451 Απ: Το σαλονι μας #5 Σαβ Αυγ 03, 2013 1:38 am
margdimitra
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ρόντιε βρήκατε κάτι καλό σκόπελο?
Καλά να περάσετε!!!
Εγώ βαριέμαι αφάνταστα.
Καλά να περάσετε!!!
Εγώ βαριέμαι αφάνταστα.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
margdimitra έγραψε:Ρόντιε βρήκατε κάτι καλό σκόπελο?
Καλά να περάσετε!!!
Εγώ βαριέμαι αφάνταστα.
Αχ και εγω και εκανα κατι χημικα εδω και με επιασε το κεφαλι και ο λαιμος μου. Ανακατεψα χλωρινη μα ζιφ και εχω μαστουρωσει.iouliana έγραψε:καλημέρα κορίτσια!!
κάνω καθαριότητα και βαριέμαι απίστευτα!
roodie έγραψε:Να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια, λόγω τησ κατάστασης μου δεν ήμουν σε θέση να ψαξω εγώ. Τα έκανε όλα η κοπέλα του αδερφού μου που θα πάμε παρέα. Θα πάω κυριολεκτικά τουρίστας φέτος διακοπές!!!!!!! Αλλά δεν με νοιάζει κι όλας. Αρκεί να βγω απ το σπίτι κι απ' τον καναπέ μου λίγο!!!!!!
ede έγραψε:ααααα θα κανει και μακροβουτι η πεθαμενη? Ωραια? Θα σε βρουμε μαρη στην σκιαθο να επιπλεεις. να περασετε πολυ καλα ,να προσεχεις και να ξεσκιστεις στο φαι.
ede έγραψε:Αχ και εγω και εκανα κατι χημικα εδω και με επιασε το κεφαλι και ο λαιμος μου. Ανακατεψα χλωρινη μα ζιφ και εχω μαστουρωσει.iouliana έγραψε:καλημέρα κορίτσια!!
Lillybell έγραψε:Καλημερα και στο σαλονι..!
ede έγραψε:Αχ και εγω και εκανα κατι χημικα εδω και με επιασε το κεφαλι και ο λαιμος μου. Ανακατεψα χλωρινη μα ζιφ και εχω μαστουρωσει.iouliana έγραψε:καλημέρα κορίτσια!!
iouliana έγραψε:ede έγραψε:Αχ και εγω και εκανα κατι χημικα εδω και με επιασε το κεφαλι και ο λαιμος μου. Ανακατεψα χλωρινη μα ζιφ και εχω μαστουρωσει.iouliana έγραψε:καλημέρα κορίτσια!!
εξκιουζ μι βρε ιουλιανα...εφερες δουλεια στο σπιτι εσυ;; κανεις χημικα πειραματα;;
και εγω ψεκασα το πατωμα της καμπινας με χλωρινη και τα ταζαμια με viacal και ετοιμαζομαι να μπω!!θα βγω ετσι
Δεν μπορει να λες για εμενα. Τοσο γλυκια ..........roodie έγραψε:Lillybell έγραψε:Καλημερα και στο σαλονι..!
Καλημέρα doctor!!!Έλα να με σώσεις απ' την παλιόγρια.....Έχει αρχίσει να βγάζει γλώσσα και μέρα με τη μέρα γίνεται χειρότερη κι απ' το σκιάχτρο που φιλοξενεί το ντεμάκι!!!!!!!!
roodie έγραψε:Lillybell έγραψε:Καλημερα και στο σαλονι..!
Καλημέρα doctor!!!Έλα να με σώσεις απ' την παλιόγρια.....Έχει αρχίσει να βγάζει γλώσσα και μέρα με τη μέρα γίνεται χειρότερη κι απ' το σκιάχτρο που φιλοξενεί το ντεμάκι!!!!!!!!
Χαιλαντερ.εγω ,Ο μητσοτακης και η Ελισαβετ. .................ενας θα μεινει...............roodie έγραψε:Πως τα καταφέρνει όμως γριά γυναίκα να είναι μαστουρωμένη και να την πιάνει και λογοδιάρροια είναι απορίας άξιο.........
Θα μας πεθάνει όλες η κουφ@λ@!!!!!!!!!!
ede έγραψε:Βρηκα το αβαταρ που με εκφραζει
εχεις βάλει φωτο την αγαπημένη μου ηρωίδα!!!!πεθαινω για Σωσω!!ede έγραψε:Βρηκα το αβαταρ που με εκφραζει
τι πολυ καλη για εμενα εεεε? Τι χαρακτηρας και αυτος παιδια ε? Φοβερη η ατιμη σε αυτο τον ρολο. Ημουν πολυ φαν.Lillybell έγραψε:ede έγραψε:Βρηκα το αβαταρ που με εκφραζει
Περασες και δεν ακουμπησες...
ενταξει δεν νομίζω οτι συγκρινονται.η μια ηταν ραδιουργα και επικίνδυνη και η άλλη απλώς φαντασμενη και ψωναρα(αν θυμάμαι καλα).roodie έγραψε:Κι εγώ το δικό μου. Έλα να αναμετρηθούμε!!!!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης