226 Απ: το κλουβι με τις τρελες!!!! Σαβ Αυγ 03, 2013 4:08 pm
valgreg
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
irene-_- έγραψε:ειστε τρελες!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
irene-_- έγραψε:ειστε τρελες!!!!
valgreg έγραψε:irene-_- έγραψε:
γιατι ζουζουνα?που δεν ειμαι?δεν σκαω!μετα τις διακοπες
irene-_- έγραψε:[
ησουν δλδ πιο παχουλοκομψουλα περσι??
εγω ποτε δεν ειχα θεμα με την πριοδο αλλα παντα με το εντερο..σας εχω ξανα πει..valgreg έγραψε:irene-_- έγραψε:[
ησουν δλδ πιο παχουλοκομψουλα περσι??
περυσι ρηνακι ο κυκλος ηταν αστα να παν.
απο τους 12 μηνες του 2012 ειχα αδιαθετησει 5 φορες ολες και ολες.τρελο πρηξιμο.
ευτυχως απο γεναρη εφτιαξαν και ξεφουσκωσα.οχι σε κιλα σε ποντους!
γιαυτο ειμαστε ΜΕΣΑ στο κλουβι μην ανυσηχεις καθολου.....αυτους που ειναι ΕΞΩ να φοβασαι!!!!!!irene-_- έγραψε:ειστε τρελες!!!!
ειπαμε 18 ετων μην με προσβαλεις καταμουτρα ειπαμε 18:lol:irene-_- έγραψε:κοριτσια ποσα ειναι τα ανωτατα κιλα που εχετε φτασει ποτε???αν θελετε απαντατε
irene-_- έγραψε:κοριτσια ποσα ειναι τα ανωτατα κιλα που εχετε φτασει ποτε???αν θελετε απαντατε
katerina1983 έγραψε:γιαυτο ειμαστε ΜΕΣΑ στο κλουβι μην ανυσηχεις καθολου.....αυτους που ειναι ΕΞΩ να φοβασαι!!!!!!irene-_- έγραψε:ειστε τρελες!!!!ειπαμε 18 ετων μην με προσβαλεις καταμουτρα ειπαμε 18:lol:irene-_- έγραψε:κοριτσια ποσα ειναι τα ανωτατα κιλα που εχετε φτασει ποτε???αν θελετε απαντατε
irene-_- έγραψε:
χαχαχαχαχαχα εσυ εισαι νεα..εγω ειχα γερασει πολυ..τωρα ανανεωθηκα!!!!χαχαχαχαχαχαχα
τωρα εχω κολλησει στα 90 γιατι αρχισα να παρεκτρεπομαι τι περιεργο..αλλα προσεξτε ειχα φτασει37!!!!valgreg έγραψε:irene-_- έγραψε:
χαχαχαχαχαχα εσυ εισαι νεα..εγω ειχα γερασει πολυ..τωρα ανανεωθηκα!!!!χαχαχαχαχαχαχα
δηλαδη εγω 9 το κατερινακι 18 και εσυ ποσο κιουρια???
Έχει επεξεργασθεί από τον/την katerina1983 στις Σαβ Αυγ 03, 2013 4:21 pm, 1 φορά
ω ναι!!!!!!!!!!katerina1983 έγραψε:37:shock:
irene-_- έγραψε:
τωρα εχω κολλησει στα 90 γιατι αρχισα να παρεκτρεπομαι τι περιεργο..αλλα προσεξτε ειχα φτασει37!!!!
ντεκαπααααααζζζζζζζζζζζirene-_- έγραψε:καλε τι χαζη που εισαι!!!!!!χαχαχαχαχαχααχ
irene-_- έγραψε:μονη μου το εχτισα μονη μου το γκρεμισα
katerina1983 έγραψε:ντεκαπααααααζζζζζζζζζζζirene-_- έγραψε:καλε τι χαζη που εισαι!!!!!!χαχαχαχαχαχααχ
katerina1983 έγραψε:ντεκαπααααααζζζζζζζζζζζirene-_- έγραψε:καλε τι χαζη που εισαι!!!!!!χαχαχαχαχαχααχ
irene-_- έγραψε:katerina1983 έγραψε:ντεκαπααααααζζζζζζζζζζζirene-_- έγραψε:καλε τι χαζη που εισαι!!!!!!χαχαχαχαχαχααχ
συγμωμη αλλα ειλικρινα νομιζες 37 κιλα????πες το μου να πηδηξω απο τον 6ο
irene-_- έγραψε:
συγμωμη αλλα ειλικρινα νομιζες 37 κιλα????πες το μου να πηδηξω απο τον 6ο
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης