γιατι τωρα μαρεσει η παρεα μας!!!!!!
ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΝΑ ΦΑΩ ΤΑ ΜΕΖΕΔΑΚΙΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΟΥΖΑΚΙ-ΕΙΔΙΚΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΛΥΠΙΖΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΠΕΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΡΑ,ΑΣΕ ΜΗΝ ΠΙΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΡΑΦΑΚΙ Κ ΜΕΤΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΙΚ...ΧΙΚ
ΕΛΙΖΑΚΙ ΜΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚ.ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ...Κ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑ Κ ΡΩΤΗΣΑ ΤΗΛ/ΚΩΣ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!!
ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 10 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙΟΥ Κ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΧΑΡΤΟΣΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ
ΓΥΦΤΙΑ????????????????????????
Alexandra23 έγραψε:ειναι καλα τα αποτελεσματα της εξετασης φρουφρου μου?τζωρτζινα μου εσυ καπνιζες κιολας ε?εχεις ποσες φωτο που εισαι με τσιγαρο κ υποθετω πως ησουν φανατικη καπνιστρια!!καπνιζεις κ τωρα?
φρουφρού έγραψε:ΞΑΧΑΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΩ ΧΘΕΣ....
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ Κ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,ΑΛΛΑ....
ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ Κ ΑΥΤΟ??? ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΜΝΗΣΙΑ!!!!!
Η' ΘΑ ΞΕΧΝΑΩ Η' ΘΑ ΣΠΑΩ.....
ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΜΝΗΣΙΑΣ...ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΣΠΑΣΙΜΑΤΟΣ....
ΤΖΩΡΤΖΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΜΑΧΙΡΙ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ,ΕΤΣΙ???ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ Κ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΊΆ ΑΠ'ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ???
φρουφρού έγραψε:ΤΖΩΡΤΖΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ 21? ΑΝ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΟΛΛΑ ΠΟΛΥ Κ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΑ ΟΛΑΑΑΑ!!!
φρουφρού έγραψε:ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΞΑΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΜΑΛΛΟΝ,Ε?ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ???!!!! ΑΛΕΞ ΜΟΥ ΕΣΥ ΠΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ???
ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΟΨΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ-ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ-ΤΟ ΕΙΧΑ ΕΛΑΤΤΩΣΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ Κ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΚΟΨΑ ΜΑΧΙΡΙ-ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΚΑΠΝΟΣ Κ ΤΟΥΣ ΔΙΩΝΩ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕΔΑΚΟ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΣΙΓΑΡΟ......Ε ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ....ΓΙΆΥΤΟ Κ ΕΚΟΨΑ Κ ΤΟΝ ΚΑΦΕ!
georginach έγραψε:θα προσπαθησω οσο θηλαζω να μην καπνισω αλλα μετα που θα σταματησω τον θηλασμο ναι νομιζω θα καπνισω παλι.. μου λειπει. δεν ειναι οτι δεν το σκεφτομαι.
ΟΝΤΩΣ!!!!ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ!!ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ Κ ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΕΛΕΙΑ,Ε????georginach έγραψε:φρουφρού έγραψε:ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΞΑΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΜΑΛΛΟΝ,Ε?ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ???!!!! ΑΛΕΞ ΜΟΥ ΕΣΥ ΠΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ???
ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΟΨΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ-ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ-ΤΟ ΕΙΧΑ ΕΛΑΤΤΩΣΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ Κ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΚΟΨΑ ΜΑΧΙΡΙ-ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΚΑΠΝΟΣ Κ ΤΟΥΣ ΔΙΩΝΩ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕΔΑΚΟ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΣΙΓΑΡΟ......Ε ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ....ΓΙΆΥΤΟ Κ ΕΚΟΨΑ Κ ΤΟΝ ΚΑΦΕ!
χαχαχαχα! δεν υπαρχεις βρε δημητρα μου! και εμενα με ενοχλει η μυρωδια η κινηση πιο πολυ μου λειπει... αλλα στο μυαλο μας ειναι ολα μπορει και να μην το αρχισω? ποιος ξερει? εσυ αλεξ καπνιζες?
elisa87 έγραψε:Βαρεθηκα να χρονομετραω κ δεν καταλαβαινω ποτε εχω συσπαση κ ποτε τεντωνεται ο αγαπουλης.. Αντ αυτου αποφασισα να παραγγειλω σουβλακια.. Στην τελικη αν με βρει ας με βρει φαγωμενη η καλη η ωρα!!!!!!!!!!! Χιχιχιχι
Αληθεια Τζωρτζινα μου 21;!! Με το καλο!!!!!! Πωω πωωωωω!!!! Αχ το προγραμματισμενη εχει κ τη χαρη του βρε κοριτσια.. Λεων δηλ η μπεμπα εε;!;!
Κοριτσια βαλαμε ταινια οποτε βγαινω.. Σας φιλω!!! Καλο βραδυ να εχουμε ολες!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης