Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
618 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 618 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 41]

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου φρουφρουδακι μου κ απο εδω!!μολις τελειωσα με φρυδια κ νυχια!μου εβγαλαν τη ψυχη τα νυχια των ποδιων..πιεσα κ λιγο την κοιλιτσα μου κ τωρα η μικρη κουνιεται συνεχεια!αλλα ξεμπερδεψα για μερες τωρα απο αυτα!θα εχω την ησυχια μου!εσυ βλεπω τα εχεις ολα κομπλε για τον ερχομο του γιοκα σου ε?τελεια!!!7 κ σημεραΜανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 - Σελίδα 28 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 - Σελίδα 28 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 - Σελίδα 28 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 - Σελίδα 28 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 - Σελίδα 28 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 - Σελίδα 28 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 - Σελίδα 28 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 - Σελίδα 28 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 - Σελίδα 28 215994 

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λετε κοριτσια (Αλεξ κ φρουφρου) να γεννησουμε κ οι τρεις την ιδια βδομαδα;;!! Η Αλεξ κοντα στην πητ η φρουφρου προγραμματισμενα κ εγω εκτακτως νωριτερα;; Με σπρωχνει ο μπεμπακος τωρα..
Ξαπλωσα αγκαλια με τα παγωτινια.. Εσκασα απτη ζεστη στην παραλια.. Κ μετα πηγαμε για φαγητο στην ταβερνα εδω απεναντι.. Κ εσκασα κ απτο φαγητο.. Ηρθαμε σπιτι κ εκανα ενα κρυο ντους κ τωρα- ξεκουραση!!!!!!
Αλεξ κ εγω χτες περιποιηθηκα τα νυχια των ποδιων για τον ιδιο λογο!!!!!! Τι συμπτωση!!!! Κ τωρα λεω να τα ξεβαψω σιγα σιγα.. Θα αφησω μονο γαλλικο στα ποδια λεω.. Η εστω απλα γυαλιστικο κ την ασπρη γραμμη..
Κατα τ αλλα τι κανετε;! Εμεις σπρωχνουμε..!! Προς τα πανω με τα ποδαρακια κ προς τα κατω με το κεφαλακι!!!

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γειά σας κ από μένα!

Ζηλεύω που πηγαίνετε στην θάλασσα, κ ας μην βουτάτε! Εγώ θα περιμένω να σαραντίσω κ μετά θα πάω για μια βουτίτσα να το ευχαριστηθώ!

Σπρώχνουν τα μπεμπίνια σας διαβάζω ε? Αχ αχ άρχισαν να στριμώχνονται στην κοιλίτσα κ θέλουν να βγουν να απλώσουν τις κορμάρες τους! Δεν αργούν!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 - Σελίδα 28 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 - Σελίδα 28 328109 

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Α κ τώρα που διάβασα πως κάνετε τα νυχάκια σας, πολύ καλά κάνετε!
Εγώ έκανα μια τεράστια βλακεία κ το πληρώνω τώρα... Στην εγκυμοσύνη δεν ήθελα να με πασπατεύουν, δεν είχα υπομονή. Κ δεν έκανα τα νύχια των ποδιών μου ένα πεντικιούρ. Οπότε μεγάλωσαν τα νύχια μου όπως να ναι, κ στο μεγάλο δάχτυλο μπήκε το νύχι μέσα στο δέρμα. Κ πάλι δεν έκανα τίποτα, γιατί δεν με πονούσε κ το αγνόησα.
Κ να μαι τώρα με ένα δάχτυλο τούμπανο! Έχει κάνει απόστημα με πύον, πονάει ιφρικτά κ έχει μολυνθεί! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad 

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νατς τι κανεις;!! Τι κανει η μπουμπου σου;;!!
Παιρνεις αντιβιωση για το νυχι σου; Πηγες να σου το φτιαξουν; Ταλαιπωρια κ λογικα θα σε ποναει!!!
Υπομονη θα σαραντισετε κ θα πατε ολοι μαζι παραλια!!!!!! Ποτε πεφτει ημερολογιακα;
Εγω παντως αν ειναι καλος ο καιρος, οταν σαραντησω θα παω κ μια βουτια θα τηνε κανω δεν αντεχω!!!!!!!!!!!!!! Κ ας ειναι κ ο Οκτωβρης!!!!!! Ειναι καπως κουραστικο να εισαι στην παραλια, να δυσφορεις να σκας κ να κανεις συνεχεια τη διαδρομη ως την τουαλετα..!!!! Αλλα απτην αλλη κ ολη μερα σπιτι δεν γινεται!!

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τουλάχιστον έτσι "αλλάζεις κ τον αέρα σου" Ελιζάκι! Αλλά το πηγαινε έλα της τουαλέτας είναι πραγματικά εκνευριστικό.. Υπομονή!

24 Αυγούστου σαραντίζω. Εχμ...εννοούσα να πάω παραλία χωρίς το μπεμπίνι, πολύ νωρίς δεν είναι για αυτήν? Του χρόνου θα χαρεί παραλία η κωκόνα μου!

Δεν πήγα να μου το κάνουν, γιατί πονάει τόσο πολύ που φοβάμαι! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 - Σελίδα 28 534787  Κ όλο το αναβάλλω αλλά πρέπει να πάω ρε γαμώτο..

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι θα ειναι καπως νωρις για τη μπεμπα.. Εε κ αν την επαιρνες θα ηταν στον ισκιο πχ με το μπαμπα της μεχρι να βουτηξεις, εγω καπως ετσι το σκεφτομαι- σαν βολτα για το μπεμπη οχι μπανιο εννοειται..
Καλα του χρονου ποιος μας πιανει!!!!
Οσο δεν πας χειροτερα θα ειναι.. Βαλε καμια κρεμα αντιβιωτικη πανω τουλαχιστον..!!!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Θα βγεις καθολου απο το σπιτι μεχρι να σαραντισεις;

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΖΕΣΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΝΑ ΑΝΑΒΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΙΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΕΚΕΙ Κ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΙΣ ΕΙΧΑ ΚΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΧΑ ΡΟΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΤΟΙΜΟ ΚΡΥΖΑΚΙ Κ ΤΟ ΣΥΝΟΔΕΥΣΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ...ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΦΑΩ,ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΟΥΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΤΑΚΙ...Κ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΤΟΥ ΒΡΑΣΩ Κ 2ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ Κ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΙ Σ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΝΑ ΤΙΣ ΦΑΕΙ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!Wink ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΨΗΘΗΚΑΝ...
ΣΗΜΕΡΑΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΟΥΝ...ΟΥΤΕ Η ΚΟΥΖΙΝΑ...ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΣΤΡΩΣΑ ΕΝΑ ΣΕΝΤΟΝΙ ΕΔΩ, Κ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΩ Κ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΛΛΟΥShocked Shocked  ΤΕΣΠΑ...Laughing Laughing 
ΕΛΙΖΑΚΙ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ Κ ΣΗΜΕΡΑΜανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 - Σελίδα 28 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 - Σελίδα 28 215994  ΤΙ ΚΑΛΟ ΤΡΑΒΗΞΕ Η ΟΡΕΞΗ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΟΥΛΑ???ΚΑΛΑ ΞΗΓΙΕΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΓΩΤΙΝΙΑΜανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 - Σελίδα 28 982137 
Κ ΓΩ ΜΟΛΙΣ ΕΦΑΓΑ 1ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑVery Happy 
ΝΑΤΣΟΥΛΑ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑSmile ΠΟΥ ΝΑ ΗΞΕΡΕΣ Κ ΣΥ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΥΧΙ...ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΡΑΝΤΙΣΕΙΣ Κ ΝΑ ΠΑΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ ΠΡΩΤΑ(ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥ..)Κ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ Κ ΜΙΑ ΒΟΥΤΙΑ!!!Η ΜΠΕΜΠΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ???Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ??ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΕΛΟΣ???

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγώ ήδη βγήκα από την πρώτη βδομάδα.
Όταν πήγα να βγάλω τα ράμματα, κράτησε η μαμά μου το μωρό κ μετά τον γιατρό πήγαμε κ μια βολτίτσα με τον άντρα μου.
Κ μες στην βδομάδα, κράτησε ο άντρας μου το μωρό κ πήγα με την μαμά μου μια βολτίτσα στην αγορά κ για καφεδάκι στα γρήγορα.
Αύριο θα πάμε πρώτη φορά στον παιδίατρο. Ε κ μετά ένα καφεδάκι να μην το πιούμε αφού θα είμαστε έξω???

Δεν μπορώ να κλειστώ κ μέσα ελίζα μου, θα πάθω κατάθλιψη! Ενταξει, όχι πως θα πάω στα μπουζούκια, αλλά έτσι μια βολτούλα την κάνω που κ που! Κ μόνο που μπαίνεις στην διαδικασία να κάνεις μπανιο, να φτιαχτείς λίγο κ να βάλεις ΡΟΥΧΑ κ όχι πάλι πυτζάμες, η ψυχολογία ανεβαίνει!
Άσε που άρχισα να μπαίνω σε κάποια από τα ρούχα μου, έβαλα κ λίγο τακουνάκι που τόσο το πεθύμησα κ ένιωσα θεά! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 - Σελίδα 28 328109 

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nats έγραψε:Εγώ ήδη βγήκα από την πρώτη βδομάδα.
Όταν πήγα να βγάλω τα ράμματα, κράτησε η μαμά μου το μωρό κ μετά τον γιατρό πήγαμε κ μια βολτίτσα με τον άντρα μου.
Κ μες στην βδομάδα, κράτησε ο άντρας μου το μωρό κ πήγα με την μαμά μου μια βολτίτσα στην αγορά κ για καφεδάκι στα γρήγορα.
Αύριο θα πάμε πρώτη φορά στον παιδίατρο. Ε κ μετά ένα καφεδάκι να μην το πιούμε αφού θα είμαστε έξω???

Δεν μπορώ να κλειστώ κ μέσα ελίζα μου, θα πάθω κατάθλιψη! Ενταξει, όχι πως θα πάω στα μπουζούκια, αλλά έτσι μια βολτούλα την κάνω που κ που! Κ μόνο που μπαίνεις στην διαδικασία να κάνεις μπανιο, να φτιαχτείς λίγο κ να βάλεις ΡΟΥΧΑ κ όχι πάλι πυτζάμες, η ψυχολογία ανεβαίνει!
Άσε που άρχισα να μπαίνω σε κάποια από τα ρούχα μου, έβαλα κ λίγο τακουνάκι που τόσο το πεθύμησα κ ένιωσα θεά! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 - Σελίδα 28 328109 
ΘΗΛΑΖΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΟΥ??

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ τι καλααααα!!!! Πολυ χαιρομαι που τα κες αυτα γιατι μερικοι προσπαθουν να με τρομαξουν οτι η λοχεια θα ναι χαλιααα!!!!!! Κ οταν την κρατησαν κ βγηκες πως ενιωσες;! Που ησουν "μακρυα της";! Κ τι την ταισαν;
Ποια ειναι η μεγαλη που ρωταει η φρουφρου;
Πρωτο σας παιδακι δεν ειναι;
Φρουφρουκα υπομονη με τον φουρνο!!!! Ασε κ εγω δεν αντεχω.. Ταβερνα, ψαρακι!! Και γαριδες χαχαχα!!!!!!! Μη ξεχνιομαστε απο χτες.. Τωρα θελω κ αλλο παγωτινι.. Αυτο το μαγαζι που πηραμε εχει τελεια παγωτινια κ πολυ ελαφρια- κ αυτο ειναι κακο απο μια μερια γιατι τρως κ σε λιγο τα χεις χωνεψει κιολας!!!!!!!

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΑ .... ΒΓΑΙΝΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΝΤΟΥΖΑΚΙ Κ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ...ΑΝ ΣΑΣ ΞΑΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΠΙΟ ΜΕΤΑ!!! ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ
Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 - Σελίδα 28 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 - Σελίδα 28 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 - Σελίδα 28 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 - Σελίδα 28 417472 

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλο ντουσακι φρουφρουκα να δροσιστεις!!!!!
Εγω εδω θα ειμαι μετα!! Εκτος αν αναπληρωσω το βραδινο υπνο που μου λειψε..

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια μου να μαι παλι!χαλαρωνω κ χανομαι..μια με παιρνει ο υπνος μια ξυπναω!απολαμβανω τις τελευταιες μερες χωρις υποχρεωσεις!!!νατσουλα μου τι επαθες με το νυχι..φανταζομαι πονο αφορητο εχεις..να πας να στο περιποιηθουν!κατα τα αλλα σε βλεπω τελεια,ηδη ανεβηκες ψυχολογικα,εισαι σουπερ!!!ελισακι μου πολυ φαγητο σημερα ε?οσο για τις γεννες σηκωνω τα χερια ψηλα πλεον!!ουτε προαισθηματα ουτε τπτ!!οταν ειναι να γινει θα γινει ο,τι κ να πιστευουμε εμεις!φρουφρου μου καλη ξεκουραση!!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλεξ μου κ εγω τα ιδια, ξαπλωμενη ειμαι κ παιζω ενα παιχνιδακι στο κινητο με κατι καραμελιτσες..!
Ελα εσυ κοντευεις!! Μεχρι την ΠΗΤ εχεις μονο 13 μερες. Τιποτα!!..
Το συζητουσα με τη γιατρο μου κ στην περιπτωση που φτασω την ΠΗΤ μου θα μου κανει προκληση, δεν θα περιμενουμε αλλο δηλ... Εσενα σου εχει πει κατι;

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οχι δεν μου εχει πει κατι για προκληση!ισως επειδη ειδε οτι το παιδι ειναι ετοιμο στη θεση του κ λογικα δεν θα χρειαστω προκληση.αλλα ποτε δεν ξερεις!θα δουμε!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κ εγω βασικα τη ρωτησα δεν μου το πε μονη της..!!! Ανυπομονω να δω τι θα μου πει την τριτη, αν κατεβηκε το παιδι κτλ!!
Χθες το πρωι ειχα κ πολλη βλεννα!! Καθαρη ασπρη, αλλα το παρατηρησα!! Κ θυμομουν που το λεγες.. Εχεις ακομη η σταματησε;

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εχω ακομη!πριν λιγο ειδα παλι!αυτο λενε ειναι επειδη μαλακωνει ο τραχηλος!μας ειπε η εφη στην αλλη μερια οτι μια φιλη της γεννησε σημερα μεσα σε 3 ωρες μονο φυσιολογικα χωρις επισκληρηδιο κ δεν πονεσε!!2 φορες μονο εσπρωξε κ ηρθε το νινι!κ δεν καταλαβε ουτε συσπασεις ουτε τπτ!μονο τουαλετα ηθελε να παει!γιαυτο λεμε καθε περιπτωση ειναι διαφρετικη κ δεν χρειαζεται να σφαδαζουμε απο τον πονο για να σημαινει οτι γενναμε!βλακεια κανω κ εγω που σκεφτομαι οτι πρεπει να εχω τρελους πονους τωρα.αυτα γινονται μπαμ μπαμ.γιαυτο κ ειμαι σε ετοιμοτητα συνεχεια.

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πωωω πωωωωωω!!!! Τυχερη η κοπελα!! Αυτο ειναι που λεμε με κανεναν πονο!!!!!!!!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ετσι ακριβως!γιαυτο καλο ειναι να μην ακουμε κανεναν!!η καθε γεννα ειναι μια κ μοναδικη!!!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι ετσι ειναι!!!! Η καθεμια μας θα ειναι αλλιως!!! Μακαρι ολες να μην ταλαιπωρηθουμε καθολου!!!!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εσυ ξερεις τι σημαινουν αυτα τα λευκα υγρα?ισχυει οτι ειναι απο το μαλακωμα του τραχηλου?

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα, γλυκιές μου εγκυούλες! Τι κάνετε; έλιωσα και εγώ σήμερα, χαλάρωση και ανεμιστήρας! Μπήκα για ένα γρήγορο γεια και για να διαβάσω τα νέα σας γιατί θα βγούμε για μια βολτίτσα σε λίγο!
Κορίτσια, όπου να 'ναι πλησιάζει η ώρα για όλες μας, τίποτα δεν έμεινε! Ανυπομονώ και εγώ να πάω την Τρίτη στη γιατρό να δω πώς πάει η μπουμπού μου, αν κατέβηκε καθόλου!
Ελιζάκι μου, γεμάτη μέρα είχατε,ε; τι ωραία που πήγες παραλία! Εγώ δεν το κόβω για φέτος... Δεν πειράζει, του χρόνου!
Νατασάκι μου, να πας να το κοιτάξεις το νύχι σου, μην το αφήσεις..
Θα τα πούμε αύριο, κορίτσια μου! Φιλάκια σε όλες και καλά να περάσετε απόψε!!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι Αλεξ μου απο αυτο ειναι!!!
Πισω απο τον τραχηλο κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης μαζευεται βλεννα που λειτουργει σαν "πωμα" σκεψου γιανα μην περναει τιποτα προς τα πανω στο μπεμπουλινι μας. Οταν μαλακωνει ο τραχηλος, η κ εξαλειφεται η διαστελεται, αυτη η βλεννα πεφτει. Μπορει να ναι κ λιγο ροζ/καφε. Αλλες γυναικες το βλεπουν 2-3 μερες πριν τον τοκετο, αλλες 3-4 βδομαδες πριν, αλλες καθολου, κ αλλες το εχουν αλλα δεν το παρατηρουν καν..!!!! Οποτε δεν ειναι αξιοπιστο.. αλλα αν παρατηρουμε βλεννα κ ειναι οντως απο αυτο, εε σημαινει πως ολοκληρωνεται σιγα σιγα η εγκυμοσυνη μας!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 - Σελίδα 28 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 - Σελίδα 28 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 - Σελίδα 28 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.25 - Σελίδα 28 654316 
Νατασακι μου τι κανεις?!! Καλα να περασετε στη βολτιτσα σας!!!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις